Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзите мурију ?  (Pročitano 16129 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Citat
Ovo shto si prichao o navijachima, delu sistema, romima, da budem iskren sve mi to deluje kao iz onog nasheg filma "shishanje", ali da ti pojasnim to na malo bolji nachin:
+1
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Нека питања се једноставно не постављају  Smile Керови су мрзе исто тако природно као што се ужива у јутарњем сунцу.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Nokia 5800 express mus
sh,ch  Smiley 1

Citat
koji zloupotrebljavaju svoj polozaj odnosno to isto "zvanje".

Gde živiš ti,na svakom koraku maltretiraju omladinu,nebitno da li su navijači ili šetaju gradom.Svaki put budeš ljubazan,oni pokažu maksimalnu drskost i bezobrazluk.Kasnim na posao,on me zaustavlja zbog "rutinske provere" koja je to rutinska provera? Ko će meni da opravda te minute?

Najveći problem je što je njima u glavi da oni vode državu i da su tu da štite građane,oni uopšte to ne rade.

Postoje dobri,koji rade savesno posao,ali ih je sve manje.Daš nekom pendrek u ruke,taj je željan svega.

Najveća govna i ološ posle političara,sve je to isti kurac.A ti uživaj.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung SGH-E590
Samo jedna stvar mi nije jasna. Kako moze da se opravda ponasanje policajca time sto se i neko drugi ko nije policajac ponasa tako?! Smile
Pa valjda je na policiji da sprovodi zakon i da hapsi one koji ga krse. Kod nas nazalost tu policiju niko ne kontrolise i oni krse zakon redovno.

Policija ne sme da krsi zakon i nista ne moze da opravda njihovo krsenje istog Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S Advance
@nikolapfc89, ti imash svoja iskustva, ja imam svoja naravno...

I mene su zaustavljali radi rutinskih kontrola, i mene su zaustavljali radi legitimisanja, cak su me i zaustavili na kompletan pretres kada sam bio u zabachenom kraju sa ortacima eto chisto onako kolima smo se majali.

Ali svaki put su bili prijatni, uljudni, sa "dobra dan/dobro veche, vashe isprave", objasnili su nam chak i tokom pretresa da je bio neki zlochin u blizini (provala valjda) pa su traziil alat za obijanje plus neki alat koji je odneshen prilikom te pljachke.

Jednom sam stao i pitao za put da mi objasne kada sam se vracao sa mora, sam sam se zaustavio, pitao ih, policajac je bio krajnje ljubazan i objasnio mi put do tanchina...

To su dobre stvari... naletao sam ja i na one bezobraznije:

Pozvao kolegu da mu svedochi kako ja nisam imao upaljena svetla, i poshto je bilo 2:1, naravno da sam morao da popustim... Naravno, bio bih definitivno ljut da sam i sam bio siguran da su mi svetla bila upaljena, ali nisam bio 100%, tako da necu zbog toga da ih omrznem sve, pa iako me je to dosta koshtalo...

Onda, jednog sam pitao nakon povratka iz inostranstva za pravac, trazio mi je da ga pochastim sokom jer je video da sam dolazio novokupljenim automobilom... Ajde, ne znam da li to da mi bude smeshno/zalosno/grebatorski/simpatichno... mladji je bio (generacijski blizu) pa sam ga isposhtovao...  Smile

Kazem ti, sve zavisi kakva iskustva ima pojedinac i ko koliko o tome pricha sa drugima... Ja i dalje mislim da se uglavnom dobre stvari lako zaboravljaju a loshe pamte jer ih ljudi chuvaju u sebi zarad neke osvete ili im lakshe pada kad prenose i preprichavaju sve te chuvene nepravde koje se njima deshavaju...

Shto kazhu ljudi "100 puta dobar, jednom ne, nishta ti ne vredi ovih 100 puta pre toga"...

Zato se i chini da sam na njihovoj strani, ali ja ne tvrdim da su svi loshi i da su propast kao institucija, ja mislim da ih ta "nekolicina" (pod navodnicima jer je mozda malo veca od nekolicine) losih policajaca stavlja na losh glas i zbog toga se ljudi u startu ponashaju loshe prema njima i samim tim gube neko "pravo" da se i oni (policajci) ponashaju dobro prema takvim ljudima...

Ne kazhem da policajac treba da padne na nivo provokatora... ali nazalost - moze mu se, i ako se spusti, nishta bolje taj kaznjeni gradjanin ne dobija osim josh koju kaznu preko i ruznu rech za "kaznu" koja nije zakonski opravdana, ali - moze mu se i jbg... Razlog vishe da se postupa uljudno makar sa nashe strane, a njihovo ponashanje njima na chast...

