Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дилема - дебељуце или мршавице  (Pročitano 18764 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Odakle taj zakljucak...
Vrlo jednostavno... muskarcima se tolerise mnogo veca razlika izmedju normalne i povecane tezine nego zenama... sve dok problem ne predje u ozbiljno oboljenje visak se tretira kao... hm.. normalan... i sto je najzanimljivije... niko im to ne govori... Smile
Sto se tice zena... mali visak kilograma... ne govorim od 20-30-50... vec 5-6 predstavlja alarm za uzbunu... krecu prijatelji, ljubavnici, porodica... kao da je smak sveta... To sam primetila u odnosima medju ljudima... Ako se zena sretne sa nekim posle x vremena, jedna od rekakcija je: "Jao, kako si se prolepasala!" ili "Jao, bas si se ubuckala!" ili u najboljem slucaju "Jao, ostala si ista (+ ili -)!"...

Uostalom... muska ruznoca... fizicka se mnogo bolje tretira nego zenska... Smile
e ovaj deo me je podsetio na komsije moje bake...uzas zivi..kod njih devojka nije zdrava ako nema salce oko struka i rumenilo u obrascicima...ja bila vecito poznata u njihovim krugovima jos kao mala kao mrsavica, i jednom otisla na raspust, uhvatio pubertet, podgojila se...a oni cim me videli ijao dete kako si se prolepsala pa se ugojila pa sad licis na zensko celjade...a mene umalo frast da strefi..ionako se vec bacila na dijete i ubedacila sto sam dodala koju kilu...i stvarno jeste tako...muski se kilogrami daleko manje tragicno shvataju nego zenski...ovo drustvo je cudo bozije Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ima prelepih zena i sa puno kilograma vise. Moja jedna drugarica je sva loptasta posle druge trudnoce, ali jednostavno je prelepa. Jer prvo sto ugledas je lice,njen pogled i osmeh, nekako zraci, jednostavno je lepa,cak i lepsa sada sa 25 kila vise nego kad je bila mrsava. Tako da ruznoca uopste po meni ne ide uz debele ljude,ni zene ni muskarce.
Ja sam spomenula estetiku tela kao neki reper za zadovoljstvo izgledom tela, dakle tu lice nema sta da trazi, jer gore pomenuti osmeh, pogled i mimika su ono sto nas karakterise i to se menja kad se ugojimo do nekog ekstrema, ali nikad u tolikoj meri da bi smo postali bas ruzni ili odbojni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
heheh nisam se ovako isecepao od smeha ima dosta vremena Smile
samo se zapitajte ko tu razliku u kilazi primecuje kome ona najvise zapada za oko itd..........
uvek mi se drugarice zale da su se udebljale da moraju da smrsaju a da meni to nije ni palo na pamet.....
i stvarno ne znam ko to tolerise musku ruznocu vise nego zensku pa to je najveca glupost koju sam cuo u zivotu  Smile ako je neko ruzan on je ruzan i to je kraj price....
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
pa, O... poznato je da su muskarci mnooogo manje 'kriticni' od zena- gledaju opsti utisak, a zene zagledaju svaki detaljcic uz to...

u nekim godinama je cak vrlo pozeljno nabaciti koji kg... Smile
vitkost u trecem zivotnom dobu ume vrlo lose da izgleda, dok popunjenija figura, tj. neki kg viska, daje lepsi izgled, prvenstveno lica i vrata, utisak o manje bora, zategnutijoj kozi...
sto rece neko, kad budem u godinama, 'menjam dupe za lice'  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
uvek mi se drugarice zale da su se udebljale da moraju da smrsaju a da meni to nije ni palo na pamet.....
Možda zato, iskusni stari vuče, što hoće da im daš komplimet, ništa drugo!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
pa, O... poznato je da su muskarci mnooogo manje 'kriticni' od zena- gledaju opsti utisak, a zene zagledaju svaki detaljcic uz to...

ovde se nabacuje teza da neko samo ja ne znam ko vishe tolerise musku nego zensku ruznocu ja sam samo trazio odgovor ko to vise tolerise....
Možda zato, iskusni stari vuče, što hoće da im daš komplimet, ništa drugo!  Smile

ako neko sazluzuje kompliment dacu ga bez podsecanja Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Ali njima je tada potreban!
To je način komunikacije žena, ali ako ti ne kontaš...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
kontam ja vrlo dobro ali ne volim to da radim  Smile
osim ako imam neke zadnje namere  Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Dec 2007, 00:04:58 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
sta da se radi, O- od zene se nekako ocekuje da bude lepa (bar koliko-toliko), od muskarca bas i ne...  Smile
ovo shvatanje je u korenu te 'nepravde'  Smile
naravno, zapusten muskarac je jednako privlacan kao i zapustena zena  Smiley 1
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
kontam ja vrlo dobro ali ne volim to da radim  Smile
osim ako imam neke zadnje namere  Smile Smile
Znači samo u slučaju ekspolatacije!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.