Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 360529 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Iako je bio jedan od omiljenih farmera na imanju u Lisoviću, voditelj Zoran Pejić Peja nije uspeo da uđe u superfinale.

Bivši muž Zlate Petrović otkriva kako će potrošiti novac, kao i da li mu se dopala neka žena na ’Farmi’.

’Da sam zaradio 100.000 evra, sve pare bih potrošio na žene, ali i honorar od učešća biće dovoljan. Da sam se usredsredio na neku farmerku, ta bi bila gotova. Pošto mi se nijedna nije svidela, nisam mogao kompletno da pokažem kako muškarac treba da se ophodi prema pripadnicama lepšeg pola’ kaže Peja i objašnjava da je i pored želje za seksom, uspevao da se iskontroliše kao i svaki normalan muškarac.

Za manekenka Baneta Janković Peja kaže da je ’opasan mangupčić i šmeker’, i misli da je ljubav Ekrema i Vendi osuđena na propast, jer će Vuklićeva zaboraviti na Jevrićeva čim izađe sa ’Farme’. Higijenu mlade folkerke Katarine Živković nije bio preterano raspoložen da komentariše.

’Nisam primetio da se Katarina kupala na imanju, samo sam video da je neki put oprala zube. Nikada nisam želeo da joj priđem blizu kako bih proverio da li zaista smrdi, ali svi tamo koriste parfeme, pa su na neki način mirisali. Morate da razumete tu situaciju: mi nismo živeli u normalnim uslovima, pa i ja smrdim, šta da radim. Inače, nikada neću reći koja je žena smrdela, za mene su sve mirisale’ džentlmenski završava Peja.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Koncert na Beogradskom sajmu na kome su za doček Nove godine trebalo da nastupe bendovi Riblja čorba, Legende, Djura i mornari, Blaža i Kljunovi i Kragujevčani "Vesele 80 - te" otkazan je zbog zdravstvenih problema Bore Djordjevića.

Frontmen "Riblje čorbe" ima problema - upalu živca u vilici, koja je izazvana nekom starom povredom, rekao je sinoć Tanjugu organizator koncerta Gane Pecikoza. On je objasnio da je Djordjević u poslednjih deset dana imao osam koncerata i da mu je posle lekarskog pregleda propisano mirovanje od 15 dana.

Organizator je najavio da će svima koji su kupili karte novac biti vraćen.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pop pevačica Goca Tržan, koja je izazvala veliku pažnju javnosti svojim učešćem u rijalitiju ’Survivor’, obradovala je svoje fanove poziranjem u novogodišnjem duhu.

Goca je odlučila da telo koje je ’isklesala’ do savršenstva na Filipinima pokaže obučena u crveni korset, haltere, samodržeće čarape, a na glavu je stavila kapu Deda Mraza. Plavokosa pevačica je po sopstvenom priznanju tokom rijalitija izgubila sedam kilograma, a pošto je izgubila svoje prepoznatljive obline, mnogi je po povratku sa Filipina nisu prepoznali.

Inače, Goca je davno pre učešća u ’Survivoru’ rekla da je to jedini rijaliti u kojem bi mogla da učestvuje, jer svi ostali podrazumevaju ogovaranje, spletkarenje i pravljenje skandala. Da je napravila pravi izbor ulaskom u ovaj šou, pokazuje i to što su gledaoci oduševljeni energijom i borbenošću koji je pevačica pokazala, a večeras ćemo saznati i da li je u ’Survivoru’ i pobedila.

Tržanka je rekla kako namerava da se u novoj 2011. godini ponovo ostvari kao majka, a ne namerava da stane ni sa muzičkim uspesima.

List Press proglasio ju je najženom 2010. godine.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Najpopularnija srpska folk pevačica, Ceca Ražnatović, pamtiće ovu godinu po velikom profesionalnom uspehu, ali i problemima na koje je naišla nakon podizanja optužnice za protivpravno prisvajanje novca. U razgovoru za 'Kurir' diva je otkrila šta bi najradije zaboravila i koji su joj planovi za 2011.

