Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 242 243 245 246 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 749374 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Samsung 
Pirox počeo sam da istražujem ovu oblast jer su me neke stvari naterale na to. Za sada skupljam informacije jer vrlo malo zanam o tome. Nisam nigde reko da verujem u sve to jer nemogu da verujem dok ne vidim. Mada našo sam dosta zanimljivih stvari koje mi nedaju da tek tako odbacim a neke od njih su iz ličnog iskustva jer sam malo eksperimetisao sa tim. Znam i osobu koja je imala vantelesna iskustva ali nije stigla dalje od plafona. Ovo što Formica priča deluje dosta fantastično ali neću ništa da odbacim dok ne istražim. Inače nevolim kad ga neko naziva narkomanom ili ludakom.  Svaka informacija koju primimo je korisna jer iz nje možemo nešto naučiti. Čak i u slučaju da je netačna.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Svaka informacija koju primimo je korisna jer iz nje možemo nešto naučiti. Čak i u slučaju da je netačna.
Tu se slažem sa tobom da su informacije korisne,ali samo one koje dobro analiziramo,istražimo i pustimo kroz zdrav razum,pogotovo ako imaju naučnu osonovu i logički tok.Informacije koje prihvaćamo zdravo za gotovo na slepo,samo nas može zbuniti i više štete praviti nego koristi.Kada ti unosiš hranu u tvoj organizam,koliko ja znam prvo analiziraš dali je to jestivo za tebe.Ako ti budeš jeo sve i svašta na šta naiđeš,pokvarićeš stomak i nećeš više biti zdrav.
Znači netačne informacije nisu nikako korisne,pogotovo ako u njih verujemo.

IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Nedavno je Sirkan objavo potencijalnu listu vanzemaljaca a formica je pricao o poseti nekim potencijalnim svetovima,
Lepota je ziveti u danasnjem svetu kada je moguce preneti vizije i opise tih bica i svetova u formi digitalne umetnosti.Saljem vam linkove.
Proricem da ce u sledecih 50 godina biti moguce snimiti snove a mozda cak i astrale .
Po mom misljenju mislim da cemo pre videti paralelni Univerzum nego najblizu zvezdu.
Mislim da je neophodno da neki nasi  drugari na ovom forumu ,pocnu malo da se bave Fizikom i citaju o nisko dinamicnim snagama ili prosto super-gravitaciji koja interaktuje bar u jednoj od pet resenih formula M-teorije na dvodimenzionalnom i petodimenzionalnom nivou sa drugim paralelnim Univerzumom koji je manje od milimetra blizu nas.
Neophodno je da se shvati da je nas Univerzum za koga za sada znamo da je 78 biliona svetlosnih godina u precniku, samo jedan od infinitivnog broja drugih Univerzuma ikoji cine Multiuniverzum ali to nije isto sto i veliki broj paralelnih univerzuma i verzije Galaksija i Sunca i nas ako postoje u njima u nekoj formi kao i nista drugo drugo nije isto kao i ovde.
CERN je stvoren zbog toga da bi otkrio sveti gral fizike.Ajnstajn je radio na tome zadnjih 30 godina svog zivota ali bez uspeha ,Jos uvek je tajna Odakle Dolazi Masa elementima ?CERN ce fizicki da pokusa da stvori uslove i da zabelezi taj prelaz iz jednog u drugi univerzum ili Big Bang. Ali Sto se misticizma i religija tice to se moze ostvariti kroz Astral ili Smrt.

Evo neceg malo za opustanje,nadam se da ce te uzivati .

http://www.epilogue.net/

http://www.fantasyartdesign.com/best_science_fiction.htm

http://www.features.cgisociety.org/story_custom.php?story_id=3987
« Poslednja izmena: 22. Sep 2008, 23:50:53 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Mislim da Formica ne može da napravi fotku svojih vantelesnih iskustava jer kako bi neko slikao svoj duh? Jednostavno veruj mu ili ne to je tvoje. Što ti smeta šta on priča? To ti nikako nemože škoditi. A šta ne škodi može da koristi. Sve zavisi od tebe.
Mene zanima,dali ti više veruješ kako kaže formica da bića sunčanice ili šta su već na suncu plešući i pevajući stvaraju toplotu i svetlo,ili veruješ zdravom razumu i naučnicima koji tvrde da toplotu i svetlo na suncu stvara nuklearna fuzija lakih elemenata?Ili dali ti veruješ da on može stvarati svetove,valjda solarne sisteme u kojima posle nastanjuju bića,znači on može da izigrava Boga u svemiru? Dali misliš da on može proputovati pola svemira kako je rekao bez letelica,a vanzemaljci su toliko glupi i nerazvijeni da im trebaju letelice za putovanje? I dali veruješ da prolaz kroz veće nivoe svetova čuva čovek,i to baš Bosanac?A zašto ne čuva neki vanzemaljac mnogo inteligentniji i razvijeniji? I zašto baš Bosanac,kada upravo on tvrdio da čovek ima više inkaranacija,inkarnira na različite mesta na Zemlji.Jednom u Americi,drugi put u Africi,i kako onda može taj nebeski čuvar da bude baš Bosanac?Pa koliko ja znam ne postoji nacionalnost na nebu.
Zar nije očigledno da isuviše jasnih znakova upućuje na to da on vanzemaljce i druge stvari jednostavno sanja,i san doživljava kao realnost? Meni jasno da neki ljudi ne razlikuju fantaziju od realnosti,i to je jasno dokazano u psihologiji,ali kako to drugi mogu da uzmu na slepo kao istinu mimo zdravog razuma.Upravo od takvih sanjarenja nastaju te ekstremne priče kao što su priče gde vanzemaljci dolaze na Zemlju za ručak da jedu ljude i slično,što ni najmanje logike nema,i u koje priče za pravo čudo neki ljudi stvarno veruju.

