Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 241 242 244 245 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 748824 puta)
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
@Sirkan, cek da pita tebe "baza podataka". Naveo si te lokacije de su vanzemaljci, odnosno baze jelte njihove, sto je onda i dalje misterija dali oni postoje? Neka idu ljudi pa neka vide, novinari, neka se obelodani. Ove pricice, koje se provaljuju po forumima, neka lutanja dusa, ispadanja iz tela, sto neko pise radi dosade, da manipulise masom, prazni mozak, to je uvreda za moju intelegenciju.. Jeste lepo misliti, mastati, filozofirati,ko ima vremena za to, ja nemam, tako da razumi ti i mene.
Za  Smile nema potrebe, ja nisam coveka vredjao, pitao sam koje su klafikacije? Zar nemoze neko da zeza tako? Da pocnem da prosipam gluposti , verovatno bi i ti pao na tu zvaku, jelte tako ozbiljno da filozofiram? Mogu da verujem, al i nemoram. Opipljivih dokaza nema. Doticna persona koja navodi da mu je dusa napustala telo, tokom spavanja, lutala u duhovnom svetu, jeste sve to interesantno, al reci ti meni, kako da ja verujem u to, kad lik nema dokaza ? Mozda samo zavitlava, nema sta da radi, pa vidi skim moze da manipulise. Covek ima tek 30 postova, niko ga nezna, sto se nebi malo zezao? Ako je sve to istina,neka ide lepo da prijavi novinarima, objasni svetu kako sve to funkcionise, glupo je puniti mozak na forumima. Dokazi brate  (nemogu se setim nickname-a sad.. lik 2-3 stranice unazad, nije vredno toga da se vracam u rikverc).

Poenta, treba se spustiti na zemlju, zivi normalno zivot, a ne ko dotican da postane opsednut time (mozda nije, ali previse filozofira za moj ukus), ako ih ima,neka ih, kad bude dokaza svi cemo verovati.

Prijateljski govorim, nemoj biti naivan, nisu ljudi ono sto se predstavljaju da jesu, totalno obrnuto.. Nemoze mene da uci neko sa 30 post-ova na forumu,o kome se nista nezna,i da ja padnem na tu zvaku, zar nije malo smesno? Mogu da diskutujem o tome, da polemisemo, ali da poverujem, a pre toga da nema dokaza, slika da se to njemu desilo, jel tu ima logike kazi ti meni?

Uff bese ovo dugacak tekst, potrosio sam celih 3 minuta na prakticno nista, ali eto hteo da pokazem svoj stav i sta mislim o tome, ko se slaze ok,ko ne nemora, meni to ne smeta.

Pozdrav.

IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Mislim da Formica ne može da napravi fotku svojih vantelesnih iskustava jer kako bi neko slikao svoj duh? Jednostavno veruj mu ili ne to je tvoje. Što ti smeta šta on priča? To ti nikako nemože škoditi. A šta ne škodi može da koristi. Sve zavisi od tebe.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
@Sirkan, cek da pita tebe "baza podataka". Naveo si te lokacije de su vanzemaljci, odnosno baze jelte njihove, sto je onda i dalje misterija dali oni postoje? Neka idu ljudi pa neka vide, novinari, neka se obelodani. Ove pricice, koje se provaljuju po forumima, neka lutanja dusa, ispadanja iz tela, sto neko pise radi dosade, da manipulise masom, prazni mozak, to je uvreda za moju intelegenciju.. Jeste lepo misliti, mastati, filozofirati,ko ima vremena za to, ja nemam, tako da razumi ti i mene.
Za  Smile nema potrebe, ja nisam coveka vredjao, pitao sam koje su klafikacije? Zar nemoze neko da zeza tako? Da pocnem da prosipam gluposti , verovatno bi i ti pao na tu zvaku, jelte tako ozbiljno da filozofiram? Mogu da verujem, al i nemoram. Opipljivih dokaza nema. Doticna persona koja navodi da mu je dusa napustala telo, tokom spavanja, lutala u duhovnom svetu, jeste sve to interesantno, al reci ti meni, kako da ja verujem u to, kad lik nema dokaza ? Mozda samo zavitlava, nema sta da radi, pa vidi skim moze da manipulise. Covek ima tek 30 postova, niko ga nezna, sto se nebi malo zezao? Ako je sve to istina,neka ide lepo da prijavi novinarima, objasni svetu kako sve to funkcionise, glupo je puniti mozak na forumima. Dokazi brate  (nemogu se setim nickname-a sad.. lik 2-3 stranice unazad, nije vredno toga da se vracam u rikverc).

