Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дилема - дебељуце или мршавице  (Pročitano 18801 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
Ne dobijaju se kompleksi samo od gojaznosti...ali tesko da bi ti to razumela...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Citat
ali tesko da bi ti to razumela...

Ма, чинити се.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Sto Vrc kaze,ima i toga. Mada, verujem da ima zenskih koje se fino osecaju sa viskom kilograma, ali ne verujem da je to na duze staze. Recimo, ako se ugojim bas, bas (pricam o nabacivanju 5,6,7 kilograma u toku zime i nekretanja,a desi se svakome) onda cu se mozda osecati ok za to neko vreme, ali ce mi uvek raditi u glavi neko nezadovoljstvo, tipa, ok sada sam ovakva i bas me briga, ali posle nekog vremena nepaznje u ishrani, tovljenja i nepomeranja doci ce mi u glavu i drugo razmisljanje, tipa: ok, sad je dosta, hocu da udjem u stare farmerke, necu da kupujem nove i onda se bacim na sport, vezbanje, korigujem ishranu i primetno sam zadovoljnija. Ne moze da me ubedi niti jedna zena, da nema apsolutno nikakvu zelju da smrsa i izgleda drugacije, a ima recimo 20 kg vise. Ako nista drugo,  pomislice na to kako bi izgledala da skine te kilograme viska. Makar to. Nemoguce je prosto ( ili ja jednostavno ne mogu da poverujem u to) da ce zena u ogledalu videti svoje naslage celulita, 4 "kobasice" na stomaku kad sedne i stomak se prelije preko, salo na kukovima i iznad njih od koga se nema osecaj da se ima struk uopste i ko zna sta sve jos, i pored svega toga ona ce reci sebi: nema veze, vazno je da si ti psihicki na mestu i tako si lepa i privlacna. Pa estetika nije izmisljena i pala sa neba. Estetika je prisutna u svemu sto nas okruzuje. Nekad cemo nedeljama lutati po gradu ne bi li nasli savrsenu garnituru za dnevnu sobu, onu koja se estetski izdvaja od svih ostalih koje smo videli. Trudimo se da se lepo obucemo, da izgledamo doterani, cisti, da izgledamo sebi i drugimma lepo i elegantno, ili ako neko vec zeli - seksi, sve u zavisnosti od afiniteta. Ne moze niko da me ubedi da je nebitno potpuno sta se krije ispod te odece. Nemoguce je da to toliko nije bitno i da estetika tela nije vazna. Mozda cemo se osecati privlacno i sa nekoliko kilograma viska, sto nije retko, ali osoba koja ima 15,20 i vise kila vise, pre ili kasnije zapitace se: dobro bre,ne moram biti koscata manekenka ili neki standard u kilazi, ali zasto moram biti suprotan ekstrem? Zasto dozvoljavam sebi da izgledam neprirodno i talozim mast u sebe, koja moje telo izoblicuje do neprepoznatljivosti? Zasto dozvoljavam sebi da ne radim na svom telu, a radim na svemu ostalom sto smatram mojim osnovnim adutima?
Neka mi niko ne uzme za zlo moje razmisljanje, ali stvarno mislim da ekstremno debeli ljudi (oni koji nisu bolesni i u nemogucnosti da zbog zdravstvenog stanja smanje kilazu) sigurno vuku nezadovoljstvo zbog toga, a to nezadovoljstvo ispoljava se najvise kroz to sto su na neki nacin ljuti na sebe jer iz nekog razloga ne mogu ili ne zele da svoje misli i dela usmere na skidanje te iste kilaze. Ako nista drugo, kopka ih ono: sta bih kad bih, a to je takodje razmisljanje o svom telu i potencijalnoj promeni. Moje misljenje je da su ekstremno debeli ljudi lenji i nedovoljno motivisani za korigovanje kilaze, posebno oni koji u prvi plan isticu sve svoje ostale dobre osobine koje smatraju pokricem za svoj fizicki nedostatak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Sto machak rece, nekoj konstituciji fino stoji par kg viska. Posto sam sitne gradje, na meni se par kg uopste ne vidi ali ako osetim da i za nijansu teze zakopcavam pantalone, eto panike. Na stranu to sto su pantalone br. 36, ipak par dana klopam tunjevinu i salatu i brzo odahnem.Posto mnogo radim i trosim se previse, to se retko desava, ali kad odem kod mame na tretman...Katastrofa, 5 obroka na dan me totalno uniste i ne osecam se dobro ni sa tih par kg viska (koje niko sem mene ne vidi).Moja cerka od 13 godina je jako mrsava (ima ogranicen jelovnik), bojala sam se anoreksije, ali srecom, to su geni, potpuno je zdrava. Cesto sam sklona ekstremima, ali u ovom slucaju to nikom ne preporucujem.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N97
Ma ima dosta sexy zhena koje svrstavam u jednu kategoriju ali ne bih da kazhem koju, ali reci cu da imaju po 7-8 kila vishka. Bez obzira, I would make sexy time ... Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
I would make sexy time ... Smile
kazi nam nesto novo o sebi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N97
Recimo ... nikad nisam imao devojku ... ne, chekaj, to znate ... oooovaaaaj ... e da ... volim da chitam knjige. (zato i nisam imao devojku)
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
Ali nije napomenula da je cesto potrebna i puska da ih njom teraju da pokrenu lenja dupeta i sednu na bicikl ili stanu na traku za trcanje ...

