Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 08:34:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: XII kuca  (Pročitano 94725 puta)
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
VODENE: ( IV, VIII, XII ) su kuće emocija, duše, nesvesnog, instinkta. Ove kuće poseduju karmički talog i neke te stvari strogo definišu i opisuju. To su kuće duhovnih traganja, spiritualnog napretka, mistike, ezoterije.

PADAJUĆE: ( 3, 6, 9, 12 ) planete se u njima iskazuju na mentalnom planu, neće se ispoljiti u vidu događaja, Govore o inteligenciji, načinu razmišljanja, obrazovanja, govora, pisanja. 
Nastavicu o 12. kuci, moram da se diskonektujem ....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 

Koje aspekte treba da ima neko ko je recimo cesto boravio u zatvorima i sl.? Sta bi trebalo da je onda u 12.-om polju? Kako prepoznati kriminalca u natalnoj?

Pa kriminal obichno oznaca pluton, tako da tipovi plutona... imaju sklonosti ka kriminalu. Mada nije obavezno, treba puno toga da se slozi da bi neko kao kriminalac zavrsiio u zatvoru..

Recimo, vladar prve kuce u 12-toj. To je znaci neka usmerenost ka nekoj zatvorenosti.. ono zatvorena mesta. Pa sad ako je horoskop obichnog coveka moze biti sluzbenik neke takve ustanove, ako je horoskop policajca, cuvar u zatvoru, ako je horoskop kriminalca zavrsice u zatvoru, ako je horoskop doktora radice u ludnici, ako je horoskop ludaka... zna se.

Recimo aspekti planete u 12 sa Saturnom.. losi mogu da daju robiju... itd..

Ali komplikovane su to stvarii, nisu lake za prognozirati nama pocetnicima.

Koje aspekte u Natalu treba da ima policajac, koja planeta mora da je tu naglasena?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Koje aspekte u Natalu treba da ima policajac, koja planeta mora da je tu naglasena?!?
Hahaha, kakvo dobro pitanje...pa zavisi veovatno od cina... a gde im je merkur ne bi mogla pretpostaviti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Mars. Mars u X daje policajce na primer. Mars u dobrom aspektu sa Jupiterom. Mars u dobrom aspektu sa Saturnom.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
Meni je Neptun u 12.kuci u Jarcu ?! Sta to znaci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung versus
Meni je Neptun u 12.kuci u Jarcu ?! Sta to znaci?

Neptun u Jarcu

Jarac guši Neptun, povratak materijalizmu, potrošačkom društvu (raspad socijalizma), praktična duhovna učenja.

XII kuća
je u svojoj biti Neptunovska kuća. Zato se on tu i oseća dobro te osobi daje izraženu maštu, jaku intuiciju, empatiju kao i sposobnosti medijuma. Ukoliko je Neptun negativno postavljen osoba može biti sklona preuveličavanju i uticaju drugih ljudi. Takođe to može biti simbol tajnog neprijatelja, koji nije ništa drugo do nerazjašnjenih unutršnjih pitanja koje osoba ima poteškoća da razume i dokuči
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Iron Lion Zion

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola v3
Maštovita si i imaš veliki duhovni potencijal te bi ga trebala razvijati učeći ili o religiji, ezoteriji...
Imaš povezanost između podsvjesnog i svjesnog pa možeš uočiti drugu stranu priče koja nije jasna većini ljudi. Mogla bi napraviti uspijšno istraživanje u okultnim područjima. Znaš čuvat tajne te bi mogla biti član neke tajne udruge.
Da li si konzervativna? Javljaju li ti se neki iracionalni strahovi za koje ti nije jasno odkuda su?
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
Maštovita si i imaš veliki duhovni potencijal te bi ga trebala razvijati učeći ili o religiji, ezoteriji...
Imaš povezanost između podsvjesnog i svjesnog pa možeš uočiti drugu stranu priče koja nije jasna većini ljudi. Mogla bi napraviti uspijšno istraživanje u okultnim područjima. Znaš čuvat tajne te bi mogla biti član neke tajne udruge.
Da li si konzervativna? Javljaju li ti se neki iracionalni strahovi za koje ti nije jasno odkuda su?

Strahova koliko hoces  Smile. Jesam, jako sam konzervativna.
Sta to znaci kad moj Neptun pada na DC mog decka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Iron Lion Zion

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola v3
Inače zaboravila sam napomeniti da bi mogla puno koristi izvuć za sebe preko tajnih organizacija, ugovora ili poznanstva.
Nećeš pasti kao žrtva tuđeg iskorištavanja ili zavisti jer tvoj jarac dobro zna gdje mu je mjesto profesionalno i socijalno.

Ja smatram (moje mišljenje) da još nisi u potpunosti razvila svoj dar intuicije. jarac ga koči jer je on logičan i praktičan te mu neda van. Dobivaš samo te bljeskove intuitivnih predosjećaja na nešto loše. probaj se naučiti da vjeruješ više sama sebi te se možda tako otvoriš i manifestiraš intuiciju i u pozitivnom smjeru, a ne samo kao strahove.

Inače to je samo moja opaska...još se puno toga mora uzeti u obzir.
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
Inače zaboravila sam napomeniti da bi mogla puno koristi izvuć za sebe preko tajnih organizacija, ugovora ili poznanstva.
Nećeš pasti kao žrtva tuđeg iskorištavanja ili zavisti jer tvoj jarac dobro zna gdje mu je mjesto profesionalno i socijalno.

Ja smatram (moje mišljenje) da još nisi u potpunosti razvila svoj dar intuicije. jarac ga koči jer je on logičan i praktičan te mu neda van. Dobivaš samo te bljeskove intuitivnih predosjećaja na nešto loše. probaj se naučiti da vjeruješ više sama sebi te se možda tako otvoriš i manifestiraš intuiciju i u pozitivnom smjeru, a ne samo kao strahove.

Inače to je samo moja opaska...još se puno toga mora uzeti u obzir.

Bas je tako, uvek samo imam osecaj za lose stvari koje ce se desiti na zalost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 08:34:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.