Neznam, iako izgleda kao neki dečačić, imao je prilično upečatljiv nastup pred ovim udrikurcima u SB...tada sam malo više počela da ga gotivim. Inače, uvek sam za mlađe političare, manje su iskvareni, još nisu stigli.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 10:49:56 od tarantulica »
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Mislim da tu nije reč o zalaganju za srpstvo, momak hoće da dokaže da je dorastao zadatku koji ima, a on nije nimalo lak, ne bih se menjala ni s njim ni sa Tadićem, čak šta više, mislim da taj zadatak dobro radi. Pa i moj deda je bio Mađar, pa ja opet iskreno volim Srbiju i svoj narod (Srbe), sem onih zbog kojih se ponekad stidim što sam Srpkinja.
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Znači, sad ćemo da gledamo porodično stablo svakog našeg političara (ako se zaustavimo na političarima samo, onda odlično, dok ne krenemo na sportiste npr), da li su mu u zadnjih 7 kolena svi bili čisti Srbi, jer u suprotnom nije podoban. Zar samo Srbi imaju pravo da vole Srbiju. Zašto jedan Francuz, Nemac ili Amerikanac ne bi voleo Srbiju...naravno, ako je realan i nije pod uticajem medija? Glupost.
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Znači, sad ćemo da gledamo porodično stablo svakog našeg političara (ako se zaustavimo na političarima samo, onda odlično, dok ne krenemo na sportiste npr), da li su mu u zadnjih 7 kolena svi bili čisti Srbi, jer u suprotnom nije podoban. Zar samo Srbi imaju pravo da vole Srbiju. Zašto jedan Francuz, Nemac ili Amerikanac ne bi voleo Srbiju...naravno, ako je realan i nije pod uticajem medija? Glupost.
Odgovor: znaci za politicare. Treba da se znaju ko su....
Kod nas su uvek na vlasti ljudi koji svim silama pokušavaju da "jedu mrve sa stola" svojih "božanskih gospodara",koji su im inače mnogo puta stavili do znanja da će samo to i dobiti! Njma Srbija ne treba kao partner i član evropskih naroda,već kao moneta za potkusurivanje drugi,tačnije islamskog sveta koji im na tome nikad neće biti zahvalni jer ih prezire!To je naravno samo jedan deo priče!
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 11:21:26 od bulajka »
Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети. (блажени Јосиф Вријеније)
Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!