e ovako imam xbox 360 phat verziju cipovan na najnoviji dashboard,sve igre mi rade normalno,ali poslednje vreme me rezac malo zeza i kad sam hteo da rezem na maxell praznom disku dvd layer nece izbaci neki error i narezem ja skyrim na verbatimovom i dugo traje loading bas bas dugo,nekad i zabode ,i probam ja te maxell prazne da narezem kod brata na kompu on ima pioneer rezac,ja imam optiarc,i kod njega mi izbacuje error,a trenutno nemam verbatim prazne dvd-eve,a zeleo bih da se resim tog dugotrajnog loadinga,do cega bi moglo da bude?
Nemam hard disk ali planiram da ga kupim,druga stvar,kako da se prikljucim uopste na net,nisam se nikad ni prikljucio,posto ne mogu drugacije da patchujem,i dal ce se nesto desiti ako se prikljucim?
e ljudi sta mi vi predlazete, da dobudzim komp ili da uzmem xbox? a i ko moze neko da mi objasni sta se to radi da bi mi radile igrice koje nisu orginali i sta su taj firmware i tako te stvarcice posto kad citam ovo prethodno nista ne mogu da pohvatam :D
Ima li kakva državna subvencija sa sirotinju koja želi XBOX? Smorili više PC AAA naslovi. Želim da igram Gears of War 2, Gears of War 3, Vanquish, Dark Souls, Castlevania: Lords of Shadow, Castlevania: Harmony of Despair, Dante's Inferno i još mnoge druge naslove!
« Poslednja izmena: 05. Mar 2012, 20:04:04 od Magic Master »
Pa dobro cena je sad dosta pristupačnija nego ranije. Ja sam pre 3 godine platio arcade konzolu 250 evra + što sam kasnije još puk'o 100 evra za drugi džojpad i hard od 60gb. A sad nova debela konzola sa 120gb hd košta nešto malo preko 200 evra
Ima li kakva državna subvencija sa sirotinju koja želi XBOX? Smorili više PC AAA naslovi. Želim da igram Gears of War 2, Gears of War 3, Vanquish, Dark Souls, Castlevania: Lords of Shadow, Castlevania: Harmony of Despair, Dante's Inferno i još mnoge druge naslove!
prodacu ti ja moj xbox uskoro sa svim tim igricama povoljno ako zelis...