Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дилема - дебељуце или мршавице  (Pročitano 18794 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
Sto se mene licno tice, na prvom mestu je zdravlje, pa tek onda par kilograma gore/dole. Tu lekciju sam na prilicno tezak nacin naucila pre par meseci. Nisam se hranila redovno, odnosno sve sam nesto klopala "s nogu", na brzinu. Ja da doruckujem? Svasta! Sto bih doruckovala kada nisam gladna?! Upsss preskocila sam rucak? Nema veze, nesto cu vec pojesti na putu od posla do kuce, jer sam toliko umorna i iscrpljena da prosto nemam snage nesto da pripremim... nisam se odmarala, radila sam punom parom i uvek mi je falio jos koji sat u toku dana, nisam "osluskivala" svoj organizam... i... organizam je rekao: "stop glupi stvore, ne zivi se od vazduha!"

uopshte se nisam zabrinuo shto sam se 100% prepoznao u Oblachkovim rechima  Smile
Valjda ce u toj bolnici u kojoj budem zavrshio imati neka zgodna med.sestra  Smile  (oduvek sam biJo slab na zene u uniformi)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
dana def. preteruje sa idealom zenske siluete kroz vekove  Smile

... uvek je bilo na ceni zdravo zensko telo-
vilendorfska venera i plemena u kojima je zena morala (MORALa) biti debela i predebela kako bi njen muz ili otac (citaj: vlasnik) pokazao svima da imaju sta da jedu, nisu reprezentativan uzorak  Smile
ah, da, ima jos varijanti razloga zenske debljine- zene su morale biti debele i iz jednog prakticnog razloga- teze se kradu  Smile nije ih tako jednostavno bilo baciti na konja i daleko stici sa takvim tovarom  Smile

sindrom gladi se iz davnih vremena protegao i do nas danas- eto, npr. nase estradne zvezde obozavaju da se slikaju kraj svog punog frizidera..  Smile

i tako...  Smile
« Poslednja izmena: 05. Dec 2007, 21:02:54 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
dana def. preteruje sa idealom zenske siluete kroz vekove  Smile

Samo dajem primere i predrasude, ali istina je da su današnju modu mršavih žena uveli modni dizajneri homoseksualci, pa se nadovezujem na to, ali sigurni Sindi Kraford nije bila popularna zbog svoje vitkosti, nego oblina i zdravog rada ne sebi, i naravno šarma!
Da ne idemo dalje po manekenkama.... 
Sve u svemu, ako nekom smeta ne mora da gleda i osuđuje, jednostavno je bitno kako se ko oseća!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Sto se mene licno tice, na prvom mestu je zdravlje, pa tek onda par kilograma gore/dole. Tu lekciju sam na prilicno tezak nacin naucila pre par meseci. Nisam se hranila redovno, odnosno sve sam nesto klopala "s nogu", na brzinu. Ja da doruckujem? Svasta! Sto bih doruckovala kada nisam gladna?! Upsss preskocila sam rucak? Nema veze, nesto cu vec pojesti na putu od posla do kuce, jer sam toliko umorna i iscrpljena da prosto nemam snage nesto da pripremim... nisam se odmarala, radila sam punom parom i uvek mi je falio jos koji sat u toku dana, nisam "osluskivala" svoj organizam... i... organizam je rekao: "stop glupi stvore, ne zivi se od vazduha!"

uopshte se nisam zabrinuo shto sam se 100% prepoznao u Oblachkovim rechima Smile
Valjda ce u toj bolnici u kojoj budem zavrshio imati neka zgodna med.sestra Smile (oduvek sam biJo slab na zene u uniformi)

arli, bolje da ne dospes u ruke tih zgodnih medicinskih sestara Smile posebno onih koje su tek pocele da rade, a ostavljaju ih u nocnim smenama Smile jedna je imala ludu srecu da je ne izbacim kroz pendzer Smile "prikacila" mi je rastvor, em greskom, em je "ubrzala" tok, sve sam zvezde prebrojala... i tu nije bio kraj, "probila" mi je venu i napravila dodatni belaj Smile a uz sve to je nestala sa odeljenja, jer je otisla do drugog da kafenise. Znaci... htela sam glavu da joj otkinem Smile Daleko im lepa kuca Smile