Poenta, treba se spustiti na zemlju, zivi normalno zivot, a ne ko dotican da postane opsednut time (mozda nije, ali previse filozofira za moj ukus), ako ih ima,neka ih, kad bude dokaza svi cemo verovati.

Prijateljski govorim, nemoj biti naivan, nisu ljudi ono sto se predstavljaju da jesu, totalno obrnuto.. Nemoze mene da uci neko sa 30 post-ova na forumu,o kome se nista nezna,i da ja padnem na tu zvaku, zar nije malo smesno? Mogu da diskutujem o tome, da polemisemo, ali da poverujem, a pre toga da nema dokaza, slika da se to njemu desilo, jel tu ima logike kazi ti meni?

Uff bese ovo dugacak tekst, potrosio sam celih 3 minuta na prakticno nista, ali eto hteo da pokazem svoj stav i sta mislim o tome, ko se slaze ok,ko ne nemora, meni to ne smeta.

Pozdrav.

Cao,zeleo bih da ti pomognem u objasnjenju i i da ti dam prosti pocetnicki recept koji vodi prema astralu pa mi javi za par nedelja da li si uspesan.
Prvo okupaj se,zatvori u sobu,prigusi svetlo,crveno je dobro,iskljuci telefon ,muziku ili bilo sta sto ti moze skrenuti paznju,lezi ali kao pocetnik stavi veliki jastuk ispod glave jer se ne zelis ugusiti svojim jezikom.Napravi sebi da ti je udobno i nemas spoljasnjih smetnji.
dodirni celo izmedju ociju sa prstom i lezi opusten sa rukama opustenim pored tela.Da bi shvatio razliku izmedju opustenog i napetog jedno 10-tak puta stegni sve misice svog tela ukljucujuci lice pa se opusti ,posle toga nastavi da dises mirno i duboko,pricaj sebi ja disem mirno i duboko,Onda fokusiraj sve svoje misli na tvoju desnu ruku i zamisljaj kako je topla i teska ,tvoja ruka je topla i teska vazno je da ponavljas sebi da bi naucio kontrolu svoga tela ,posle toga zamisli da se toplota i tezina prostire iz tvoje ruke u tvoje celo telo i da je ono toplo i tesko dok ti dises mirno i duboko.Celo vreme isto zamisljaj vizuliziraj omotac svetlosti oko sebe,ovo ce kasnije da ti bude vrlo korisno.
Radi ovo tri nedelje tri puta na dan po 15 minuta.Jednom kada savladas ovo sto je vrlo prosto i kada mozes sebi autosugestijom da kontrolises brzinu srca,toplotu i tezinu na pravom si putu.U medjuvremenu svaki put pre spavanja kazi sebi Veceras cu da sanjam i bicu svestan svog sna.Sto vise imas samokontrolu ovo ce ti biti lakse.Prvi put kada se probudis u svom snu ili kada budes postao svesan svog sna slucajno ili namerno ,kazi uvek sebi Ja imam kontrolu,ovo je moj san i ja mogu da radim u njemu sta god zelim.Ponavljaj ovo svakog dana i vodi evidenciju.U Ovoj prvoj fazi uzivaj, ona je bezazlena i pruzice ti puno zadovoljstva ,mnogi ljudi su u ovoj fazi obsednuti lebdenjem ili letenjem sto je verovatno svako iskusio u snu slucajno,cela tajna je da naucis da izazoves to sam kada god to zelis i zapamti jos jednom to je tvoj san i u njemu si ti gospodar i mozes raditi sta god hoces.Ja ti garantujem uspeh.
Posle toga dolaze nove faze,prizivanje i teranje energija ,zastite,uzimanje drugih oblika,drugi relami i dimenzije i ucenje konverzacije sa entitetima itd. i za to imas puno literature iz celog sveta u vecini kultura.Koristeci isti metod kasnije zamisli duhovno telo iznad svoga i pokusaj koncetracijom da prebacis sve svoje misli u to telo i otvori oci sa njim. U 99% slucajeva ce ti se ovo desiti spontano i slucajno,bices potpuno svesan i budan ivideces sebe kako lezis i lebdis iznad sebe kao i videces jasno konture i obrise predmeta i namestaja u svojoj sobi u mrklom mraku,videces takodje tragove energije na predmetima koje je neko dodirnuo to je pocetak druge faze i Astrala,E posle toga bices posto si nov malo isprepadan sa nekim stvarima koje vole da ti se prikace i prilepe ali otom potom.Ne plasi se,ukoliko se interesujes do tada ces vec znati dovoljno sta da radis.
Pokusaj ovo,siguran sam da ces da uzivas,svako moze da uradi ovo svi sanjaju,samo je vazno da shvatis da sanjas i da postanes svestan toga.
Kao i u svemu neki ljudi su malo bolji od drugih i brze dolaze do rezultata ali to je nebitno.
Svi se bave ili su se bavili ovim u principu,samo u razlicitim verzijama od Vrhunskih sportista i politicara do pravoslvnih isposnika na svetoj gori,od Bude ispod drveta do Isusa u pustinji ,koliko daleko mozes da ides u Astralu i gde to je tvoja licna snaga volje.
Za najbolje rezultate prestani da duvas travu i pijes alkohol i malo uradi post,voce,povrce,salate,proja i voda ali nikad punog stomaka.
Jos jedan savet sto manje pricas o ovome bolje je,ne zbog drugih vec zbog samog sebe,vrlo je vazno da imas u pocetku unutrasnji mir i da si ciste glave.

