Mnogo je skeptičnih,dosta onih koji veruju,tu su snimci raznih letelica koji su analizirani i potvrdjeni kao autentični,kao i jako mnogo očevidaca. Podelimo svoja mišljenja...
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora shone83 (Vreme: 09. Oct 2007, 12:10:12)
Al ste sakrili temu,u debeloj ste ilegali. :mrgreen: Ja sam uvek raspravljao mrtav ozbiljan i nikada nisam pristupio sa omalovažavanjem vanzemaljskog oblika života,samo sam tvrdio da niko nije još dovoljno opipljive dokaze izneo da su nas posetili. ps.neću nikom da kažem vaše koordinate. :mrgreen:
« Poslednja izmena: 08. Okt 2007, 02:19:33 od diletant »
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
dogon pleme sa mali-ja, vec 4000 godina peva i moli se kultu "sirijusa" - zvezda koja se vidi na nebu... e sad, ne bi to bilo cudno, da oni vec cetiri hiljade godina pevaju o sirijusu i njegovim "sestrama" ... sobzirom da je sirijus jarko svetla zvezda, tek 1970 su otkrivene dve zvezde koje su u blizini sirijusa, a u pesmama se cak i pominje kako je sirijus tezak u ruci, kolko i planeta zemlja - super nova pri sagorevanju pocinje da guta samu sebe, a to se zna tek od neke 1930 ...
covek ima "osakacen" DNK, pa pogledajte samo koliko nam je funkcija "zakljuchano" - postoje ljudi sa fotografskim pamcenjem, sa nisko latentnom inhibicijom, sa durbin ochima, a pogotovo autisti - rachunaju koren 15tocifrenog broja u sekundi (autisti su poremeceni u razvoju, sa sposobnoscu da u necemu prevazilaze ljude, kao shto su rachunske operacije, refleks, registrovanje okoline i slichno)
zakljucak je - ako evolucija nije sama dobacila dotle, vec te osobine nadcoveka postoje, ali zakljuchane u nama, onda je ochigledno da nam je neko "to uradio"! i na kraju krajeva, procitajte knjigu miltona kupera - behold the pale horse - posle ovog, nece vam biti svejedno da poverujete, iako se prepotentni nauchnici tome smeju
@lightsoft,odlican sajt,svaka cast,veliki pozdrav za Tex-a,i sve ljude koji ce se pridruziti ovoj temi koja zasluzuje svoje mesto na forumu i nadam se da ce se okupiti samo pravi nlo entuzijasti,svima veliki pozz :wave:. A za @Freerunner-a,da nemas slucajno tu knjigu od Miltona u pdf-u?A,da red je na prvu stranicu da stavimo i jedan kratki filmic iz Londona :shock:
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
@ghost,pozz,to je vec zavrseno,ona tema je zakljucana,dobrodosao na novu :D.Evo snimka dokle su Rusi dogurali,ovo je letilica predvidjena za komercijalne letove(navodno)...odakle im samo ideja :-k
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.