Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 179 180 182 183 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 360524 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Legendarna glumica i fitnes guru Džejn Fonda jedna je od dama koja i u zrelim godinama izgleda izuzetno atraktivno i negovano. Ona kaže da je tajna u redovnom i dobrom seksu, fizičkoj aktivnosti i povremenom odlasku kod estetskog hirurga.

„Kako još uvek dobro izgledam? Dugujem 30 posto svojim genima, 30 dobrom seksu, a ostalih 30 posto je zbog sporta i zdravog načina života,“ rekla je Fonda i dodala da ostalih deset posto duguje plastičnim operacijama.

Sedamdesettrogodišnjakinja tako nije propustila priliku da se u emisiji “Lejt lejt šou”, Krega Fergusona, u kojoj je predstavila svoj novi DVD sa fitnes vežbama, pojavi u kožnoj mini suknji i čizmama do kolena.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Džordž Kluni i Elizabeta Kanalis nikako ne mogu da se otresu dosadnih paparaca.

Do sada su morali da se izbore sa raznim skandalima koje o njima pišu svetski mediji. Jedna od najupečatljivijih priča bila da je Elizabeta bila zavisnica od kokaina i da je prodavala svoje telo da bi došla do droge.

Međutim, Kluniju bi trebalo mnogo više od medijskog tračarenja da bi doveo svoju vezu u pitanje. Par je srećno zaljubljen, a trenutno se nalaze u Meksiku na odmoru, gde glumac uživa u lepoti svoje devojke, koja se ne stidi da pokaže svoje atribute.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Završetku 2010. raduje se pop pevačica Katarina Ostojić Kaja jer kaže da je ova godina za nju bila teška. Iako je stavila tačku na brak sa košarkašem Urošem Duvnjakom, Kaja će 2010. ipak pamtiti po poslovnim uspesima.

„Bila je ovo burna godina, kako poslovno, tako i privatno. Pamtiću je po tome što sam u drugoj polovini izbacila dva odlična singla, i privela svoj drugi album kraju.

Sve ostalo je manje bitno,“ kaže pevačica za ’Press’, dodavši da joj razvod nije promenio život. „Nije mi se život značajno promenio, jer smo veći deo našeg braka bili razdvojeni. Verovatno se zbog toga i ljubav ugasila, a samim tim i sve ostalo. Većinu tog braka sam provela u samoći, tako da se ništa nije mnogo promenilo.“

Krah drugog braka malo je obeshrabrio Kaju, koja priznaje da više ne veruje u ovu instituciju i da trenutno nema želju da traži novog emotivnog partnera. Glasine da je u vezi sa teniserom Ilijom Bozoljcem, dakle nisu istinite.

„Trenutno sam sama i tako mi najviše odgovara. U skorije vreme ne želim da se vezujem, jer mi prija samoća i želim da se posvetim svom detetu i sebi,“ otkriva Kaja, koja u 2011. namerava da objavi novi album i želja joj je da bude najslušaniji.

„Završavam album, posle četiri godine, konačno. Mislim da će se nove pesme svideti publici i da je ispred mene uspešna godina,“ kaže Ostojićeva, čiji album će sasvim sigurno pratiti atraktivne i provokativne fotografije, na kakve smo od nje i navikli.

„Te fotografije su odraz mog egzibicionizma i ne vidim tu ništa loše. Što je lepo treba pokazati. Ako to nekome smeta - njegov problem,“ zaključuje Kaja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Veza folkera Ere Ojdanića sa 43 godine mlađom devojkom mogla bi da se završi brakom, saznali su domaći mediji.

Iako ljubav između Ere (63) i Danijele Sremčević (20) iz Barajeva najpre nije naišla na odobrenje njene porodice, popularni pevač i ugostitelj ipak je uspeo da pridobije braću svoje voljene i zatraži njenu ruku.

„Iako Era tek ovih dana planira da zaprosi Danijelu, on već razmišlja kako će na proleće napraviti veselje u svom motelu na Ibarskoj magistrali,“ potvrdio je jedan izvor za ’Kurir’.

Budući mladoženja nije želeo da ide u detalje, već je samo otkrio da planira da stupi u drugi brak sa svojom lepom izabranicom koju je upoznao na izboru za mis Oplenca. „Mogu samo da vam kažem da će svadba biti na proleće, kad jagnjići budu mladi,“ rekao je Era novinarima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Najatraktivnija učesnica VIP 'Survajvera', manekenka Katarina Vučetić, tokom učešća u ovom ekstremnom rijalitiju više puta je pokazala svoje gole grudi, nakon čega se otvorila polemika da li joj je poprsje prirodno.

Iako zgodna Nišlijka tvrdi da nikada nije posetila estetskog hirurga, upoređivanjem fotografija od pre nekoliko godina i sadašnjih jasno se vidi razlika. Sa nekadašnje skromne 'dvojke', Katarina je prešla na znatno bujnije grudi koje su joj tokom takmičenja nekoliko puta ispale.

