Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 11:48:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Urezali mu krst na temenu  (Pročitano 42328 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ja nisam  Smile  uostalom, tebi izgleda nista nije relevantno... sta trazis ti uopste na internetu?  Smile  Jel imas ti zelju nesto da saznas, da nesto naucis, izucis ...

E, pa sada nisam dovoljno naivan i lud da odem u neku sektu da tamo naucim nesto novo. Uci se po bibliotekama, netu, od dorbih prijatelja i slicno

Ne javi se čovek više ....  Smile

Boji se da bi mogo proci jos gore  Smile

Neshvaćeni umetnici koji se bave škrabanjem boja, linija i oblika koje sam ja crtao sa 6 godina nisu umetnici nego neradnici. Ne kažem da je ova osoba loš umetnik, nego eto da iznesem stav.

Ti si to studirao umetnost  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
E hebi ga, pa cime onda da se bavi, tebi nista ne valja  Smile

Neka kopa kukuruz, kanale... Za neshvaćene umetnike i ekstravagantne ličnosti najbolja terapija je fizički rad. Smile
Ti si taj koji ne želi da shvati. Čovek je slikar i konzervator.
Dosta više fašizma na forumu.

Zašto je fašizam to što sam predložio čoveku da se bavi društveno korisnim radom?! Tako sigurno ne bi dobijao batine. Nisam rekao da treba da ga strpaju u konc. logor, tada bih zaista bio fašista.

Neshvaćeni umetnici koji se bave škrabanjem boja, linija i oblika koje sam ja crtao sa 6 godina nisu umetnici nego neradnici. Ne kažem da je ova osoba loš umetnik, nego eto da iznesem stav.
Da se nisi malo zabrojao?
Otkud znaš da li je on neshvaćen i šta te briga čime se bavi?

Ti ga svojim stavom smeštaš u konc logor; osobi od 50 godina poništavaš pravo da odlučuje o sosptvenom životu.

Ko si ti da mu pričaš o umetnosti?
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Zoran Lukovic - "Verske sekte- prirucnik za samoodbranu"
Knjiga napisana sa stanovista nekoga ko je radio na izucavanju i u borbi protiv negativnih posledica koje verske sekte imaju na drustvo ...
Obzirom da ce neko od vas odmah napisati "aha, bivsi pandur", pruzite sansu knjizi da bi otkrili da je vrlo objektivan u svojim stavovima. On uporedjuje, za razliku od mnogih autora. A i ima vise decenija iskustva u ovoj oblasti.

mozda ne bi bilo lose da procitate svi vi koji volite da ucestvujete u raspravama o sektama i o paralelama sa crkvom  Smile  Imate da skinete na hiljadu mesta na netu, velicina pdf-a je oko 8MB  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Zoran Lukovic - "Verske sekte- prirucnik za samoodbranu"
Knjiga napisana sa stanovista nekoga ko je radio na izucavanju i u borbi protiv negativnih posledica koje verske sekte imaju na drustvo ...
Obzirom da ce neko od vas odmah napisati "aha, bivsi pandur", pruzite sansu knjizi da bi otkrili da je vrlo objektivan u svojim stavovima. On uporedjuje, za razliku od mnogih autora. A i ima vise decenija iskustva u ovoj oblasti.

mozda ne bi bilo lose da procitate svi vi koji volite da ucestvujete u raspravama o sektama i o paralelama sa crkvom  Smile  Imate da skinete na hiljadu mesta na netu, velicina pdf-a je oko 8MB  Smile

E, svasta ako mi treba da procitam knjigu da bi oterao jehovine svedoke sa vrata, neke stvarno moras uciti zivotu.  Smile
Sada, osnovno pravilo je da imas kolko vredis. Ako ti neko ponudi vise, znaci da je neka mucka. A ako ti neko nudi "osecaj srece" a nije diler, opet tu nesto smrdi. A pogotovo ako ti nudi "vecni zivot" kojeg nema, nit je ko ziveo vecno, nit se ko javio iz tog "vecnog zivota". Znaci, ne moze da ti to ponudi, jer toga nema, moze samo da ti uzme rad, pare i vreme mlacenjem prazne slame  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Ti si to studirao umetnost  Smile

Nisam, ne znam da nacrtam ništa osim crtica i kockica... i čiča Gliše. Smile

A za ove što im jako smetaju religije i vernici i što su malo agresivni - ima nas mnooogo više i ne možete nam ništa, osim da pljuckate ovako po forumima. Pomirite se i živite sa tim.

