Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Nema diskusije sa tobom. Ti znas za ono sta ti se servira u politici i na TV-u. Trazis slike ljudi koji nisu javne licnosti tog nivoa da im se kace slike po netu.... Ja ne kacim slike ljudi tek tako, ako nisu na tom nivou da su toliko javne... Imas profesora...., pa nisu jeremici alfa i omega ove drzave. Kao ni tadici.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 17:45:50 od Promaseni »
ali za to nije kriv komunistički režim, nego karakter te osobe...
...koji je dobrano formiran komunizmom!
Kad je čovek p.čka, onda je p.čka i to nema nikakve veze sa režimom.
To stoji i to niko ne spori,ali način razmišljanja i vrednovanja života ima veze sa ideologijom itekako! Ili hoćeš da kažeš da komunizam nije formirao svest naših ,deda i baba,očeva i majki,pa čak i malo mlađih ljudi? Malo sam stariji i znam to vreme,kao i posledice svega toga,malo bolje od tebe...izvini ali je tako!
Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети. (блажени Јосиф Вријеније)
Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Niko nije ni rekao da je Jeremić ili Tadić Bog i batina u Srbiji, pogotovo ja to nisam rekla, niti mislim tako. A ako nekom sistematski ispiraju mozak televizijom i ostalim medijima, onda si to ti, o unesrećeni dečačiću koji je morao da podeli jabuke sa drugovima (što je dobro delo, nevezano za tvoj komunizam i frustraciju istim). I opet izbegavaš odgovor na moje pitanje. Sa tobom nema diskusije, jer ja nemam nameru da se spuštam na taj nivo i raspravljam sa osobom koja je fašisoidne prirode, brutalno iskompleksiran, uz to još nevaspitan. Bulajka: I ja sam živela u vreme softkomunizma, pa bih opet i sada, za vreme demokratije, podelila koru hleba sa onim koji nema. Vaspitana sam da ne mrzim nikog, da ne delim ljude prema naciji, veri i boji kože, i da ne budem sebična. To me nije učio Tito, nego moji roditelji. Da li je osoba, koja ne mrzi nikog i spremna je da da i podeli nešto svoje sa nekim ko nema komunista, ili je jednostavno dobar čovek (nije ovo hvalospev sebi samoj, ne sumnjam da si i ti takav, kao i gomila dobrih ljudi na ovom forumu).
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети. (блажени Јосиф Вријеније)
Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Niko nije ni rekao da je Jeremić ili Tadić Bog i batina u Srbiji, pogotovo ja to nisam rekla, niti mislim tako. A ako nekom sistematski ispiraju mozak televizijom i ostalim medijima, onda si to ti, o unesrećeni dečačiću koji je morao da podeli jabuke sa drugovima (što je dobro delo, nevezano za tvoj komunizam i frustraciju istim). I opet izbegavaš odgovor na moje pitanje. Sa tobom nema diskusije, jer ja nemam nameru da se spuštam na taj nivo i raspravljam sa osobom koja je fašisoidne prirode, brutalno iskompleksiran, uz to još nevaspitan.
Vidis ovakve nepristojne karakterizacije sagovornika moze da iznese samo frustrirana osoba.
Ti mozda imas moc vulgarnog kucanja po tastaturi i toleranciju moderatora-administratora. Ali i dalje ostaje tvoja ugrozenost....
bulajka: Razumem, jasno mi je...očito da se ti i ja baš ne razumemo najbolje, ali to je normalno u ovom virtuelnom svetu Promašeni....opet te pitam: koji je tvoj problem, pišeš nebuloze, na čemu si ti?
"Vuk Jeremić was sworn in as Minister of Foreign Affairs of the Republic of Serbia on May 15, 2007.
As Minister of Foreign Affairs of the Republic of Serbia, he assumed the function of the Chairman of the Committee of Ministers of the Council of Europe (May - November 2007).
Mr. Jeremić was born in Belgrade in 1975. He graduated from the University of Cambridge with a degree in Theoretical Physics.
He worked for a number of financial institutions in the City of London, including Deutsche Bank and Dresdner Kleinwort Benson, and then for AstraZeneca Pharmaceuticals.
He graduated from the John F. Kennedy School of Government, Harvard University, with a degree of Master in Public Administration.
He was a founder and the financial manager of the Organization of Serbian Students Abroad (OSSA), the first international organization of Serbian students, which at the time had several thousand members.
Following the democratic changes in Belgrade in October 2000, he worked as an adviser to the Minister of Telecommunications of the Federal Republic of Yugoslavia, and then in June 2003 joined the Ministry of Defense of the State Union of Serbia and Montenegro in the capacity of the Special Envoy for Euro-Atlantic Affairs.
From July 2004 to May 2007, he served as Senior Foreign Policy Adviser to Boris Tadić, President of the Republic of Serbia.
In February 2004, he was appointed Chairman of the Foreign Affairs Committee, and in February 2006 elected to the Main Board of the Democratic Party.
Mr. Jeremić is married, and speaks English and German."
...i šta fali njegovoj biografiji, osim patološke ljubomore na njegove studije i položaj. Nije bitno ko mu je deda ili otac, bitno je kako nastupa i predstavlja Srbiju.