Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзите мурију ?  (Pročitano 16198 puta)
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Nokia 5800 express mus
Još kada biste vi shvatili da naša policija ne pravi razliku između navijača i huligana,njima je to sve isto  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung SGH-E590
Samo idiot moze da opravdava ponasanje pandura sa recenicom "pa i huligani to rade". Smile
Jednostavno huligan moze da pravi sranje i to je njegova zelja i on ce za to odgovarati, a pandur ne sme da pravi sranja jer on treba da sprovodi taj zakon i pre svega treba da daje primer drugim ljudima kako se postuje zakon!
Jednostavno svaki put kada pandur prekrsi zakon on treba da bude kaznjen 10 puta vecom kaznom nego obican covek Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Koliko ja vidim, ti si dečko mnogo pobrkao mozak s dupetom. Tema se zove "zašto mrzite muriju", a ti stalno pričaš o nekim maloumnicima koji se kolju na stadionima, oko njih, ili gde se već dogovore. Što dalje inplicira da ti namerno protežeš huligane koje nazivaš navijačima, a već su ti par njih rekli da to nije isto, no ti to i dalje ne mož da razumeš, jer je očito da si slepac, u temi koja nema veze s tim. Otvori temu "da li podržavate huligane" pa onda pričaj o njima, sad se baziraj na temu "zašto mrzite muriju". Ja i dalje mogu da ti navodim 1.300 razloga zašto ih prezirem i zašto ih se gadim i zašto su bili, jesu i zauvek će biti svinje, kao i sluge režima, itd. itd. Kad sam pomenuo da su najveći dileri heroina upravo panduri, ti si taj razlog zanemario i bazirao se na moj nik. Kad sam rekao da su najveći dileri oružja panduri, ti si temu skrenuo na huligane, koje i dalje nazivaš navijačima. Kad sam ti nalepio par primera na kojima se jasno vidi ničim izazvana pandurska represija nad civilima, znači c i v i l i m a, običnim i nedužnim građanima, ti si pričao o nekom tamo Urošu i pravdi za njim. Da li vidiš koliko ti je sužen vidik svesti, da li si uopšte svestan svoje nesvesti?? Dal kontaš da skrećeš s teme kad god napišeš neki komentar?? Da li ti uopšte znaš koja su prava građana, po Ustavu i zakonu rep. Srbije, a koja su prava pandura? Evidentno je da ne znaš pa ću ti ukratko pojasniti neke stvari. Univerzalna deklaracija o ljudskim pravima generalne skupštine UN-a doneta je još pre 60 god. a ti u 2012. god. ne znaš koja su prava građana. Panduri nemaju ljudska prava, ondnosno ne postoje pandurska ljudska prava, jer su oni deo zakona, tačnije njegovi izvršitelji, u skladu s tim ljudska prava važe samo za građane. Postoje razne konvencije koje je država Srbija potpisala i koja je dužna da iste poštuje, a to su: međunarodni pakt o ljudskim i političkim pravima, kovnencija protiv mučenja i drugih svirepih i nehumanih i ponižavajućih kazni ili postupaka, uredba o disciplinskoj odgovornosti u MUP Srbije, pravilnik MUP Srbije o uslovima i načinu upotrebe sredstava prinude. Takođe imaš i kodeks ponašanja za lica odgovorna za primenu zakona (ne bi bilo loše da to pročitaš, mislim ako umeš da čitaš, jer je tu lepo objašnjeno kako i na koji način pandur treba da reaguje u određenim situacijama a da ne prekrši zakon koji njega prvenstveno obavezuje da ga poštuje). Pravo na život iz univerzalne deklaracije kaže: svako ima pravo na život (čl. 3. pa čitaj), svako ljudsko biće ima urođeno pravo na život (čl.6. pa čitaj), život čoveka je neprikosnoven (čl.14. pa čitaj). Kodeks pandurske etike, proklamovan deklaracijom a potpisan od strane rep. Srbije kaže: pri upotrebi sredstava prinude ovlašćeno službeno lice čuva život čoveka (pravilnik, čl.3), zaštita i čuvanje života ljudi i dostojanstva čoveka (čl.14). Konvencija protiv mučenja (čl.1.), niko ne sme biti podvrgnut mučenju, ponižavajućem kažnjavanju i postupanju (čl.26), zabranjeno je i kažnjivo svako nasilje nad licem koje je lišeno slobode, kojem je sloboda ograničena, kao i svako iznuđivanje priznanja i izjava. Povrede dostojanstva: napadom na dostojanstvo vređa se integritet i status čoveka kao ljudskog bića i člana zajednice ljudi, prava na dostojansvto pripada svakome, znači čak i kriminalcu (čl.2) itd. itd. da se ne smaram s tobom oko daljih stvari koje ti ionako ne bi razumeo jer ti ram sjeban to ne da, to je ko da guraš Laru Kraft u pentuim 1. Ali moram da kažem, što se legitimisanja tiče, gde pandurska goveda najčešće prave prekršaj i ugrožavaju naša prava na slobodu i život, kaže ovako: policija je dužna da se legitimiše ako to zahteva lice prema kome su preduzete društvene radnje (znači kada ti pandur traži ličnu ili želi da te pretrese ti imaš po zakonu pravo da od njega tražiš da se on prvi legitimiše - moram da ti crtam), kada se legitimiše, policajac pokazuje legitimaciju zadržavajući je u ruci, a svoje ime i prezime i naziv organa kome pripada, saopštava usmeno, ako lice nad kojim se vrši legitimisanje to zahteva. Znači to je obavezna pandurska obaveza koja je ucrtana u Ustav i zakon rep Srbije. Ajd sad idi ti pa kaži panduru da ti se legitimiše na ovaj način, da vidim kako ćeš da prođeš posle toga, nakon prava koja su ti zakonom propisana. Verovatno će da ti prebroje rebra i da ti malo melju testise u onoj fioci za poneti, a možda samo prođeš šamaranje mokrim novinama (verujem da nisi iskusio jer su pandurčina). Pravo na kritiku je takođe ljudsko pravo ugravirano u deklaraciju UN, a rep. Srbija ju je ratifikovala. čl.48 Ustav rep. Srbije garantuje pravo na kritiku: građanin ima pravo da javno kritikuje rad državnih i drugih organa i organizacija i funkcionera... Građanin ne može biti u tom slučaju pozvan na odgovornost, niti trpeti štetne posledice za stavove iznete u javnoj kritici. Ajd sad, izađi ti na ulicu, pa kaži panduru da ti smeta njegovo represivno ponašanje jer te zaustavio bez razloga, bez svog ličnog legitimisanja, i još urla na tebe i postavlja ti pitanja tipa: odakle ideš, gde si krenuo, kod koga si bio... što je abnormalno jer takve stvari su tvoja lična intima i niko nema prava da ti ih krši a pogotovo ne pandursko govedo koje ne zna ni da hoda, al zato zna da prebija, iako ti ćutiš i stojiš mirno i čekaš da on proveri tvoje podatke preko motorole i bulji ti u ličnu ko da je biblija a ne kartica sa tri podatka o tebi, a onda te na sve to, iako mu otuda jave da je sve čisto, ispretrese od glave do pete, jer mu se, kako on tvrdi, učinilo da je tvoj pogled ispod kačketa bio veoma sumnjiv dok si ćutao i čekao da te smrad legitimiše. Isto važi i u slučaju da te zaustavi dok voziš auto, jer pandur je dužan da kaže dobar dan, zatim zbog čega te je zaustavio, ali bez onog "rutinska kontrola" jer ovo nije Miloševićevo despotsko vladanje, pa da ti se kezi tako tim terminima u lice, nego da prvo navede razloge, zatim da se legitimiše, pa tek tad da od tebe traži to što već traži.
Sledeći put, pre nego se upleteš u ovakve teme, a i tema je do moga glupa jer, kao što neko reče, pandur se mrzi prirodno itd. da ne citiram sad, prouči dobro Ustav i zakon rep. Srbije pa se onda gađaj nekim šatro dokazima koji su u stvari nedokazi i čisto lupetanje gluposti tvojih nejasnih gluposti koje su na glupi način ispale iz tvog glupog mozga obrazovanog ko točak, onaj traktorski. I još jednom ti ponavljam, tema je: "Zašto mrzite muriju", a ne huligani i ostale pičke materine.

