Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 16:03:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 509238 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
nije on prvi ubio srbina na svadbi u sarajevu u srpskoj pravoslavnoj crkvi i ranio svestenika, ali je on prvi zapoceo rat.

To nije pocetak rata.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 2610
Objasni to "namesteni". Kako namesteni ? Neko falsifikuje glasacke listice ?

Pojasniću ti ja -ako budeš mogao da shvatiš.
Primer 1. nisam izašao na glasanje do 1945 i pojavim se na glasačkom mestu. "Vi ste već glasali ne možete glasati"-počne da zavija jedna od posmatrača. "Proverite ruku-nema spreja-HOĆU da glasam. NApravi se strka-frkas i  kada nisu znali pozovu policiju-iako policija ne sme da se pojavi na glasačkom mestu i povedu me ali u centralnu iznornu komisiju kojoj objasnim slučaj.Izvinjavali su se za sve neprijatnosti ALI NISAM mogao da glasam. Utvrdili su posle da je , samo na tom mestu bilo  još 20-tak slučajeva i NIKOM NISŠTA.
Ni kod Miloševića  nije moglo tako.
Primer 2. Drugar koji je posmatrač na izbornoj jedinici mi kaže : "Dobijemo glasački listić na kome je zaokruženo ime" Redom dajemo NAŠIM glasačima i tako u krug. A on je ispred CESIDA posmatrač.
"Pa ko su VAši" -upitam ga i on se smeje- Oni koje  Evropa hoće - DS.

Da li si shvatio nesvesni sine koliko si nesvestan svojih nebuloza koje ni mala deca neće više progutati jer piššššššššššššaš uz vetar umesto da smisleno daješ komentare.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
nije on prvi ubio srbina na svadbi u sarajevu u srpskoj pravoslavnoj crkvi i ranio svestenika, ali je on prvi zapoceo rat.

To nije pocetak rata.

aha nije, nego?
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Био сам брдо пута да пазим те кутије на изборима ... испред више странака, додуше никад испред демократа  Smile

И увек је све било мање-више регуларно ... а и ако се негде украде 2,3 5 ...50 гласова на неком месту то је сића. Не будите веверице не краду се избори поред кутија које сви гледају
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.68
mob
SonyEricsson k 850i
Kao i uvek,odjednom se pojavljuju rodoljubi,o Karadzicu vise niko ni ne prica,ni ne spominje ga..Isto tako ce i za 2,3 nedelje biti ovo zaboravljeno Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 2610
Био сам брдо пута да пазим те кутије на изборима ... испред више странака, додуше никад испред демократа  Smile

И увек је све било мање-више регуларно ... а и ако се негде украде 2,3 5 ...50 гласова на неком месту то је сића. Не будите веверице не краду се избори поред кутија које сви гледају

Koliko glasackim mesta sa 20,30, 50 glasova ukradenih pa onda u cenralnoj izbornoj komsiiji opstine ili grada pa u Republicka CIK??
ALI u pravu si-izbori se ne  dobijaju takvim kradjama. perfidnije su to radnje.
Cak ni \DOS nije dokazao izbornu kradju 2000-e kada je navodno Milsoevic slagao za izbore a Kostunica ga pobedio. Zasto su-kada su toliko bili sigurni u pobedu zapalili listice, bacali ih kroz prozor Skupstine, palili Skupstinu,( nemoj samo da kazu sleddeci komentatori da je to SAMO radila Milsoeviceva CIK)......nismo deca da se lazemo vide-proslo je 11 godina i red je da se kaze-zapad je hteo nas jer se Milosevic oteo kontroli, zapad nece Kostunicu(pogotovu nakon atenatata na Djindjica) jer ni njega ne mogu da kotrolisu vec hoce dupeuvlake ala tadic, Sutanovac, Djelic, Dinkic, ceda-koje moze vrlo lako das kotrolise i manipulise njima, njihovim vladanjme,.....
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50031
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
One "e-novine" kao da su pisale majke Srebrenice licno. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
Ne delim zrtve ja po nacionalnosti nego ti.

Pff ni sam ne znas sta pricas....ne zrtve vec ubice, dva razlicita pojma.
ti si delio ubice po nacionalnosti, sada ih delis po nekoj nizoj rasi od zivotinja.

Citat
Tadic ? To ce se odluciti na izborima. Ako opet pobedi, to znaci da je narodu mnogo vise stalo do standarda, ulazka u EU i ostalog a ne do Mladica i novih ratova i sukoba.

A to sto Tadic nece biti u mogucnosti (ili ne zeli) da ispuni ta obecanja, to je druga prica.

Ja ne vidim da neko drugi vlada osim Tadica, ti?
Ja ne kapiram zasto se jos uvek ljudi vode parolama ratova, Mladica, Karadzica, Milosevica.....to vreme je odavnoooo proslo.
Danas imas demokratsku vlast tj. Tadicijevce, donose se evropski zakoni u rekordnom roku, razne deklaracije izvninjenja, hapsimo sve redom ali taj standard ilte EU zivot jos ne mozemo ni pomirisati a kamoli osetiti.
Da covek zdravorazumno razmislja bolela bi ga patka i za EU i za Rusiju i Mladica i Tadica sve dok ima u dzepu para.
Kada Nemac ostane bez para dogadja se frka, lete glave u vrhu drzave. Mi zivimo bedno 20 godina....
To sto je nabacen stereotip Eu = bolji zivot pokazuje samo vapaj ovog naroda kome sutra da kazes da ako odemo svi u Afriku zarad boljeg zivota prihvatice tu cinjenicu.

Citat
Isto kao kod Srba, ima normalnih koji se gade Gotovine i njegovih zlocina, a ima i budala za koje je on heroj.

Inace i tamo su isto kukali oko zdravlja optuzenika, pa su ipak na kraju oni isporuceni.

Takodje neko je rekao da Srbija za razliku od Hrvatske ne pomaze optuzene. To nije tacno. Srbija placa troskove advokata i odbrane.

Nije isto kao kod Srba, jer u lijepoj nema tog ko ce javno reci da je Gotovina ratni zlocinac, jer znaju da bi im Vukovarci natrpali djoleta u bulju u sred Zagreba. To sto postoje pojedinci koji mrmljaju kroz razgovor o tome kako je on radio lose stvari za vreme rata je iskomprasovana prica zarad dobrih odnosa tj. uzimanja para medjusobno.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50031
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Ja kada vidim kako bukti mrznja prema Srbima i koliko su pukli od muke sto nas sve nisu poklali... Osjetim se ponosnim na Ratka i Radovana. I bude mi samo zao sto nisu istrijebili vise balija i ustasa... Pa neka me zovu fasistom koliko god hoce!

(za obrazlozenje kliknite ovde)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Kao i uvek,odjednom se pojavljuju rodoljubi,o Karadzicu vise niko ni ne prica,ni ne spominje ga..Isto tako ce i za 2,3 nedelje biti ovo zaboravljeno Smile

Pa u zemlji gde vlada tolika nezaposlenost, plus onaj koji rade muku muci da vrati kredite a desi se nestasica mleka i slicno, ima narod dosta zanimacije svakog dana
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 16:03:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.