Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 750013 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Ja ne znam da li postoji verodostojniji svedok od ovog coveka....Nick Pope used to run the British Government's UFO project at the Ministry of Defence.  Initially sceptical, his research and investigation into the UFO phenomenon and access to formerly classified government files on the subject soon convinced him that the phenomenon raised important defence and national security issues, especially when the witnesses were military pilots or where UFOs were tracked on radar. 

Nick also looked into other mysteries such as alien abductions, crop circles and ghosts.  He now continues his research in a private capacity and is recognised as a leading authority on UFOs and the unexplained.  He does extensive media work, lectures all around the world and has acted as consultant on numerous television documentaries.
Smile.Dakle evo tog coveka,koji je profesionalno bio jako uzdrzan sve dok na kraju nije saznao i sam istinu,sta govori o slucaju Rosswell na tv emisiji...link
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Пошто сам споменуо да А51 спада под команду Нелис Базе, ево једна мала мапа на којој можете видети где спада нелисов пробни полигон (Nellis Air Force Range) као што видите А51 је лепо "ушушкан" ту.

http://img221.imageshack.us/img221/4354/wfmarea51mapenml9.png

А као што видите иако поменути полигон припада бази она је идаље ван њега, прецизније код Лас Вегаса.

И једна занимљива слика из А51, ред авиона из OXCART пројекта из кога је настао SR-71 Blackbird.

http://img221.imageshack.us/img221/7456/a12oxcartsvr4.jpg

Јесте да нема везе са ванземаљцима, ал' ајде, имате бар неку слику из А51.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2008, 22:11:08 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Evo na ovom snimku ljudi pricaju kako je direktno zabranjena medjunarodna konferencija o ufo-ima,kako im je isti dan srusen web i tako....jos malo zanimljivosti Smile.Kome li su samo zasmetali ovi jadni naucnici,da im jos i prete Smile       
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k320i
Alf je zivi dokaz da postoje. Smile
Salim se.Iza svemira sigurno ima necega.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2008, 23:18:47 od Teca Rasa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svi mi ovde nekog cekamo,da nam kaze koga cekamo..

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1253
Zastava Darkwood
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N 73
Sve neki snimci. Smile 50 i vise godina....dosta je bilo....
« Poslednja izmena: 05. Mar 2008, 01:50:53 od davor77 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Evo,recimo da su ovo tri najpoznatija slucaja gde su ljudi gubili zivote jer su previse znali i resili da to znanje podele sa drugima,naravno lista je mnogo veca i svi umiru pod vrlo cudnim okolnostima,a vec sam postavio koliko je cenjenih naucnika stradalo samo u prosloj deceniji pod istim okolnostima...eh,koliko je slucajnosti u svemu ovome
U svetu godišnje umire preko milion ljudi.Od toga polovina veruje u vanzemaljce.Znači negde oko hiljadu ljudi umre pod čudnim okolnostima,i ajde da okrivimo vanzemaljce.Moja baba se razbolela od leukemije.To je rak krvi.I ja bi moga praviti galamu kako je vanzemaljac ozračio moju babu,pa je dabila rak.Mislim da previše lako donosimo zaključak,što više previše detinjasto gledamo stvari.

Citat
Mozda sam ja corav,ali nigde jos nisam video da na NIS-ovim tablama,pise da je dozvoljena smrtonosna sila u slucaju da neko predje kapiju.
Pa probaj da pređeš kapiju od NISa i da ne staneš kada ti portir,čuvar kaže stani,pa ćeš videti kakvu silu će preduzeti.Samo ti pitaj ako znaš nekog portira ili čuvara, koja je direktiva ako osoba koja se ušunjala u čuvanu teritoriju ne stane,pa će ti biti jasno.Jeli ti misliš da iz zabave nose bojevu municiju u njihovim pištoljima.

