Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 748751 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 
Stani koci malo ,Jer ovde govorimo o stabilnom signalu?
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 14:23:29 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
 Ma nemam pojma samo mi bodu oči postovi gde neko "zna" sve.J*bote,neznamo ni ko smo a kao znamo šta i kako se dešava na nekoj planeti.Neverovatna gordost Smile
Ovde je sve hipotetički jer nas i mediji kontinuirano lažu.Ipak,povremeno se mora izaći s'nečim u javnost jer previše para odlazi na Nasu i sl.istraživačke agencije.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia 
Citat
"U smislu zaključaka ne očekujem ništa prije 2009. kada bi zakjljučci trebali biti definitivni", rekao je.
....rekose ljudi lepo....ali ne vredi Smile....Alex,odlicno ti je ovo...sto ce reci da dosta ljudi koji svrate ovde da povremeno pljucnu nekoga,mozda bolje da malo prouce o cemu se ovde prica i radi,pa da bar sa nekom dozom znanja ulecu u polemiku....samo predlazem  :[115]:A da ostanem on topic,evo jedan se srusio i opet....link
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 15:10:41 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
 Pa naravno,čak i oni pretpostavljaju i nisu načisto a onda dodje Pirox i otkloni sve nedoumice. Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 
 Hvala ,Upravo sam pre pet minuta odgledao vrlo interesantan naucno fantasticni Triler dva direktora Dodesi i Jasper Film je oslobodjen u avgustu 2008 i
posto ne verujem da ce ikada stici u bioskope mozete ga videti na http://www.watch-movies.net u scfi delu film zove se "Artifacts".
U Grupi ljudi jedan po jedan je ubijen i svi imaju prilicno veliki implant ispod zadnjeg levog rebra i bez oziljka su.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 17:20:56 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia 
Hvala ,Upravo sam pre pet minuta odgledao vrlo interesantan naucno fantasticni Triler dva direktora Dodesi i Jasper Film je oslobodjen u avgustu 2008 i
posto ne verujem da ce ikada stici u bioskope mozete ga videti na http://www.watch-movies.net u scfi delu film zove se "Artifacts".
U Grupi ljudi jedan po jedan je ubijen i svi imaju prilicno veliki implant ispod zadnjeg levog rebra i bez oziljka su.
Sad cu da ga odgledam,ako stignem iz cuga.... Smile I jedan zanimljiv tekst,tek da pripomognem u laksem shvatanju ljudi poput Formice i drugih ljudi koji su ovladali ovom vestinom.... Smile Izvan-tjelesna iskustva ( ITI )

Kako ih doživjeti i što očekivati?

Je li strašno?

Naravno da je strašno. Kad god se susretnemo s nepoznatim, zastrašujuće je. Ali prilaženje nečemu sa strahom je štetno. Rani europski mornari vjerovali su da je Zemlja plosnata i da će otploviti sa ruba. Zbog njihova straha od nepoznatog, zaključili su da je opasno ploviti predaleko prema zapadu. Kada su prevladali svoj strah i krenuli hrabro naprijed, ne samo da su otkrili potpuno novi svijet, već su i učinili prijelaz iz 2- dimenzionalnog u 3-dimenzionalno razmišljanje o svojoj stvarnosti.

Jednako tako, ako prevladamo naše strahove, otkriti ćemo potpuno novi svijet i učiniti prijelaz iz 3 u 4 ili više dimenzionalno razmišljanje o našoj stvarnosti.

Svi veliki pioniri su maknuli sa strane svoje strahove, barem nakratko, i otišli naprijed unatoč opasnostima. Hrabrost nije sposobnost naići na opasnost bez straha. Hrabrost je sposobnost nailaženja na opasne ili zastrašujuće okolnosti i kazati samome sebi: „Da, uplašen sam - na smrt sam uplašen - ali me to neće zaustaviti." Stvar koja mi se najviše svidjela u knjizi Dune, od Franka Herberta, je rečenica: „Strah je ubojica uma".

Što ako je opasno?

