Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дилема - дебељуце или мршавице  (Pročitano 18762 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
Sta je zanimljivo... debeo muskarac = zdrav muskarac... debela zena = ruzna zena... i tako u krug...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Sony xperia
debeo muskarac = zdrav muskarac = Ne vidi pa*ku kad' pisa.   Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 13:57:50 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N97
Od kad je debeo mushkarac = zdrav mushkarac ? Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Sta je zanimljivo... debeo muskarac = zdrav muskarac... debela zena = ruzna zena... i tako u krug...  Smile

Не бих се уопште сложила са тим. Мислим да женама, штавише, лепше стоји вишак килограма него мушкарцима.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Sony xperia
Yes, starogrcki model lepote. Ima bre za sta da se u'vati.   Smile Smile  A i ne zulja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Emocije I ishrana

Uzimanje hrane je jedno od najprijatnijih osecaja u smislu da pruza najduze osecanje zadovoljstva cak vise od sekssa jer smo kod seksualnih aktivnosti  ograniceni ucestaloscu I intenzitetom seksualnih aktivnosti I obicno smo zadovoljni I “siti” nakon orgazma. Ipak hrana je svuda dosptupna, a neka istrazivanja ukazuju da ljudi uzimaju hranu da bi kontrolisali negativne emocije I ovo je predominantno kod gojaznih ljudi. Za razliku od njih ljudi koji sun a niskokaloricnim dijetama uglavnom zdrzavaju normalni nivo ishrane samo u prvih 8 nedelja nakon toga osobe koje sun a dijeti postaju osetljiviji na emocionalne stimuluse, tako da su neka istrazivanja pokazala da ponovljene dijete dovode do emocionalne senzitivnosti na dijetu. Vecina ljudi koji se ukljuce u programe za gubitak telesne tezine su blago depresivni. Depresivni gojazni ljudi su skloni da se fokusiraju na negativne misli udruzene sa njihovom gojaznoscu,. Ove misli dovode do nastanka depresivnih osecanja, kao I samoosujecujuceg ponasanja koje im ne dozvoljava da dugo istrajuna dijeti. Gojaznost je udruzena I sa iracionalnim mislima kao sto su : “ Ako jedem ja sam gubitnik” ili “ ako prekinem sa dijetom nikad se necu zaustaviti”, “ova situacija, ljudi, hrana naterali su me da jedem. Veliki roj ljudi koji odstupaju od programa dijete to rade u situacijama kada su besni ili frustrirani. Vrlo cesto negativne misli koje su uslovljene odustajanjem od dijete provociraju negativne samo obezvredjujuce misli I smanjenu licnu efikasnost sto su glavni razlozi za ponovno vracanje uzimanju hrane. Takodje neki nesigurni, ljudi koje sebe obezvredjujuu imaju zivotne filozofije da bi njihov zivot bio predivan ako bi oni bili perfektni ili skro perfektni, odnosno da oni ne mogu da uzivaju u zivotu ako nisu savrseni. Prvi prolem na kome mogu da rade je bas snizavanje telesne tezine.Ali sta se desava kad se izgube ekstra kilogrami, javljaju se nesigurnosti na drugim poljima svakodnevnog funkcionisanja kaosto je to da morajuda ozgledaju sto vise seksi I atraktivnije za svog partnera.
Ovakvi emocionalni problemi koji dovode do prekomernog uzimanja hrane mogu se resavati na vise nacina. Na primer cesti su absolutisticki zahtevi koje gojazne osobe imaju prema sebi kao na pr: “Moram da budemi mrsaviji za 15 kila ili Moram da budem savrseno mrsav u svakom trenutku neophodno mi je da me ljudi prihvataju, takodje ovi ljudi cesce razmisljaju da je grozno I strasno (vise od 100% lose) ne uspeti ostati na dijeti, ili niska tolerancija frustracije odnosno diskomforta. Sve ovi neadekvatni misaoni obrasci se opovrgavaju u razgovoru sa terapeutom.

Ментално здравље
IP sačuvana
social share

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
Odakle taj zakljucak...
Vrlo jednostavno... muskarcima se tolerise mnogo veca razlika izmedju normalne i povecane tezine nego zenama... sve dok problem ne predje u ozbiljno oboljenje visak se tretira kao... hm.. normalan... i sto je najzanimljivije... niko im to ne govori...  Smile
Sto se tice zena... mali visak kilograma... ne govorim od 20-30-50... vec 5-6 predstavlja alarm za uzbunu... krecu prijatelji, ljubavnici, porodica... kao da je smak sveta... To sam primetila u odnosima medju ljudima... Ako se zena sretne sa nekim posle x vremena, jedna od rekakcija je: "Jao, kako si se prolepasala!" ili  "Jao, bas si se ubuckala!" ili u najboljem slucaju "Jao, ostala si ista (+ ili -)!"...

