Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 359790 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Glumac Met Leblon kaže da ljudi i dalje pretpostavljaju da je priglup, kao lik kog je tumačio u hit seriji "Prijatelji".

Leblon (43) je u jednom intervjuu otkrio da smatra da je prednost što ljudi automatski misle da je po karakteru i inteligenciji sličan simpatičnom Džoiju.

"Ljudi koje ne poznajem dobro razgovaraju samnom veoma polako i razgovetno. Misle da sam glup. To je u neku ruku prednost, jer moji sagovornici spuštaju gard. Shvatam to i kao kompliment, jer znači da sam zaista dobro glumeo Džoija", rekao je glumac.

On je rekao i da su male šanse da će "Prijatelji" krenuti stopama serije "Seks i grad", odnosno da će svoje avanture prebaciti na veliko platno.

"Ma dajte, pa šta bi bio zaplet? Kao, svi smo se okupili šest godina nakon završetka serije, sedimo u kafiću i ispijamo kafe? To bi bilo tužno, bolje je ostaviti naše likove na miru", rekao je Leblon.

Uloga Džoija Tribijanija, koju je tumačio 12 godina u seriji, donela je Leblonu po tri nominacije za Emi i Zlatni globus.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Džejk Džilenhol (30) i Tejlor Svift (21) "smuvali" su se u oktobru, ali su raskinuli prošle nedelje, prenosi "Pipl".

"Presudna je bila razlika u godinama, ali i nemilosrdni paparaci koji su ih pratili na svakom koraku", rekao je listu izvor blizak glumcu nominovanom za Oskara za ulogu u filmu "Planina Broukbek".

Glumac je ranije bio u vezama sa koleginicama Kirsten Danst i Ris Viderspun, dok je mlada pevačica bila u vezi sa glumcem i imenjakom Tejlorom Lautnerom ("Sumrak saga").

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pevačica Keti Peri gostovaće u jednoj epizodi TV serije "Kako sam upoznao vašu mamu", saopštila je u četvrtak televizija Si-Bi-Es.

U epizodi pod naslovom "Oh Honey" koja će biti prikazana u toku ove sezone, Keti Peri će glumiti lepu i naivnu devojku, preneo je Holivud riporter.

"Keti je izuzetno talentovana i oduševljeni smo što ćemo imati priliku da sa njom saradjujemo", naveli su tvorci serije. Serija koja prati grupu prijatelja i njihove dogodovštine u Njujorku, prikazuje se u SAD od 2005. Nagradjena je sa pet Emija.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Muzičar i kompozitor Goran Bregović namerava da se s porodicom vrati u svoj rodni grad Sarajevo, gde bi nastavio stvaralački rad, javili su danas mediji u BiH.

Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen primio je danas lidera bivše grupe "Bijelo dugme", a prijemu su, pored gradskih čelnika, prisustvovali  filmski reditelj Danis Tanović i pisac Predrag Kojović.

"Ja nikad pre nisam bio kod nekog gradonačelnika iako sam počasni gradjanin Buenos Airesa, Atine, Praga, Tirane... Nisam nikad bio kod svog gradonačelnika, i ovo je za mene vrlo neobično i drago. Kada bih pronašao neki način kako da radim ovde, dolazio bih češće. Iako više ne poznajem muzičare koji žive ovde, zaista bih voleo više da radim u Sarajevu" rekao je Bregović.

U razgovoru s čelnicima Sarajeva popularni Brega je kazao da s porodicom namerava da se vrati u svoj rodni grad, gde bi nastavio svoj stvaralački rad, prenela je Fena.

Gradonačelnik Behmen je kazao kako je značajno što se jedan umetnik svetskog kalibra kakav je Bregović vraća u svoje Sarajevo. "Sarajevo mora postati centrifugalna, a ne, kao dosada, centripetalna sila", naglasio je Behmen.

Bregovićeva supruga Dženana i njegove tri ćerke Ema, Una i Lula žive u Parizu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Par dana nakon finala rijalitija 'Survajver' pobednik, voditelj Andrej Maričić, pravog imena Vladimir Vlajković, uspeo je da sabere utiske i otkrije kako se oseća kao 'jedini preživeli'.

„Nisam zbunjen, ali su mi pomešana osećanja. Plašio sam se reakcija u stvarnom svetu i konačnog suda velikog veća, ali sam u isto vreme znao da nisam uradio ništa negativno. Andrej Maričić je i prvog i poslednjeg dana bio i ostao ista osoba,“ rekao je Maričić, dodavši da je u rijalitiju pobedio ’čudak’.