Mnoge stvari u životu su opasne. Vožnja autom je opasna. Prelaziti preko ceste je opasno. Činimo te stvari unatoč tome. Ponekad je ulaženje u opasnu situaciju najbolji slijed događaja. U svojoj knjizi Izvan- tjelesna iskustva, Janet Mitchell predstavlja slijedaću usporedbu: „Moji roditelji me nisu držali podalje od hodanja ili kazivali mi da ne mogu, iako su znali da mogu slučajno izići pred vozilo u pokretu; naučili su me kako priječi ulicu sigurno."

Ne kažem da trebamo slijepo prelaziti ulicu; kažem da, ako bacimo pogled u oba smjera, možemo sigurno prijeći ulicu izvan- tjelesnih iskustava, te tako nadodati potpuno novu dimenziju našim životima. Drugim riječima: „Nema petlje, nema slave."

Možemo dobiti nebrojeno mnogo od ITI-a. Gotovo svaka knjiga koju sam pročitao o ITI-ima govori o presudnome utjecaju koji imaju na ljude. Ljudi počinju razvijati novi odnos spram života i smrti.

Sa ITI- ima možemo naučiti o uvjetima nakon smrti i što "Veliko Poslije" zapravo je. Možemo ih iskoristiti kao odskočnu dasku za razvijanje psihičkih sposobnosti. Možemo otkriti (sami za sebe)istine i mitove iza najvećih svijetskih religija. Ako znanost može stvarati ITI-e u laboratoriju, mogli bi otkriti znanstvene zakone koje vladaju umom i materijom, za koje psihičke sposobnosti današnjice daju tek natuknice. Neki ljudi su također predložili mogućnost korištenja ITI-a za industrijsku špijunažau, dojavnu inteligenciju i slične primjene. Iznad svega u važnosti, mislim da nam astralna projekcija može pomoći da postanemo više duhovni.

Osobno vjerujem da se istinska vrijednost ne nalazi u materijalnim stvarima, već u duhovnosti. Što god duhovnost značila tebi je u redu, samo da ne "zaglibiš preduboko" u to. Duhovnost ne bi smjela biti korištena kao dozvola zaopravdavanje amoralnost, niti bi smjela biti nametana drugim ljudima. Duhovnost je osobna stvar i svakome znači nešto drukčije.

Koji bolji način postoji kako bismo naučili o duhovnim stvarima nego da osobno doživimo "prirodu duha; neobuzdano i nematerijalno"? Ako napustite svoje tijelo, vi jeste duh. Vi ste neobuzdani i nematerijalni. Vi ćete se ticati i utjecati na vašu dušu.

Doživljavati ITI-a ne čini vas odmah duhovnima. Usprkos tome, sve što je dostajalo bio je jedan dobar pogled na moje duševno tijelo da shvatim da smo mi duhovna bića, i da "slijedeći život" nije tako daleko!
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 17:47:19 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Stani koci malo ,Jer ovde govorimo o stabilnom signalu?
Lepo piše da signal identičan signalu grmljavini,pa možeš zaključiti sam.Kako kaže sirkan treba proučiti šta piše,uglavnom je  odgovor u tekstu koji se objavljuje.

