Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзите мурију ?  (Pročitano 16126 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1

IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S Advance
@Rebel, sve je to lepo (i vredno) od tebe shto si izneo sve te podatke, ali nimalo ti ne pristaje nachin na koji si to uchinio...

Prochitao sam ti post iz poshtovanja prema tudjem misljenju, kao mogucem novom otkricu ili razumevanju neceg novog... ali taj stil i svo to direktno vredjanje mene upravo zbog mog stava i misljenja pokazuje samo da si ti jedan zaista zivchan i nervozan chovek... koji kao takav nije ni chudo ukoliko je imao problema sa policijom...

Tako da... nemam nameru da se prepucavam sa tobom oko necheg vec rechenog i obrazlozenog, a narochito ne da se spushtam na taj tvoj nivo vredjanja...

Imash prethodne primere koje sam izneo i obrazlozio, na fin i razuman nachin, pa ako zelish (vidish, bez potrebe za onim "ako umesh") a ti prochitaj... u protivnom mislim da si omashio temu s tim da si slobodan da otvorish neku na psihologiji u vezi nekih tvojih drugih problema... 

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
da policija radi svoj posao sve bi bilo ok, ovako...nem pojma. nit ih mrzim nit ih volim
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Mač sa dve oštrice

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 82
Zastava Trangie
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
BlackBerry 
zato sto spavaju sa prostitutkama za vreme radnog vremena
IP sačuvana
social share
Krimi rad, kad na mene neko krene
krimi rad, ti bi ubio zbog mene
krimi rad, sve zbog savrsene zene
krimi rad, krimi rad

Krimi rad, ti si covek mojih snova
krimi rad, i ova lova je iz snova
krimi rad, i ljubav Bentlija sam nova
ti i ja, ti i ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Qtek 小米
Да имам 15 година сигурно бих и ја кењао нешто против мурије, али тада је полиција била чувар режима који ми се није свиђао, па је било сасвим нормално да их мрзиш или презиреш.
Данас су наши фашисти дошли на власт, дакле тај политички разлог да их мрзим отпада.
Што се тиче стопе криминала, то је проблем државе, а не неког пандура са ћошка.

Ево рецимо мене много више нервирају ови контролори бус-плуса, много више репресије и безакоња стоји иза ове фантомске фирме, али опет кажем себи ''је%и га већина Београђана је гласала за то говно, а та гологузија није крива тако им је наређено''. Али и ту постоји нека граница, после које је могућ сукоб, због мог презира према тој фирми.

@Gambi
Mozda je u tvojoj Borci drugacije, ali moj Vozdovac je kao Bronks, a svako ko je van kuce posle 10, nosi kapuljacu, kacket, ma svako ko ima ispod 35 godina je crnac. Smile
Koliko sam samo puta bio maltretiran i pretresan od strane policije i ako mi nikad nista nisu nasli. Koliko me je samo puta neki pandur vredjao i ako sam uvek kulturan sa njima.

Вождовац је био један од центара криминала 90их, али касније су се криминалне активности преселиле у неке друге крајеве, укључујући Борчу.
http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/najopasniji-delovi-grada-novi-beograd-borca-i-mirijevo/36318.phtml
Najopasniji delovi grada Novi Beograd, Borča i Mirijevo

Што је најзанимљивије живео сам на твом Вождовцу код Шумица, па нисам осетио никакву репресију полиције. Крај као сваки други крај, ту и тамо неке предности и по која мана.

Citat
Odgledaj kako pandur maltretira lika samo zato što je Ciganin, ne navijač, već Ciganin - Rom, samo zato. A koliko je takvih slučaja? Onaj ispred kladionice, onaj ispred diskoteke, u parku....
Ево сад бих ја могао тебе да прогласим Ромом, зато што кукаш над њиховом судбином а они су заштићени као бели медведи.
Могао бих и да кажем да си члан неке НВО као се бори за права тих ''угрожених'' мањина и да си Чедин либерал.

rebel maderfaker колико ти година имаш ? Сећаш ли се ти 1999. године ? На КиМ су били управо ти пандури као и војска.
Да су пандури имали муда (као и војска) 5. октобра требали су да разбију руљу и да зауставе оно што се десило касније, а то је окупација државе од стране западних сила и уништавање наше привреде.

