Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte
"Najčešća
pitanja korisnika" i
ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog
ponašanja igrača možete obavljati na način opisan
ovde.
Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek
nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte
pravilnik foruma, jer
svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Uz odobrenje BG-a i Lajta otvaram ovu temu... da podelim nesto sa igracima, a nadam se da ce bar malo uzivati uz ove interaktivne klipove, uz neke nove ideje, muziku, animacije, boje (nisu sve braon, crne i zute kao na kvizu) i nadam se da ce to podstaci njih da naprave nesto slicno, makar u nekoj drugoj sferi, kreativnost i rad ce se uvek isplatiti, jos ako volite to sto radite - super kombinacija i samo to zadovoljstvo znaci mnogo. Nadam se i da CQ-u ne smeta besplatna reklama. Mislim na youtube-u. A svoje klipove ovom prilikom ne zelim da reklamiram na taj nacin, nije mi bitan broj pregleda. Uopste CQ video iz bilo koje zemlje nije u velikoj meri popularan na youtube-u, mislim nema milione pregleda, nego najvise par hiljada.
Mnogi moji prijatelji su vec videli vecinu, evo poruke za njih - bice jos dosta, nadam se. Neka bude sve na jednom mestu ovde. Verovatno je nekome zbog broja stranica tesko da nadje provale 1, 2, sada ce to moci lako ovde. Provale 3 ce biti gotove uskoro.
Ovako je sve pocelo.
O kakvim "reklamama" i efektima je rec? Evo ovakvim.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2011, 00:13:40 od dax_pfc »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.