Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 748788 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Smile Smile Smile Ne nijesam, čak i ne znam ko su ti. Istina plaćam po 5 eura svaki mjesec za CPC i SPC, davao bih i za druge no nijesu tražili. Lično meni ne treba nikakav posrednik sa Bogom a poštujem svačiji izbor. To što ono što sam doživio ne odgovara nečijim drugim doživljajima i nije puno važno. Mene nije imao ko učiti i često sam išao pogrešnim putem naročito jer sam se svađao sa svojim pratiocem a i nekim drugim. Ali sam vrlo dobro naučio što je obmana a što ne, što je proizvod moje ili nečije druge svijesti a što nije. Zbog drugih razloga sam počeo obilaziti svjetove i od odgovarajućih primjeraka tih civilizacija preuzimao znanje dajući za uzvrat svoje znanje. Pratilac mi je rekao da u našoj okolini postoji na 100000 civilizacija. Obišao sam nekoliko desetina hiljada i izračunao da su mi potrebna dva života da obiđem samo našu okolinu. Pa sam se trsio zaludnog posla jer od svih njih nijesam nogao saznati ono što mi je trebalo. Zapanjujuće je koliko ličimo jedni na druge, ne samo fizički. I sad dok šetam gradovima svijeta (u duhovnom obliku) gotovo svaki put naiđem na vanzemaljce koji se neometano kreću među ljudima, naravno prikrivajući svoj pravi izgled. Ponekad ih pitam što to čine i imaju li odobrenje i svaki put isto kažu da su im ljudi dozvolili a oni se bave nekim istraživanjima. Više ih ništa ne pitam ali mi nijesu naročito mili. To i oni znaju pa me izbjegavaju. Jedino one sa Marsa ne viđam, mora biti da su neđe izdvojeni.

Taxtex to što doživljavaš jeste zapravo buđenje tokom sna. Dobro je da se ne plašiš tih doživljaja. Pokušaj se odvojiti od tijela. Za to postoji neka vježba ljuljanja. Zamisliš da se ljuljaš kao na ljuljašci i u jednom trenutku se odvojiš od tijela. Nemoj se prepadati doživljaj je čudan ali ništa ne boli. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Smile Smile Smile Ne nijesam, čak i ne znam ko su ti. Istina plaćam po 5 eura svaki mjesec za CPC i SPC, davao bih i za druge no nijesu tražili. Lično meni ne treba nikakav posrednik sa Bogom a poštujem svačiji izbor. To što ono što sam doživio ne odgovara nečijim drugim doživljajima i nije puno važno. Mene nije imao ko učiti i često sam išao pogrešnim putem naročito jer sam se svađao sa svojim pratiocem a i nekim drugim. Ali sam vrlo dobro naučio što je obmana a što ne, što je proizvod moje ili nečije druge svijesti a što nije. Zbog drugih razloga sam počeo obilaziti svjetove i od odgovarajućih primjeraka tih civilizacija preuzimao znanje dajući za uzvrat svoje znanje. Pratilac mi je rekao da u našoj okolini postoji na 100000 civilizacija. Obišao sam nekoliko desetina hiljada i izračunao da su mi potrebna dva života da obiđem samo našu okolinu. Pa sam se trsio zaludnog posla jer od svih njih nijesam nogao saznati ono što mi je trebalo. Zapanjujuće je koliko ličimo jedni na druge, ne samo fizički. I sad dok šetam gradovima svijeta (u duhovnom obliku) gotovo svaki put naiđem na vanzemaljce koji se neometano kreću među ljudima, naravno prikrivajući svoj pravi izgled. Ponekad ih pitam što to čine i imaju li odobrenje i svaki put isto kažu da su im ljudi dozvolili a oni se bave nekim istraživanjima. Više ih ništa ne pitam ali mi nijesu naročito mili. To i oni znaju pa me izbjegavaju. Jedino one sa Marsa ne viđam, mora biti da su neđe izdvojeni.

Taxtex to što doživljavaš jeste zapravo buđenje tokom sna. Dobro je da se ne plašiš tih doživljaja. Pokušaj se odvojiti od tijela. Za to postoji neka vježba ljuljanja. Zamisliš da se ljuljaš kao na ljuljašci i u jednom trenutku se odvojiš od tijela. Nemoj se prepadati doživljaj je čudan ali ništa ne boli. Smile

Kazes da od nekoliko desetina hiljada svetova i civilizacija koje si posetio nisi mogao saznati ono sto ti je trbalo.
Oprosti mi ako sam propustio u prethodnim postovima ali Mogu li od tebe da cujem sta to zelis da saznas?
« Poslednja izmena: 24. Sep 2008, 16:38:49 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svi mi ovde nekog cekamo,da nam kaze koga cekamo..