Ma pusti,sve mu se treba crtati  Smile
Pa jeste,možda je tebi bilo potrebno samo jedanred nacrtati leteći tanjir i odmah si postao opsednut sa vanzemaljcima.
E pa ja nisam od tih lakovernih i nepromišljenih.Ja tražim da mi nacrtaš gde da se obratim tajnoj vladi ili vanzemaljcima za eksperimente,pošto toliko vitlate sa dokazima.Ja dalje nisam dobio znak od vanzemaljaca i tajne vlade da su zainteresovani za mene kao dobrovoljca.Možda ću pre videti deda mraza i čarobnjaka iz Oza nego nekog vanzemaljca.

Citat
Ja ne znam da li postoji verodostojniji svedok od ovog coveka...
Jeste,čovek je najverodostoniji svedok,pogotovo kada lepo zaradio od toga.Daj ti meni nekih 10.000 dolara,pa da vidiš kako ću ja pričati o vanzemaljcima i pričama o njima.Ne da ću pričati,ima da pevam o njima.Pa možda i himnu da smislim za njih.
Citat
Dakle evo tog coveka,koji je profesionalno bio jako uzdrzan sve dok na kraju nije saznao i sam istinu,sta govori o slucaju Rosswell na tv emisiji...link
Jeste možda su mu pokazali vanzemaljca.E kada i meni budu pokazali vanzemaljca i ja ću verovati.Ali ja misli da jedini zeleni što je on video nije vanzemaljac,već zelenbaće,zelene dolare koje čoveka hoće da natera da veruje u ono što inače nebi verovao nikada.

Evo na ovom snimku ljudi pricaju kako je direktno zabranjena medjunarodna konferencija o ufo-ima,kako im je isti dan srusen web i tako....jos malo zanimljivosti Smile.Kome li su samo zasmetali ovi jadni naucnici,da im jos i prete Smile
Čoveče i vi i oni pravite iznova istu veliku grešku svaki put. Sa jedne strane govorite kako njih ubijaju jer otkrivaju strogo držanu tajnu koja curi kroz insajdera,a ovamo stavljaju svoju sliku,svoj snimak sa imenom i prezimenom,još samo adresa fali.Haloooooo!!!!!! Jesu oni toliko glupavi ili smo mi glupavi kada verujemo da je sve to istina,da su oni u opasnosti,a onda sebe prikazuju sa svojim imenom.Naučnici,pa koliko su pametni.A koliko čovek treba da bude glup da to nevidi.
Kažeš kako zabranili njima da pričaju o UFO-ima. Nisu oni zabranili da pričaju o tome,već sa time pljuju neke institucije,a to zakonom zabranjeno.Pa šta misliš da tebi neko pljuje kuću sa nekim bizarnim izmišljnim pričama,pa da ti imaš problema javno da funkcionišeš zbog toga.Pa ja mislim i ti bi otkinuo glavu tom čoveku.
Po čemu je ovde onda razlika.Tu je sasvim drugo u pitanju a ne istina,ili više liči na političku borbu.
Drugo vidim to parče navodno od vanzemaljske letelice.Pa svaki geolog,pa i onaj amater od geologa će prepoznati da je taj predmet polukristalizovani ugalj u procesu kristalizacije uglja do dijamanta. Zna se da dijamant može da se stvori od uglja pod ogromnim pritiskom i velikom temperaturom.Taj ugalj nije imao dovoljnu visoku temperaturu ni pristisak da se dovrši kristalizacija.Zato ima takav plavičasti odsjaj i sive boje. Vrlo intezivnu sive plave boje daje pod neonkom,ali pod običnim svetlom se lomi žuta svetlost,i veoma je redak na zemlji.Inače predivna karakteristika dijamanta da zrači predivne boje.Pa koga su oni hteli da prevare.

