Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 05:19:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: XII kuca  (Pročitano 94715 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Meni 12 kuca pocinje u ribama, ali je dobrim delom u ovnu. Ode me to malo zbunjuje, sta se gleda i kako? Karta je u indeksu.
Pozdrav i hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
a meni 12. kuca u ribama (zahvata i ovna) a u njoj sunce i jupiter u konjukciji (u ovnu) Smile

jel moze neko da mi odgovori... mnogo me interesuje sta ovo znaci. hvalaaaaa Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
meni je 12. kuca u vodoliji i saturn! neko moze da mi odg?
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni je sunce u 12oj kući u lavu, a u njoj mi je i ''true node''( nije mi baš jasno šta je to), može neko da mi odgovori, hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung versus
meni je sunce u 12oj kući u lavu, a u njoj mi je i ''true node''( nije mi baš jasno šta je to), može neko da mi odgovori, hvala

Sunce u dvanaestoj kući 

Vi više volite da ostanete iza scene, čak i po cenu da sebe dovedete u izolaciju. Volite usamljenost, intuitivni ste i tajanstveni. Privlači vas misticizam, okultizam i duhovne aktivnosti. Religiozni ste i spremni uvek da pomognete drugima, makar zbog toga morali u životu da prođete kroz iskušenja koja će od vas zahtevati žrtvovanje. Materijalne vrednosti i novac vam nikad nisu na prvom mestu.
h u svojoj karijeri. Veoma ste ambiciozni i rešeni da uspete po svaku cenu. Imate naglašenu želju za javnim priznanjima. Sve vas to čini prirodnim vođom koga ljudi slede i u koga imaju poverenje. Osoba ste od autoriteta, ugleda i reputacije. Ipak morate voditi računa o poznatoj činjenici da preterana ambicioznost i autoritativnost odbijaju ljude od takvih osoba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
i moje sunce je u 12-oj u blizancima,a tu je i merkur,hiron i lilit Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung versus
i moje sunce je u 12-oj u blizancima,a tu je i merkur,hiron i lilit Smile

Sunce u Blizancima

Blizanci su merkurijanski znak i treæi po redu, tako da ovaj položaj daje mješavinu utjecaja Sunca, Merkura i 3. kuæe. Ovaj položaj pogoduje izražaju Merkura jer je on planet koji uzburkava glasne žice i proizvodi glas u Bikovom grlu; takoðer favorizira pisanje i putovanje; um je osvijetljen Suncem u Blizancima te kad je potrebno ili prikladno putovati, osoba od toga prosperira i fizièki i psihièki. Ugodna je osoba i èesto opæenito omiljena u svom društvu.

Sunce U 12. kuci

Ovaj polozaj je dobar samo za osobe koje se bave nekim tajnim poslom ili nekom umetnoscu.Povucene su,mnogo vremena provode u kuci ili su usamljene na neki nacin.

Merkur u Blizancima

Znatiželja i velika moc zapažanja su glavne karakteristike ovih ljudi. Veoma su pametni, ljubopitljivi, poseduju brze mentalne reflekse i imaju veliku sposobnost da se izraze.Vole promene i raznolikosti i poseduju veliku sposobnost prilagodljivosti. Brzina njihovog duha i intelektualnog rada su izvanredni. Lako pronalaze interesovanje, ali su pomalo nestalni i zato ponekad mogu biti površni. Uživaju u aktivnoj korespodenciji i živoj diskusiji. Argumentovani su kriticari i lukave osobe. Premazani su svim mastima i mogu se izvuci iz svih situacija u koje zapadnu. Ubedljivi su i ubedice vas i u ono što ni sami ne veruju.Osetljivi su na alergije, astmu i bolesti nerava

Merkur u dvanaestoj kući

Osobe imaju problema da se izraze. Nedovoljno su jasne i nailaze na teškoće u komunikaciji sa okolinom. Znaju da budu dosadne i da se izgube u sitnicama. Ne znaju da pronađu načina da iskažu svoje umeće i kvalitete pa su vrednovane niže nego što zaslužuju. Imaju medijalne sposobnosti i veoma bogatu maštu. Privlači ih tajanstvenost i imaju potrebu da su često same. Zato su povučene i nenametljive.

Lilit u dvanaestoj kući

Lilit u dvanaestoj kući natalnog horoskopa neke osobe uvećava njen senzibilitet i to na raznim nivoima karaktera. Lilit je ispunjava idealizmom i sanjalaštvom. Ako je Lilit u horoskopu tako postavljena da je njena energija pozitivna, tada su ovo maštovite osobe sposobne da stvaraju proizvode lepe kreativne imaginacije. Osobe ima dar da svoje vizije veoma senzitivno predstavi i iskaže u realnosti. One mogu biti glumci, umetnici, igrači, pisci, pronalazači, arhitekte ili raditi bilo koji posao koji zahteva kreativnu maštu.

