Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Jesam, i to veoma... Komunisti, pa komunisti. Misliš da su drugi bili bolji...isto je sve to, samo je ambalaža drugačija. I šta ako je Jeremićev deda ili otac bio komunista? I moja majka je bila komunista, tj. još uvek jeste, ja nisam, i to je to...komunizam se ne prenosi genski, da te obavestim. Sad i mene stavi na listu komunista jer su mi majka, deda i ko zna ko još iz porodice bili komunisti. Ipak, imaj milosti, drugi deda mi je bio kraljev oficir, koji je kidnuo u Englesku posle trojnog pakta...Ponosna sam što je ostao lojalan svom vladaru, ali ebem ti kralja koji beži kad je najgore.
Та издајничка копилад припрема српску јавност за будуће признање Косова, сталним информативним бомбардовањем.
Nema tu nikakve pripreme. To se znalo. Sad, druga je stvar sto tebi u centralnom komitetu SRS-a ispiraju mozak pricama o "Kosovo je Srbija" Ali za ovako naglo odlazenje Kosova iz Srbije zahvali pre svega tvom Slobi i Shekiju, koji su sve uradili da Srbe i Srbiju satanizuju. Onaj prvi je pokojni, pa mu nekad upali svecu na grobu, a ovom drugom salji pisma u Hag, jer nece ni on jos dugo.
P.S. Mozda je sve ovo jedna od provokacija dragog nam lista Kurir. Secam se jednog texta od pre 2 god, neki mutirani psi haraju jugom Srbije i kolju ovce. Zna se ko guta "price" iz kurira: Gambino i ekipa.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 14:41:08 od RaznosacPica »
Jesam, i to veoma... Komunisti, pa komunisti. Misliš da su drugi bili bolji...isto je sve to, samo je ambalaža drugačija. I šta ako je Jeremićev deda ili otac bio komunista? I moja majka je bila komunista, tj. još uvek jeste, ja nisam, i to je to...komunizam se ne prenosi genski, da te obavestim. Sad i mene stavi na listu komunista jer su mi majka, deda i ko zna ko još iz porodice bili komunisti. Ipak, imaj milosti, drugi deda mi je bio kraljev oficir, koji je kidnuo u Englesku posle trojnog pakta...Ponosna sam što je ostao lojalan svom vladaru, ali ebem ti kralja koji beži kad je najgore.
Sve si rekla o sebi. Samo ovo za kralja i tvog dedu uporedi....bez subjektivizacije. Najbolje da je kralj i njegova porodica zavrsio na nekom od gubilista sto nacistickih, sto komunistickih...
Vidi, to sam što sam, nisam ja kriva što je moja familija bila priklonjena ovom ili onom, niti me se to tiče, a bogami, ni tebe ne treba da se tiče. Moj deda (oficir) je bio monarhista, ok...drugi deda (Mađar) je bio na zidu za streljanje za vreme mađarske okupacije ovih naših severnih krajeva, i to su hteli Mađari da ga ubiju, jer je bio oženjen Srpkinjom koja je držala mog ujaka u rukama...samo čudo ih je spaslo (da ti ne pišem sad šta i kako). Znači, ja sam mešanka ili kako god već. Ja sam ponosna na ono što jesam, i ponosna sam na svoje pretke. Pa čak i kad je reč o komunizmu...zar se u monarhističkim i demokratskim zemljama ne dešavaju sukobi??? Zar je tamo sve sređeno i uređeno. Ne moraš ići dalje od Srbije da uklaviriš da nije tako. To što si ti isfrustriran i što ti je mozak pretrpan fantazijama o Velikoj Srbiji, to je već problem, a još veći problem je što vas takvih, "rodoljuba", ima kao šaše i zato smo tu gde smo. Da razmišljate drugačije (ako ikako možete), ne bi se Vuk Jeremić ni pominjao. Ali, jbg, nemogu ja ući u tvoj mozak i uraditi plastičnu operaciju Dok budeš brisao prašinu sa Slobine slike, razmisli malo kuda tvoja i moja zemlja treba da ide.