„Moje ponašanje je mnogima bilo čudno, kao na primer kada sam predlagao da nam daju bajs da pravimo struju. Imao sam momente kada sam gađao kokos ili kada sam išao u šumu da pravim koš, a sve to sam radio da mi ne bi bilo dosadno. Možda su me smatrali čudakom, ali ja sam takav. Nisam tip koji će po ceo dan da leži na plaži i gleda u vodu. Možda sam zato i pobedio, a posebno mi je drago što sam čak i od „Bahandija“ dobio priznanje da nikada nisam spletkario.”

Voditelj nije iznenađen što je dobio svih sedam glasova svojih saplemenika, a nije ga začudilo ni što je Jelena Mrkić glasala za njega, umesto za neku od dve finalistkinje, Gocu ili Katarinu.

„Prijatno sam iznenađen i njenim i Kneževim glasom. Niko nema razlog da se ljuti ili oseća izdanim, a kad se sve završilo, cela ekipa imala je dogovor: „Ko se ljuti, ćelava mu keva“,“ zaključuje Andrej koji smatra da mu je najveća konkurencija bio makedonski reper Toni Zen, za kog kaže da je bio povučen ali odličan takmičar.

Za trošenje osvojenih 50 hiljada evra Andrej još uvek nema  plan, ali kaže da će ih dati na nešto korisno. Svakako, deo novca biće potrošen na svadbu sa devojkom Marijom, koju je zaprosio preko video-poruke sa Filipina.

„Plan mi je da se malo odmorim jer je za mene „Survajver“ počeo još u junu, a posle mogu i da se ženim!“ kaže uz osmeh pobednik ’VIP Survajvera’.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Marjan Rističević je novogodišnje i božićne praznike proveo u krevetu, u Novim Karlovcima, jer je dobio tešku upalu pluća.

Bivši političar tvrdi da se razboleo tokom učešća na Farmi jer ga je producent terao da se grudva na minus deset, piše Kurir.

'Produkcija nije ispoštovala moju bolest, iako ih je lekarka sve vreme upozoravala da mi je život u opasnosti. Mislim da sam upalu pluća zaradio tokom grudvanja na minus deset. Tog dana sam radio napolju kao konj, a kada bih se vratio unutra, bilo je hladno. Sušio sam se u ledenoj prostoriji jer su nam dali vlažna drva, koja nisu ni gorela. Iako prehlađen, morao sam da izađem da se grudvam na minusu jer je producent to izričito zahtevao. Mislim da me je to dokusurilo', rekao je Rističević za Kurir.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Holivudska mega zvezda Džordž Kluni došao je danas da podrži održavanje referenduma o nezavisnosti Južnog Sudana i pomogne regionu da se izbegne ponovno zapadanje u ratno stanje, javili su svetski mediji.

"Naš posao je pokušaj da se istraje na ovome (referendumu) pred ubitačnim okidačem vesti", izjavio je Kluni za agenciju AP.

Glasanje koje sutra počinje u Južnom Sudanu verovatno će stvoriti novu državu u Africi, navodi američka agencija i dodaje da Kluni radi na pomoći tom afričkom regionu (Južnom Sudanu) da izbegne ponovno zapadanje u rat.

Agencije navode da se u Južnom Sudanu održava jednonedeljni referendum o nezavisnosti, za čiju uspešnost je potrebna većina od 60 odsto registrovanih birača, a rezultati referenduma će biti objavljeni 1. februara.

Predsednik Sudana Omar al Bašir je ranije poručio da će poštovati rezultate referenduma, ali da će lično "biti tužan ukoliko Sudan bude podeljen".

Protiv Bašira koji je 1989. kao general preuzeo vlast vojnim udarom, pred Medjunarodnim krivičnim sudom 2008. je podignuta optužnica i izdat nalog za hapšenje zbog genocida, zločina protiv čovečnosti i ratnih zločina u zapadnom sudanskom regionu Darfur.

Gradjanski rat izmedju sudanskog severa i juga je bio najduži u Africi. Prvi sukobi su zabeleženi još 1955, a u poslednjoj fazi rat izmedju vladinih snaga i Sudanskog pokreta za narodno oslobodjenje (SPLM) vodjen je od 1983. do 2002. Tokom dve decenije je na Jugu izgubilo život dva miliona ljudi, uglavnom od gladi i bolesti, dok je preko četiri miliona potražilo utočište u susednim zemljama.

