Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 06:47:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Xbox / Xbox 360  (Pročitano 139864 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49707
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S24
Lakša promjena regije na Xbox Liveu

Microsoft je odlučio olakšati promjenu regije na Xbox Live računima - bolje ikad nego nikad

Nakon više godina frustracije s promjenom regije na svojim Xbox Live računima, igrači će uskoro ovu promjenu obaviti uz pomoć svega nekoliko klikova - objavljeno je na NeoWinu.

Nova metoda, koja se trenutno nalazi u fazi beta testiranja, omogućava korisnicima da mijenjaju regije na svojim Xbox Live računima bez straha od gubitka gamer taga, achivementa, MS bodova ili Xbox Live Gold pretplate.

Valja pripaziti, doduše, budući da je Microsoft posebno naglasio da određene usluge zaključane na regije, poput pretplata na TV kanale, Xbox Musica i sličnih, neće biti prebačene i da igrači nemaju pravo na povrat plaćenih sredstava.

Igrači koji su u prošlosti mijenjali mjesto stanovanja redovito su se susretali s velikim problemima prilikom migracije računa, prvenstveno zbog vrlo dugog vremena čekanja da se ista obavi na Microsoftovom supportu. Osim toga, često su se puta tijekom migracije "izgubili" MS bodovi, achivementi pa čak i određene igre vezane uz račun.

Službena najava novog alata još nije stigla, no vjerujemo da je nećemo čekati dugo.
Daniel Lučić

Izvor: Bug.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Nokia 5800 express mus
Upis.
Jel ima korisnika xbox-a na bureku?

Zanima me par pitanja oko rezanja igara.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ja ti mogu pomoći jedino oko rezanja xgd2 igara tj. onih što mogu da se režu i sa najobičnijim rezačima, mada to i nije neka mudrost  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jan 2013, 17:25:07 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Nokia 5800 express mus
Za njih i pitam  Smile
Samo po onom tutorijalu? Preko IMGBurna radi sve ok? (Msm na te stare igre).

Nemam zivaca da rezem ove xgd3  Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Jan 2013, 22:05:45 od nikolapfc89 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ne znam na koji tutorijal tačno misliš, ali evo otprilike ovako

One malo starije igre koje su se pojavile do pred kraj 2009. godine režeš najnormalnije preko imgburna. Znači isti fazon kao i rezanje Playstation 2 igara samo što ovde desnim klikom otvaraš onaj mali dvd fajl koji dobiješ u folderu (ne veliki iso) i režeš ga preko imgburna na 2x brzini. Neki kažu da može i 2,4x i 4x ali ja režem na 2x i do sada nisam imao problema ni sa jednom igrom.
One igre koje su se pojavile negde u novembru 2009. njih treba da pečuješ posebnim programom. Mislim da je prva igra kojoj je bio potreban peč bila Tekken 6.

Ako ne znaš o čemu se radi javi pa ću ti poslati ili nakačiti ovde taj program za pečovanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49707
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
Prodano 75,9 miliona primjeraka

Microsoft je potvrdio da su od 2005. do kraja 2012. godine prodali 75,9 miliona primjeraka Xboxa 360

Microsoft je objavio dosadašanje prodajne rezultate Xboxa 360. Microsoftova konzola je do sada širom svijeta prodana u 75,9 miliona primjeraka. Uz to, Microsoft otkriva da mrežni servis Xbox Live trenutno broji više od 40 miliona korisnika.

Usporedbe radi, Sony je krajem prošle godine otkrio da je PlayStation 3 prodan u 70 miliona primjeraka, kao i da su do sada prodajnim mjestima isporučili 77 miliona konzola. Kao što je poznato, Xbox 360 se na tržištu pojavio krajem 2005. godine. Posebno je popularan u SAD-u i Velikog Britaniji, dok je najlošije prodajne rezultate ostvario u Japanu, gdje su se Sony i Nintendo pokazali uvjerljivijima.
Viktor Krištić

Izvor: Bug.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
XBOX rules !
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Nintendo Wii            prodato 100 miliona              procenat kvarova 3% 
XBOX                       prodato   75 miliona              procenat kvarova 24%

Stvarno rules!  Smile
Long live Red Ring of Death.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ovo nije tema o Nintendu ...ajd probaj na Nintendu da npr. igraš Call of Duty  Smile ... nice try, my friend, nice try ... a što se tice RoD, radio sam za XBOX par godina i mogu ti reći da se to dešava ljudima koji ne održavaju svoj XBOX ... evo moj XBOX već 5 godina, hvala Bogu, radi bez ikakvih problema a burazer ga koristi samo tako
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
I na Nintendu imaš CoD serijal, ali nije poenta u jednoj igri* već u ukupnom iskustvu i uticaju na tržište i svet video igara. A tu XBOX nikako ne rules. Nintendo sam naveo kao primer zašto je nepromišljeno reći tako nešto o XBOX-u.  Smile

* A i kome se igra copy/paste CoD kad postoji nešto poput Metroida?
« Poslednja izmena: 05. Feb 2013, 07:51:45 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 06:47:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.