Citat
Još kada biste vi shvatili da naša policija ne pravi razliku između navijača i huligana,njima je to sve isto
Да пандуре регрутију на Марсу, па нико није навијач Партизана или ЦЗ ...  Smile Smile нико од њих није ишао или не иде на утакмице  Smile Smile

Citat
Pa...ti....ocigledno...nisi doziveo....sta...i mi svi....ovde...u BG-u....
Немој да прозиваш човека само зато што није из нашег града. Ево ја јесам па се слажем са њим. Примера ради само у мојој улици је један наркос умро, двојица су у ЦЗу и Митровици, један је психички прсо после дужег нарко стажа, један лик оверио ћалета и наставио са доручком, пљачкали су шта су стигли и могли.
Ништа специјално као и свуда по граду.
п.с. онај слепац што је украо бициклу је из тотално другог дела Борче.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2012, 19:51:10 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Gambino, šta da ti kažem... Evo ovako. Prvo i pre svega, imam dovoljno godina i odlično znam šta je bilo po Hrvatskoj, BiH, pa i na Kosmetu '99. god. Uzgred, moja familija je sa Kosmeta bežala u 2 navrata, '99. i 2004. god. Neki od njih nisu preživeli. Ovo sam naveo čisto da znaš da sam ja delom sa KiM, za razliku od tebe, koji si za Kosmet čuo baš te '99. Ako ćemo iskreno, baš ta pandurska goveda su se brutalno iživljavala nad Šiptarima od '90. pa sve do '99. i to prebrutalno, a za to imam i dokaze. Drugo i zatim, ja sam sve što kažeš da jesam, i da nisam, ipak jesam, ja sam i peder i izdajnik, disident i narkoman, ženomrzac, bezbožnik, čudak posve odbojan, klošar koji hoda, izrod svoga roda, sujetan, opstruktor, grešnik prezrivog pogleda, i još mnogo toga sam, al jebeš mene. A da. Jesam, ja sam i Hrvat, i Bosanac, i to Musliman, i sve sam to ja, a naročito sam Balkanac i volim svoj Balkan. U celini, bez iznimka, iliti izuzetka. Jel ti to možda smeta?? Ako ti smeta, a ti idi pa se žali Putinu, i slobodno mu reci da mi istululumba moja liberalna jaja, iliti kese. I terće i najzad, vidim da si težak nacionalista, čak bih mogao da upotrebim termin 'nacista', pa i 'fašista', čim toliko mrziš Šiptare, Hrvate i ostale ne-Srbe. Čim pišeš ćirilicom, mora da si Srbin, i to onaj pravo pravi, onaj šešeljevski, a ko ja pišem latinicu, ja mora da mzim Srbe i Srbiju. Pa da. Po tvom stavu to tako ispada. A ako će te to zadovoljiti, ti slobodno meni iznaređaj sve nesrpsko po spisku, ili kako bi vi pravi i originalni Srbi rekli, onako po srBskom, jebi mi mater moju latiničnu, ili kako već to ide. Ova tema je otišla u bestrag, izgubila je svaki svoj smisao postojanja, a ja ne želim da učestvujem i temama gde se širi, rasna, verska, nacionalna... mržnja. Onako ukutkana u miljeu finog srBskog bontona. Šatro. Protiv nacionalista borim se - do groba! Muriju prezirem - do groba! Tačka!

"I šta da kažeš čoveku kad nema teret srama, gadne reči mu ne sprže grlo dok ih sklapa..."

"Balkane moj, šta smo napravili od tebe, vidiš li sve to? Balkane moj, da li je moguće da smo uništili sve lepo?
Balkane moj, šta smo napravili od tebe, vidiš li sve to? Balkane moj, bio si prokleta svetinja, a sad si sveto prokletstvo..." - Oprosti nam...

