Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 750049 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 

Ken Johnston, bivši šef Odjela za podatke i fotografije u NASA-i u posljednje vrijeme zapanjuje američku javnost. Johnston tvrdi kako su američki astronauti otkrili izvanzemaljsku tehnologiju prilikom slijetanja na Mjesec te su se susreli s neobičnim građevinama od stakla i kamenja. Johnston je ove podatke, potkrijepljene fotografijama koje je trebao uništititi, iznio u knjizi Dark Mission: the Secret History of NASA, koju je napisao zajedno s kolegama Richard C. Hoaglandom i Mike Baraom.
...link Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Vrlo čudno.Moj prijatelj ima teleskop sa kojim jasno može osmatrati Mesečevu površinu u detalje,ali nikada ništa čudno nije video kao što su građevine i slično. No jedino objašnjenje je za to, da su ti vanzemaljci kao mravi sa građevinama od nekoliko santimetara,pa nam teleskop nije uočio,ili su astroanauti bili u drugu dimenziju,paralelnu dimenziju kod Oza,ili gore sunce greje jako,pa su dobili sunčanicu.Drugo objašnjenje trenutno nemogu naći.

Ja i dalje čekam,i dosad nijedan vanzemaljac nije hteo da me kontaktira preko emajla ili preko privatne poruke ovog foruma.Pa gde su ti silni vanzemaljci među nama koji su prikriveni.A nešto ni tajna vlada nije zainteresovan za eksperimente na meni.Pa šta je ovo,napravljena toliko buka oko vanzemaljaca i njihovih eksperimenata a nikako da mi se javljaju???? Ili možda vanzemaljce treba da potražim u glavi autora tih priča.Priča se kako masovno kidnapuju ljude,a ja već neznam gde da se obratim da me otmu,pa da budem i ja svedok među toliko brojnim svedocima koje se pominju.Pa gde je tu sada istina? I gde je ovde sada pravda. Njih hoće da otimaju, a mene neće.

koja su ovo ispiranja mozga
Pa prijatelju,svrha ovih priča jeste ispiranje mozga i zdravog razuma. Sve ove priče baziraju na psihologiji i autosugestije.Ako nešto nepostoji,a tebe bombarduju non stop sa pričama da nešto postoji, psiha čoveka i sugestija može da formira viđenje nepostojeće stvari koje samo priče sadržavaju.Moć ljudske psihe i ljudskog uma je izuzetna jaka,i vrlo malo istražena.I zato se to još svrstava u paranormalne fenomene.A najveće i najjasniji rezultat ta priviđenja imaju srazmerno povećanjem našeg straha od istih.Što se više nečega bojimo,to jasnije tu stvar zapažamo,viđamo  i opažamo proganjanje nas samih od strane tog stvorenja našeg uma.Kada se sinhranizuju te misli od strahova sa što više ljudi,neverovatne efekte i čuda mogu proizvesti.Najveće oružije protiv tih viđenja i pojava kod ljudi je odsustvo straha,jer tek onda mi gledamo stvari racionalno i realno. I to govorim iz praktičnog iskustva koji sam stekao na terenu kod ljudi koji su viđali duhove i razne paranormalne fenomene.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2008, 15:50:04 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Doktor Roger Leir,covek koji je potvrdio postojanje vanzemaljskih implanta u ljudskim telima,neke ljude je licno operisao i povadio im ove spravice ... Smile                       ...eh,ti dokazi,nikad ih dosta Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2008, 16:52:02 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia C3
Ma sve je to o.k... i sve je to simpaticno...

Ima dosta "dokaza" dosta ocevidaca...ali ono sto mene nervira je to sto oni samo "osmatraju".
Zar mislite da ce Ameri priznati da je neki vanzemaljac sleteo na zemlju i da seta okolo ?  Smile
Ameri najvise zaradjuju na svemu tome....pogledajte samo filmove, knjige...
I want to believe...ali usta ?  Verujem da ima nesto...jer sam svojim ocima videla...
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svi mi ovde nekog cekamo,da nam kaze koga cekamo..

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1253
Zastava Darkwood
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N 73
Alo bre sve je to lepo...ali ajde da mi njima pricamo o otome......a ne oni nama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Šta da im pričaš kad  po jednom svedoku iz Area 51 E.B.E -čuveni vanzemaljac iz Roswel slučaja je imao oko 800 IQ.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Man i fell like a woman!

