Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 359965 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Marjan Rističević, koji je učešće u 'Farmi 3' završio na drugom mestu, nakon tvrdnji da je glasanje za pobednika bilo neregularno, izneo je novu optužbu na račun produkcije rijalitija – da mu je podmetnuto da potpiše lažni ugovor.

Političar je juče boravio u prostorijama 'Pinka', gde je došao da potpiše ugovor u prisustvu advokata, jer to nije učinjeno pre ulaska u rijaliti.

„Zvali su me da dođem po ugovor. Ja sam otišao u zgradu „Pinka“ sa advokatom i sreo se sa organizatorom „Farme“, koji mi je dao da ovog puta zvanično potpišem ugovor. Međutim, kad sam počeo da listam stranice, video sam da su dodate još neke stavke u ugovoru. Naime, pre ulaska u rijaliti, ja sam pro forme potpisao ugovor da bi oni bili sigurni da ću učestvovati i da ću se pridržavati pravila. Poznato je da se takvi dokumenti overavaju potpisom na poslednjoj stranici, ispod poslednjeg reda ugovora, a juče su mi dali da potpišem novi dokument u kojem su dodali još teksta, pa je tako moj potpis došao na sredinu ugovora. Takođe, primetio sam u tekstu neke šupljine, tačnije beli prostor između rečenica, koji mi nikako nije jasan,” priča Marjan i objašnjava: “Na ugovoru je stajalo, ako se ne varam, da je potpisan 4. avgusta. Tad sam potpisao dokument čisto radi njihove sigurnosti da ih neću ispaliti, ali Milica Mitrović nije bila tu, tako da ga nismo verifikovali. Pošto su dopisivali tekst i napravili falsifikat, juče smo advokat i ja rekli da ću preuzeti ugovor ako se na njemu napiše jučerašnji datum, što su oni iz ne znam kog razloga odbili. Kao, nemaju pravo to da rade, a kad se taj odgovor doda na one stranice koje su ubacili, ne mogu da ne sumnjam da se nešto zakuvava protiv mene i da hoće sa mnom rat, u kojem ja definitivno nemam dovoljno municije,” rekao je političar, dodavši da ga tužba koju je ‘Pink’ najavio protiv njega ne plaši, jer smatra da ima pravo da sumnja u regularnost glasanja.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Holivudski glumac Alek Boldvin  izjavio je da je "veoma, veoma zainteresovan" za političku karijeru, ali da zasad ne namerava da napusti glumu.

Gostujući u tolk šou televizije CNN, zvezda TV serije "30 Rock" je rekao da bi bio spreman da udje u "političku igru" i  kandiduje se za neku funkciju.

On je, medjutim, napomenuo da je dostigao tačku u karijeri kada je konačno počeo da shvata glumački zanat i uživa u njemu i da bi mu napuštanje glume jako teško palo u ovom trenutku.

"Kada bih napustio (glumu) sada kada uživam u njoj to bi mi užasno teško palo", kazao je Boldvin, prenosi agencija Rojters. "Verujem, takodje, da ljudi smatraju da bi neko ko brine o srednjoj klasi trebalo da se kandiduje za neku od javnih funkcija. Ono što nedostaje su ljudi koji nisu izgubili iz vida potrebe srednje klase u ovoj zemlji", kazao je 50-godišnji glumac koji je odrastao u njujorškom predgradju u učiteljskoj porodici.

Ovo nije prvi intervju u kojem je Boldvin izrazio svoje političke ambicije. Pre tri godine, on je izjavio da ga pored glume zanimaju i druge stvari. "Politika je nešto čime bih mogao jednog dana da se bavim", kazao je on tom prilikom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Voditeljka TV Pinka i rijalitija ’Farma’ Aleksandra Jeftanović (35) odnedavno je u ljubavi sa bivšim dečkom farmerke Jelene Stožinić, ali mladoj manekenki to izgleda ne smeta.

Aleksandra je započela vezu sa beogradskim biznismenom Aleksandrom Sašom Švrakom, a novopečeni par se gotovo uopšte ne razdvaja.

’Aleksandar i Jelena su neposredno pred njen ulazak u rijaliti raskinuli budući da se on nije slagao sa njenom odlukom da se pojavi na 'Farmi'. Ubrzo zatim, preko zajedničkih prijatelja upoznao je Aleksandru i sa njom započeo druženje, koje je pre mesec dana preraslo u vezu! Njih dvoje su bukvalno svaki dan zajedno i on je najveći krivac što Aleksandra u poslednje vreme sija od zadovoljstva! Oni su svoju vezu u početku skrivali, međutim sada su počeli da izlaze zajedno po poznatim prestoničkim restoranima i klubovima. Saša je iz jako dobre porodice i ima privatnu firmu koja se bavi asfaltiranjem. Koliko znam, njih dvoje je trebalo da otputuju na kraći odmor u Španiju’ rekao je izvor za ’Press’.

