Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 23:47:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 508980 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Kao i uvek,odjednom se pojavljuju rodoljubi,o Karadzicu vise niko ni ne prica,ni ne spominje ga..Isto tako ce i za 2,3 nedelje biti ovo zaboravljeno Smile

Pa u zemlji gde vlada tolika nezaposlenost, plus onaj koji rade muku muci da vrati kredite a desi se nestasica mleka i slicno, ima narod dosta zanimacije svakog dana

ovakve stvari se ne zaboravljaju ... to da bude jasno.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 2610
One "e-novine" kao da su pisale majke Srebrenice licno.  

Ne uznemiravaj se -ono sto e-novine napisu okreni za 180 stepeni  i onda si negde na putu da shvatis sustinu, i da je to istinito.
Nikako ne mogu da shvatim ovoliku kolicinu mrznje kod osoba (nisu novinari jer pisanje kvari ime novinara i novinarstva) koje pisaju za e-novine.
Ovolika kolicina frustracija, mrznje, preokretanja istine, prekrajanja cinjenica i ANTISrpstva nije normalno i covek koji ima imalo dostojanstva, casti i morala  se NIKADA ne bi slozio sa pisacima ovakvih nebuloza iz e-novina.
kuliraj ili ne citaj ako se zivciras.  Smile Smile Smile Smile
A da bi shvatio neprijatelja ili budalu mmoras ga i upoznati-zato se citaju e-novine.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49991
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Kao i uvek,odjednom se pojavljuju rodoljubi,o Karadzicu vise niko ni ne prica,ni ne spominje ga..Isto tako ce i za 2,3 nedelje biti ovo zaboravljeno Smile

Pa u zemlji gde vlada tolika nezaposlenost, plus onaj koji rade muku muci da vrati kredite a desi se nestasica mleka i slicno, ima narod dosta zanimacije svakog dana

Nazalost, oni koji nemaju te "zanimacije" se raduju  hapsenju.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2011, 17:38:13 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
Отворено писмо Александру II Карађорђевићу

Косара Гавриловић      

четвртак, 02. јун 2011.

Ваше Краљевско Височанство,

Када сам Вам 17. фебруара 2008. године у манастиру Бањска, после свечаног Молебна у Косовској Митровици, рекла да је Ваш говор, одржан у цркви препуној српског народа, био потпуно промашен јер сте говорили као представник британске владе а не као човек који се нада да ће једног дана бити престолонаследник Краљевине Србије, Ви сте се наљутили и дали маха тој љутњи до таквог степена да сам мислила да ћете ме не само вербално већ и физички напасти. Принцеза Катарина, у покушају да Вас умири, нашла је за сходно да ми каже да не смем тако да говорим "свом краљу." Указала сам јој на чињеницу да Ви нисте краљ, на шта је она одговорила "Он је мој краљ". "Али није мој. Нити је краљ српског народа. Нити ће бити ичији краљ ако овако продужи."

После овог Вашег најновијег срамног чина, има ли иједног Србина који се данас не би сложио са мном?

У Београду, 31. маја 2011.

Косара Гавриловић

Напомена Уредништва НСПМ

Косара Гавриловић (рођена 1924) једна је од најугледнијих представница старог српског исељеништва. Ћерка је др Милана Гавриловића (1882-1976), краљевског министра и дипломате. Дипломирала је француски и руски на Кембриџу. Предавала је на Универзитету Џорџ Вашингтон у Вашингтону и радила у Светској банци. Након пензионисања, била је преводилац Владике Артемија, и једно време живела у манастиру Грачаница (2008-2010). Поред препева 21 српске народне песме на енглески (Songs of Serbia, Serbian Literary Company, Toronto, 2002), госпођа Гавриловић је објавила и збирку песама на енглеском и српском Walls and Cracks in Walls, као и књигу Ребека Вест и Гавриловићи(Жагор, Београд 2008).

Повод за ово писмо Косаре Гавриловић било је следеће саопштење „Канцеларије Њ.К.В. Престолонаследника АЛЕКСАНДРА II“[1]

Престолонаследник Александар честитао Председнику и Влади Србије поводом хапшења Младића

Београд, 26. мај 2011 – Њ.К.В. Престолонаследник Александар II честитао је данас председнику Србије Борису Тадићу, премијеру Мирку Цветковићу и Влади Србије на хапшењу најтраженијег Хашког бегунца генерала Ратка Младића. Престолонаследник је нагласио значај овог догађаја за европску перспективу Србије, јер је ово хапшење било један од главних услова које је Европска комисија поставила за наше чланство у Европској унији. Престолонаследник се нада да ће сада чланство Србије у Европској унији бити брже и да ће тај процес бити далеко једноставнији.