Citat
Kome li su samo zasmetali ovi jadni naucnici,da im jos i prete
Ja mislim da su hteli umreti.Jer je to čisto samoubistvo,sebe prikazivati na video snimku i reći evo govorim o strogim tajnama,ubijte me,tu mi je ime i prezime.To je kao da opljačkaš banku,onda skineš masku i kažeš svoje ime i prezime u kameru obezbeđenja.(samoubistvo)
Drugo objašnjenje je da su umrli prirodnom smrću,a sekte vernici u vanzemaljce pokrenuli priču kako su umrli pod čudnim okolnostima zato što su otkrili tajne na video snimku.
Ja mislim da ova druga varijanta mnogo bliži realnosti.

Alf je zivi dokaz da postoje. Smile
Salim se.Iza svemira sigurno ima necega.
Jeste,pa kada ima toliko mačaka koja je jedina njegova ishrana,mora i ALF da postoji.
Isto tako,pošto ima toliko vernika u vanzemaljce, onda mora da postoji i vanzemaljac. Smile

Sve neki snimci. Smile 50 i vise godina....dosta je bilo....
Jeste, toliko mnogo snimaka, a niko da kaže evo ljudi dokaz,možete ga videti svojim očima i opipati svojim rukama. Sve je to istinito kao i snimak o deda mrazu.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2008, 02:01:25 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svi mi ovde nekog cekamo,da nam kaze koga cekamo..

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1253
Zastava Darkwood
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N 73
Ironija je veca da svi ti snimci na kraju zavrse kao ono"private"....lobotomija klasicna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Kako li je samo Engleska postala onako velika sila,a onakve budale im sede u Ministarstvu odbrane,ljudi kao sto je Nick Pope Smile Smile Smile...pa mi bi sudeci po pameti na ovom forumu trebali vec da imamo Srpskog kralja na vrhu Engleske krune,sve najbolje znate Smile Smile Smile.A Pirox,samo teraj ti po svome... ja cu i dalje da postujem sve sto imam, da ljudima koji vide malo dalje od svog nosa pomognem da jos vise otvore oci,za tebe je nazalost suvise kasno Smile Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Pirox,deluješ zarobljeno u levoj hemisferi mozga  Smile
Postoji i desna koja je zadužena za intuiciju,kreativnost,unutrašnjeg vodiča,duhovnost... Smile
Koliko vidim ti se pozivaš striktno na levu koja predstavlja:reči,matematiku,logika(svet i realnost koji su nam  poznati i ostalo u čemu je ogromna većina zaključana ili još bolje-indoktrinirana.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Kako li je samo Engleska postala onako velika sila,a onakve budale im sede u Ministarstvu odbrane,ljudi kao sto je Nick Pope Smile Smile Smile...pa mi bi sudeci po pameti na ovom forumu trebali vec da imamo Srpskog kralja na vrhu Engleske krune,sve najbolje znate Smile Smile Smile.A Pirox,samo teraj ti po svome... ja cu i dalje da postujem sve sto imam, da ljudima koji vide malo dalje od svog nosa pomognem da jos vise otvore oci,za tebe je nazalost suvise kasno Smile Smile
Nije reč o normalnim ljudima u ministarstvu odbrane Engleske,već ljudima iz ministarstva odbrane Engleske koji su pripadnici sekte koji  sebe smatraju kao proizvod genetskog eksperimentisanja vanzemaljaca.To što ovde ta sekta nije toliko moćna neznači da je nema,i to baš u Beogradu.A to što širenje te sekte  tek u usponu u odnosu na Englesku, neznači da Engleska treba da ima Srpskog kralja.I zašto je realnost i zdrav razum moje.Zar ne poseđuje to bilo koji zdrav čovek? Dali sve što pričate, i viđate oko sebe, pa vam predstavlja jedinu realnost, a svi koji neviđaju guštere i vanzemaljce oko sebe nisu normalni??? Pa vi ste totalno izgubili vezu sa stvarnosšću.Viđate stvari koje niko neviđa oko nas.Moram reći da je to ozbiljan proble psihoze.
Ti slobodno postuj vaše priče,tu sam ja da pokažem koliko grešaka prave u tim falsifikovanim pričama.A to su greške koji normalan čovek nebi nikada napravio.I to je još jedna činjenica da ne samo da su ti fabrikanti tih priča izgubili inteligencilu i razum u takvim sektama,već mnogo više.Ti dalje postuj naučnike koji govore kako ih ubijaju zbog priče o NLO-ima, i onda stavljaju svoja imena.Smešno šta rade.Pamento nema šta.Bitno da kovači tih priča punih grešaka vidu dalje od nosa,pa čak i do zemlje velikog čarobnjaka Oza koji samo vi viđate.A za mene jeste kasno pošto vaš sugestivni hipnotički uticaj preko priča nije uspeo,i pošto vidite da mi niste mogli isprati mozak,pa da izgubim i ono malo razuma i osećaj stvarnosti koji čovek mora da ima za zdravo rasuđivanje.
Pirox,deluješ zarobljeno u levoj hemisferi mozga  Smile
Pa da, vama vanzemaljci aktivirali desnu hemisferu mozga,pa počeli da vam se priviđaju vanzemaljci,experimenti i razne druge illuzije.Hvala,ipak bi ja da budem zarobljen u levoj hemisferi mozga i u realnosti ovoga sveta.Baš se pitam da  ne konzumirate možda LSD na žurkama.