« Poslednja izmena: 22. Sep 2008, 10:41:29 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Pa brate ja sam spreman da stavim sva verovanja na "Hold" i otvorim um za neke stvari(kao što reče neko ..)..Da li si i ti?Koliko si spreman da menjaš ono u šta veruješ? Hm....

Alex,razočaravajuće pogrde si izneo na račun David Icke-a.On je čovek koga izuzetno poštujem a mogao bi i ti jer on je još 1996 pričao o mikročipovanju koje čeka ljude dok smo ti i ja vatali zjale tako da istražuj pa reci nešto umesto što kopi-pejstuješ tudja mišljenja Smile Smile

Brate,
Ti mene ne poznajes
Daleko od toga da ja kopi-pejstujem,ja sam celim srcem za istinu ma kakva ona bila ,ali sam u poziciji da znam sta su lazi.

Ja sam u stupnju svog zivota kada vise nemam potrebu da brinem o bilo cemu i  spreman sam da se borim za individualnu slobodu kako svoju tako i tudju .Ja sam iniciran u nekim od tih Ezotericnih drustava i bratstva (protiv kojih On prica gluposti i lazi) jos od 1986 u Srbiji,pa onda Mancesteru,Yorku itd.Poznajem licno Vodece Ljude pri samom vrhu tih udruzenja i stvorio sam licna prijateljstva i znam kakvi su to dobri ljudi i mogu da te slobodno
uverim da su svi dobro skolovani ljudi sa stabilnim porodicnim zivotima i dobrim vrlo cenjenim poslovima koji zive u harmoniji postovajuci zakon zemlje u kojoj se nalaze i vodeci zdrav i primeran zivot.
Iako tradicionalno pravoslavac, smatram da je slobodna volja pri izboru duhovnog razvica i licni izbor pojedinca i da je u danasnjem svetu neophodno uci i zagaziti u druge vode i probati druge stvari a ne biti ignorantan.Ja svoja putovanja po svetu smatram svojim hodocascem i volim da imam mogucnost da budem u poziciji da promenim nesto i da znam sta se desava iz prve ruke.
drago mi je da sam deo toga svega i trudim se da ne prihvatam misljenja neupucenih licno, sto znajuci moj ego nije nimalo lako.
Pa opet ,ne mogu a da pomalo ne uzivam u zadovoljstvu dok slusam neverovatne gluposti ponekad recene.

Ok,samo da te pitam nešto. Da li znaš da ni sm Icke nije rekao kako su svi masoni zli i kvarni?To i ne mogu biti zato što postoji hijerarhija i stepeni koji se dobijaju a samim tim i znanja koja se dele. Postoje jako dobri ljudi koji misle da će nekako doprineti boljem svetu a nalaze se na nižim nivoima hijerarhijske piramide.Verovatno nikad neće otići dalje od 5-og stepena niti će saznavati krajnje ciljeve. Zna ono što treba da zna.

David Icke je to govorio u jednom dokumentarcu i baš je dosta objektivan bio.
 Ne zaboravi da je on trpeo a i danas trpi uvrede i poniženja,podsmehe i diskreditovanja.
  Nikoga ne treba da pljuješ ako želiš da te neko čuje. Ono si što misliš drugima,to bi bar trebalo da znaš.
  Peace
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Pa brate ja sam spreman da stavim sva verovanja na "Hold" i otvorim um za neke stvari(kao što reče neko ..)..Da li si i ti?Koliko si spreman da menjaš ono u šta veruješ? Hm....