Uostalom... muska ruznoca... fizicka se mnogo bolje tretira nego zenska...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Sony xperia
Klasicno balkansko razmisljanje.  Smile Ako je zenska svako trece vece = kurva, muskarc = dasa, frajer, jebac ......  Smile  Sta se cudite ?? Ko da se nezna gde zivimo.
Kakve veze ima bucko ili mrsko ?? Sa svima sam bio i sve su mi ostale u dragom i lepom secanju. To je ono najvaznije. Fizicka lepota se prvo vidi, al' zbog unutrasnje se ostaje zajedno, ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
2003. godine sam imala 57-58 kg, jako sam bila nervozna, nisam mogla da sedim na stolici, žuljla me je( Smile) ,  moje kosti su "štrčale", imam jače kosti. Smile

Moju kilažu kad kažem nekom zaprešaste se, jer u opšte ne izgledam po njihovom mišljnju da imam toliku težinu, tako da mislim da ako sam malo punija, nemam problem, ali naravno da nije lepo da ti neki muškarac koji te vidi u zimskoj, debeloj, bež terenerci kaže: "jesi se zbuckala malo?"  Smile
Naravno, da to ne smatram da je mislio nešto loše, ali zaista sam pomislila kako ne pogleda sebe, pošto ima par desetina kila viška!  Smile
Jednostavno je jasno, stereotipi, i svoje probleme tražimo kod drugih nerazmišljajući da li to problem nekog drugog ili samog sebe?!  Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 14:20:43 od danicheli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 

Uostalom... muska ruznoca... fizicka se mnogo bolje tretira nego zenska...  Smile

Слажем се и то уопште није фер. Жена може да се угоји изу много разлога који су потпуно оправдани и разумљиви, чак иочекивани, па се то опет анатемише...а мушкарцима се то не замера, штавише, подразумева се.

Мада, искрено мислим да тај вишак ( или ређе-мањак) килограм на женама обично "улове" друге жене у жељи да скрену пажњу од сопствених недостатака. Мушкарци примете разлику тек кад почнете да купујете нову гардеобу.

Fizicka lepota se prvo vidi, al' zbog unutrasnje se ostaje zajedno, ....

Lepota dolazi iznutra: kako ličnost utiče na opažanje privlačnosti

Novo istraživanje objavljeno u časopisu Personal Relationships ispituje način na koji ličnost utiče na percepciju fizičke privlačnosti. Rezultati pokazuju da su pojedinci oba pola, koji pokazuju pozitivne crte, poput poštenja i spremnosti da pomognu, opaženi kao zgodniji. Oni koji ispoljavaju negativne crte, kao što su nepravednost i grubost, za posmatrače su manje fizički atraktivni.

Učesnici u istraživanju su imali zadatak da pregledaju fotografije pripadnika suprotnog pola i da ocene njihovu privlačnost pre i nakon što bi dobili informacije o njihovim crtama ličnosti. Po prijemu tih informacija, učesnici su procenjivali i poželjnost ljudi sa fotografija kao prijatelja i kao partnera za izlazak. Informacije o ličnosti su značajno promenile percepciju poželjnosti, ukazujući na to da kognitivni procesi i očekivanja menjaju sud o privlačnosti.

"Ako procenite da osoba ima poželjne crte ličnosti, onda je to čini i uopšteno prikladnijom za sklapanje partnerskog odnosa bilo koje vrste," kaže autor studije Geri V. Levandovski. Onaj ko ima pozitivnu ličnost je poželjniji kao prijatelj i ljubavni partner i opažen je kao fizički privlačan. Na konzistentnost nalaza nije uticalo to koliko je inicijalno osoba ocenjena kao "privlačna", kao ni trenutni partnerski status učesnika u ispitivanju.

Ranija istraživanja su ličnost i fizički izgled uzimala kao nezavisne izvore za predviđanje privlačnosti. Davanjem informacija, ova studija je stvorila uobičajen kontekst u kome opažanje nečijeg izgleda prethodi informacijama o njegovoj ličnosti, i pokazuje da se percepcija nečije fizičke privlačnosti može vremenom menjati u zavisnosti od njihovih pozitivnih ili negativnih crta.

Lepota, dakle, zaista dolazi iznutra, iz naše ličnosti.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 14:23:57 od Livingston »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.