„Volela bih da izbrišem svu gorčinu koju sam osetila 2010. Godina mi je počelo lepo i mislila sam da će se tako i završiti! Da nije bilo australijske turneje, koja mi je dala snage i podsticaja da nastavim dalje, završila bi se s onom gorčinom od ponovne hajke i medijskih poziva na linč,“ kaže Ceca koja će u ponoć poželeti sebi novi početak.

Za razliku od mnogih kolega, Ražnatovićeva najluđu noć neće dočekati radno.

„Radila sam mnogo tokom cele godine i mislim da sam zaslužila da praznike provedem neradno, u krugu porodice,“ objašnjava Ceca razloge odbijanja da nastupi i dodaje da će Novu godinu i Božične praznike tradicionalno dočekati sa porodicom u Beogradu.

Osvrnuvši se na emotivni život, pevačica je priznala da se ne nada novoj ljubavi.

„Kao i svako ljudsko biće, priželjkujem ljubav, ali je se u neku ruku i plašim! Bilo kako bilo, jedno su želje, a drugo je realnost. Dokazala sam da mogu sama. Mislim da je i bolje tako nego sa bilo kim. Ne po svaku cenu!“ kaže Ceca, koja će uskoro obeležiti jedanaest godina od smrti supruga Željka.

„Za mene je vreme tada stalo i prilično relativno posmatram godine koje prolaze na primeru toga što se desilo mojoj životnoj ljubavi. Da mi nije dece koja odrastaju, ne bih ni bila svesna da je toliko vremena prošlo od Željkovog odlaska. Često ga sanjam, i uvek su to prelepi snovi, kao da mi se javlja u snu.“

Cecini fanovi se u 2011. mogu nadati izlasku njenog novog albuma „Ide to sa godinama“, uz koji će malo osvežiti imidž, ali insistira da je muzika i dalje najvažnija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Crnokosa glumica Megan Foks izgleda potpuno savršeno, ali njene poslednje fotografije pokazuju da uvek može da izgleda još bolje.

24-godišnja zvezda 'Transformersa' pozirala je pred objektivom Alekseja Haja, koji je Meganin seksipil zabeležio na dvadesetak fotografija, među kojima su najataktivnije one na stenovitoj plaži.

Foksova je za potrebe editorijala obukla nekoliko izazonih kreacija koje su na pravi način istakle njenu vitku figuru, a ne zna se da li je atraktivnija u ležernom svilenom kombinezonu koji je obukla na golo telo ili crno beloj deloktiranoj haljini.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Američki glumci Andjelina Džoli i Bred Pit poklonili su dva miliona dolara jednom prirodnom rezervatu u Namibiji, u kome su sa decom proveli Božić.

Donacija Prirodnom rezervatu Naankuse predata je preko Džoli-Pit fondacije u ime njihove ćerke Šajlo, rodjene u Namibiji.

U saopštenju je Džoli navela da ona i Bred žele da njihova ćerka bude "veoma angažovana" i da raste uz razumevanje zemlje svog rodjenja.

Džoli je dodala da su vlasnici tog prirodnog rezervata njihovi davnašnji prijatelji koji su je impresionirali "teškim radom i predanošću" na zaštiti zemljišta i očuvanju divljeg životinjskog sveta u Namibiji, javio je "Glas Amerike".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Najpoznatiji plejboj na svetu nije nikakav ljubavnik, a život u njegovoj vili nema veze sa luksuzom i glamurom, tvrdi bivša devojka Hjua Hefnera, Izabela Sent Džejms.

41-godišnja plavuša napisala je knjigu 'Zečinicine priče: Iza zatvorenih vrata Plejboj vile', u kojoj je Hefnerovu kuću opisala kao prljavu rupu u kojoj je nameštaj star, devojke spavaju na ofucanim, ustajalim dušecima a kućni ljubimci ostavljaju 'iznenađenja' na sve strane.