Alex,razočaravajuće pogrde si izneo na račun David Icke-a.On je čovek koga izuzetno poštujem a mogao bi i ti jer on je još 1996 pričao o mikročipovanju koje čeka ljude dok smo ti i ja vatali zjale tako da istražuj pa reci nešto umesto što kopi-pejstuješ tudja mišljenja Smile Smile

Brate,
Ti mene ne poznajes
Daleko od toga da ja kopi-pejstujem,ja sam celim srcem za istinu ma kakva ona bila ,ali sam u poziciji da znam sta su lazi.

Ja sam u stupnju svog zivota kada vise nemam potrebu da brinem o bilo cemu i  spreman sam da se borim za individualnu slobodu kako svoju tako i tudju .Ja sam iniciran u nekim od tih Ezotericnih drustava i bratstva (protiv kojih On prica gluposti i lazi) jos od 1986 u Srbiji,pa onda Mancesteru,Yorku itd.Poznajem licno Vodece Ljude pri samom vrhu tih udruzenja i stvorio sam licna prijateljstva i znam kakvi su to dobri ljudi i mogu da te slobodno
uverim da su svi dobro skolovani ljudi sa stabilnim porodicnim zivotima i dobrim vrlo cenjenim poslovima koji zive u harmoniji postovajuci zakon zemlje u kojoj se nalaze i vodeci zdrav i primeran zivot.
Iako tradicionalno pravoslavac, smatram da je slobodna volja pri izboru duhovnog razvica i licni izbor pojedinca i da je u danasnjem svetu neophodno uci i zagaziti u druge vode i probati druge stvari a ne biti ignorantan.Ja svoja putovanja po svetu smatram svojim hodocascem i volim da imam mogucnost da budem u poziciji da promenim nesto i da znam sta se desava iz prve ruke.
drago mi je da sam deo toga svega i trudim se da ne prihvatam misljenja neupucenih licno, sto znajuci moj ego nije nimalo lako.
Pa opet ,ne mogu a da pomalo ne uzivam u zadovoljstvu dok slusam neverovatne gluposti ponekad recene.

Ok,samo da te pitam nešto. Da li znaš da ni sm Icke nije rekao kako su svi masoni zli i kvarni?To i ne mogu biti zato što postoji hijerarhija i stepeni koji se dobijaju a samim tim i znanja koja se dele. Postoje jako dobri ljudi koji misle da će nekako doprineti boljem svetu a nalaze se na nižim nivoima hijerarhijske piramide.Verovatno nikad neće otići dalje od 5-og stepena niti će saznavati krajnje ciljeve. Zna ono što treba da zna.

David Icke je to govorio u jednom dokumentarcu i baš je dosta objektivan bio.
 Ne zaboravi da je on trpeo a i danas trpi uvrede i poniženja,podsmehe i diskreditovanja.
 Nikoga ne treba da pljuješ ako želiš da te neko čuje. Ono si što misliš drugima,to bi bar trebalo da znaš.
 Peace