http://www.nspm.rs/politicki-zivot/otvoreno-pismo-aleksandru-ii-karadjordjevicu.html
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
ma ko je on da cestita ... prvo zar oni ne bi trebali biti nezavisni od politicke situacije, a drugo, .. aaa karadjordjevici ... sve mi je jasno.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja kada vidim kako bukti mrznja prema Srbima i koliko su pukli od muke sto nas sve nisu poklali... Osjetim se ponosnim na Ratka i Radovana. I bude mi samo zao sto nisu istrijebili vise balija i ustasa... Pa neka me zovu fasistom koliko god hoce!

(za obrazlozenje kliknite ovde)

то није нимало политички коректно  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 2610
Престолонаследник Александар честитао Председнику и Влади Србије поводом хапшења Младића

Ovaj pajac neka nauci prvo jezik naroda kome bi bio kralj pa neka  cestita bilo kome.
ALI-posto su  on i Bota ista govna neka se medjusobno i jebu ako im odgovara samo im treba vise zabraniti da
jebu narod Srbije.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
Lažni dokazi o Mladićevoj bolesti?

Tužilaštvo za ratne zločine proveriće lekarski nalaz u kojem se navodi da Ratko Mladić ima tumor limfnih žlezda, kaže za B 92 zamenik tužioca Bruno Vekarić.

Mladićev advokat Miloš Šaljić ne isključuje mogućnost da ovaj lekarski nalaz nije verodostojan. On ipak kaže da je pregled trebalo obaviti.

O navodima odbrane da je Mladić pre dve godine lečen na državnoj klinici ministar zdravlja Zoran Stanković nije želeo da priča.

Da li je ovaj papir zaista lekarski nalaz Ratka Mladića ili samo pokušaj odbrane da dokaže da je država znala gde se 2009. godine lečio najtraženiji haški begunac?

Advokat Ratka Mladića, Miloš Šaljić, objašnjava da je dokument dobio od bivšeg agenta CIA i da ni on ni Mladićeva porodica nisu znali za ovu bolest.

Ipak, veruje da je država znala ako je Mladić bio u bolnici.

"Ako dokument nije validan neko je izmanipulisao i mene i druge. Nisam ni rekao da je dokument pravi, samo sam tražio da se to proveri. Ako je dokument validan, onda je to ozbiljna situacija ako nije onda je i mene neko obmanuoznači ne odbacujete mogućnost i da ste obmanuti. To je lako proverljivo" , objasnio je Šaljić.

U Tužilaštvu za ratne zločine sumnjaju da je ovo zaista lekarski nalaz Ratka Mladića. Strategija odbrane je kako tvrde, da skrenu pažnju sa pravih jataka.

"Nama to liči na falsifikat iz više razloga. Prvo, njegov advokat je nalaz podneo da spreči Mladićevo izručenje Hagu. Drugo, kaže da mu je dokument dao bivši agent CIA. Treće pregledan je i ovde i u Hagu i to od dva najpoznatija svetska stručnjaka i nije konstatovano tako nešto. Da je to konstatovano bio bi mrtav već godinu i po dana" , navodi zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić.

Ratko Mladić nije se lečio na VMA dok je bio u bekstvu a njegov advokat tim tvrdnjama obmanjuje javnost, tvrdi ministar odbrane Dragan Šutanovac.

Nemoguće je na VMA ući neopaženo jer vojska i službe bezbednosti nadgledaju sve ulaze. Ipak, vojska će sprovesti istragu kako bi se dokazalo da na Vojnomedicinskoj akademiji nije lečen nijedan haški optuženik.

Ratka Mladića je posle hapšenja pregledalo pet lekara specijalista. Utvrđeno je da ima psiho organski sindrom i nekoliko hroničnih bolesti, a lekari su konstatovali da je imao i moždani udar. U tom nalazu ništa ne ukazuje da je Mladić imao tumor limfnih žlezda. Lekarski konzilijum zaključio je i da je Mladić sposoban za suđenje.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Ovaj pajac neka nauci prvo jezik naroda kome bi bio kralj pa neka cestita bilo kome.
ALI-posto su on i Bota ista govna neka se medjusobno i jebu ako im odgovara samo im treba vise zabraniti da
jebu narod Srbije.
Pljunes ti mene ako ga elita ne postavi za nekog vodju u Srbiji, nije se dzabe mutavi vratio iz picke materine u Srbiju.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49991
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Подршка генералу Ратку Младићу у Републици Српској!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 23:47:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.39 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.