Nijesi me dobro razumio. Na Suncu postoji civilizacija i postoje inteligentna stvorenja na odprilike našem stepenu razvoja. To što oni čine vidio sam kroz njihove oči kad mi je jedan od njih dozvolio da uđem u njegovo tijelo. I sami naučnici nijesu sigurni što se sve događa na Suncu, tako makar oni sami kažu.

Ne ne stvaram nove planetarne sisteme. Svako može napraviti svoj svijet (tu dimenzije nemaju značaja) koji nije materijalan. Te svjetove naseljavaju ljudi u obliku duhovnog tijela i moguće je da si i ti boravio u tim svjetovima. To su svjetovi ideja, želja, maštanja,... A svi smo mi dio Boga i u našoj suštini je "luča mrikokozma" plamičak svevišnjega koji nam i daje svojstva koja imamo. I ne samo ljudi nego sva stvorenja u svemiru.

I ne samo pola svemira nego cijeli svemir i oko svemira i izašao iz njega. Znaš da svemir ima granicu, istina prilično daleko ali ima. I svemir je konačan jer ima početak i kraj i ko zna u kojem po redu ciklusu se nalazimo. Vanzemaljci koriste letjelice za neke svoje potrebe. Čovjek takođe koristi letjelice za neke svoje potrebe. Čovjek može kad izađe iz tijela da se kreće neograničeno neograničenom brzinom sve do kraja svemira ali preko njega ne.

Prolaz kroz svjetove ne čuva čovjek nego neki vrlo moćni entiteti. Ljudi čuvaju prolaz u budućnost i zaista su tamo čuvari jedan Bosanac i jedan Slavonac. To su ljudi iz budućnosti a ne iz drugog svijeta. U budućnost možeš doći samo do te granice a dalje ne može da se ide. Vanzemaljci i ljudi koji su na ovom stepenu razvoja su odprilike svi jednako inteligentni. Zapravo inteligencija i nema tu neki naročiti značaj jer se odnosi na tijelo. Mnogo važnije je ovladavanje znanjem a ono se stiče kroz iskusvo u uzastopnim životima. Naravno da smo svi mi zapravo vanzemaljci jer ko zna sa kojih smo svjetova došli i na koje će mo svjetove otići dok ne naučimo sve lekcije.I takvi su i Bosanci i Albanci i Srbi i svi drugi ljudi na Zemlji.

Jesi li se nekad probudio u snu? ako nijesi, što ne vjerujem, potrudi se večeras. Bićeš iznenađen sa kolikom jasnoćom razlikuješ san od jave, istinu od neistine. I potrudi se da zapamtiš to iskustvo. U početku je teško ali kad prvi put to doživiš jasno će ti biti o čemu pričam. Vjeruj mi već decenijama ne sanjam već boravim u duhovnom svijetu i to mi ni malo ne smeta. Zaista je mnogo lakše pobjeći iz tog stvarnog ljuckog svijeta u zaborav u takozvanom relnom materijalnom svijetu. Ali bud siguran ne traje to vječno. Moraćeš se vratiti u stvarni svijet uz žalosno saznanje o svim greškama koje se prave u materijalnom svijetu. Nije to samo ljucka specijalnost već svih svemirskih stvorenja mada si ljudi posebni po zaboravu ili možda i nijesu. Svi svjetovi su posebni sami po sebi. E i zaboravio si Marsovce kojih ima na Zemlji i žive uporedo sa ljudima.