Citat
Postoji i desna koja je zadužena za intuiciju,kreativnost,unutrašnjeg vodiča,duhovnost...
Jaka intiucija kada viđaš i veruješ ono što nikada nisi svojim očima video i rukama opipao.Šta kaže tvoja intiucija,dali postoji deda mraz koji leti sa sankama po svetu?
A kreativnost ste pokazali.Falsifikovani snimci punih grešaka,nelogičnosti i bez naučne osnove.
Pa više logike ima Star Wars,i Star Trek nego vaše priče.
Vaši unutrašnji vodiči su te bizarne priče koliko vidim,pošto ignorišete svakodnevnu realnost,zdrav razum i logiku.
A šta je to duhovnost po vama.Vera u vanzemaljce koji niko uživo nije video.Hvala,ali nebi da verujem u illuzije.
Kao što rekoh,bez čvrstih dokaza je sve lupanje gluposti vođa sekti i njihovih pripadnika.To je način kako da prisile slobodne ljude da veruju u ono što te sekte veruju,pa da budu žrtve te sekte.
Samo se vi prepuštajte ispiranju mozga tih sektaša,pa da vidite šta će od vas ostati.I naravno,za to će okriviti vanzemaljce.
Bolje da ja neotkrivam prave tajne i istine tih sektaša,pa će stvarno imati razloga da nas ubiju zbog razotkrivanja njihovih tajnih aktivnosti, i to da pripisuju smrću pod čudnim okolnostima zbog vanzemaljaca.

Evo kako se radi kada čudo stvarno postoji i to može svako da dođe i da vidi,a ne kako vernici u vanzemaljce čine.
Uri Geller pred običim ljudima oko njega,telekinetičkim snagama krivio kašiku i pravio razna druga za nas čuda.To je istina,jer nije ostalo samo na priči,već smo mogli lično da se uverimo..A najjinteresantniji da zbog tih sposobnosti nije rekao da je on vanzemaljac ili slično.Malo je lošija slika ali čisto da vidite dokaz na koji ste mogli da budete prisutni.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Uri Geller0.jpg
(13.25 KB, 200x180)
Uri Geller1.jpg
(11.48 KB, 200x180)
Uri Geller2.jpg
(11.62 KB, 200x180)
Uri Geller3.jpg
(11.5 KB, 200x180)
Uri Geller4.jpg
(11.13 KB, 200x180)
Uri Geller5.jpg
(10.78 KB, 200x180)
Uri Geller6.jpg
(11.07 KB, 200x180)
« Poslednja izmena: 06. Mar 2008, 01:45:56 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.33 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.