Imate kamere, mobilne, diktafone, zhalbe... pa pishite predloge/zalbe/primedbe kad god naletite na nekog "opakog" policajca, i vremenom ce se verovatno situacija i promeniti... ne znam shta bih vishe mogao da dodam...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Zato sto su neskolovani,korumpirani,zato sto vrse maltretiranje potpuno neosnovano,zato sto ne postuju zakon,zato sto imaju kompleks vise vrednosti,zato sto se bahate,zato sto im niko nista ne moze,zato sto je kriminala pun kurac u Srbiji a pandura na svakom koraku,zato sto provociraju,zato sto...

sve si rekao.. Smile
IP sačuvana
social share
dr.mr
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Nokia 5800 express mus
Stvarno ne znam,ovde kod mene na svakih 10,dođu 2-3 normalna,ovih ostalih ne daj Bože nikome.

Citat
Imate kamere, mobilne, diktafone, zhalbe... pa pishite predloge/zalbe/primedbe kad god naletite na nekog "opakog" policajca, i vremenom ce se verovatno situacija i promeniti... ne znam shta bih vishe mogao da dodam...

Od ovoga nemaš ništa.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S Advance
Nazalost, toga sam i ja svestan da se slabo procesuiraju zalbe jer jedan drugog pokrivaju (od tih kvarnih naravno)... ali da sedish kuci i da se nervirash opet nishta ne dobijash... ljudi iskaljuju svoju mrznju jedni preko drugih oko nekih trecih, ili pak dolaze u direktno u konflikte sa tim trecim (policijom) kada im svega bude preko glave...

Ovako se mozda i otpusti svaka 10-a budala, a bez zalbe, sve ostaje po starom...

I ono najglavnije - treba se interesovati koja su prava gradjana u razlichitim situacijama sa policijom pa na osnovu toga i graditi odgovarajuce odnose i pozivati se na odgovarajuce dokaze... zato sam i vishe spomenuo te mobilne, diktafone i ostale palce  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
da..da... najzesce mi je kad neko ko sa sss treci stepen..ili neko ko ima zavrsenu jednu godinu faksa....
za 5 godina studiranja...
nazove neskolovanim- covjeka sa 5 - 6 - 7 - 8 stepenom obrazovanja..
koje je stekao u nekim ustanovama gdje od 500 prijavljenih kandidata - po klasi .
bude primjljeno 200..
a skolovanje zavrsi...njih 30 -50 ...

huligan i navijac su dva razlicita pojma...navijac navija..
a huligan pravi sranja...i sve i jednog huligana...treba uhapsiti i sve mu kosti zdrobit ...

i sva su ta opravdanja iliti razlozi...licne prirode...a pocesto i umisljenost - fikcija..jer moj drug tako misli..
i bash je faca..e pa hocu i ja da budem faca..i da mrzim drotove....pravosudje..drzavu i sav zakon...
koji je propisan za postene ljude..koji ga se i drze..a ja ocu da budem poseban..jer ne postooji ni jedan drugi nacin da budem poseban..pa cu da ga (zakon) krsim...jer je takav covjek ustvari olos....

i svi su "cuvari zakona"  korumpirani...losi..samo su oni ..huligani...i razni olos i smece..okej....
jer naravno..da je neko korumpirani..neskolovani...okrutni..kad ti ne daju da pravis sranje...
i kad mu ti opsujes mater..a on ti odvali plucnu maramicu....jednim udarcem...
jer tri puta sedmicno po sat ipol...vjezba bas taj udarac..da te bas  bas zaboli...

i to pozivanje jedan na jedan..na obracunavanje...
e pa bas bi volio da vidim huligana koji ce goloruk..
izaci jedan na jedan..sa bilo kojim mojim poznanikom...koji sluzi narodu i zakonu u ministarstvu unutrasnjih poslova...iscupo bi mu srce i grkljan za dvadeset sekundi...
lako je nekom smradu huliganskom pozivati klinca tek izaslog iz skole da se pofajta malo sa njim..
koji ima 35 godina..i dvjesto huliganskih sranja i isto toliko ulicnih tuca...
nek pozove nekog sebi doraslog..sa recimo 15 godina radnog staza...a od toga 8 godina
u nekoj jedinici za poodrsku...sa karijerom i u nekoj vojnoj specijalnoj brigadi...

'oce kurac moj takvog pozvat...zato sto su sve do jednog picke....
koje su mudonje kad njih 50 krene na deset drotova....ili na dvadeset navijaca suprotnog tabora....

sve u svemu...da nisi pravio sranje..i da nisi psovao....sigurno bi prosao kao i mnogi drugi....
netaknut...postoje stvari..koje se tolerisu i koje se ne tolerisu..
ti i kad napravis neki manji prekrsaj...ako ubijedis "pandura" da se kajes..ili da nisi namjerno..
on ce preci preko toga..a kad se ti konfrcis..i glumis tu nekog mangupa..
normalno da ces dobiti po picki bilo gdje na ulici pa ne vidim zasto bi drugacije i panduri postupali...

a i sto rece dzobi ...sve je to i do drustvenog miljea... u kojem se kreces....
kad se druzis sa olosom...svaki dan..razmisljas kao olos..jer da razmisljas drugacije..
ne bi se druzio sa olosom....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
бобак, нисам знао да си пајкос  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.