Pošto Jeftanovićka nije bila dostupna za medije, istupila je Stožinićka i potvrdila da se njen bivši dečko viđa sa voditeljkom ’Farme’.

’Naša veza se završila neposredno pre mog ulaska u rijaliti. Čula sam da je u vezi sa Aleksandrom, ali to me ne dotiče, ja im želim sve najbolje. Bilo je lepo dok je trajalo, a sada može da me zameni sa bilo kojom jer mi to nije važno’ kaže Stožinićka, i dodaje da se po izlasku sa ’Farme’ čula sa Aleksandrom ali vezu nisu obnovili pa je svako krenuo svojim putem.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pevačica Jovana Pajić (21) jedna je od retkih koja se može pohvaliti uzornim ponašanjem na ’Farmi’, a iako nije pobedila zadovoljna je reakcijom ljudi na svoje učešće u popularnom rijalitiju.

’Ovo nisam očekivala, ni najmanje. Danas sam prvi put izašla iz kuće posle svega i baš sam iznenađena reakcijama. Pitala sam i roditelje zbog čega je sve to tako, pokušala sam da pogledam neke snimke kao gledalac ali mi nije jasno. Svi kažu da je to sve rezultat toga što sam bila prirodna’ kaže mlada pevačica i otkriva da je u kontaktu sa Zoranom, sa kojom se zbližila na imanju u Lisoviću.

Pobedu Katarine Živković ne dovodi u pitanje, uprkos komentarima da Kaća pobedu nije zaslužila.

’Znam da su se svi iznenadili što je ona pobedila, ali smatram da bi bilo revolta ko god da je pobedio. Neko je morao da pobedi i ja joj zaista želim sreću. Što se mene tiče, nijedan novac ne može da plati ovakve reakcije i komentare koje sam dobila od bitnih ljudi tako da sve ovo ne bih menjala za novac. Uopšte ne žalim što nisam pobedila’ kaže Jovana, ali dodaje da razume i Marjana.

’Ja razumem njegovo nezadovoljstvo, jer da nije bilo tog čoveka, mi bismo tamo poumirali od gladi, a životinje pocrkale. Sve vreme trajanja emisije u kojoj je pričao o neregularnosti glasanja ja sam ga gurkala da ućuti i govorila da se smiri. Nadam se da je ovo samo nesporazum i da će se lepo završiti’ kaže Pajićeva, i otkriva da radi na svom prvom albumu, koji će izdati ’Siti rekords’.

Na pitanje o ljubavnom životu, Jovana priznaje da je osam meseci u vezi sa Saletom, pevačem ’Tropiko’ benda, koji je takođe oduševljen njenim učešćem na ’Farmi’.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Škotski pevač i kompozitor Geri Raferti, poznat po hitu "Bejker strit", preminuo je večeras. Raferti je imao 63 godine i dugo se lečio od bolesti jetre.

Njegov singl "Bejker strit" iz 1978. godine prodat je u više od milion primeraka u SAD, a album na kome je ta pesma objavljena "City to City" je po prodaji prevazišao "Groznicu subotnje večeri" (Saturday Night Fever) Bi Džiza.

Raferti je prvi put postao poznat s grupom Stilers Vil (Stealers Wheel) čija je pesma "Stuck in the Middle With You" upotrebljena u filmu "Ulični psi" Kventina Tarantina.

Na početku karijere, šezdesetih godina, Raferti je pevao folk pesme u sastavu u kojem je bendžo svirao škotski komičar Bili Konoli.

Raferti, koji je rodjen 1947. godije u Škotskoj je, kako javljaju agencije, preminuo u svojoj kući, okružen porodicom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Godine su stigle jednog od najzgodnijih muškaraca na planeti, fudbalera Dejvida Bekama, koji više ne izgleda savršeno kao što je to do sada bio slučaj. To je otkrila njegova supruga Viktorija u intervjuu koji je dala za najnoviji broj 'Voga'.

Poš, koja se pre par meseci pohvalila kako njen muž uvek izgleda prirodno lepo, sada je promenila ploču i za 'Vog' iskreno ispričala da se Bekam više ne trudi da izgleda nije besprekorno i da je sada moguće videti ga u nereprezentativnom izdanju.

„Pre neko jutro sam ga pogledala baš pošto se probudio i pomislila sam:”Uh, izgledaš potpuno usrano.” Hvala Bogu, jer je on inače muškarac koji stvarno izgleda odlično u svakoj prilici,” rekla je Viktorija.