« Poslednja izmena: 22. Sep 2008, 22:44:54 od Formica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Čitam i ne verujem!Više puta mi se desilo nešto o čemu nisam nikad nikome pričao a to je da sam se budio a znam da su mi oči zatvorene i desilo mi se ne da vidim stvari u mojoj sobi u mraku nego da vidim neke sasvim druge predmete,kao da nisam tu gde jesam.Mogu da razmišljam o tome dok gledam svesno ali mi ništa nije jasno pa razmišljanjem o tome šta je to-gubim sliku.Deilo mi se više puta i nisam osetio strah i slično.

Da ne bi bilo da se ne držim teme ipak sve ovo možda znači da smo mi mnogo više od onog što mislimo da jesmo-van ego granica. Treba shvatiti van umnih shvatanja,svesnošću koja mi verovatno jesmo.
Hoću da kažem da mi ljudi imamo možda i vanzemaljske sposobnosti,inteligenciju i mnogo toga još.
  Dnk nam je zaključan i koristimo manje nego što smo u mogućnosti.
  Verujem da spoznajom šta smo i šta je ljubav koja je u nama kao energija u univerzumu,možemo daleko da doguramo. Svesnost,to smo mi. Ja to osećam na informativnom nivou ali nisam svestan.
  U kojoj smo mi vezi sa vanzemaljcima,to se ja pitam.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Svi ste vi promasili zanate, trebali ste ici u filozofe. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Čitam i ne verujem!Više puta mi se desilo nešto o čemu nisam nikad nikome pričao a to je da sam se budio a znam da su mi oči zatvorene i desilo mi se ne da vidim stvari u mojoj sobi u mraku nego da vidim neke sasvim druge predmete,kao da nisam tu gde jesam.Mogu da razmišljam o tome dok gledam svesno ali mi ništa nije jasno pa razmišljanjem o tome šta je to-gubim sliku.Deilo mi se više puta i nisam osetio strah i slično.

Da ne bi bilo da se ne držim teme ipak sve ovo možda znači da smo mi mnogo više od onog što mislimo da jesmo-van ego granica. Treba shvatiti van umnih shvatanja,svesnošću koja mi verovatno jesmo.
 Hoću da kažem da mi ljudi imamo možda i vanzemaljske sposobnosti,inteligenciju i mnogo toga još.
 Verujem da spoznajom šta smo i šta je ljubav koja je u nama kao energija u univerzumu,možemo daleko da doguramo. Svesnost,to smo mi. Ja to osećam na informativnom nivou ali nisam svestan.

Sa rizikom da je ovo neko vec objavio saljem vam sledece linkove,ovaj prvi je iz danasnjih novina.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article651296.ece

http://www.ufos.about.com/b/2008/09/03/new-ufo-documentary-coming.htm

http://www.theufochronicles.com/2008/09/my-ufo-experience-north-wales-resident.html - 94k -

http://www.truveo.com/new-ufo-moon-structures/id/1428407240 - 71k -
« Poslednja izmena: 23. Sep 2008, 07:00:00 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Mislim da dosta toga ima u nama.Mislim,svako ima nekog unutrašnjeg vodiča kome treba da se prepusti.
 Neka mudrost,znanje,nešto takvo.Ko zna...
Svi ste vi promasili zanate, trebali ste ici u filozofe. Smile Smile
Nemoj tako  Smile  Smile
 Zamisli,sve što sada imaš u glavi-čuo si negde,pročitao,naučio od nekog,zar ne?Šta bi bilo da si učio nešto treće?Bio bi neko petnaesti.
 Jednostavno je.Ako sam ja učio o ovome i onome,živeo u tom i tom kraju,mislim da sam to i to a sve što imam u glavi su iskustva stečena tokom života! Pa,ko sam ja onda?Šta bih bio bez iskustava?
 Jel me razumeš?Znači-na stranu svo ego filozofiranje da bih ja ili bilo ko ispali pametni-stvarno,ko smo jbte?Šta radim ovde i kakva je moja prava priroda ako izuzmemo sve uslovljenosti? Odakle dolazimo i jesmo li nastali nekim experimentisanjem?Jesmo li vanzemaljskog porekla? Uh...
  Molim moderatore da ne zamere kad se malo skrene sa direktne teme jer je na neki uvrnuti način pomalo povezano sve ovo  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Formica
Da nisi ti pripadnik pentakostalne crkve slučajno?Oni imaju običaj da padaju u trans,pa govore nerazumljivim jezikom i viđaju slike i događaje kao neko vantelesno iskustvo.Ja sam čitao knjigu dosta duhovnjaka koji su mogli svojom voljom da napuštaju svoje telo.A tvoja priča se potpuno razlikuje od iskustva mnoštvo duhovnjaka.Nemoguće da oni lažu, a da si ti jedini u pravu u čitavom svetu.Ili dokazuje da je tvoja priča proizvod maštarije i fantazije.Svakako liče na bajke,jer ništa duhovno,niti bilo kakve zakonitosti nema u onome što pričaš.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 242 243 245 246 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.