Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zavrsen Prvi ConQUIZtador turnir ~ Pobednik: suncokreten  (Pročitano 29112 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
De de, Sez je medju najboljim igracima, i nema potrebe za ovim.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Pa njemu se niko prvi nije obratio, kao sto se vidi... a da se pamte stare stvari, pamte se, sta cu.  Smile

Zavrsavam, nisam ni zapoceo... da ne gusimo temu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
Ja sam poludeo, moja žena više navijala za Omera Ekića u finalu nego za mene u kvalifikacijama  Smile Smile
He, he, šta da ti kažem. Pozdravi ženu. Ako se prijavi za Milionera, neka me zove kao pomoć prijatelja.

Omere protiv mene ti nije pukla veza, pobedio sam te ubedljivo i bio si sve vreme tu u kvalifikacijama! Sto se pobednika tice cista sreca nista drugo...
Ovo je zanimljivo. A što ne bi pobedio? Ima bar jedno 100 igrača koji mogu da me pobede ako im pođe za rukom da nemaju preteška pitanja na ABCD i onda uspeju da dobiju većinu duel obračuna za delić sekunde.
S druge strane, mnogo je teže da se desi da budem poslednji u partiji, a dvaput u samo 9 uzastopnih partija skoro neverovatno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
a ti sve znas? Smile nisam bas u tokovima posto igram tek ponekad iz dosade  Smile aj duel da bacimo? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC Wildfire S
Imam jednu sugestiju za ubuduce.   Posto mi je u prirodi posla da znam prilicno o zrebovima i zrebanju, skrenuo bih paznju da je drugi krug bio jako nelogicno usmeren.   Ja sam izgubio prvu partiju, pa dobio sledece dve, i bio 19i.   Kad se posle gomile(citaj kvalifikacija) suzi izbor na, u ovom slucaju, 27 ljudi, onda treba izvrsiti neko rangiranje po jakosti, da li po PI u toku kvalifikacija ili po bodovima iz istih,i banalno je malo da se sretnu ljudi na random, a posle toga budu u odredjenom rangu potencijalnih pozicija.   A mislim da nigde nisam ni video da pise da ce biti tako.   Pozdrav
Paranoid

Ja sam cini mi se na forumu negde procitao da ce biti tako, a tako je i bilo. Ne znam sta fali tome. To su pravila na ovom turniru. Jedino ako se vise razumes u zrebanje, objasni malo recitije od tog "banalno je", pa da te shvatim bolje.  
Vidi ovo, igrom slucaja sam se u borbi za samu finalnu igru takmicio sa 2 veoma jaka igraca po PI kriterijumu, Totalisom (7 749) i cemerom (7 438). Ja 7 453. To je bio najjaci par po tome. Ali ne gleda se PI na turniru, nego ucinak u kvalifikacijama.
Totalis je u kvalifikacijama bio prvi, ja na mestu broj 13, eto na polovini od 27 igraca.. i cemer je bio 25-ti, znaci pri kraju. Nije se desilo da igraju prvi, drugi i peti iz kvalicikacija, nego onako kako treba.
A kako god, s kim god da igras, opet sve zavisi od mnogo stvari, koncentracije tebe i protivnika, srece s pitanjima, konekcijom, itd. Taj po kvalifikacijama medju zadnjima rasturio je mene i Totalisa, potpuno zasluzeno.  
Turnir je turnir, svako moze da pobedi svakoga i zato je tako zanimljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo polako...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12015
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung galaxy s4
Koliko je vremenski trajao turnir ,sve ukupno?
IP sačuvana
social share
U cik zore zviždi voz, njime odlazim u OZ
Neću da se vratim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
Oko dva sata
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
Nisam ni ucestvovao... a za tebe sam siguran da nisi, znajuci da si bio najveci teret modovima tokom postojanja Burek kvizova a da je sve tvoje "znanje" poticalo iskljucivo sa google-a, nema potrebe da se nerviras oko uspeha na ConQUIZtadoru.

Btw, nije ti google potreban da bi shvatio ironiju... ne radi se ovde o nagradama u kvizu vec o paranoji u vezi sa googleovanjem, spiskovima odgovora itd... kao da se takmice za auto i 50.000e.

Gde ce ljudi bolji dokaz da googleovanje ne pomaze na turniru od tvog rezultata.  Smile

e stvarno si priglup,napisao si ovako stupidan tekst a nisi ni pogledao listu,to sto nisi smeo da ucestvujes nije moj problem,a glupi sarkazmi o 50 000 evra i kolima mogu samo tebi da budu smesni Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC Wildfire S
SF, samo da pitam, zasto je bio vazniji procenat osvojenih teritorija (samim tim i bodova) u partiji od procenta za odgovore? Ipak je bitnije ovo drugo, a ne da zavisi od srece i (ne)znanja protivnika, ako je los uzmes mu svu teritoriju, ako nije.. ne vredi.
Mislim da je trebalo da se sabiraju sva 3 parametra, odnos pobeda, bodovi % i poeni za odgovore, pa da se deli sa 3.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Zato sto je tako odredjeno za sve zemlje u pravilima turnira...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.