Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 360031 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Nekadašnji najbolji fudbaler na svetu Ronaldo je odlučio da neće više da bude tata. Njemu je dojadilo da bude roditelj i sterilisao se.

Ronaldo inače ima troje dece iz dva braka, a pre neki dan je priznao i još jedno posle DNK testa, kojeg je napravio posle razuzdane žurke u Tokiju, prenosi Žurnal.

"Zatvorio sam moju fabriku dece. Odlučio sam da se sterilizujem kako ni sebi, a ni porodici ne bih stvarao probleme. Nadam se da se više neće javljati nove devojke i tvrditi kako sam otac" rekao je za brazilske medije sa osmehom na licu Ronaldo.

Nekada golgeter evropskih giganata (Barselona, Real, Inter, Milan) koji sad igra u Korintijansu ima dete iz prvog braka sa Milenom Domingeš, desetogodišnjeg Ronalda Juniora. Iz braka sa Bijom Antoni ima dve ćerkice (od dve godine i osam meseci).

Nedavno je saznao da ima još jednog sina Aleksandera sa brazilskim modelom Mišel Unmez, s kojom je imao avanturu tokom turneje Reala po Japanu.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Srpska manekenka koja se proslavila u Italiji, ovih dana je ponovo tema tamošnjih tabloida zbog tajne veze sa fudbalerom Rome, Markom Borijelom (28).

Tokom leta italijanski tabloidi spekulisali su da je lepa Nina u vezi sa Borijelovim mlađim bratom Fabijom, takođe fudbalerom, da bi ovih dana došli do otkrića da se Novosađanka ipak viđa sa Markom.

Seničareva je trenutno u Njujorku zbog uloge koju je dobila u holivudskom filmu, što predstavlja ostvarenje njenog velikog sna da se bavi glumom. Italijanski novinari su, međutim, otkrili da svaki put kada dođe u Rim, Nina poseti Marka Borijela u hotelu ’Šeraton’ u kojem on živi. Lepa manekenka barem dva puta nedeljno poseti svog dečka, a onda se iskrade na zadnji izlaz kako bi izbegla paparace.

Inače, Nina je ove godine bila učesnica rijalitija ’Isola dei Famosi’ koji je sniman u Nikaragvi, a po povratku iz Latinske Amerike, manekenka je imala kratku vezu sa modnim menadžerom Tomijem Kjabrom, da bi sada bilo otkriveno da je ’pala’ na čari zgodnog fudbalera Rome. Kada će se neko od njih dvoje odlučiti da progovori o ovoj vezi, ostaje da vidimo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Svega nekoliko dana po početku rijalitija ’Parovi’ koji se prikazuje na ’Hepi’ televiziji, stvari su krenule da se zakuvavaju. Prve trzavice pojavile su se između Slađe Delibašić i njenog dečka Igora.

Popularna denserka je već prvo veče zaspala odvojeno od svog dečka, kada je legla u dnevnu sobu. Kasnije je Igor došao po nju i odveo je u zajedničku spavaću sobu, a ona je objasnila nekim od ostalih ukućana da ona i njena jača polovina stalno raskidaju i mire se, te da je ona svesna da ju je on varao.

’Svesna sam ja da je on slatkorečivi švaler, da voli žene i da me ne poštuje dovoljno. Evo osam godina je prošlo kako se zabavljamo. Došla sam ovde da vidim gde smo. Ako me i ovde smori može slobodno da spakuje kofere i ode’ rekla je Slađa pevaču Džimiju Barki i Kristini, devojci Danijela Đurića.

Slađa je pred ulazak u rijaliti dala intervju u kojem je objasnila svoj komplikovani odnos sa Igorem Matićem tokom njihove osmogodišnje veze, i kada je ponovila da joj nije bio veran.

’On voli da vara i ja sam toga svesna, ali znam da me na neki svoj način voli. Od kada sam se razvela od Đoleta ja sam u vezi sa Igorom. Čas se svađamo, čas se mirimo. Čitavo leto nismo bili zajedno i pomirili smo se mesec dana pre početka ovog rijalitija. Tu ćemo biti upućeni jedno na drugo 24 časa dnevno pa ću videti gde smo i da li treba da nastavimo dalje’ rekla je Delibašićeva pred ulazak u šou.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Holivudski glumac Džoni Dep je u srećnoj vezi sa Vanesom Paradi već 12 godina, a nedavno je otkrio čime ga je to francuska glumica i pevačica osvojila.

Džoni je Vanesu primetio pre 13 godina u jednom pariskom hotelu i to je bila ljubav na prvi pogled, piše ’Now’ magazin.

'Snimao sam film ’Deveta kapija’ sa Romanom Polanskim i na drugom kraju sobe video sam ta ženska leđa. Vidio sam taj vrat i ta leđa i bio sam fasciniran onim što vidim. Iskreno, bila je to predivna linija. I onda se okrenula pa sam video lice. Znao sam tada da je to to i da sam gotov' objasnio je Džoni.

Lepi glumac sa Paradijevom ima ćerku Lili Rouz (11) i sina Džeka (Smile i važe za jedan od najstabilnijih slavnih parova. Navodne trzavice u njihovom odnosu pojavile su se samo tokom snimanja filma ’Turista’ kada je Vanesa bila zabrinuta što Džoni snima sa ’proždiračicom muškaraca’ Anđelinom Džoli.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Supruga repera Ajs Tija nije mogla da izdrži a da praznike ne čestita u svom stilu. Kao i do sada, napravila je golišave fotografije koje u punom sjaju predstavljaju njene obline, a potom slike i čestitku postavila na Tviter.

Obučena samo u drečavo zelenu tangu sa natpisom ’odmotaj me’ i sa mašnicama za poklone nalepljenim na grudi, bivša Plejbojeva zečica ispozirala je ispred okićene jelke.