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1253
Zastava Darkwood
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N 73
Formice.....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
davor77
Mora da su to Kinezi iz budućnosti. Smile
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Nisu.. ja mislim da su to albanci sa kosova  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Hipoteticno govoreci ukoliko je veliki broj"posetioca"ovde da li im je frka zbog CERN-a ili zele da budu svedoci dogadjaju.
" Svi Mi nasoj Planeti samo joj zelimo dobro,a sasvim je druga stvar sto ne mozemo da se dogovorimo izmedju sebe"HA ,na kraju krajeva ova planeta je samo trenutno i privremeno nasa i sto se tice potencijalnih"podstanara"  voleo da znam ko kome uzima rentu?Magneti koji su odgovorni za kontrolu experimenta na Hadron Akscelatoru su otisli u pm.i bice zatvoren do sledece godine.Pomenu ovo pre, ali ajde zvuci mi vrlo verovatno ,U recima Artur C Klarka u odiseji 3001 "svaka super nova je samo jos jedna industriska nesreca"Dok Steven Howken rece skoro"dok god smo svi na istoj planeti vrlo lako moze da se desi da nestanemo zauvek,Naravno sto se tice neprijateljsko raspolozenih Aliena u malom broju najlaksi put do pobede je predpostavljam kroz biologiju ,jer smo zatrovani antibioticima i padali bi ko svece.
Ali uprkos svemu Ne treba da se brinemo Zivot ce uvek naci put mozda na Jupiterovoj Evropi samo pogledaj Crne dimljake na dnu okeana i floru i faunu oko njih,Sunce tu nije imalo nikakvu ulogu ,sve je to hemija ili prostije receno Sve je to Sex.
Sinteticki zivot ili Life2,0 postoji ali je pod kljucem u labaratoriji ,ali bilo bi interesantno kada bi bio pusten u prirodu kako bi evolvirao a mozda covek sa njim.
Evo ima vec godinu dana kako je Zivot napravjen u labaratoriji od pocetka i nicega sa najprostijim elementima,Malo karbona,hemikalija pritiska i temperature i osnovni blokovi za gradjenje zivota su tu.
Tehnologija je napredovala i sada komotno mogu da pakuju atom po atom bez ikakvih teskoca.
Na Medicinskom fakultetu na Harvardu su proces koji bi u prirodi uzeo 100 miliona godina smanjili na dve godine ,buducnost je vec ovde,
samo je pitanje koji cemo put izabrati i koliko cemo se zabavljati i zezati na tom putu.
Ljudska bica su spremna da urade sve ali samo ukoliko se za to ukaze potreba ili radi nekog zadovoljstva.
Zamisli da sa jednim jedinim prostim aktom mozes promeniti tok citave planete,kakav izazov,zato naucnici nikad nece vladati jer za neke je to
isuvise veliko iskusenje .

Ma zezam se bre, samo vi spavajte lepo i sanjajte slatke snove.

http://www.ted.com

http://www.iht.com/articles/2007/06/29/news/genome.php - 47k -

« Poslednja izmena: 24. Sep 2008, 09:54:00 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Ako cete vec o astralu, knjige:

"Izvan tjelesna iskustva", autor Robert Peterson
"Rasprava o astralnoj projekciji", autor Robert Brus

http://forum.burek.com/index.php/topic,293636.310.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Formica
Da nisi ti pripadnik pentakostalne crkve slučajno?Oni imaju običaj da padaju u trans,pa govore nerazumljivim jezikom i viđaju slike i događaje kao neko vantelesno iskustvo.Ja sam čitao knjigu dosta duhovnjaka koji su mogli svojom voljom da napuštaju svoje telo.A tvoja priča se potpuno razlikuje od iskustva mnoštvo duhovnjaka.Nemoguće da oni lažu, a da si ti jedini u pravu u čitavom svetu.Ili dokazuje da je tvoja priča proizvod maštarije i fantazije.Svakako liče na bajke,jer ništa duhovno,niti bilo kakve zakonitosti nema u onome što pričaš.

Castim te burek i jogurt za ovo. Najzad post sa kojim se slazem.  Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Dobra stvar,a? 
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Nisu.. ja mislim da su to albanci sa kosova  Smile Smile
A zašto su golišavi?Zašto im nisu dali malo odeće da obuku?

Citat
Castim te burek i jogurt za ovo. Najzad post sa kojim se slazem.
Dogovoreno!  Smile
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.