Osim toga, vlasnik 'Plejboja' je tiranin koji se prema svojim devojkama ponaša kao prema prostitutkama kojima daje nedeljni džeparac od hiljadu dolara, a potrebno mu je mnogo vijagre da bi mogao da ima seks sa njima.

Izabela se dotakla i seksa i otkrila da čuveni švaler nije nikakva seks mašina, već da samo leži u krevetu kao 'mrtva riba'. Ona je i citirala Hefnerovu bivšu devojku En Spaulding, koja tvrdi da Hju nikada nije hteo da koristi kondome niti se testira na polno prenosive bolesti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Milan Popović, novi dečko Severine Vučković, trenutno je najzastupljenija ličnost u hrvatskim tabloidima.

Mediji prosto ne mogu da se zasite informacija o srpskom 'kralju bakra', o kom su saznali čak i to da je sujeveran.

45-godišnji milijarder sin je Titovog generala Jove Popovića, čiji kontakti i ugled su mu pomogli u izgradnji karijere, mada je i sam vrlo sposoban i ambiciozan, prenosi '24 sata'.

Međutim, u održavanju bogatstva i uspešnosti Popoviću pomaže i misteriozna vidovnjakinja, sa kojom se biznismen konsultuje oko svih važnih odluka u životu. Tako je nedavno po njenom savetu srušio kompletno novu kuću koju je izgradio u blizini Čenejskog aerodroma na koji je Popović redovno sletao svojim privatnim avionom. Vidovnjakinja je zaključila da Milanov dom okružuje loša energija, pa mu je rekla da sagradi sasvim novi, u obliku kornjače, bez oštrih uglova i četvrtastih oblika.

Popović je sluša i kada je u pitanju izbor žena:  navodno bi trebalo da bude samo sa damama starijim od 35 godina, u šta se uklapa i hrvatska pevačka zvezda, sa kojom će Milan uskoro otputovati na odmor u Majami. Hrvatski mediji saznali su i da bogataš na Floridi ima luksuzni apartman od 255 kvadrata sa tri spavaće sobe i četiri kupatila.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Američka glumica madjarskog porekla Za Za Gabor hitno je juče prebačena u bolnicu radi amputacije noge, javljaju američki mediji.

Krvni ugrušak u nozi, dug oko 30 centimetara, doveo je do pojave gangrene što zahteva hitnu operaciju i amputaciju noge do iznad kolena, objasnio je glumičin suprug u izjavi za Rojters.

Lekari su insistirali da se zahvat obavi pre praznika, ali je 93-godišnja glumica, koja već duže vreme kuburi sa zdravljem, odbila da bude hospitalizovana, želeći da kod kuće proslavi možda svoju poslednju Novu godinu tradicionalnom večerom uz šampanjac i kavijar.

Za Za Gabor, koja je 1936. godine proglašena za Mis Madjarske, početkom Drugog svetskog rata emigrirala je u SAD gde je snimila više od 40 filmova i udavala se devet puta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Britanski glumac Pit Postlitvejt (Pete Postlethwaite) umro je juče u 64. godini nakon duge bitke sa rakom, prenose britanski mediji.

Postlitvejt, za koga je jednom prilikom američki reditelj Stiven Spilberg rekao da je "najbolji glumac na svetu", započeo je karijeru u pozorištu, a proslavio se ulogom u filmu "Udaljeni glasovi, zaustavljeni životi" iz 1988.

Godine 1993, nominovan je za Oskara za najbolju sporednu mušku ulogu za film "U ime oca" u kojem je glumio zajedno sa Danijelom Dej-Luisom. Snimio je nekoliko od najpopularnijih filmova 90-ih kao što su "Uobičajeni osumnjičeni" i "Romeo i Julija".

Vratio se pozorištu ulogom "Kralja Lira" kada je 2008. Liverpul postao evropska prestonica kulture.

Jednu od poslednjih rola odigrao je u filmu "Početak" (Inception), prošlogodišnjem naučnofantastičnom hitu u kojem se pojavljuje pored Leonarda Di Kaprija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.