Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 13:22:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Urezali mu krst na temenu  (Pročitano 42351 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 
Ne verujem sta sam sve ovde procitao za samo 5 strana. Citajuci postove vas vernika bilo hriscana ili sektasa samo jos vise mrzim religiju i samo mi dajete jos vise razloga da pljujem po vasim verama kad god stignem.

U Srbiji 90% ljudi ne zna ni gde je suplje, a kamoli da znaju sta je hriscanstvo, sta je religija, sta su sekte, a o tako zajebanim pojmovima kao sto su Hare Krisna da i ne govorimo.
Gotovo svaki idiotluk koji mozemo procitati u Bibliji ili koji pripoveda hriscanska crkva ili islam je isto tako deo neke sekte. Ali ipak 90 % vernika smatra da su sekte zlo i da ih treba zabraniti, ali zato ne smatraju da je hriscanstvo zlo i da ga treba zabraniti.
Kada vidim kakvi ste vi vernici debili iskreno pozelim da se pobijete medjusobno i da napravite od ovog usranog sveta bolje mesto za zivot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
a koliki si ti debil kad smatras da su crkva i sekta jedno te isto ? dobro nisi rekao da je i verska zajednica to isto.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Uopste nema nikakve veze da li si hriscanin ili ne i koliko polazes na crkvu i veru  Smile

Potrebno je da imas mozak i da te stvari zanimaju i da budes kriticki nastrojen prema svemu sa cim se susreces. Samo u realnosti, lisen svih hriscanskih stega ili lagoda mozes da sagledas nesto objektivno. Pogresna je pretpostavka da neko ko je skeptican prema sektama mora biti veliki hriscanin i da ostavlja svoje kosti u crkvi... najveci vernik  Smile

Sa Pahomijem nemam nista, ne interesuje me. Ja sam agnostik i tako i posmatram svet i veru. Sa stanovista nekoga ko upotrebljava mozak  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Gotovo svaki idiotluk koji mozemo procitati u Bibliji ili koji pripoveda hriscanska crkva ili islam je isto tako deo neke sekte. Ali ipak 90 % vernika smatra da su sekte zlo i da ih treba zabraniti, ali zato ne smatraju da je hriscanstvo zlo i da ga treba zabraniti.

Pa trzisna privreda i borba protiv konkurencije  Smile

Ne verujem sta sam sve ovde procitao za samo 5 strana.

Eh, sada...  Smile

a koliki si ti debil kad smatras da su crkva i sekta jedno te isto ? dobro nisi rekao da je i verska zajednica to isto.

E, sada, u cemu je razlika  Smile
I jedni i drugi prodaju muda pod bubrege, maglu u konzervi i jos... da, vecni zivot  Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2010, 18:49:49 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

Sa Pahomijem nemam nista,
vidi se  Smile   inače bi patološki mrzela SPC.    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ne javi se čovek više ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Ja sa sektama imam licnog iskustva, sa nekoliko njih, a jedna od njih je i vasa. Jel sam merodavna sad da vam odgovaram na postove ili niko nije? Mozda ste zeleli da na forumu vodite monolog i da vas ljudi sazaljevaju?

Hebi ga, sad ako si ti sektasila, bas to mora da bude relevantno.

Ja nisam  Smile  uostalom, tebi izgleda nista nije relevantno... sta trazis ti uopste na internetu?  Smile  Jel imas ti zelju nesto da saznas, da nesto naucis, izucis ... ili si ovde samo da kontriras, da pises kako nista i niko nije relevantan i da bacas slova u vetar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 
Evo ga serator se javio
Mislis da si bolji zato sto ti verujes u jednu glupost a neko drugi u drugu glupost. Sta ti koj moj znas o Hare Krisni.
Mislis da su hriscani bolji zato sto poste jedan period u godini, a Hare Krisna posti stalno. Mislis da su hriscani bolji zato sto veruju u raj i pakao, a ne u reinkarnaciju.

Pa trzisna privreda i borba protiv konkurencije  Smile
daju muda pod bubrege, maglu u konzervi i jos... da, vecni zivot  Smile
Upravo tako, i glupi sugavi retardirani narod se bori za necije sugave ciljeve.
« Poslednja izmena: 08. Dec 2010, 18:53:55 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
E hebi ga, pa cime onda da se bavi, tebi nista ne valja  Smile

Neka kopa kukuruz, kanale... Za neshvaćene umetnike i ekstravagantne ličnosti najbolja terapija je fizički rad. Smile
Ti si taj koji ne želi da shvati. Čovek je slikar i konzervator.
Dosta više fašizma na forumu.

Zašto je fašizam to što sam predložio čoveku da se bavi društveno korisnim radom?! Tako sigurno ne bi dobijao batine. Nisam rekao da treba da ga strpaju u konc. logor, tada bih zaista bio fašista.

Neshvaćeni umetnici koji se bave škrabanjem boja, linija i oblika koje sam ja crtao sa 6 godina nisu umetnici nego neradnici. Ne kažem da je ova osoba loš umetnik, nego eto da iznesem stav.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ne javi se čovek više ....  Smile
pa,zato sto ne moze da dodje do reci vise...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 13:22:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.