Ti ga svojim stavom smeštaš u konc logor; osobi od 50 godina poništavaš pravo da odlučuje o sosptvenom životu.

Moje preporuke nisu i naredbe, tako da ja nikome ništa ne zabranjujem, samo dobronamerno preporučujem.

I molim, bez ličnih pitanja, ne tiče te se ko sam ja. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
A za ove što im jako smetaju religije i vernici i što su malo agresivni - ima nas mnooogo više i ne možete nam ništa,

Mislis, "ima nas mnogo vise i jos vise smo agresivniji, a neki i naoruzani"  Smile

Meni licno ne smetaju, ako mi ne popuju pred kucom  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
E, svasta ako mi treba da procitam knjigu da bi oterao jehovine svedoke sa vrata, neke stvarno moras uciti zivotu.  Smile

Procitaj onda onako usput, u pauzi izmedju zivota i realnosti.  Smile
SIgurna sam da bi ti se bar jedan njen deo dopao i da bi se zamislio  Smile  Mozda bi cak i rekao "vidi vidi, nisam ovo znao"  Smile

A mozda i ne bi... ipak ti vec sve znas... onako .. iz zivota  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Procitaj onda onako usput, u pauzi izmedju zivota i realnosti.  Smile
SIgurna sam da bi ti se bar jedan njen deo dopao i da bi se zamislio  Smile  Mozda bi cak i rekao "vidi vidi, nisam ovo znao"  Smile

A mozda i ne bi... ipak ti vec sve znas... onako .. iz zivota  Smile

Da procitam kako jedna sekta vata budale na ovu foru a druga na onu i da vidim koliko ima naivnih ljudi na svetu.  Smile
Sada, kad sam raspolozen za pet minuta caskanja, jehovine svedoke pitam jel to ona sekta gde se jednom mesecno svi skinu goli, udju u bazen i ugase svetlo  Smile
Kad mi kazu da nije tako kod njih, odgovorim da sam izgubio interes i da mi je samo *ebacina na pameti i da sledeci put posalju nekog privlacnijeg na vrata  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 

Ti si to studirao umetnost  Smile

Nisam, ne znam da nacrtam ništa osim crtica i kockica... i čiča Gliše. Smile

A za ove što im jako smetaju religije i vernici i što su malo agresivni - ima nas mnooogo više i ne možete nam ništa, osim da pljuckate ovako po forumima. Pomirite se i živite sa tim.

Moje preporuke nisu i naredbe, tako da ja nikome ništa ne zabranjujem, samo dobronamerno preporučujem.

I molim, bez ličnih pitanja, ne tiče te se ko sam ja. Smile
Kad se ti okaneš ovog nesrećnika koga su isekli, i ja ću se vratiti svojim filmskim temama.
Dogod budeš pljuckao po njemu, sve o tebi me zanima i neću se ustručavati da pitam, pa ako ne smeš da odgovoriš, tvoj problem.  Smile
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
i da vidim koliko ima naivnih ljudi na svetu.

Naivnost nije sama po sebi osobina koja determinise jednu kategoriju ljudi. Ljudi su bolesni, sami, nemocni i u nemogucnosti da donose odluke za svoje dobro, jer se recimo lece, ili su podlozni uticaju ili su prosto - glupi.
To nije razlog da njima neko manipulise do besomucnosti, slozices se. Nisu svi sposobni da donose mudre odluke, bolesni, depresivni i besciljni pogotovo. A oni su upravo i meta ovih organizacija.
Imovinski situirani pojedinci kojima su zivoti - haos.
Medju njima ima naivcina i glupana. ALi ima i shrvanih ljudi kojima je jezivo lako manipulisati jer su oboleli ili su na pragu da obole.

Da ne duzim, nije sve crno i belo. Dozvoli sebi da budes malko bar fleksibilniji u nekom stavu, nece ti otpasti glava  Smile

i ne zaboravi da kad jednom udje su sektu nije lako iz nje izaci, skoro pa da je i nemoguce iz mnogih  Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2010, 19:35:12 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 11:48:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.349 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.