Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Вук Јеремић : ''Србија ће признати Косово''  (Pročitano 8466 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
A ako nije indiskretno, koga bi ti postavio za ministra spoljnih poslova?
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
A ako nije indiskretno, koga bi ti postavio za ministra spoljnih poslova?

Sigurno ne nikoga iz komunisticke sekte-lobija.
Ima valjda u ovoj zemlji dovoljno intelektualaca koji nisu iz tog lobija, samo im se ne da prostor...
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja bi' vratio Vuka Draskovica!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Da, u pravu si...recimo:
ili ili i last but not the least
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Nisi ozbiljna.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Jesam, i to veoma...
Komunisti, pa komunisti. Misliš da su drugi bili bolji...isto je sve to, samo je ambalaža drugačija. I šta ako je Jeremićev deda ili otac bio komunista?
I moja majka je bila komunista, tj. još uvek jeste, ja nisam, i to je to...komunizam se ne prenosi genski, da te obavestim.
Sad i mene stavi na listu komunista jer su mi majka, deda i ko zna ko još iz porodice bili komunisti. Ipak, imaj milosti, drugi deda mi je bio kraljev oficir, koji je kidnuo u Englesku posle trojnog pakta...Ponosna sam što je ostao lojalan svom vladaru, ali ebem ti kralja koji beži kad je najgore.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Та издајничка копилад припрема српску јавност за будуће признање Косова, сталним информативним бомбардовањем.

Nema tu nikakve pripreme. To se znalo. Sad, druga je stvar sto tebi u centralnom komitetu SRS-a ispiraju mozak pricama o "Kosovo je Srbija"  Smile Ali za ovako naglo odlazenje Kosova iz Srbije zahvali pre svega tvom Slobi i Shekiju, koji su sve uradili da Srbe i Srbiju satanizuju. Onaj prvi je pokojni, pa mu nekad upali svecu na grobu, a ovom drugom salji pisma u Hag, jer nece ni on jos dugo.

P.S. Mozda je sve ovo jedna od provokacija dragog nam lista Kurir. Secam se jednog texta od pre 2 god, neki mutirani psi haraju jugom Srbije i kolju ovce. Zna se ko guta "price" iz kurira: Gambino i ekipa.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 14:41:08 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Jesam, i to veoma...
Komunisti, pa komunisti. Misliš da su drugi bili bolji...isto je sve to, samo je ambalaža drugačija. I šta ako je Jeremićev deda ili otac bio komunista?
I moja majka je bila komunista, tj. još uvek jeste, ja nisam, i to je to...komunizam se ne prenosi genski, da te obavestim.
Sad i mene stavi na listu komunista jer su mi majka, deda i ko zna ko još iz porodice bili komunisti. Ipak, imaj milosti, drugi deda mi je bio kraljev oficir, koji je kidnuo u Englesku posle trojnog pakta...Ponosna sam što je ostao lojalan svom vladaru, ali ebem ti kralja koji beži kad je najgore.

Sve si rekla o sebi. Samo ovo za kralja i tvog dedu uporedi....bez subjektivizacije.
Najbolje da je kralj i njegova porodica zavrsio na nekom od gubilista sto nacistickih, sto komunistickih...

IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Vidi, to sam što sam, nisam ja kriva što je moja familija bila priklonjena ovom ili onom, niti me se to tiče, a bogami, ni tebe ne treba da se tiče.
Moj deda (oficir) je bio monarhista, ok...drugi deda (Mađar) je bio na zidu za streljanje za vreme mađarske okupacije ovih naših severnih krajeva, i to su hteli Mađari da ga ubiju, jer je bio oženjen Srpkinjom koja je držala mog ujaka u rukama...samo čudo ih je spaslo (da ti ne pišem sad šta i kako).
Znači, ja sam mešanka ili kako god već.
Ja sam ponosna na ono što jesam, i ponosna sam na svoje pretke. Pa čak i kad je reč o komunizmu...zar se u monarhističkim i demokratskim zemljama ne dešavaju sukobi??? Zar je tamo sve sređeno i uređeno. Ne moraš ići dalje od Srbije da uklaviriš da nije tako.
To što si ti isfrustriran i što ti je mozak pretrpan fantazijama o Velikoj Srbiji, to je već problem, a još veći problem je što vas takvih, "rodoljuba", ima kao šaše i zato smo tu gde smo. Da razmišljate drugačije (ako ikako možete), ne bi se Vuk Jeremić ni pominjao.
Ali, jbg, nemogu ja ući u tvoj mozak i uraditi plastičnu operaciju Smile Smile Smile
Dok budeš brisao prašinu sa Slobine slike, razmisli malo kuda tvoja i moja zemlja treba da ide.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 5610
Ко каже да Вук Јеремић није четник?!  Smile

IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.