arli, rekoh ti ja = nemoj da se zezas Smile

Sto kaze dani "Sve u svemu, ako nekom smeta ne mora da gleda i osuđuje, jednostavno je bitno kako se ko oseća!"  Smile 
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
arli, rekoh ti ja = nemoj da se zezas Smile

evo obecajem,od danas pochinjem redovno da se hranim...ako stignem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Mrshavice, i to gotovo da se kilaza granici sa anoreksijom...i to je tako otkad znam za sebe, ali nisam jos uvek uspeo da objasnim zasto...Nekako mi ono "bolje da ljulja" ne zvuci lepo  Smile
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Mrshavice, i to gotovo da se kilaza granici sa anoreksijom...i to je tako otkad znam za sebe, ali nisam jos uvek uspeo da objasnim zasto...Nekako mi ono "bolje da ljulja" ne zvuci lepo  Smile
znala sam, samo sam te cekala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Organizam ne bira mesta na kojima će mršaviti
Ubrzajte mi metabolizam, molim!

Iako imate svega 26 godina, muku mučite da oslabite i skinete višak kilograma. Više ni sami ne znate koga da slušate i na koji način da iscedite salo koje se pričvrljilo kao „osmi putnik“ za vaše telo i kipi sa svih strana. Da ste u malo boljoj finansijskoj situaciji možda bi sebi platili jednu liposukciju i udarili bi brigu na veselje, ali avaj!

Studirate, pa nije ni čudo što vam je metabolizam prolupao pored sendviča i konstantnog sedenja za radnim stolom. I šta još reći? Bezuspešno tragate za načinom koji će vas najlakše osloboditi viška sa butina i zadnjice, a koji vam tako bodu oči. Ne živite u zabludi! Naš organizam ne bira mesta na kojima će mršaviti. Žalosno zvuči, ali šta ćemo kad je tako, muškarcima je mnogo lakše da skinu salo sa stomaka ili nagomilani šlauf, nego damama sa butina i zadnjice. Tajna je u ženskim hormonima. Zbog disbalansa u određenom periodu, pojedine dame vode žestoku borbu sa viškom kilograma.

Ipak za sve postoji rešenje, pa i za to da svoje telo dovedete do stadijuma da zadovoljava vaše kriterijume. Upravo zato potrebno je da znate da nije dovoljno samo da korigujete ishranu određenom dijetom. Jedini zdrav način da oslabite i ubrzate svoj uspavani metabolizam jeste da počnete da se bavite nekim vidom rekreacije. Odvojite svaki dan od 45 do 60 minuta da radite vežbe! Ukoliko vam obaveze to ne dozvoljavaju, trenirajte tri puta nedeljno, ali u kontinuitetu i pod stručnim okom trenera! Prilagodite svom telu ritam vežbanja i to trening koji vam neće biti ni previše lak ni previše težak. Stručnjaci preporučuju trčanje, vožnju bicikla, plivanje, brzo hodanje.... Bitno je da unosite bar 1.200 kalorija dnevno i izbegavate takozvane šok dijete. Uvedite u ishranu pet obroka dnevno. Pijte najmanje dve litre vode u toku dana i ne isključujte ugljene hidrate iz ishrane već ih ravnomerno rasporedite po obrocima. Budite disciplinovani i rezultati neće izostati! Gojaznost je oboljenje koje se karakteriše uvećanjem masne mase tela u meri koja dovodi do narušavanja zdravlja i razvoja brojnih komplikacija. Više od polovine odraslog stanovništva Srbije (54 odsto) ima problem prekomerne uhranjenosti, pri čemu je 36,7 odsto odraslih pregojazno, dok je 17,3 odsto gojazno.

Autor:Dragana Rodić

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Upravo zato potrebno je da znate da nije dovoljno samo da korigujete ishranu određenom dijetom.

Otkrivamo toplu vodu ... iznova i iznova ...
Ali nije napomenula da je cesto potrebna i puska da ih njom teraju da pokrenu lenja dupeta i sednu na bicikl ili stanu na traku za trcanje ...
Naravno, ovo vazi za one koje hoce da smrsaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
Ali nije napomenula da je cesto potrebna i puska da ih njom teraju da pokrenu lenja dupeta i sednu na bicikl ili stanu na traku za trcanje ...

pronasla sam se u ovoj recenici ....  Smile
mada, nemora bas puska..
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.