Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 11:16:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 209 210 212 213 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 505427 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
Citat: bookee danas u 13:10:36
Citat: marko 284 danas u 13:03:42

Pa ako pogledas izmisljenu cifru od 7000-8000 pobijenih onda i nema vecih ali s'obzirom da je ta cifra sama po sebi smesna onda je jednostavno za zgrazavanje cinjenica da neko moze tako nesto da izjavi.

Ma, americka propaganda.  Smile

Još uvek nije dokazano da je cifra izmišljena, a čak i da jeste, streljano je makar 2000 ljudi za koje postoje forenzički dokazi.

pa ti si forenzicar,nisam znao

Slušaj, zajebi me tih fora podbadanja na nivou devetogodišnjaka. Hteo sam da normalno diskutujemo, kao civilizovani ljudi, sa međusobnim poštovanjem. Ako ti to nećeš, odjebi od mene.

Inače za sve ovo vreme koje sam proveo na forumu, nisam primetio da si ikad išta pametno rekao. Samo spamuješ po temama i prenosiš vesti.

Jedina dobra stvar koju radiš je što navijaš za Partizan.

sto se ljutis  Smile pa ti meni prosli put rece,samo argumentovano pricas,ja ocekivao forenzicki dokaz o 2000 streljanih,ja te ni u jednom trenutku nisam podjebavao ako ti to tako volis da zoves ok.

ovo dalje necu komentarisati,da se ne naljutis

Kokota, jedno prijateljsko pitanje ili sugestija za tebe, nemoj da se ljutiš što ofujem. Ti si student političkih nauka, ovo je politički forum, ima mnogo stvarno zanimljivih tema o kojima bi mogla da se razvija diskusija. Što ne uradiš nešto na tom pitanju nego kačiš bezvezne spam vesti o nekom sirotom uznemirenom naprslom čoveku koje nemaju nikakvu stvarnu težinu. Vidi traje ogromna borba za priznanje palestinske države. Pakistan sa svojim ogromnim nuklearnim potencijalom se trese u građanskom ratu. Globalna cena hrane skače a trgovina narkoticima se drastično suzbija. U toku je G8 samit sa pitanjem novog hladnog rata na stolu.

Zašto? Jer sam odavno odustao od diskusije sa ljudima koji veruju u teorije zavere, smatraju da zli sud pravde ima viševekovni pik na nebeski narod i slične gluposti. Kada bude prostora za ozbiljnu konverzaciju, naravno. Do tada, nema se ni o čemu diskutovati.

znaci nema diskusije dok nebudu mislili ko ti  Smile

Ne. Nego dok ne bude bilo normalne diskusije. Mogu da opušteno zastupam stav da ne treba ući u EU. I to je sasvim u redu stav. E sad, kada to neko kaže i navodi argumente kao što su problemi sa centralnom bankom, onda vredi diskutovati. Kada neko navodi "to su monstrumi i hoće da pobiju srpsku decu", onda nekako izgubim želju da ulazim u bilo kakvu raspravu.

pa dobro dali je tebi normalno da te bombarduju i otimaaju ti deo teritorije i jos te ubedjuju da je to za tvoje dobro,to je kao prica da sam ja tukao ceo komsiluk zato sto me nervira neko iz centra grada,ali ta jo za njihovo dobro jer taj iz centra je los momak,ali sad je sve super i idemo dalje cim mi svi prepisu dvoriste pocecemo da pricamo sta cemo dalje i kako  Smile

Upravo o ovome govorim.

I da li sada ima smisla da ja pišem kako i zašto? Naravno da nema.
Šta objašnjavati ljudima koji misle da ne možeš biti liberal, ako nisi u LDPu i slične gluposti? Ništa, jednostavno ne ulaziš u raspravu i komentarišeš tamo gde možeš da očekuješ odgovor koji je na barem nekom nivou ozbiljne komunikacije.

zasto je ovo neozbiljna komunikacija,pa dajte neki argument,primer ili sta god vec da nas razuverite,nas neozbiljne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Ne vidim sta je tu smesno, no dobro.... Dovoljno je pogledati sta je Dinkic uradio..

Sto se tice Cedomira, studirao je da bi imao neki faks...

cedomir je politicar i jos u vladi, zar ne? tadic je predsednik!

dinkic zajedno sa vlahovicem je osnovao minimum 7 firmi i preko njih radi privatizaciju i tranziciju ... pa kad je preterao, dobio je otkaz ...
a secam ga se sa fakulteta dok je pokusavao da bude asistent ....
dakle, dinkic je jedan od unistitelja ekonomskog rasta u srbiji, po meni licno.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49797
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
@Gale

Psiholosko programiranje je cudo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Mladić: Znam ko je ubio moju Anu! (AUDIO)

-General Ratko Mladić od prvog dana znao je da je njegova kćerka Ana ubijena, kao što je znao i identitet ubice – tvrdi njegov biograf Ljiljana Bulatović. Ona u razgovoru za S media portal otkriva javnosti nepoznate detalje iz života najtraženijeg haškog optuženika.
Mladic-Znam-ko-je-ubio-moju-Anu-

