Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 17:09:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Xbox / Xbox 360  (Pročitano 139947 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Meni je bogami XBOX jedini od sistema koji je i dalje ostao u dnevnom boravku tako da ... XBOX rules !  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Onda da se složimo da XBOX rules, ali da mu je kraljevstvo malo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Nintendo kao i Sony postoje dosta više nego XBOX pa su samim tim stekli dosta veće tržište pre nego što je XBOX uopšte i izašao. Isto tako Microsoft nije preodređen da pravi gaming sisteme tako da ... nije to fer upoređivati. Samo pogledaj koliko su različitih sistema napravili i Nintendo i Sony. Te Nintendo DS, te GameCube, ta PS 1, PS 2, PS 3

E vidiš .. same te promene mene odvajaju od tih sistema .. što ja znam da npr. za koju godinu će izaći neki novi PS ili Nintendo ... hvala Bogu radi ekonomske krize su stopirali ali je pre bila ludnica znači svakih 6 godina neki novi sistem ( Sony ) ili neki novi sistem igrica ( Nintendo ) ... to je meni glupo ... bolje je meni i manji broj XBOX konzola nego da svake pete godine kad se čovek taman navikne na nešto, dođe opet neki novi sistem ...

IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Nintendo je u jednom trenutku izgubio poziciju na tržištu, ali se sa najboljom konzolom u poslednjih 20 godina vratio na lidersku poziciju. Ni Sony nije bio proizvođač gejmerskih sistema pa se sasvim lepo snašao, tako da ne razumem šta nije fer.

XBOX 360 se pojavio manje od 5 godina nakon XBOX-a, tako da ne razumem ni tvoj argument o novim sistemima.

Od vodećih konzola 7. generacije XBOX 360 je ubedljivo najgora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49724
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
Dobra godina za Xbox Live Arcade

Prošla je godina bila vrlo aktivna na Microsoftovom Xbox Live Arcadeu, a ukupni su se prihodi u odnosu na 2011. godinu gotovo udvostručili

Iako se prodaja standardnih fizičkih primjeraka igara u klasičnim trgovinama pred kraj životnog ciklusa ove generacije igraćih konzola prilično smanjila, stanje na Xbox Live Arcadeu nikad nije bilo bolje. Prema istraživanju analitičara iz američke tvrtke Forecasting & Analyzing Digital Entertainment, LLC, Microsoft je na XBLA-u ostvario prihode od 290 milijuna doara, što je dvostruko više od prihoda ostvarenih 2011. godine.

Najveće prihode Microsoftu su ostvarili Minecraft sa gotovo 5 milijuna prodanih primjeraka, Trials Evolution s nešto više od milijun primjeraka i Telltale Gamesov The Walking Dead s više od 2,5 milijuna prodanih primjeraka.

Punu listu najprodavanijih XBLA igara i prihoda koje su ostvarile možete pogledati ispod:

Minecraft - 4,997.000 prodanih primjeraka uz prihode od 97,388.000 dolara
    Trials Evolution - 1,002.000 primjeraka uz prihode od 14,298.000 dolara
    The Walking Dead - 2,615.000 prodanih primjeraka uz prihode od 10,277.000 dolara
    CS:GO - 273.000 prodanih primjeraka uz prihode od 3,973.000 dolara
    Castle Crashers - 252.000 prodanih primjeraka uz prihode od 3,778.000 dolara
    Gotham City Impostors - 258.000 prodanih primjeraka uz prihode od 3,698.000 dolara
    I Am Alive . 245.000 prodanih primjeraka uz prihode od 3,609.000 dolara
    Tony Hawk's Pro Skater HD - 226.000 prodanih primjeraka uz prihode od 3,261.000 dolara
    Alan Wake's American Nightmare - 206.000 prodanih primjeraka uz prihode od 2,903.000 dolara
    Trials HD - 203.000 prodanih primjeraka uz prihode od 2,799.000 dolara

Izvor: Bug.hr
« Poslednja izmena: 05. Feb 2013, 09:33:26 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 91
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
pozdrav ovako imam pitanje jedno veoma vazno..naime drug je kupio pre nekoliko dana xbox phat 20 gb flesovan na 3.0 i platio nekih 150 e dobro je ocuvan i to sve..sad me zanima! nije mu uradjen jtag...da li je moguce posto  igramo samo pes na njemu da se ubace neki patchovi i option fajlovi bez tog jtaga ili rgha kako vec jer sam video da kosta 50 e a ne isplati mi se toliko da dajem..molim vas pomoc Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Za ovaj najnovi PES ima neki zvaničan daymos ope peč koji radi samo sa originalima odnosno rgh/jtag konzolama. Ne znam da li se u međuvremenu pojavio neki koji radi na običnim flešovanim konzolama ali znam da ih je bilo za prethodne verzije i ubacivali su se preko najobičnijeg usb-a. Ali na žalost što se tiče toga nisam od pomoći jer sam odavno digao ruke od pes-a i njihovih zajebancija, tako da se nisam ni trudio da provaljujem kako to sve funkcioniše...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Nokia 5800 express mus
Moze valjda.
Ne znam kako se to radi,ja isto imam bez jtag-a,cuo sam da je cim,pa me mrzi da probam  Smile
Koliko sam shvatio,moras da smanjis tj kompresujes fajlove patcha sve sto ubacujes,i da narezes te patchovane fajlove kao igru na DVD. Fajlove ubacujes preko AFS explorera Smile
Ako saznas il uspes,javi  Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2013, 15:35:27 od nikolapfc89 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Jebada prava kao što reče Nikola...
Za 2010 i 2011 su bili po torentima spakovani pečevi sa sve igrom. Znači skineš iso fajl, naražeš na disk i imaš sve transfere dresove i klubove bez ikakvog dodatnog cimanja. Šteta što toga sad nema jer bi mnogima olakšali posao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Nokia 5800 express mus
Pa isto ti je 100%.
Samo sto niko nece da radi kompletan patch.
Ti mozes sad sam da uzmes od PC patcha,i ubacis fajlove gde treba (dt0f,dt01 itd) i da popunis to i kompresujes.Napravis ISO i narezes.
Al to znaci da ces sam uraditi ceo patch  Smile

U principu i nije toliko komplikovano.Ali je cimanje,svaki fajl ubaciti,plus gledati da ne predje limit neki od original fajlova.Muka ziva i cim.
To me jedino nervira kod xbox-a/ps-a.Ogranicenost u patchevima.Nema copy/paste  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 17:09:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.