Mozes da napredujes koliko god zelis ,doduse postoje uslovi ukoliko zelis ali ne moras da pripadas Senatu od 19 do 29 stepena ili izmedju 5-6 stepena po OTO gde moras imati zavrseni fakultet (red crvenog orla)i u kome ostajes 11godina.
Ali Najveci Masonski 33 stepen je negde jedva presao pola skale po hijerarhiji nekih sistema.Pokusaj da mislis mnogo dalje.
David Icke je smesan i dobra zabava .On se ne usudjuje da pomene nikog direktno po imenu inace bi imao sudski proces i zavrsio bi u zatvoru zbog lazi.
Vidis u slobodnom demokratskom drustvu ti smes da kazes da je covek los predsenik ili premijer to je tvoje pravo ali ako kazes da je on nesto ukrao a nemas dokaza za to onda on moze da te tuzi i najebao si u tom slucaju. Dobro je da postoji slobodan govor i znas da ga imas onda kada slobodno mozes da pricas protiv drzave i sistema ukoliko se ne slazes i da uvek preispitujes njihove odluke.Isto tako na manjoj skali
4 stepena iznad 33 -ceg ili 9-tom  po OTO -u biraju se dva revolucionara koja moraju da urade sve u njihovoj moci da sruse postojeci sistem hijerarhije ,jer ako sistem nije dobar, sistem ne treba da postoji.Ovo je klasicna skola ,Naravno kroz ovaj proces sve se moguce pukotine nalaze i sistem samo ako je dobar prezivi a ako ne,onda se radja u novoj formi ili evolvira .Pri ovome zelim biti jasan da nikako ne sugeriram da je Dejvid deo tog sistema vec pokusavam da objasnim delikatnost sistema i njegove  jake temelje.Konspiracija na tom nivou ne postoji,Free Masoni su velika medjunarodna dobrotvorna organizacija kojoj svako moze da prpada bez obzira na poreklo,religiju ili ubedjenje.Nije lako pridrzavati se nekih pravila,pomogni uvek svom bratu,ne pricaj o religiji da ne bi uvredio svog brata,ne pricaj o politici da ne bi uvredio svog brata,budi milosrdan prema ljudima.
OTO je sistem samospoznaje i bavi se licnim razvitkom ,poput dzedaj ratnika "learn to use the force"my young padowan.
Uci te kako da uzmes sirovu energiju iz prirodnih izvora kako da je prerardis i da joj das namenu i kako da je posaljes nazad u etar gde ce manifestacijom ideje doci do njene realizacije i materjalizacije.Naravno strah kod nekih je razumljiv jer je moguce na nekom nivou uticati na ljude okolnosti i dogadjaje,
prica kaze da su i neke revolucije i ratovi ovako zapoceti.Naravno ovih dana je moguce cak i rentovati takvu uslugu.
Vrhunski ritual je stupanje u kontakt i konverzacija sa visom inteligencijom poput Alistera Kraulija sa entititetom Aiwazom ,sve je dokumentovano.
Tako da svako moze da ima svog vanzemaljca ili licnog andjela cuvara ustvari svi ga imaju samo ga nisu svesni.
Uglavnom istina je obicno mnogo prostija nego sto se naslucuje ali gde bi onda bila misterija i zabava.

« Poslednja izmena: 22. Sep 2008, 10:15:29 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N95 8gb
Drzite se teme !
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Drzite se teme !
Slazem se ...ima na forumu dosta tema gde mozete da pricate o masoneriji,illuminatima NWO-u,ovde je ipak rec o vanzemaljskim drugarima Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Mislim da Formica ne može da napravi fotku svojih vantelesnih iskustava jer kako bi neko slikao svoj duh? Jednostavno veruj mu ili ne to je tvoje. Što ti smeta šta on priča? To ti nikako nemože škoditi. A šta ne škodi može da koristi. Sve zavisi od tebe.
Mene zanima,dali ti više veruješ kako kaže formica da bića sunčanice ili šta su već na suncu plešući i pevajući stvaraju toplotu i svetlo,ili veruješ zdravom razumu i naučnicima koji tvrde da toplotu i svetlo na suncu stvara nuklearna fuzija lakih elemenata?Ili dali ti veruješ da on može stvarati svetove,valjda solarne sisteme u kojima posle nastanjuju bića,znači on može da izigrava Boga u svemiru? Dali misliš da on može proputovati pola svemira kako je rekao bez letelica,a vanzemaljci su toliko glupi i nerazvijeni da im trebaju letelice za putovanje? I dali veruješ da prolaz kroz veće nivoe svetova čuva čovek,i to baš Bosanac?A zašto ne čuva neki vanzemaljac mnogo inteligentniji i razvijeniji? I zašto baš Bosanac,kada upravo on tvrdio da čovek ima više inkaranacija,inkarnira na različite mesta na Zemlji.Jednom u Americi,drugi put u Africi,i kako onda može taj nebeski čuvar da bude baš Bosanac?Pa koliko ja znam ne postoji nacionalnost na nebu.
Zar nije očigledno da isuviše jasnih znakova upućuje na to da on vanzemaljce i druge stvari jednostavno sanja,i san doživljava kao realnost? Meni jasno da neki ljudi ne razlikuju fantaziju od realnosti,i to je jasno dokazano u psihologiji,ali kako to drugi mogu da uzmu na slepo kao istinu mimo zdravog razuma.Upravo od takvih sanjarenja nastaju te ekstremne priče kao što su priče gde vanzemaljci dolaze na Zemlju za ručak da jedu ljude i slično,što ni najmanje logike nema,i u koje priče za pravo čudo neki ljudi stvarno veruju.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2008, 10:41:11 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Ajde ja malo da se vratim na temu,evo jednog malise zarobljenog ko zna gde....mozda je fake,a mozda i nije...who knows Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
alien.rar (395.51 KB)
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
DAta base jesi ti jedan od onih sa uvjerenjem da ne postoje  ili sta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 241 242 244 245 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.153 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.