Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 10:44:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: XII kuca  (Pročitano 94760 puta)
Svakodnevni prolaznik

Iron Lion Zion

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola v3
molim te ako našto vidiš samo mi napomeni jer me napose zanima ta kuća.  Nešto me oduvjek vuklo u tom pravcu pogotovo tj. ljudima koji imaju psihiče smetnje ili jednostavno probleme u ponašanju pa često prelaze rub zakona. Nemoj me krivo shvatiti ali sam i sama na neki nacin bila izvan zakona ali sam promijenila tu situaciju jer sam bila njom nezadovoljna. Sto to polje govori o mojim neprijateljima? uspijeh kod učenja?
Često predosjetim laži pa me to blokira u daljnjoj komunikaciji...da li mi je to intuicija snažna ili...
Nadam se da te nisam jako ugnjavila al pomogo bi mi bilo koji naputak i hvala za prethodnu poruku
Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ericsson T-68
molim te ako našto vidiš samo mi napomeni jer me napose zanima ta kuća.  Nešto me oduvjek vuklo u tom pravcu pogotovo tj. ljudima koji imaju psihiče smetnje ili jednostavno probleme u ponašanju pa često prelaze rub zakona. Nemoj me krivo shvatiti ali sam i sama na neki nacin bila izvan zakona ali sam promijenila tu situaciju jer sam bila njom nezadovoljna. Sto to polje govori o mojim neprijateljima? uspijeh kod učenja?
Često predosjetim laži pa me to blokira u daljnjoj komunikaciji...da li mi je to intuicija snažna ili...
Nadam se da te nisam jako ugnjavila al pomogo bi mi bilo koji naputak i hvala za prethodnu poruku
 Smile Smile Smile Smile Smile

Neprijatelje je u horoskopu tesko traziti ( meni) u sustini sve druge ljude je tesko traziti( opet meni) . Ti zbog XII polja ne moras da brines uopste, izgleda. Mada ima tu nekih kvadrata Sunce - Pluton ako sam bese dobro zapamtio. E sad ne bi bilo provereno kad bih ja sad to protumacio nisam siguran u tachnost.

Ja lichno mislim da ti zbog tvog 12 polja ne moras da brines.
« Poslednja izmena: 30. Apr 2007, 23:12:04 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Aiwass,moja je pod ''s'' u indeksu,pa ako nadjes vremena,baci look  Smile
Sve mi je fokusirano na tu XII  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ericsson T-68
Aiwass,moja je pod ''s'' u indeksu,pa ako nadjes vremena,baci look  Smile
Sve mi je fokusirano na tu XII  Smile

Tebi je vec malo komplikovanije za tumacenje. Zbog Pluton i Merkura interesovanje za occultno i tajne stvari moguce.  andjela pizelly je vec rekla da Jupiter tamo stiti od tajnih neprijatelja a bice neka dobit od stvari koje simbolizuje XII polje, II kuca pocinje u Strelcu njen vladar Jupiter u XII, pa onda Venera i Neptun u II  neka fina zarada i moguca pomoc tajnih prijatelja sto otprilike potvrdjuje tu dobit. A Jupiter i Venera zamenili mesta, Venera je u Strelcu - Jupiter u vagi. Vladar XII u II a vladar II u XII 100 posto neka dobit.

Vladari Horoskopa Pluton i Mars u Sextilu i Venera sekstil Mars , Harmonija lichnost,. Ma nemas se cega brinuti za sad. Jedino ako ti Solar ili Direkcije kazuju nesto lose za neku godinu, al to se da prebroditi ako je natal dobar.

Ni ti se nemas cega bojati, imas Svetlo, 2 dobra i jednu losu planetu u XII i sve to dobro aspektovano.
« Poslednja izmena: 01. Maj 2007, 11:40:04 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
E sad mi pao kamen sa srca,Tnx  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ericsson T-68
E sad mi pao kamen sa srca,Tnx  Smile

Iskreno, i ja se tako mnogo uznemirim kad vidim neki los aspekt. Ali nemojte se cimati i nervirati bezveze, nema 100% zagarantovano loseg ako nisu u pitanju lose planete u losim poljima sa losim aspektima. To prognoza loseg ne moze da se omasi. A ostale kombinacije, sve se da preziveti i preci. Sa druge strane nijedna planeta, polje niti aspekt nisu uvek 100% losi.  Sve ima svoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola V3r
Hej, mene zanima sledece: 12.-a kuca je izmedju ostalog pokazatelj i zatvorenih ustanova, tipa ludnica, zatvora, nekih tajnih institucija.

Koje aspekte treba da ima neko ko je recimo cesto boravio u zatvorima i sl.? Sta bi trebalo da je onda u 12.-om polju? Kako prepoznati kriminalca u natalnoj?
IP sačuvana
social share
Moje astroloske karte:
NatalSinastrijaDavisonov
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ericsson T-68

Koje aspekte treba da ima neko ko je recimo cesto boravio u zatvorima i sl.? Sta bi trebalo da je onda u 12.-om polju? Kako prepoznati kriminalca u natalnoj?

Pa kriminal obichno oznaca pluton, tako da tipovi plutona... imaju sklonosti ka kriminalu. Mada nije obavezno, treba  puno toga da se slozi da bi neko kao kriminalac zavrsiio u zatvoru..

Recimo, vladar prve kuce u 12-toj. To je znaci neka usmerenost ka nekoj zatvorenosti.. ono zatvorena mesta. Pa sad ako je horoskop obichnog coveka moze biti sluzbenik neke takve ustanove, ako je horoskop policajca, cuvar u zatvoru, ako je horoskop kriminalca zavrsice u zatvoru, ako je horoskop doktora radice u ludnici, ako je horoskop ludaka... zna se.

Recimo aspekti planete u 12 sa Saturnom.. losi mogu da daju robiju... itd..

Ali komplikovane su to stvarii, nisu lake za prognozirati nama pocetnicima.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2007, 21:00:50 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Aiwass, pomozi mi nikako ne mogu, da postavim svoju natalnu kartu, ne znam šta nije u redu............Unapred hvala.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ericsson T-68
Aiwass, pomozi mi nikako ne mogu, da postavim svoju natalnu kartu, ne znam šta nije u redu............Unapred hvala.......

Ovo je offtopk, sacekaj nakupi 20 poruka objasnicu ti preko pp-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 10:44:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.699 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.