Da bi osoba iskoristila pozitivnu energiju Lilita u dvanaestoj kući mora sebe oslobađati kroz nepristrasnost i ličnu objektivnost. Samo tako će postići emocionalnu nezavisnost i osloboditi svoje talente. Ovakve osobe, iako imaju bogat unutrašnji život, usmeravaju se i izražavaju ka spoljnom svetu.

One imaju potrebu i uživaju u tome da svoje unutrašnje vizije i nadahnuća prenose na druge. Obično su voljene i cenjene i od svojih bližnjih i od javnosti. Često imaju vrlo blagotvorno, a ponekad i isceliteljsko, dejstvo na druge ljude.

Ukoliko osoba ne uspeva da objektivizuje svoj ego, tj. da se oslobodi svog egoizma, ona postaje žrtva Lilitine negativne energije. Veruje i živi u nepostojećem svetu. Ona potpuno veruje samo u ono što je idealizovala i tu ne pomažu nikakve činjenice.

Osoba obmanjuje samu sebe na drastičan način: ono sa čime ne može da se suoči za nju ne postoji, a iluzije svoje neizražene mašte smatra za realnost. Zbog svega rečenog ovakve osobe ostaju potpuno dezorijentisane i vremenom izgubljene. Sreća je ako imaju nekog pored sebe ko će ih pridržati kad se probude iz svog sna i shvate da su sebe dovele do samouništenja

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung versus

true node-sjeverni mjesecev cvor

Sunce u Lavu

Sunce u Lavu daje snažnu prirodu, samokontrolu, osjeæaj èasti i integritet. Želja za vladanjem nad drugim, ali neæe podlo iskoristiti nekoga ili uraditi nešto što nije po zlatnom pravilu; osjeæaji su duboki i trajni. Ovi ljudi su strasni branitelji svojih voljenih, ali su isto tako strasni i u mržnji. Lav vlada srcem. Što god ovi ljudi radili, to rade s tolikom koncentracijom svrhe koja donosi uspjeh. Oni su pravi prijatelji, a ako netko veæ mora imati neprijatelja, Lav æe biti èasniji i velikodušniji od drugih.

Sunce u 12. kući

Ovo je pečat usamljene duše koja se zatvara pred prijateljima. Ovaj položaj sa sobom nosi opasnost konflikta s autoritetima ili nesposobnost da se uklopi u obiteljske uvjete i da bi izbjegla sukobe, osoba se povlači u dobrovoljni ili prisilni egzil, živeći tako svoj život kao stranac među strancima. Čak i kada tako ekstremne situacije ne prevagnu, prva trećina života je često potrošena na uzaludne pokušaje da se nađe ravnoteža i skrasi u nekoj vrsti životnog posla. Slično u 6. kući, Sunce u 12. kući favorizira rad s bolesnima u bolnicama, kemijski i laboratorijski rad ili rad sa zatvorenicima; ono daje ljubav prema okultnom i vodi k znatiželjnim istraživanjima.[/b]

Severni čvor u dvanaestoj kući - Južni čvor u šestoj kući

Ove osobe su u prethodnim životima potiskivale svoje sopstvene potrebe zarad drugih. Takvo ponašanje je posledica osećanja krivice koje proizilazi iz pogrešnog domaćeg vaspitanja. Zato su bile stalno ispunjene unutrašnjim strepnjama i tenzijama. Rezultat toga je nedostatak samopouzdanja i psihosomatski zdravstveni problemi. Pored toga ove osobe su sklone da preteruju u detaljima i zbog toga su dovodile sebe u stanje bezperspektivnosti. Kao posledica toga je prepuštanje drugim osobama, njihovim zahtevima i željama. Sve to skupo staje i dovodi do mentalnog i fizičkog zamora. U ovom životu potrebno je prilagoditi se svojoj okolini i disati istim dahom kao i ona. Robovanje drugima treba odbaciti i posvetiti se sebi i svojim potrebama. Treba raditi samo poslove koji prijaju i donose zadovoljstvo. Ne treba zalaziti previše u detalje ni u čemu. Tako se može popraviti karma i sadašnji život učiniti boljim i srećnijim.

meni je 12. kuca u vodoliji i saturn! neko moze da mi odg?

Saturn u dvanaestoj kući
 ukazuje na osobe koje vole da pomažu drugim ljudima. Povučene su i najbolje se osećaju kada rade iza scene. Pesimistički su raspoložene, nesigurne i usamljene. Često su opterećene osećanjem krivice. Dešava im se da budu nepravedno optužene pa čak i progonjene. Imaju tajne neprijatelje, ali i sposobnost da se iz svake kaše izvuku neoprženi.

« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 11:36:26 od marye »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
jel moze neko da prokomentarise moju XII kucu? natalna mi je u indexu na strani 22. hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
meni je 12 u raku vladar je u devetoj a tamo su mi merkur u ribama  i mesec u ribama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 05:19:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.385 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.