Tarantuluce,ja ti već jedan cvetak juč poslah i objasnih da me nisi razumela,ja ne pričam o ovom ili onom,političaru već o nečem drugom.Evo,dupli buket
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 16:17:47 od bulajka »
Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети. (блажени Јосиф Вријеније)
Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Po meni je Jeremiceva izjava normalna i logicna. Pa ne mozes da trazis arbitrazu nekog suda, a da unapred kazes da neces da priznas njegovu odluku! Nije da branim Jeremica, ali vi koji ga kritikujete zbog ove izjave ili ste veoma zlonamerni ili ste u ozbiljnoj svadji sa logikom.
Po meni je Jeremiceva izjava normalna i logicna. Pa ne mozes da trazis arbitrazu nekog suda, a da unapred kazes da neces da priznas njegovu odluku! Nije da branim Jeremica, ali vi koji ga kritikujete zbog ove izjave ili ste veoma zlonamerni ili ste u ozbiljnoj svadji sa logikom.
U ozbiljnoj je svadji jeremic sam sa sobom. Ako savet bezbednosti ne priznaje, i ima najavu veta. Sta se trti tamo gde mu nije mesto. Verovatno da bi imao izgovor za ono sto zeli da se desi srbiji, kao sto imamo izgovor za sve...mislim vi "evropejci" dojucerasnji komunisti i internacionalisti.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 16:58:32 od Promaseni »
Pa dobro majku mu, kakva bi tebi politička garnitura odgovarala? I nisi mi odgovorio na pitanje (valjda nisi stigao od pljuvanja i kategorisanja moje porodice) koga bi ti stavio na mesto ministra spoljnih poslova, umesto "veleizdajnika" Jeremića, koji je uz to i četnik (što je prilično kontradiktorno)???
Sada cu ti napisati jednu malu pricicu.
Bio sam mali i na rekreativnoj nastavi nekakvoj od desetak, petnaest dana. Obisli su me roditelji i doneli voce. Uciteljica mi je oduzela voce rekavsi:"treba i sa drugima da podelis koji nemaju". Dvadeset godina kasnije je dosla ista ta uciteljica diceci se u mojoj kuci kako ima uspesnog zeta koji ima vise restorana u Beogradu. To se desavalo u doba one velike krize. Bas me zanima sto zetu nije uzela restorane i podelila onako komunisticki kao i moje voce....
Imena anonimnih ljudi ne bih navodio, ima puna intelektualaca u ovoj zemlji koji nisu isprljani niti su iz lobija komunista. Sada se ponavljam ali sta ces mora se tako sa glavicom kao sto je tvoja.
Taj Jeremic ce da skine i gace za fotelju jer je iz karijeristicke sredine. Izmedjuostalog cuo sam da mu je otac bio jedan od direktora NIS-a. Potom mu je otac bio donator-sponzor DS-a. Izuzetna porodica. Sve moj do mojega.
Opet prekopavanje po Jeremićevom rodnom stablu...čoveče, koji ti problem imaš ??? A jabuke...ti si postupio ispravno, učiteljici neka je na dušu, ali za to nije kriv komunistički režim, nego karakter te osobe, dotične učiteljice. Ipak, tebi da se pruži prilika za fotelju, ti je kao ne bi prihvatio? E moj Srbine, bi, i te kako bi. Nema tog Srbina koji ne želi neku vlast i moć. Mani ti mene "intelektualaca koji nisu iz lobija komunista", daj ime i prezime, sliku, bilo šta. I reci mi koja ti opcija odgovara (jer ti očito ništa ne odgovara...podsećaš me na one nadžak babe koje prepodne mrze sebe, a popodne ceo svet)...nije ti dobra demokratija, mrziš komunizam, o monarhiji nisi ništa posebno spominjao...mislim da su tebi 90-te bile svetinja
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 17:38:49 od tarantulica »
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети. (блажени Јосиф Вријеније)
Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!