Odjavljujem se s ove gadne i posve sramne nacionalističke teme. Naravno uz 'jebite se nacionalisti'!

Rebel maderfaker - suze za Hrvatsku, suze za Bosnu, suze za Kosmet.... Pozdrav za sve dobre ljude!
IP sačuvana
social share
Čudiš se što me ponovo vidiš. Ali da…To sam ipak ja, tvoj pali anđeo, tvoj prognani sin, onaj sa mnogo imena...
Beliog, Asterox, Belfabio, Aplexas, Mefistopulos, Satana… Sećaš se, zar ne? Ti i ja imamo jedan hitan razgovor starče! Slušaj me dobro sada!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Qtek 小米
Ja не мрзим Хрвате, можда гледам даље у будућност за разлику од других домаћих фашиста (што волим овај термин да користим  Smile ), али верујем да ће на крају победити хришћанска Европа, да ће победити ову происламску кугу звану ЕУ.

Нема шта ми да тражимо у Хрватској (бар не сада, а шта ће бити за 50 година ко зна) , то је завршена прича, а било какав сукоб са њима би нам одузимао поене које имамо код других десничарских кругова у Европи.
Са Словенцима смо већ у добрим односима ... пример су словеначки навијачи који у центру БГ  шетају као да су у Марибору, дакле опуштено. А због сукоба са Хрватима чак нас и готиве.

БиХ, то је такође завршена прича под условом да муслимани се одрекну претензија и РС се одвоји од федерације.

Дакле једини проблем су шиптари и муслимани у Србији (КиМ), као и у српским земљама ЦГ и РМакедонији.
Фактор нестабилности су муслимани и нико више.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Што је најзанимљивије живео сам на твом Вождовцу код Шумица, па нисам осетио никакву репресију полиције. Крај као сваки други крај, ту и тамо неке предности и по која мана.
Pa mi smo bili neke komsije. Gde tacno kod Sumica? Smile

Inace te price kako se kriminal preselio bas i nisu tacne. Bas u mom kraju je uvek neko valjao dop. Znaci od kad znam za sebe uvek je bar jedan lerdi bio na slobodi, a evo i sad tacno znam ko valja. Mada to i nije toliko bitno jer kao sto ja znam, tako i ta murija zna (potvrdjena informacija, sve se zna). Bitno je to sto sam doziveo da me zaustavlja interventna i da pola sata blejim u zid, da su me pretresali ko zna koliko puta, da gotovo nikad nisu kulturni vec me izvredjaju najgore. Od skoro je malo bolje jer u kolima imaju kamere, pa nisu nasilni (iskreno ja nkad nisam dobio udarac, ali sam ih video). I kod prasinara se vidi promena u ponasanju, mada mislim da je to zato sto ja postajem stariji, pa se ipak ne kurce toliko...

Sve u svemu i dalje su stoka koja ne postuje zakon...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
ne mrzimo...mi mrzimo samo sipce..mundzose i olos....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
http://www.alo.rs/vesti/52980/Brutalno

Evo zbog ovoga ih svi mrzimo... Da se ovo nije desilo novinaru pitanje je da li bi se i saznalo i da li bi neko odgovarao. Sad lepo Dacic treba da uzme onaj svoj Blackberry i da lepo da otkaz ovoj dvojici, zatim da tuzilastvo podnese prijave protiv njih, sud da ih osudi, onda novinar da podnese privatnu tuzbu i da im u njoj uzme pare, pa onda lepo kad ovoj dvojici zena i deca budu gladni, kad budu isli na gradjevinu da zarade za 'leba, nek se zapitaju  sta im je sve to trebalo.Sad ocekujem da se pojavi bobaK sa pricom kako je novinar u stvari huligan, jer je imao maramu i maskirne pantalone, i kako se kretao u grupi pa je tako dobio muda i da je zasluzio sve ovo  Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.