Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zavrsen Prvi ConQUIZtador turnir ~ Pobednik: suncokreten  (Pročitano 29117 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Nisam ni ucestvovao... a za tebe sam siguran da nisi, znajuci da si bio najveci teret modovima tokom postojanja Burek kvizova a da je sve tvoje "znanje" poticalo iskljucivo sa google-a, nema potrebe da se nerviras oko uspeha na ConQUIZtadoru.

Btw, nije ti google potreban da bi shvatio ironiju... ne radi se ovde o nagradama u kvizu vec o paranoji u vezi sa googleovanjem, spiskovima odgovora itd... kao da se takmice za auto i 50.000e.

Gde ce ljudi bolji dokaz da googleovanje ne pomaze na turniru od tvog rezultata.  Smile

e stvarno si priglup,napisao si ovako stupidan tekst a nisi ni pogledao listu,to sto nisi smeo da ucestvujes nije moj problem,a glupi sarkazmi o 50 000 evra i kolima mogu samo tebi da budu smesni Smile

Slusaj, ja te dobro znam i na Bureku smo isti vremenski period. Drugima mozes da prosipas price i ostavljas neke nove, lazne utiske. Svi stari igraci starih kvizova kao i ljudi koji prate pojedine teme dobro znaju ko si i kako funkcionises.

Bilo bi sramota da si losije prosao na toj listi kada se ne skidas sa kviza... koliko igras od samog pocetka, bio bi malouman kada ne bi popamtio vecinu odgovora. Baza se uvecava, to stoji, ali je kviz sustinski stvar repeticije.

I nemoj da smaras i da se prvi oglasavas na moje komentare a da nisi pomenut, kako inace davis i Radulaca. Znas da kod mene ne prolazi ta tvoja suplja prica i taj "prosvetljeni" google intelekt.

Ajde ti svojim poslom, cekaju kvizovi, guglovi, Alex Dzonsovi i ostala cuda koja bez tebe ne bi imala svrhu postojanja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
smirite strasti
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
Voleo bih da cujem sta misle o ovome pomenuti ljudi koji nisu prosli dalje, kao i neki sto su prosli, Omer i ostali, slobodno neka kazu. Vidim mnogi kukaju sto ne znam ko nije prosao, a ova 4 nabrojana gore ne smeju da se zaborave.
Ajde, kad već hoćeš moje mišljenje. Ako bih morao da biram, mislim da je svakako daleko poštenije da kod istog broja pobeda kolona 3 ima prednost nad kolonom 2. S druge strane, pošto je već sistem takav da u završnim borbama samo prvi ide dalje a drugi i treći otpadaju, jasno je da je sistemom turnira faktor sreće prilično uvećan i to verovatno namerno, da bi se šansa dala što većem broju takmičara. U tom kontekstu ne vredi žaliti nad onima koji nisu došli ni do završnice. Velika stvar da li te maler strefio na početku ili na pola puta - na isto izađe na kraju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Faktor srece je neizbezhan, a svakako da je ovde odluchivalo i ko kako podnosi pritisak.

Vi ste Omere imali maler sa vezom, to smo svi videli, bice bolje sledeci put. Ako imate znanje (a vi ga svakako imate) odnecete vi mnogo pobeda, ali ne i svaki put.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ako kanis pobijediti, ne smes izgubiti

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Motorola 
Zahvaljujem se Dax-u sto je pomenuo mene i jos neke igrace koji bi po PO poenima trebali da udju u finale.  Sistem bodovanja je takav kakav je i tu nema pomoci.  Na kraju, sam sam kriv.  Imao sam 4 pobede i 2 druga mesta i to je to.  Bice bolje drugi put.  Cestitke organizatorima.  Nadam se da ce ubrzo biti jos turnira.  Nagrada je nebitna.  Posle 4100 odigranih partija, vratila mi se strast za igranjem.  Pozdrav svima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ma soson ne pamti  nista on odgovara po rnd-u dubeci cak i na glavi pritom Smile

pa naravno svi iz vrha imaju spisak tih ninovaca i branka mijlkovica, ko je naucio napamet svaka mu cast vidim da cak i pocetnici znaju odgovore na pitanja o nin-u i branku a kamoli ovi iz vrha
vecina vas sto ste u vrhu ne bi bila tu da se ne koristite spiskovima, guglanjem..tj varanjem.
bili bi max na 6500PI, neki od vas i ispod 6000...

