Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 750122 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
O tome sam vec neke stvari postavio ovde. Dva malo duza posta.

http://forum.burek.com/index.php/topic,293636.190.html

Pa koga interesuje.....
Secam se te knjige,citao sam je jako davno,ali secam se iskustva tih ljudi koji su imali klinicku smrt...toliko su sva bila razlicita,neki su videli svetlosni tunel,neke su cekali umrli rodjaci,neki su se secali najlepsih dana u zivotu,a bogami je bilo i onih koji su osetili zastrasujucu buku i pad u crni levak,i nista posle toga,a posle su se vracali,ali niko od njih definitivno nije video Sv.Petra sa knjigom u ruci Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 23:13:38 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Secam se te knjige,citao sam je jako davno,ali secam se iskustva tih ljudi koji su imali klinicku smrt...toliko su sva bila razlicita,neki su videli svetlosni tunel,neke su cekali umrli rodjaci,neki su se secali najlepsih dana u zivotu,a bogami je bilo i onih koji su osetili zastrasujucu buku i pad u crni levak,i nista posle toga,a posle su se vracali,ali niko od njih definitivno nije video Sv.Petra sa knjigom u ruci Smile
Jeste, a da su videli guštere vanzemaljce,razne spobode, monstrume i đavole,onda bi im verovali. Možda će neki gušter držati knjigu u ruci i selektovaće ljude, ti ćeš da budeš hibrid, tebi će krv svetliti kao fosfor,tebi će biti velika glava mali mozak,tebi će leteći tanjir non stop srušiti,ti ćeš biti uvek golišav vanzemaljac  itd.
Pa koja priča je bliže ako ne realnom,barem normalnijem razmišljanju?
« Poslednja izmena: 28. Feb 2008, 00:04:06 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
  Smile Smile
Pusti Sirkane,to je stari,dobri Pirox koji se nikada neće promeniti  Smile
Naši smo  Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2008, 00:08:03 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
  Smile Smile
Pusti Sirkane,to je stari,dobri Pirox koji se nikada neće promeniti  Smile
 Naši smo  Smile
Misliš da se promenim, da budem hibrid. Smile
Nedam se ja tako lako.
« Poslednja izmena: 28. Feb 2008, 00:26:42 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Ti si shapeshifter ustvari i ovde si sa zadatkom da razbiješ temu Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2008, 00:28:38 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ne,ovde sam glas razuma.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia E52
Е стварно су ми више смешми ти ткз. НЛО снимци Smile. Све нешто мутно, па се све нешто тресу камере док се снима Smile. Најобичне будалаштине и фантазије људи-атеиста који би желели да верују у нешто али да то нешто није БогSmile
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1419
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung GT S3650i
Е стварно су ми више смешми ти ткз. НЛО снимци Smile. Све нешто мутно, па се све нешто тресу камере док се снима Smile. Најобичне будалаштине и фантазије људи-атеиста који би желели да верују у нешто али да то нешто није БогSmile
Svi ovi snimci i jesu lazni.Jer da su nas stvarno posecivali tzv.vanzemaljci zar ne mislite da bi svi za to znali.Nije mi jasno zasto bi se krili.Cim su oni nas prvi uspeli da pronadju a ne mi njih, to znaci da su oni inteligentniji i mocniji od nas pa nevidim razlog zasto bi se krili.
Ti snimci vanzemaljaca su cista glupost.A da vanzemaljski zivot postoji naravno da postoji na jos mnoooogo planeta samo sto mi to jos nismo otkrili.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Upravo je to razlog.Oni su inteligentni,i dovoljno su pametni da izbegavaju svaki kontakt sa nama. Mi smo za njih,kao za nas besan ker. Dali ti možeš da uspostaviš komunikaciju sa besnim kerom. Nema šanse. Taj ker reže na tebe i jedino zna i gleda kako da te napada.Tako i mi. Mi čak ni svoju vrstu netrpimo,a ne vanzemaljce. Dovoljno drugačiji da razmišljaš i  eto odmah hoće da ti otkinu glavu.Koji pametan vanzemaljac hoće sa takvom životinjom da uspostavi komunikaciju.
Čitam neke priče kako svemir vrvi od vanzemaljaca,gde vode sukobe gađajući jedne druge sa planetama i asteroidima,pa prave neke crne rupe. Jednom prosečnom naučno obrazovanom čoveku je jasno,da takve događaje nemogu da se odigravaju u svemiru, iz prostog razloga što današnji računari čitavo nebo drže na oku. Vode podatke o milijardama nebeskih objekata. Samo jedna činjenica,računar koji pratio putanje na 10.000 asteroida u asteroidnom pojasu,samo jedan asteroid zbog sudara sa drugim asteroidom koji promenio putanju i uputio putanjom koji je bio blizu zemlje,računar je alarmirao taj slučaj.To je bio čak i na RTS1. Pa je bio slučaj da u susednoj galaksiji planet promenio putanju pod utecajem neke slile.Kada su usredsredili pažnju na to mesto ispalo da je takozvani beli patuljak koji se teško vidi utiče na putanju te planete.Pa to je dokaz da su priče kako se vanzemaljci gađaju sa planetama potpuno je glupa i neistinita priča.A da negovorim o ostalim pričama.
« Poslednja izmena: 28. Feb 2008, 20:33:11 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ko to razbija temu kad mene nema , zovi ako treba pomoc !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.