pronasla sam se u ovoj recenici .... Smile
mada, nemora bas puska..
dovoljan je bich, a? Smile
c,c,c,c,c devojko Smile

ovaj ...  Smile

ne salu na stranu, samo je u pitanju sport i sto vise kretanja.
samo jednom dnevno jedem, i voce uz to, a kile se ne mrdaju. ne kazem ja sad da imam 100 kila, ali tih 5-7 do neke optimalne tezine najteze je skinuti.

a verovatno mi je i metabolizam takav.

bio jedan austrijanac u sarajevu jednom prilikom, i pita on ovog sto ga je doveo: a gde su vam debele devojke?

haha
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Zato sto jedes jednom dnevno - upravo zato ti je metabolizam spor.   Smile
Metabolizam ubrzavas sa vise manjih obroka i mnogo tecnosti. Podeli na 4 - 5 obroka dnevni unos hrane, neka jedan obrok bude samo voce, dva samo povrce (salata ili bareno), jedan obrok sa crnim hlebom, jedan obrok (vecera) bez ugljenih hidrata. I sve po malo, jedna puna saka hrane neka ti bude merilo  Smile
I za dva meseca - nema tih 7 kila. Evo mozemo da se kladimo  Smile

Otisla sam u off, ovo je trebalo na Zdravlju, ali nema veze, ovde smo se nasle  Smile

Da ne bude totalni off, evo ja glasam za zene koje su zadovoljne sobom, cak i kad imaju visak kilograma, ali one zene koje ipak vode racuna o svom telu i zdravlju  Smile Ne volim sarage, koske i skrsobolje, vise mi se dopadaju zene sa malim stomacicem i bez koski koje vire ne sve strane. Bila sam i jedan i drugi ekstrem, a najbolje se osecala negde u sredini. Bez nezdravog i ruznog celulita, ali popunjena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Mene je uvek fasciniralo to sto neki ljudi iste visine i iste tezine izgledaju potpuno drugacije, a posebno koliko su ljudi subjektivni u oceni tudjeg izgleda. Bas juce sam shvatila da sam za nedelju dana izgubila 2 kg, sretnem poznanicu koja mi kaze "e konacno si pocela da jedes, bas si se fino popunila." Na stranu sto sam svojoj majci uvek premrsava, cak i kad vaga kaze suprotno. Na taj moj argument uvek kaze "pusti ti vagu, nema te covek za sta uhvatiti.". S druge strane, moj suprug koji pazi na ishranu i fizicki je aktivan, nabaci kilograme ko od sale. Jednom je nakon devetosatne operacije izasao iz sale sa 6 kg manje, a za samo par dana ih je povratio. Ubedjena sam da je sve u glavi, na mene stres fatalno utice. U stanju akutnog stresa u kom sam bila prosle godine, za nedelju dana sam sa svojih standardnih 55 kg, spala na 42 kg i skoro umrla. Imam prijateljicu koja je celog zivota imala 15ak  kg viska i  bila je hronicno nezadovoljna izgledom, godinama se mucila dijetama. Sad je izgubila sau visak, ali vise ne sme da se skine, jer joj koza svuda, bespovratno visi.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.