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 13269
Zastava Nebuchannezzar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia c3
  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi koji ne grese obicno ne rade nista
Zagrljaj je predivan dar. Jer odgovara velicini svakog...
Veselo je srce lek, a sumorno kosti susi
Slava na visini Bogu, na zemlji mir, medju ljudima dobra volja
A sada nam ostaje vera nada i ljubav, a najvaznija je ljubav
Citat: Louis Lane
"malac" uzivaj.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svi mi ovde nekog cekamo,da nam kaze koga cekamo..

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1253
Zastava Darkwood
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N 73
Šta da im pričaš kad  po jednom svedoku iz Area 51 E.B.E -čuveni vanzemaljac iz Roswel slučaja je imao oko 800 IQ.

Gde ga izmeri ..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Pogledajte,tj.odslušajte emisiju Coast to coast gde se javljaju poznati naučnici i istraživači-nezavisni,naravno.

So, thanks to Linda Moulton Howe (an award winning journelist) for work in gathering this information and airing it on coast to coast.
Linda Moulton Howe born January 20, 1942, in Boise, Idaho, is an American investigative journalist and documentary producer-writer-director-editor who is currently based in Albuquerque, New Mexico. She received her Masters Degree in Communication from Stanford University in 1968, where she produced a documentary film for the Stanford Medical Center and her Master's Thesis, "A Picture Calculus," at the Stanford Linear Accelerator. Linda received her 1965 B. A. cum laude in English Literature from the University of Colorado, Boulder. She has a daughter, Laura Kathleen Howe, from her 1968 to 1986 marriage to Larry W. Howe....

EBE

http://www.youtube.com/watch?v=zxF3cn5UZQ4&feature=related (prvi deo)
 http://www.youtube.com/watch?v=LMWB0jSRHnE (drugi..)
 http://www.youtube.com/watch?v=yO_cAlcy-5Y (treći...) ...
 Ako želite još-potreažite,mislim da ima 10 delova.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2008, 23:15:34 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Sa tolikim IQ-om vanzemaljci nisu mogli savršenu letelicu napraviti koji neće da se sruši.Alaaa, pa stvarno nema logike. Pa kada čovek bude dostigao taj IQ,vanzemaljci će imati  mnogo od nas naučiti kako da naprave bezbedan leteći tanjir.
Pa naši avioni su bezbedniji od njihovih letećih tanjira.Barem da su sa tolikim IQ-om izmislili AirBag, da se ne porazbiju u tom metalnom tanjiru.

Ja dalje čekam vanzemaljce da dođu po mene,hoću i ja jedan takav inplantant. Pa gde su ti ljudi iz tajne vlade.Pa oni bi trebali sve da čuju i da vide. Hoće oni doći po mene već jednom??? Pored toliko silnih dokaza i svedoka barem da mi neko pošalje kako i gde da se prijavim za vanzemaljski eksperiment. Hoću dva implanta,ne jedan,i da prave hibrida od mene. Možda postanem super men...., ovaj gušter.

Sve te priče,i navodno dokaze nevrede ništa dok  nas u svetu ti kovači priče ne pozovu sa " evo dođite,i uživo ćete videti ono što vama govorimo". Ovako najlakše neko da bubne neku glupost o vanzemaljcima ,i da se predstavi kao naučnik,pogotovo ako ima dobru zaradu od prodaja knjiga i biznisa sa trgovinom izmišljenim pričama. U novinarstvu je to poznata stvar da izmišljena bizarna stvar donosi mnogo veći profit od istine. Dok mene neko ne pozove,evo dođite tu je vanzemaljac,dotle ovo liči na lovce na naivne, što više njih poveruje više knjiga će biti prodato. Pokušavaju proizvesti sindrom Harija Potera.
Sve te priče bez čvrstih i opipljivih dokaza koju mogu pružiti nama običnim ljudima,nevrede ništa,sem za Sience Fiction. A oni dokaze nemaju niti će imati,zato njima ostaje samo štancovanje slika i filmova.

P.S Taj vanzemaljac na snimku liči na moju pokojnu babu bez kose kada je imala leukemiju. Da nisu možda nju iskopali,pa je sada pokazuju?

Evo jedan pravi živi vanzemaljac. Dovoljno nekog ovakvog da puste iz ludare,i prirodno će se ponašati kao da stvarno nije sa ove zemlje.
http://www.youtube.com/watch?v=UpUxCUChkNg&NR=1
« Poslednja izmena: 03. Mar 2008, 23:53:33 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.