Srdačan pozdrav od rebela mamojeba - štrajk mozga!!!
IP sačuvana
social share
Čudiš se što me ponovo vidiš. Ali da…To sam ipak ja, tvoj pali anđeo, tvoj prognani sin, onaj sa mnogo imena...
Beliog, Asterox, Belfabio, Aplexas, Mefistopulos, Satana… Sećaš se, zar ne? Ti i ja imamo jedan hitan razgovor starče! Slušaj me dobro sada!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
olos bi bio sretan...da moze da radi sranja..a da njemu niko ne radi srannje..
samo idiotcina...htio bi da krsi zakon..da nanosi stetu..i povredjuje ljude...
na vise nacina...ali da njegova prava ne budu ostecena..pri hapsenju...
krsenjem nekog ustaljenog propisa iliti pravilnika Smile
e pa ne moze to tako....
a sem toga..ako neko panduru opsuje majku...i on mu kaze...
da rasiri ruke..i da ih nasloni na zid..ili da legne na zemlju..a on ako ne legne..oglusio se o naredbu sluzbenog lica..i prekrsio zakon ...i sprecio ili omeo sluzbeno lice u vrsenju sluzbenih duznosti...
i svaki pandur....u tom slucaju...
ima sva ovlastenja..da upotrebi silu..bilo gdje i na bilo kojem mjestu...
i to..svu... potrebnu silu da ga savlada..a ako ovaj pruzi i najmanji otpor..
ima ovlastenje i svako pravo ...da pomjeri granicu upotrebe sile..
i da upotrebi takozvanu "pekomjernu  silu"...
jer u tom momentu nema vremena i ne moze da procijeni granicu potrebne sile...
dok ne savlada osumnjiceno lice....
i nijedan sud...niti bilo koji nadlezni organ..nece to smatrati..
krsenjem zakona...vec potrebnom reakcijom... da se izgrednik tj osumnjiceno lice...stavi pod kontrolu..
i bez posledica po nevin narod i okruzenje..privede k pravdi....