‘Srećan Božić želi vam Mrazica Koko. Praznike provodim sa porodicom u Arizoni, ali nisam zaboravila svoje obožavaoce. Moja sestra Kristi je snimila ove fotografije dok smo pakovale poklone. Dobro je to uradila, šta mislite? Srećni vam praznici! Ove fotografije su specijalno snimljene samo za vas’ napisala je Koko i poručila ženama: ’Dame, radite to na Koko način!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Glumac Ričard Čejmberlen koji je 2003. u memoarima javno priznao da je homoseksualac, nedavno je savetovao drugim glumcima da se ne razotkrivaju.

"Komplikovano je. I dalje postoji strahovita količina homofobije u našoj kulturi", rekao je 76-godišnji glumac a u ponedeljak prenosi Holivud riporter.

"Za glumce je na neki način čudesno kada nadju posao, pošto ih većina ne radi. Zato bi bilo glupo da glumac koji ima posao kaže 'oh, ne zanima me ako drugi saznaju da sam gej', posebno ako spadate u vodeće glumce", dodao je Čejmberlen, dobitnik tri Zlatna globusa. On je ocenio da je i dalje opasno da značajni glumci javno otkriju da su homoseksualci.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Bobi Farel, frontmen grupe Boney M, pronadjen je danas mrtav u hotelskoj sobi u Sankt Petersburgu, saopštio je Džon Sejn, pevačev predstavnik za štampu.

Farel (61) je veče pre toga održao koncert u ovom gradu, u kojem je stekao ogromnu popularnost u doba Sovjetskog Saveza.

"Nije se osećao dobro prošle noći i imao je problema sa disanjem, ali je ipak nastupio", dodao je Sejn u izjavi za Rojters.

Ruska policija je saopštila da su uzrok Farelove smrti zasad nepoznat.

Farel će ostati zapamćen po neobičnom načinu plesanja i pevanja na plejbek za disko bend koji se proslavio hitovima kao što su "Ma Baker", "Rivers of Babylon" i "Rasputin". Grupa Boney M, koju je osnovao nemački pevač i tekstopisac Frank Fabijan, dominirala je evropskim i američkim top listama krajem 70-ih godina serijom disko hitova.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Izvršioci zaostavštine Majkla Džeksona zatražili su od TV kanala Diskaveri da odustane od planirane emisije o autopsiji pokojnog pevača.

Džon Branka i Džon Mekejn smatraju da je emisija "šokantna i  lošeg ukusa". U pismu predstavnicima popularnog naučnog kanala, oni optužuju Diskaveri da je program motivisan "slepom željom" da se eksploatiše smrt kralja popa.

Emisija, pod naslovom "Autopsija Majkla Džeksona: šta je zaista ubilo Majkla Džeksona", trebalo bi da u Evropi bude emitovana tokom januara. "U ime Majklove porodice, njegovih fanova, zdravog razuma i pristojnosti, molimo vas da preispitate i povučete tu emisiju", dodaju oni u pismu.

Oni su kritikovali i "bolesnu i neosetljivu" reklamu za ovu emisiju, u kojoj se vidi telo pokriveno čaršavom iz kojeg viri ruka u beloj rukavici sa cirkonima, koja je bila zaštitni znak svetske zvezde, prenosi BBC.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
U poslednjoj sezoni popularnog američkog tok šoa Opre Vinfri gledaoci i obožavaoci imaće priliku da vide svoju ljubimicu u sasvim drugačijem izdanju – bez cenzure.

Dokumentarac 'Opra bez cenzure, kakvu dosad nikad niste mogli da je vidite' prikazaće voditeljku i jednu od najuticajnijih Amerikanki bez šminke i pod uticajem lekova, dok je bila tako nadrogirana da nije znala za sebe. Ova poslastica za gledaoce biće prikazana prvog dana 2011., na dan pokretanja njene nove mreže OWN (Oprah Winfrey Network).

Slavna Opra rešila je da svojim fanovima pokaže kako je, nakon kolonoskopije (dijagnostičke pretrage creva), nadrogirana tumarala studiom, te kako izgleda bez imalo šminke i u kadi, ni nalik na glamuroznu damu koja već 25 godina dominira američkom televizijom.

„Bila sam toliko nadrogirana lekovima da nisam mogla da stojim na nogama. Dali su mi perkoset i valijum. Sa stola za kolonoskopiju ušetala sam pravo u studio. Lekovi su divni – umirujući odmor!“ izjavila je voditeljka.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Nakon višegodišnje stabilne veze, pop zvezdi Željku Joksimoviću i voditeljki Jovani Janković stalno se nameće pitanje o braku. Na predlog Tanje Bošković u jutarnjem programu TV ’Pink’ da Jovana zaprosi Željka, lepa voditeljka kaže da to ne namerava da uradi.

’Ne smatram da žene treba da prose muškarce, niti je to u skladu s našom tradicijom. Vekovima momci prose devojke i ne vidim nikakav razlog da bude drugačije i da mi žene u vezi preuzimamo ulogu muškarca’ kaže Jovana i dodaje: ’Mislim da je pojam ženske samostalnosti počeo pogrešno da se tumači. Naravno da sve možete same, ali za ljubav je i dalje potreban muškarac. To što imate svoj posao i materijalnu nezavisnost, samo znači da možete da donosite odluke; niste prinuđeni da budete sa muškarcem, već ste sa nekim jer tako zaista želite’.

Iako svako ima svoj stan, muzičar i voditeljka žive zajedno, a ona ističe da joj je ovako lepo i da ništa ne bi menjala. Ranije su oboje rekli da su vrlo različitih karaktera, ali da su naučili da te razlike poštuju i da su jedno drugom odlični savetnici.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.