Uz posredovanje SAD, Velike Britanije i Norveške, 2005. je zaključen sporazum kojim je žiteljima Južnog Sudana obećan referendum o samoopredjenju početkom 2011.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pevačica Slađa Delibašić je gotovo isto veče kada je ušla u rijaliti ’Parovi’ otkrila ostalim učesnicima da je dečko Igor Matić vara, a sinoć se zbog ljubavnih problema i rasplakala.

Vidno pripita pevačica tražila je rame za plakanje, i čekala je trenutak da se njen sada već bivši dečko Igor odvoji od glumca Tike Arsića i njegove žene, da bi ona sela sa njima na sofu i počela da se ispoveda. Zaključila je da Igor drugima možda izgleda fino ali da uopšte nije takav, što je iznerviralo Arsića.

’Ja neću da slušam ovo. Meni je Igor super i ne mogu da verujem šta ti pričaš’ rekao je glumac i udaljio se, a Slađa je nastavila da se žali njegovoj ženi. ’Mi smo raskinuli, tri meseca nismo bili zajedno i deset dana pred ulazak u šou smo se pomirili, ali ne vredi, ne mogu. Neću da radim neke stvari koje ne mogu...’ rekla je alkoholisana denserka.

’Ma šta on priča da me voli! Ako te neko voli, taj te neće prevariti’ zaključila je Slađa, a Arsićeva žena se složila konstatacijom da nemaju ’po petnaest godina’ i da Igor ne sme da je vuče za nos.

’Mene ne samo da on vuče za nos, nego me svi vuku’ rekla je Slađa, a pošto se Tika vratio po ženu i odveo je sa sofe, pevačica je ostala sama i ubrzo se rasplakala.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Detektivi iz Los Anđelesa ponovo su otvorili istragu o ubistvu legendarnog repera Notorious Big-a, jer su nakon četrnaest godina došli do novih važnih informacija.

Njujorški reper pravog imena Kristofer Valas upucan je u martu 1997. četiri puta dok je sedeo u automobilu, kada se vraćao sa žurke iz losanđeleskog noćnog kluba.

U muzičara koji je tada imao svega 24 godine pucao je muškarac, a niko nikada nije optužen u vezi sa ovim ubistvom. Pojavile su se mnogobrojne teorije, a sve je pripisano ratu između Istočne i Zapadne obale. Svega šest meseci ranije, repera sa Zapadne obale Tupaka Šakura ubio je nepoznati napadač a i to ubistvo ostalo je nerešeno.

Policijska istraga nakon smrti Notorious Biga bila je kontroverzna, a mnogi istraživački novinari ukazivali su na zaveru, korupciju i zataškavanje dokaza, kao i saradnju mafije i policije.

Čak je i CNN otkrio da je moguć pomak u ovom starom ali poznatom slučaju, ali policija nije želela da odaje bilo kakve detalje jer je istraga u toku.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Novi glumački angažman Halita Ergenča izazvao je veliku pažnju turske javnosti, jer je glumac dobio glavnu ulogu u seriji ’Sulejman Veličanstveni’.

Popularni Onur iz hit serije ’Hiljadu i jedna noć’ tumači lik sultana Otomanskog carstva, a zbog uloge je doživeo svojevrsnu transformaciju. Serija je počela sa prikazivanjem 5.januara a u Turskoj je već izazvala neke kontroverze, jer su tamošnji mediji spekulisali da je snimanje uticalo na Halitov privatni život. Zbog ove serije je naime bio predugo odvojen od porodice pa su krenuli tračevi o razvodu od glumice Berguzar Korel. Ipak, njih dvoje su negirali ovakve navode, ali se time nije slegla prašina oko serije.

Naime, bilo je i manjih nemira koje su pokrenuli islamski ekstremisti koji smatraju da sultan Sulejman u seriji nije verno prikazan. Priprema serije je inače trajala godinu i po dana i snimana je u Topkapi palati u Istanbulu, kako bi se što vernije dočarao period Otomanske imperije od pre 400 godina.

Da li će nova serija uspeti da nadmaši omiljenu priču o Onuru i Šeherezadi, saznaćemo uskoro.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.