Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 360497 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pobednik prvog serijala rijalitija „Farma“ i jedan od najpopularnijih „Grandovaca“ Milan Topalović moraće na operaciju kako ne bi ostao bez glasa, prenosi Kurir.

„ Milanu su se izgleda pojavili polipi na glasnim žicama, ali kako on to uopšte nije lečio, došlo je i do komplikacija. Na nastupu u Vrnjačkoj Banji proteklog vikenda bukvalno je urlao. Jeste da ima krupan glas, ali svim njegovim fanovima koji su došli da ga vide i čuju bilo je jasno da nešto nije u redu. Mnogo se napreže dok peva, što mu stvara još veće probleme. Svestan je da će morati da se podvrgne operaciji, ali još uvek iz straha beži od operacionog stola“, otkriva Milanov prijatelj za „Kurir“.

Topalko je već imao zdravstvenih problema u decembru, kada su mu doktori na VMA dijagnostifikovali alergiju na korov. „Tačno je da imam problema s grlom, ali ne idem na operaciju“, samo je kratko kazao pevač.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Legendarna italijanska glumica Sofija Loren dobila je najlepši mogući poklon za Novu godinu - njen sin Edoardo Ponti i njegova supruga glumica Saša Aleksander podarili su joj još jednog unuka.

Mali Leonardo Fortunato Ponti rodjen je 20. decembra u bolnici u Ženevi i savršenog je zdravlja.

"Svi smo presrećni zbog dolaska našeg malog Leonarda, a posebno bake", saopštio je par Ponti koji već ima petogodišnju kćerku Lučiju Sofiju. Italijanski mediji podsećaju da drugi glumičin sin Karlo Ponti junior i njegova supruga Andrea Mesaroš imaju četvorogodišnjeg sina Vitorija.

Italijanska diva se tako u svojoj 76. godini treći put našla u ulozi bake koju, kako kaže, obožava, mada priznaje da ume samo da razmazi svoje unuke. Njena snaha Saša Aleksander, čije je pravo ime Suzana Drobnjaković, američka je glumica srpskog porekla, najpoznatija po ulozi u seriji "NCIS".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Žalbe Milice Majstorović da je dečko Nenad Jevremović psihički matretira i vrši pritisak na nju nisu nesnovane, tvrde prijatelji atraktivne pevačice koja je sa svojim izabranikom trenutno u rijaliti šou 'Parovi'.

Nenad želi da dominira i da sve bude po njegovom, zbog čega je Milica nedavno 'pukla' pred kamerama TV 'Hepi' i tražila da razgovara sa psihologom. Kako kaže za 'Kurir' izvor blizak Kragujevčanki, Jevremović je oduvek psihički zlostavljao Milicu i prisiljavao je da čini sve što on kaže, čak i kada je to protivno njenoj volji.

„Milica je bukvalno prisiljena da se s Nenadom preseli kod njegove porodice u Štrpce na Kosovu, iako u Beogradu studira, a njena porodica živi u Kragujevcu. Iako ona nije želela ni da čuje, na kraju je popustila pod pritiskom i posle šoua će morati da pakuje kofere,“ rekao je izvor.

Mladi par koji je svoju dugogodišnju vezu više puta raskidao i obnavljao, u rijaliti je ušao da bi učvrstili odnos, ali po svoj prilici, to im ne uspeva.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Nismo ni mislili da se Koko T ponaša poput bilo koje prosečne žene kada su u pitanju kućni poslovi.

Američka starleta je slikama na svom Tviter profilu pokazala da ni kada izigrava domaćicu ne može da odoli izazovnoj odeći.

Tako je bivša Plejbojeva zečica postavila sliku na kojoj nosi ljubičastu mrežastu kreaciju sa ogromnim dekolteom, koja otkriva njene silikonske grudi, a pošto je haljina pripijena jasno se ocrtava i njena čuvenja zadnjica.Uz fotografiju, Koko je napisala da se radi o vrlo udobnoj garderobi koju nosi i kada čisti kuću.

Zanimljivo je da je prvo objavila fotografiju na kojoj se vidi samo gorjna polovina tela, i napisala da obožavaoci ne mogu da vide sve pre njenog supruga, repera Ajs Tija, koga je želela da dočeka tako obučena kada se on vrati kući. Plavokosa starleta je potom održala obećanje, pa su u nastavcima stigle i ostale slike koje je napravila u mrežastoj haljini.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Državna sekretarka SAD Hilari Klinton spotakla se dok je ulazila u avion, po završetku iznenadne posete glavnom gradu Jemana, Sani.

Nije ništa povredila, osim ponosa, a njen zemljak joj je vrlo brzo pomogao da ustane.

Hilari je doputovala danas u Jemen kako bi još jednom ukazala tamošnjoj vladi na potrebu borbe protiv Al Kaide i njenih pristalica.

Poseta Klintonove je prva poseta jednog američkog državnog sekretara Jemenu za poslednjih 20 godina.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Na vest da je njen muž Majkl Daglas pobedio rak grla, Ketrin Zita Džons reagovala je plakanjem, preneli su američki mediji.

