Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 750180 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ti si ignorantan čovek. Naravno da nisi ni odslušao emisiju a već odbacuješ sve...
Jedino ako ti je problem Engleski...
Realnost kakvu poznaješ nije jedina.Kao što rekoh-u mejnstim medijima ovo nećeš moći da čuješ a ti odbacuj do mile volje i sve raconalizuj,kako god hoćeš-i dont give a f*ck...
  Za promenu bi mogao da prestaneš sa ismevanjem... Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2008, 23:34:25 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ti si ignorantan čovek. Naravno da nisi ni odslušao emisiju a već odbacuješ sve...
 Jedino ako ti je problem Engleski...
 Realnost kakvu poznaješ nije jedina.Kao što rekoh-u mejnstim medijima ovo nećeš moći da čuješ a ti odbacuj do mile volje i sve raconalizuj,kako god hoćeš-i dont give a f*ck...
  Za promenu bi mogao da prestaneš sa ismevanjem... Smile
Zašto misliš da nisam odslušao,kada priča o vanzemaljcu kako izgledao,kakvo meso imao itd.
Zašto ste vi ignoranti, ako sve to postoji od vanzemaljca zašto nas ne pozovu da ga uživo vidimo. Postoji i priča o mumiji faraona iz egipta,ali mi možemo tamo otputovati i da budemo svedoci postojanja te mumije. Zašto ovde nije slučaj. Kao da govorimo o Deda Mrazu koji postoji ali nemožemo uživo da budemo svedoci njegovog postojanja.
Ja hoću da vidim tog vanzemaljca,zašto si ti ignorant čovek po tom pitanju.Ti stavljaj smernice kako mi možemo da budemo svedoci toga,a ne da me teraš silom da verujem u bajke.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2008, 23:47:50 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Pa nemoj da me zafrkavaš čoveče.Valjda si sposoban da prepoznaš laž koju neko izgovara.Zar nemožeš na primer da slušaš ljude koji svedoče o zbivanjima-možeš da slušaš i srcem a ne samo striktno intelektom.
I ko hoćeš da ti "dovede" vanzemaljca kao dokaz?ne glupiraj se jer nisi klinac.
Znači,neko objavljuje stvari rizikujući da mu odleti glava a ti bi mu rekao da ti pokaže vanzemaljca?
E<vo,ja ću da ti kažem: -Idi u bazu Dulche u New Mexico.Traži da te puste da udješ ako uopšte budeš mogao da udješ!Možeš da pokušaš da krišom udješ u Area 51 vojnu bazu pa ako te ne izrešetaju pre-izrešetaće te posle.Vlada Usa čak tvrdi da ne postoji tako nešto kao što je baza u delu usa - Area 51.
Hoćemo zajedno da pitamo zvaničnike?
Ako se pozivaš na "istinitost" njih onda nemam šta da ti kažem.Ali znaj samo ovo,postoje vlaini insajderi,ljudi iz baza koji daju informacije pa ove stvari izlaze na videlo.

-
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Vlada Usa čak tvrdi da ne postoji tako nešto kao što je baza u delu usa - Area 51.
Па технички не постоји јер припада Nellis AFB-u. Smile
Е сад то што није физички део дотичне базе и слично су "ситнице". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
  Jedno malecno upozorenjce u vezi baze koja i ne postoji  Smile

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Pa nemoj da me zafrkavaš čoveče.Valjda si sposoban da prepoznaš laž koju neko izgovara.Zar nemožeš na primer da slušaš ljude koji svedoče o zbivanjima-možeš da slušaš i srcem a ne samo striktno intelektom.
 I ko hoćeš da ti "dovede" vanzemaljca kao dokaz?ne glupiraj se jer nisi klinac.
Znači,neko objavljuje stvari rizikujući da mu odleti glava a ti bi mu rekao da ti pokaže vanzemaljca?
 E<vo,ja ću da ti kažem: -Idi u bazu Dulche u New Mexico.Traži da te puste da udješ ako uopšte budeš mogao da udješ!Možeš da pokušaš da krišom udješ u Area 51 vojnu bazu pa ako te ne izrešetaju pre-izrešetaće te posle.Vlada Usa čak tvrdi da ne postoji tako nešto kao što je baza u delu usa - Area 51.
 Ako se pozivaš na "istinitost" njih onda nemam šta da ti kažem.Ali znaj samo ovo,postoje vlaini insajderi,ljudi iz baza koji daju informacije pa ove stvari izlaze na videlo.