evo 1 klasican primer:

pre par meseci igrao sam sa jednim od vas vrhovnika koji sad ima oko 7500PI, tad je imao oko 6800, i talenat ladno na pitanje -koliko je visok Mont Everest misli, misli, misli i posle jedno 9 sek odgovori 6498 (tako nesto)..sta reci dalje??
 Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2010, 18:47:51 od shoshoncina »
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
u bre i ti seze, kad ti neko kaze nesto, kao da ti je sve ubio, ne kapiram te... ja sam ti posle turnira rekao da sam od tebe ocekivao vise, a ti si mislio da te zezam, ne znam da li znas da razlikujes zajebanciju od ozbiljnosti.
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Apple 15
Nije mi jasno zasto o tome raspravljate na ovoj temi.
Korigujte malo svoju sujetu.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
Sezke ostvario si izuzetan rezultat, 12.ta pozicija batice, malo li je. Eto čak si 4 pozicije i iznad mene.
Huh huh
Nema potrebe da bacaš hejt. Biće prilike na sledećem turniru za bolji rezultat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC Wildfire S
@shoshoncina
Au. Da je Mont Everest visok 8848 metara sigurno zna i zavidan broj osnovaca i srednjoskolaca. Ipak je to najvisi vrh na svetu, covece.  Smile   Sta bi da je tamo neki vrh Lhotse u pitanju? 8511. Kad na necemu padnes 3 puta, ti ga upamti, ako mislis da bi ti koristilo ovde ili bilo gde.
Da li je taj lik ceprkao po memoriji u svom mozgu, radnom stolu, netu ili je pitao komsiju ili nekog od ukucana, potpuno je nebitno. I ti imas vremena koliko i on, pa ako znas odgovori odmah, ako ne - misli ili se snadji, niko ti ne brani. Jel pise to u pravilima? Jel ovo TV kviz? Smiley
Moguce da je kod nekih takmicara bio prisutan ceo komsiluk, pa sta Smiley
U svakom slucaju pitanja su za nekoga sva teska, a nekome samo po neko pitanje. To je jasno.
Ako mene pitas, ume da bude teze ovo od mnogih kvizova na TV-u.

@mkocovic79, da, mozda je recimo trebao da igra 1. vs 26. & 27. itd. Ali i tako ne znaci da bi mu bilo lakse, zavisi kako mislis da si dobio lakse protivnike, vidis da je irelevantno koji su bili u kvalifikacijama, ko je koliku imao teritoriju, kada extra odgovaraju. Tvoji protivnici, cemer i stefanxibit su po odgovorima sjajni igraci, zar ne? Tako da ovog puta nisi imao iste srece kao prvi. Naravno i ti dobri igraci iz igre inace umeju i oni da kiksnu, a i oni sa losijim PI brojem mogu da bljesnu u nekoj partiji. E da bi to neko pozicioniranje imalo smisla glupo je da treca kolona (PO) zvrji u prazno.
I ne kazem da je smak sveta sto nekoliko dobrih kviz igraca nije uslo u finale, samo kazem da je za mene mnogo vaznija PO kolona od bilo cega. Tj. lepo bi bilo da se sve sabere, da sve jednako utice.

Dakle jedino malu zamerku imam na pozicioniranje u kvalifikacijama. Finale je finale, na eliminaciju, tu je sve na mestu i pobednika niko ne osporava. Tu u finalu najvise zavisi od nas samih, od nase koncentracije, podnosenja pritiska i srece s pitanjima.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2010, 21:50:44 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.