Slavni glumac koji je ove nedelje objavio da je dobio bitku sa smrtonosnom bolešću, je u razgovoru za magazin 'People' otkrio da njegova supruga nije mogla da zadrži suze.

„Pošteno se isplakala kada je čula. Mogu vam reći da sam ja skakao od sreće,“ rekao je Daglas, dodavši da će mu trebati neko vreme da shvati da je zaista izlečen.

Ketrin je iskoristila priliku da se zahvali lekarima na nezi i otkrila da će njih dvoje sada uživati u svemu što su proteklih šest meseci propuštali zbog njegove bolesti. Paparaci su ih slikali kako sa decom izlaze iz svog omiljenog restorana na Menhetnu gde su uživali u kvalitetnom obroku i alkoholu.

„Večerali smo ostrige i nazdravljali koktelima 'Širli Templ',“ rekao je Majkl, koji je prema rečima njegove žene po prvi put od avgusta prošle godine popio i čašu vina.

Glumac je tokom terapije izgubio 15 kilograma, ali se već ugojio 6. Iako puši i pije, Majkl misli da su njegovoj bolesti najviše doprineli loša ishrana i stres. Od sada će definitivno više voditi računa o svojoj ishrani i pretežno će biti organska.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Bogatstvo, sada već svetski poznate, mlade glumice Eme Votson procenjuje se na 32 miliona dolara, i to pre svega zahvaljujući filmovima o Hariju Poteru.

Ta superzvezda ne može da veruje koliko novca je zaradila do sada, a nedavno je izjavila:  “Imam previše novca i nemam pojma šta da radim sa njim. Kupila sam “tojotu prius” kada sam položila vozački ispit, i laptop, i to su, ako ne računamo obrazovanje, dve najskuplje stvari na koje sam potrošila pare”, kaže dvadesetogodišnja Ema.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Engleska lepotica Keli Bruk jedna je od najpoželjnijih žena na svetu, pa bi bilo šteta da u njenim čarima uživa samo jedan muškarac. Zato je manekenka i glumica rešila da se istovremeno viđa sa trojicom.

Tako barem tvrde britanski mediji, koji prenose da je Kelin muškarac broj jedan komičar Džejk Vajthol, sa kojim je u vezi nekoliko meseci.

„Zajedno su od početka novembra i jako se dobro slažu. Baš pre Božića Džejk mi je pričao da je jako srećan i da je Keli divna devojka,“ rekao je izvor blizak glumcu za Contactmusic.

Međutim, božićne praznike zanosna 31-godišnjakinja provela je sa bivšim dečkom, ragbistom Denijem Ćiprijanijem, da bi nedavno bila viđena kako se u londonskom klubu 'Mahiki' ljubi sa još jednim ragbistom, Tomom Evansom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ana Čepmen, koja se našla u centru pažnje rusko-američke špijunske afere prošle godine, sredinom januara postaće voditeljka nove emisije na moskovskoj televizijskoj stanici "Ren TV".

Emisija će se zvati "Tajne sveta sa Anom Čepmen", deo je eksperimentalnog dokumentarnog projekta "Stvarnost" i počeće da se emituje 21. januara.

Prema rečima direktora dokumentarnog programa Mihaila Tukmačeva, materijali koji budu korišćeni u emisiji biće ekskluzivni. Ostali detalji drže se za sada u tajnosti, prenosi RIA Novosti.

Crvenokosa Čepmen (28) najviše je privukla pažnju javnosti od 10 ljudi koji su u julu prošle godine proterani iz SAD zbog sumnji da su pripadali špijunskoj mreži koja je radila za ruske tajne službe. Svoj prvi intervju za TV stanice dala je u decembru pošto su u američkom izdanju časopisa "Plejboj" objavljene njene obnažene fotografije.

Čepmen je prošlog meseca postala članica podmlatka Ujedinjene Rusije, partije ruskog premijera Vladimira Putina. Ona od oktobra radi kao savetnica u banci Fondservis, sa sedištem u Moskvi, koja investira u avio, svemirsku i industriju visokih tehnologija, preneo je list Komersant.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Vest o raskidu Džejka Gilenhala sa pevačicom Tejlor Svift propraćena je saznanjem američkih tabloida da je glumac svoju devojku ostavio preko telefona, što je nju toliko potreslo da je izgubila apetit.

Gilenhal (30) i 21-godišnja Tejlor bili su u vezi svega dva meseca, a Džejk je bio taj koji je inicirao ovu romansu. Međutim, u međuvremenu je izgubio interesovanje za mladu pevačicu, pa je odlučio da sa njom raskine preko telefona. Ovaj raskid desio se neposredno pred dodele ’People Choice Awards’, gde se Tejlor pojavila potpuno utučena.

’Nije bila u svom živahnom, uobičajenom raspoloženju’rekao je izvor za ’US Weekly’. ’Ništa nije jela, izgledala je vrlo tužno i definitivno se nije dobro zabavljala’.

’Tejlor je zaista uznemirena i povređena’ kaže njen prijatelj.’Ne zna šta je to uradila da ga natera da prekine’. Neki izvori navode da glumcu nije prijala preterana medijska pompa oko njihove veze, ali i da je sve više počela da mu smeta razlika u godinama.     

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.379 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.