Ona, međutim, ostaje pri tvrdnji da nema silikone u grudima. „Ne pogađaju me neistiniti komentari da sam operisala grudi,“ rekla je Katarina za Story.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Britanski roker Ozi Ozborn smatra da bi Božić trebalo "ukinuti" zbog uzbudjenja i egzaltacije koje nosi moderno praznovanje a koje, po njegovom mišljenju, imaju malo veze s istinskim značenjem tog praznika.

U svojoj redovnoj rubrici o zdravlju u Sandej tajms magazinu, bivši frontmen "Blek Sabata" koji je ostavio piće, navodi da je zimske praznike uvek smatrao "savršenim opravdanjem" za napijanje.

"Božić bi trebalo zabraniti. Tačka. Iako sam, dok sam pio, smatrao da je to savršen izgovor da se `ubijem'... Sada ne podnosim ništa od toga. I sva ta priča `ostalo je još samo 10 dana da obavite kupovinu', to je takvo 'navlačenje'. Nisam ja neki svetac, ali kakve to ima veze sa tim što se rodilo dete Isus? Što pre udjemo u 2011. tim bolje", zaključio je Ozborn.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Nakon što je predsednik Srbije Boris Tadić otkrio da se budi uz Severinine pesme, dogodio se i susret između njega i hrvatske pevačice koji je njoj ostao u divnoj uspomeni.

Pop zvezda otkrila je da je bila oduševljena što je Tadić, kada ga je srela krajem novembra, znao koje je pesme ona napisala i da je predsednik na nju ostavio izuzetno jak utisak.

’Tadić me je iznenadilo kada je rekao da voli pesmu „Šta me sad pitaš šta mi je“. Ali, kasnije sam shvatila. U njegovoj ekipi je i Srđan Šaper, nekadašnji član „Idola“, a i sam je nešto svirao. Iznenadilo me je i to što je znao da sam ja napisala tu pesmu. To mi je veoma pozitivno. I Brega mi je to rekao u našim prvim susretima, tačno je znao što sam sve pisala, a isto je rekao i Đorđe Balašević kada smo se upoznali. Sve me je to čudilo’ izjavila je Severina za “Slobodnu Dalmaciju“.

U istom intervjuu rekla je kako je njenom dečku Slavku prijatelj rekao da je krajnje vreme da oženi Severinu, i da se ona nije mešala u te ’muške priče’.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Osnivač časopisa Plejboj Hju Hefner se verio.

Hefner je u poruci na Tviteru napisao da je na Božić poklonio prsten svojoj devojci Kristal Haris i da se ona rasplakala. "Ovo je najsrećniji božićni vikend u mom životu", naveo je 84-godišnji Hefner čija verenica ima 24 godine.

Hefner, koji je precizirao da prsten nije bio običan poklon za Božić ver verenički prsten, do sada se dva puta ženio.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Planovi koje je prošle godine najavila Opra Vinfri za nekoliko dana bi trebalo da se realizuju.

Naime, čuvena američka voditeljka prošle godine je najavila da želi da pokrene svoj TV kanal, i sada je na korak od ostvarenja tog cilja.

Naravno, pokretanje sopstvene televizije znači i kraj popularnog ’Oprah showa’, koji je Amerikancima bio ’svetinja’.

Nakon 24 godine i više od 5000 emisija, Opra je odlučila da ukine svoj šou, i sada se posvetila svom kanalu. Zbog pokretanja OWN-a, odnosno ’Oprah Winfrey Networka’, Vinfrijeva praznike provodi radno, a po sopstvenom priznaju ponekad se pita šta joj je sve to trebalo.

'Pitam se zašto jednostavno ne kupim brod i ne plovim po svetu ili upišem kurs francuskog i pronađem sebi kućicu u Provansi' izjavila je Opra, i dodala da je novi angažman ipak jako raduje i da je zapravo najviše usrećuje posao koji sada radi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Srpski kantautor Đorđe Balašević koji je nedavno u Hrvatskoj nastupio i predstavio film ’Kao rani mraz’, uoči premijere svog ostvarenja čestitao je u zagrebačkoj ’Areni’ svojim obožavaocima Božić na specifičan način.

’Za Božić svima želim ono što je najvažnije, zdravlje. Mislim, ostalo ćemo improvizovati. Rekao bih: Zdravlje, slavlje i srce lavlje' rekao je Balašević i obećao da će se vratiti u Zagreb.

Sve ovo ne bi bilo neobično da ga doslovno nije citirala hrvatska pop zvezda Severina, koja je ranije priznala da obožava Balaševića i da kući često plače dok sluša njegove pesme, a u intervjuima često citira popularnog muzičara.

'Dragi moji i drage moje, želim vam radostan i veseo Božić, a za 2011. želim vam ono što već imate, a to je zdravlje, slavlje i srce lavlje' rekla je Seve sa kapom Deda Mraza na glavi.

'Panonski mornar' nije bio iznenađen što je pevačica koju je pre nekoliko godina ugostio na svom koncertu, ponovila njegovu čestitku. 'Ma mnogi me kopiraju, a za Severinu zaista nisam znao' rekao je Balašević.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 179 180 182 183 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.