-
Upravo je u tome reč. Priče bez fizičkih dokaza su kao da neko mene ubeđuje da ima deda mraz.I još me šalješ da idem tamo negde,kao kada bi mi neko rekao idi na severni pol tamo živi deda mraz,pa ćeš se uveriti da postoji.Svake godine leti sa sankama po svetu.Izvini molim te upravo o tome je reč da nisam dete. Da je sve to istina što tvrde nebi bilo na internetu, već bismo strogo poverljive tajne na sasvim drugačije način nalazili. Pokazuješ meni snimke naučnika gde se pokazuju imenom i slikom kako objavljuju strogo poverljivu tajnu,a ovamo pričaš kako lete glave zbog toga.Pa jeli ti čitaš šta pišeš.To je jedan od mali milion grešaka gde ti fabrikanti tih priča padaju. Po mnogo čemu ja prepoznajem šta je laž i šta je istina. Svedočenje bez čvrstih dokaza je nula,zero,ništa.Mnoga čudesa u svetu možemo posetiti.Ako su vanzemaljci jedan od čudesa,zašto nemožemo barem u jednog da se uverimo.Pa misle da smo budale,pa možemo verovati i bez dokaza.Nemoj ti mene idi tamo ili ovamo.Pa nisam ja budala da ulećem u Američku vojnu bazu kao ludak,pa da me izrešetaju.Daj čoveka sa kojim ću da se kontaktiram,ako ja sebe mogu da ponudima za ciljeve vanzemaljaca,pa barem mogu meni avionsku kartu da mi kupe. Neću valjda ja snositi troškove.
Ja sam spreman ići do kraja,ili će se dokazati da lupate gluposti,ili će od mene napraviti hibrida.U oba slučaja dobijam.

Citat
Ne ti ćeš da pitaš zvaničnike.Ja neželim da ispadnem budala. Ti forsiraš priče o zaveri vanzemaljaca i vlade država,pa izvoli postavi ti svoj obraz za tvoju priču.

Citat
Ako se pozivaš na "istinitost" njih onda nemam šta da ti kažem.
To je i problem.Svi samo pričaju priče kao istina,ali niko da nam ponudi konkretne dokaze.
A insajderi daju strogo poverljivu tajnu,a onda ljudi postavljaju svoju sliku i svoju priču kako zbog toga lete glave.
Pa to nema ni u najgorem krimi filmu.

A što se tiče tog upozorenja,slično upozorenje viđam i kod svih vojnih baza kod nas,pa čak i kod fabrika i svih postrojenja Naftne Industrije Srbije.Što znači da to ništa ne dokazuje.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Dr. Karla Turner died of cancer on January 10, 1996, after being threatened for her work. She was just 48. Since then, several other people involved in UFO investigation have also experienced threats followed by                                highly unusual cancers. Smile  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                                                                                                                                                                         

On November 6, 2001, Bill Cooper, author, radio host, militia leader and all-around hellraiser, was shot by Apache County Sheriffs, critically wounding a deputy in the process. Bill Cooper had long been a controversial anti-hero in the underground community: his legend will only continue to grow. Much has been said (and follows) about the ethics and/or wisdom of his actions on 11-6. Right or wrong, one thing is clear, and hopefully others can learn from this: being right doesn't make you any less dead. Smile--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Philip Schneider's life was certainly as controversial as his death. He was born on April 23, 1947 at Bethesda Navy Hospital. Philip's parents were Oscar and Sally Schneider. Oscar Schneider was a Captain in the United States Navy, worked in nuclear medicine and helped design the first nuclear submarines. Captain Schneider was also part of OPERATION CROSSROADS, which was responsible for the testing of nuclear weapons in the Pacific AT Bikini Island. In a lecture videotaped in May 1996, Philip Schneider claimed that his father, Captain Oscar Schneider, was also involved with the infamous "Philadelphia Experiment." In addition, Philip claimed to be an ex-government structural engineer who was involved in building underground military bases (DUMB) around the country, and to be one of only three people to survive the 1979 incident between the alien Grays and U.S. military forces at the Dulce underground base. Philip Schneider's ex-wife, Cynthia Drayer                                                 believes that Philip was murdered because he publicly revealed the truth about the U.S. government's involvement with UFOs. Smile ----------------------------------------------------------------------------------------------------Evo,recimo da su ovo tri najpoznatija slucaja gde su ljudi gubili zivote jer su previse znali i resili da to znanje podele sa drugima,naravno lista je mnogo veca i svi umiru pod vrlo cudnim okolnostima,a vec sam postavio koliko je cenjenih naucnika stradalo samo u prosloj deceniji pod istim okolnostima...eh,koliko je slucajnosti u svemu ovome  Smile Smile Smile     Mozda sam ja corav,ali nigde jos nisam video da na NIS-ovim tablama,pise da je dozvoljena smrtonosna sila u slucaju da neko predje kapiju  Smile Smile Smile                                                                                                                                                                                     
« Poslednja izmena: 04. Mar 2008, 17:25:48 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ma pusti,sve mu se treba crtati  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ma pusti,sve mu se treba crtati  Smile
Пробај у Paint-у. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.