Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзите мурију ?  (Pročitano 16230 puta)
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Pe eto vidis da sam bio u pravu kad sam rekao da si povezan sa plavcima. Sigurno nece tebi pricati kako su nekog prebili na poslu ili nesto slicno. Pogotovo ako su to neki stariji ljudi pred penzijom. Njih obicno stave u kancelariju jer su toliko debeli da predstavljaju ruglo za uniformu. Ja sve sto sam napisao o pandurima licno sam iskusio i znam da je istina. Evo ti jos jedan primer: Idem na tekmu i izlazim iz voza ali posto nisam u ekipi uvek idem sam ili sa jos jednim do 2 druga na tekmu, dakle ne idem organizovano. Elem, izlazim iz voza i ispred mene ide jedno 40 navijaca,momci ne rade nista lose, tek sto su izasli iz voza a murija ih docekuje: 'de ste picke grobarske. Sta je bilo, cutite aaa? Ajmo brzo uza zid. Krecu da ih postrojavaju uza zid sutiranjem. Po tvojoj logici da ja to uradim panduru on bi trebao da me prebije i izvadi prangijato kako bi mi dokazao autoritet. Ili ovaj primer: Idem na fax autobusom i pored mene se vozi pandur u civilu koji radi kao pozornik u uniformi i pri tom je naoruzan. On isto ide na fax na ispit. Po zakonu on to ne sme da radi. Ne sme da nosi oruzje van duznosti. Lik inace radi kao obezbedjenje neke ambasade u Bg-u u uniformi a taj dan je isao u Ns na ispit i bio je u civilu,naoruzan i nije platio kartu jer je pokazao znacku i rekao da ide sluzbeno. To predstavlja krsenje zakona i direktnu kradju mog poreza. Ti bobeK do tad:
« Poslednja izmena: 20. Avg 2012, 19:08:06 od PaXon »
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
dozivio sam ja svasta...do svoje 16 godine...i jedno ubadanje sarafcigerom....na svom tijelu...
i nekoliko stotina pizdarija....kave danas rade likovi po 20 godina...
pa su me morali na akademiju poslati..da naprave covjeka od mene...(kao i od mog oca...)
a i da ne bi postao nevidjeni olos....samo meni se moze i oprostiti....jer sam bio klinac..
tacno zaludjen nekim ulicnim pricama i idolima....
koje danas nakon 20+ godina od toga.... vidim kao najveci olos....
i sem toga radio i zivio sam ja u bgd-u..u vremenu kad se glava gubila za ruzan pogled....

sem toga kao klinac sa nepunih 19 godina sam poceo  raditi  po svakakvim lokalima..honorarno..za koju markicu...
tako da sam se nagledao olosa..svih vrsta...i to u vremenu...7 x gorem nego sada....

i nisam ja odrastao u sumi i na njivi sa paradajzom..nego na betonu sa rajom...
i znam ja dobro koga je murija maltretirala a koga nije...

a te price o porezu..pusti to...te djecije mitove...
da si imalo upoucen..znao bi..da jedan policajac ima manju platu...
nego salterusa u banci...i to samo je tako na ovim prostorima...
« Poslednja izmena: 20. Avg 2012, 19:20:27 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung SGH-E590
nisi ti dobio po picici ...od  koga treba..pa se kurcis tu...
Cek jel ovo meni upuceno? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Jeste bro, mi grobari smo u kolaciji sa plavima  Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung SGH-E590
Otkud znam, ispod moje poruke je napisano... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.966.0
zbog toga što su mi malo pre dok sam vozila, zaustavili me i rekli mi da usporim  Smile
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
ne mrzim ih, samo ih ne postujem.. a ne postujem ih zato stoniti jedan put u zivotu kad su mibili potrebni nisu mise nasli, niti jednom mi nisu pomogli, niti jednom sam mogla da se na njih oslonim.. od njih sam dobijala samo demonstraciju sile i nadmeni bezobrazan ton u svakoj situaciji.. to su ljudi sa greskom.. koji ne ulivaju ni P od poverenjea, a trebalobi da bude obrnuto i ja se nadam da cu za svog zivota da upoznam makar jednog policajca vrednog postovanja pa i divljenja i ne mora uopste biti zato sto je pomogao meni ilinekome mom,nego zato sto ce da pokaze da jecovek a ne iskompleksirani skot koji kuci ne dobija ribicu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
zbog toga što su mi malo pre dok sam vozila, zaustavili me i rekli mi da usporim  Smile

Smile

Ne mrzim ih. Jeste da sam imao jednog komsiju pandura kojeg mrzi cijeli grad jer je arogantni glavonja. I imao sam nekoliko situacija gdje su me zaustavljali kasno navece i peglali bez razloga ali opet ne mogu da ih mrzim zbog toga... Mozda ih samo malo antipatisem.
IP sačuvana
social share
Ajde da se drogiramo nek se oči sjaje
Svršavam na silikone od Nikolić Maje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Ego sum qui sum.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 15076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Zato... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
ne mrzim ih, samo ih ne postujem.. a ne postujem ih zato stoniti jedan put u zivotu kad su mibili potrebni nisu mise nasli, niti jednom mi nisu pomogli, niti jednom sam mogla da se na njih oslonim.. od njih sam dobijala samo demonstraciju sile i nadmeni bezobrazan ton u svakoj situaciji.. to su ljudi sa greskom.. koji ne ulivaju ni P od poverenjea, a trebalobi da bude obrnuto i ja se nadam da cu za svog zivota da upoznam makar jednog policajca vrednog postovanja pa i divljenja i ne mora uopste biti zato sto je pomogao meni ilinekome mom,nego zato sto ce da pokaze da jecovek a ne iskompleksirani skot koji kuci ne dobija ribicu  Smile Smile

marry me Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.