Ma nemam pojma samo mi bodu oči postovi gde neko "zna" sve.J*bote,neznamo ni ko smo a kao znamo šta i kako se dešava na nekoj planeti.Neverovatna gordost Smile
 Ovde je sve hipotetički jer nas i mediji kontinuirano lažu.Ipak,povremeno se mora izaći s'nečim u javnost jer previše para odlazi na Nasu i sl.istraživačke agencije.
Citat
Pa naravno,čak i oni pretpostavljaju i nisu načisto a onda dodje Pirox i otkloni sve nedoumice.
Prijatelju ko tebe tera da prihvatiš moje mišljenje? Jesam ja tebe pištoljom terao da veruješ u ono što sam ja rekao? Nešto ti je krivo pa si našao mene da uzimaš na usta. Drugo za tebe nisam ništa rekao,a sada moram.Tebe jedino bode glupost.Ako ti neznaš ništa,ne znači da drugi ništa ne znaju.Tu si samo kao kopi paste master,a to nije nikakvo znanje,već copiranje drugog.Na forumu smo da iznosimo i svoje mišljenje,a ne da samo copiramo tekstove.Ako ti nemaš mišljenje,uzdrži se od napadanja drugog kao izliv tvoje gluposti.Imaš pravo da izneseš tvoje mišljenje,ili ako misliš da grešim,izvoli postavi činjenice,dokaze kao kontra argument.A to što ti nemaš ništa pametno da kažeš,niti imaš ikakve argumente za podatke koje govorim,ne znači da možeš drugog napadati i vređati.Ko ti je kriv što slušaš i čitaš samo gluposti,a ništa ne čitaš i prihvaćaš što je opšte poznato.Uostalom šta pametno možeš i da shvatiš,kada smatraš sve lažima i zaverom,a jedino si ti istina i u pravu.
Kao što kaže sirkan,ako već ulećeš u polemiku,barem da ulećeš sa nekom dozom znanja.

sirkan
Ako želimo da ostanemo na on topic,trebao bi neke ljude da naučiš da ostanu na argumentima,a ne na procenjivanje,ponižavanje i vređanje nečijeg znanja.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 19:03:52 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 
Kaze Pirox
Lepo piše da signal identičan signalu grmljavini,pa možeš zaključiti sam.Kako kaže sirkan treba proučiti šta piše,uglavnom je odgovor u tekstu koji se objavljuje.

Pirox,

Covece opusti se ,disi malo i procitaj jos jednom text ali sporije videces da pise "signal Slican" a ne "Signal identican".
Razlog za moje pitanje je bio zbog toga zato sto isto kao sto ova planeta zbog njenog jezgra ima elektromagnetsko polje,
tako i sva ziva bica na ovoj Zemlji imaju elektromagnetizam i proizvode odredjenu slicnu frekvenciju,
na primer Ljudski mozak je na 8 megaherza (dok je  na primer masina kao tvoj  Body master 50 megaherza.)
Mereci frekvenciju Satelitom je na taj nacin moguce registrovati gubitak suma i zelenih prostranstava kao i pratiti migracije faune.
Interesantno je da se frenkvencija nase planete menja ,nije jasno zbog cega ali jedan od mogucih razloga je 2480 satelita u njenoj orbiti
"A"
Citat
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 23:59:22 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia 
Citat
sirkan
Ako želimo da ostanemo na on topic,trebao bi neke ljude da naučiš da ostanu na argumentima,a ne na procenjivanje,ponižavanje i vređanje nečijeg znanja.
Pogresno si me shvatio...nije bilo upuceno niti tebi niti bilo kome drugom,vise sam za sebe samog prokomentarisao...da ne odem skroz u off Smile...samo nekada je jako tesko ne otici i malo dalje na ovoj temi,jer sve je nekako povezano jedno sa drugim,pa se nadam da nam modusi nece zameriti ako ponekad malo skrenemo sa puta,sve je to sa dobrim ciljem,da sto bolje shvatimo sustinu ove teme Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 19:40:30 od sirkan »
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 
Absolutno sam fasciniran sa ovim ogromnim prostorima gde nema galaxija a ni dark matter
Na ovom drugom linku je odlicna mapa sa super clusterima i void-ima 1 bilion svetlosnih godina okolo, koja je nasa rec za Void? praznina..?
Izvinite  za raniju gresku iz nekakvog razloga linkovi za New Scientist/Space ne rade i morate ici direktno tamo

http://www.astronomy.com/asy/default.aspx?c=a&id=5669

http://www.atlasoftheuniverse.com/superc.html - Cached

Jos jedan dodatak Da li je neko cuo za Teoriju Bele rupe koja bi trebala da bude put u drugi univerzum .

http://www.astro.keele.ac.uk/workx/blackholes/index3.html - Cached

http://www.en.wikipedia.org/wiki/White_hole - Cached
« Poslednja izmena: 26. Sep 2008, 00:05:24 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.