Pevačica i kreatorka je u intervjuu jednako iskreno pričala i o sebi, pa je tako otkrila da je izvadila silikonske implantate iz grudi koje navodno ne namerava da vraća, kao i da posle tri sina koje ima sa Dejvidom, više ni ne mašta o tome da će roditi devojčicu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Da je novi dečko Severine Vučković ekscentričan postalo je jasno čim se saznalo da pomno sluša svog astrologa i ruši tek izgrađenu kuću. Međutim, priča koja se desila pre nekoliko godina u Americi iznenadila je domaću javnost.

Prema priči jednog od najbližih Popovićevih prijatelja, Milan je pre par godina izašao sa društvom u Majamiju. Nakon obilaska nekoliko barova i klubova, ekipa je želela da svrati u jednu od najpopularnijih diskoteka na Saut Biču, ali je obezbeđenje odbilo da ih pusti. Besni Popović je tada rešio da se osveti zaposlenim izbacivačima, pa je naočigled svih šefu obezbeđenja zapretio rečima: „Sledeće nedelje niko od vas više neće raditi ovde!”

Iako mu niko nije poverovao, Popović je u par dana ostvario svoju pretnju: preko advokata je vlasniku kluba poslao ponudu za kupovinu lokala koju nije bilo moguće odbiti. Vlasnik je nako kraćen razmišljanja prihvatio i za taj novac pazario drugi klub u Art Deko distriktu. Nedelju dana kasnije Milan Popović je postao novi gazda kluba u koji prethodno nije mogao da uđe i otpustio obezbeđenje, prenosi 'Svet'.

Popović je inače bio vlasnik i jedne diskoteke u Moskvi, u koju se ulazilo samo sa ekskluzivnom članskom kartom. Ulaznica je bila moguća samo za one koji bi prethodno dokazali da poseduju najmanje 50 miliona dolara u nekretninama, kešu ili biznisu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Zanosna Argentinka Noelija Marzol poznata je u Latinskoj Americi kao model, TV zvezda i igračica koja se rado obnažuje za muške časopise.

Na radost brojnih obožavatelja, Noelija je rešila da malo zagreje ovu zimu editorijalom za časopis 'Para Hombres' u kom se valjala po blatu gotovo bez ijedne krpice na sebi i pritom pokazala kako joj je aktivan ples oblikovao telo. Naime, ova tamnokosa lepotica bavi se ritmičkom gimnastikom i plesom još od detinjstva, pa se u Argentini proslavila svojim seksi pokretima koji izluđuju muškarce.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Poznati holivudski glumac Robert de Niro biće predsednik žirija na ovogodišnjem Kanskom filmskom festivalu, saopštili su danas organizatori. Šezdeset četvrti Kanski festival biće održan od 11. do 22 maja.

"Kao jedan od osnivača filmskih festivala Trajbeka i Doha Trajbeka, izuzetno cenim posao žirija koji ima važnu ulogu da izabere najbolja ostvarenja u svetu filma", poručio je De Niro u saopštenju objavljenom tim povodom. On je, kako je javio Rojters, naveo da ovakvi festivali doprinose povezivanju zajednice sineasta iz čitavog sveta i imaju trajni kulturni uticaj.

Šezdesetsedmogodišnji glumac je u svojoj dugogodišnjoj filmskoj karijeri, koja traje od 60-ih godina, dobio dva Oskara. Prvim Oskarom nagradjen je za sporednu mušku ulogu u filmu "Kum 2" 1974, a drugim za najbolju glavnu mušku ulogu u "Razjarenom biku" 1980. godine.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Predstavljanje novog singla Jelene Karleuše ’Muškarac koji mrzi žene’ u emisiji ’Amidži šou’ pre nekoliko dana izazvalo je veliku pažnju, pre svega jer je umesto Jelene u studiju ’nastupio’ hologram.

Samo nekoliko minuta nakon TV premijere video je postavljen na Jutjub, a nekima od onih koji su preslušali pesmu učinila se poznatom. Za razliku od Ane Nikolić koja je na poslednji album uvrstila albansku pop pesmu, Jelena je izgleda bila inspirisana azijskom muzikom pa njen singl neodoljivo podseća na hit  ’Lucifer’ južnokorejskog benda ’SHINee’.

Karleuša se još uvek nije oglasila povodom optužbi za plagijat, što joj je već napravilo probleme sa pesmom ’Insomnia’ ( u originalu Dance Pe Chance), koja je zbog prijave i autorskih prava zabranjena za izvođenje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.