i tako nesto svaki olos ce da okarakterise kao -krsenjem zakona..
..jer toboze oni njega trebaju moliti...
da on njima da na uvid legitimaciju - isprave..i u slucaju da postoji sumnja da je lice ucetvovalo u nekom prekrsaju ili krivicnom djeu...moraju da kleknu na zemlju da bi ga priveli...i istrazili -provjerili...
"sumnju" ...

samo sto od toga nema nista... nigdje na svijetu..pa nema ni kod nas....fala bogu...
a bit ce jos gore...po olos....s obzirom na neka saznanja..sta se sve sprema...
i kakvi zakoni se "vrte i krckaju" i spremaju da se ponude...na "usvajanje"...  Smile

srecom ...pa kod nas..cesto se drze..neke "pokazne vjezbe" -demonstracje
strucnosti i sposobnosti policijskog osoblja......
i drago mi je sto su klinci jako zainteresovani za to sve....
vise nego za huliganstvo....i nadam se da ce u recimo narednih desetak godina...
da se dobro nagazi ta grana kriminala...i suzbije....
odma ce manje da imaju posla..i pripadnici " narkotickih" odjela...ali i opsteg kriminaliteta...
i moci ce da se rasterete timovi...i da se posvete nekim vecim poslovima....
jer se u tim huliganskim.. krugovima..
uglavnom odvija dosta sitnog..."rasturanja gudrovine"..."sitnih kradja"...pa i krupnijih...
koje kad se uzme u jednu cjelinu
i nije tako sitno....
i truje se mnostvo omladine..i psihicki i fizicki....

navijanje je davno izgubilo draz..sa nekim novim generacijama..koje su dosle...i koje su se naslusale prica..i prca..i podviga..
okorjelih kriminalaca skrivenih iza salova..na tribinama....
kojima je vazniji njihov sopstveni "rejting na tribinama" i ulici..
..nego rezultat i uspjeh kluba za koji kao navijaju...

postoji milion drugih nacina za oslobadjanje viska energije..nacina koji nikome nece nanosti stetu...
bol ili sta znam..bilo kakvu losu radnju....

a i ima tu u tim krugovima previse zaludjenika..maloumnih..koji tek trebaju da odrastu...
pa mozda ce i shvatiti neke stvari..pre nego im neko kosti polomi....

Smile

tema je dobra...samo na pogresnom mjestu...
« Poslednja izmena: 20. Avg 2012, 20:25:28 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung SGH-E590
A mogli ste veci post da napisete, mozda ih i procitam ako mi na nekoj zurci neko u pice ubaci drogu!
(Razumece oni koji prate jednu drugu temu Smile )
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
nisi ti dobio po picici ...od  koga treba..pa se kurcis tu...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
... a ti bobaK osecam da su te ispresavijali cim ih toliko branis... opusteno bro, izvadi pendrek iz bulje i samo opusteno...
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
pakson.... da su me isprvijali...ne bi ih sigurno branio...nego bi ih gledao kao i neki drugi ucesnici na temi...
koji barataju informacijama rekla - kazala..u carsiji....
i vecina tih informacija (koje ce se naravno provjeriti)
snose i krivicnu odgovornost...

elem...pola familije blize...mi je u plavoj uniformi...ima nekih koji su i penzionisani pre dvadeset godina...
a ja imam veliku familiju....
i niko od  njih....nikada...nista lose postenom covjeku nije uradio...

i ne branim ja nikoga....nego iznosim svoje razmisljanje..i vidjenje i znanje nekih stvari..
a citaoc...ili omladina nek presudi..sta je bolje za njega...

i nisam nikoga uvredio dok nisam uvredjen bio...
a to internet vredjanje..nastaje..kada se maloumnici pronadju u rijecima drugih ljudi..
i kad im proradi sujeta... Smile
i moras im adekvatno odgovoriti...jer ti je dosadno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Nokia 5800 express mus
Pa...ti....ocigledno...nisi doziveo....sta...i mi svi....ovde...u BG-u....

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.353 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.