Kada je primila vest da je general Ratko Mladić uhapšen, njegov biograf Ljiljana Bulatović pomislila je da je reč o još jednoj u nizu lažnih dojava. Novinarka, koja je od 1993. godine brižljivo beležila svaki potez komandanta Vojske Republike Srpske i koja je o njemu napisala nekoliko knjiga, ni dan-danas ne može da poveruje da je čovek kojem je posvetila najveći deo svoje karijere dočekao da se nađe iza rešetaka. To je, smatra ona, "strahovita greška i izdaja vlasti koje su jedva dočekale da prekaljeni vojni general", ili kako ona kaže „General mira“, bude izručen „sudskoj klanici Srba“ - Hagu.

-Kad sam videla prve fotografije generala Mladića posle hapšenja, shvatila sam da su mnogo poradili na tome da Ratka razbole – kaže Ljiljana za S media portal.
– Stoga smatram da moraju da nam odgovore: gde su ga mučili, gde su ovako uništavali? Zašto im je bilo važno da ga javnost vidi ovako urušenog? U prvi mah sam pomislila da su uhapsili njegovog dvojnika, da su pronašli čoveka kojeg će lako naučiti šta bi trebalo da kaže. Ali, kada sam čula kako se ponašao prilikom prvog susreta sa ljudima iz Tužilaštva za ratne zločine, shvatila sam da je to ipak general Mladić. Shvatila sam to po nekim gestovima, ostale su crte njegovog prkosnog, vojničkog karaktera... Odbio je da sedne na stolicu koju su mu ponudili, bio je direktan u komunikaciji sa zamenikom tužioca Vekarićem...

img

„Strani novinari su ga obožavali“

Sa generalom Ratkom Mladićem sagovornica S media portala upoznala se početkom devedesetih, kada je zatražila da uradi intervju. Prethodno je prošla svojevrsnu profesionalnu proveru; „ulaznica“ za intervju bilo je potresno putovanje sa sprskim majkama čiji su sinovi vojnici zverski mučeni i ubijeni u Hrvatskoj. Bulatovićka je išla sa unesrećenim majkama na identifikaciju tela njihove dece.
„Skotovi se zaigravaju nad generalovom sudbinom“

Ljiljana Bulatović kaže da joj je u životu često bilo teško što je upoznala Ratka Mladića, jedinog ratnog komadanta VRS koji je uspeo sa narodom da stvori i odbrani Republiku Srpsku. Nije joj, poverava se, bilo teško zbog ličnog stradanja, već zbog postradanja istine koju je, tvrdi, apsolutno spoznala kada je Mladić u pitanju:

- Ali, sve vreme nosi me snaga te istine... Kada su dolazili u stan i tražili ga ovde, kada su pretili da će me uhapsiti, ja sam im svesno govorila: „Bolje ja nego on!“ Ako postoji iskonska privrženost tom čoveku, ona se slila u mojoj duši. Koliko je samo ljudi preplakalo, ozbiljnih ljudi, starih, mladih otkako je general uhapšen... Mladi sada imaju potrebu da izađu na ulicu, da ispolje bes... Najteže mi je što sada neki pokušavaju da ga ponize, da ga stave u ništavilo... Nad njim se skotovi zaigravaju, praveći se pritom da su mu bili prijatelji čak! Gaze vojničku čast i dostojanstvo...

-Došla sam u Han Pijesak sa ekipom kolega iz inostranih medija – priseća se Bulatovićka.
– General je kasnio. Kad je ušao, izvinio se što kasni, a ja sam rekla: „Nema veze, generale, čekali bismo mi Vas koliko god bude potrebno“! Potom sam ga pitala kako je. „Dobro, što ne bih bio“, odgovorio mi je pomalo reskim tonom. „Čujem da ste ranjeni, pa zato pitam“, kazala sam. General se okrenuo ka meni i oporo rekao: „Hoćeš da me pregledaš?“ Pocrvenela sam, a on je rekao: „E, vidi je! Pocrvenela! Haj’te da radimo!“

Kolege iz inostranih medija jedva su zapodenule razgovor sa komandantom VRS:

- Želja za razgovorom sa njim borila se sa strahom, ali ih je general ubrzo opustio. Posle tog susreta fotograf Džejms Avoja bio je potpuno opčinjen Mladićem. Pozdravili su se tako što mu je general poklonio svoju šapku. Avoja ju je svuda nosio i svima se hvalio od koga je dobio taj tako neobičan, jedinstven i posebno vredan poklon. Jednom prilikom je čak doveo svog sina da ga upozna sa generalom...

„Ana me je molila da je vodim na front“

Iako je čitav život generala Mladića obavijen velom tajne, najveću misteriju predstavlja velika porodična tragedija – smrt kćerke Ane, apsolventa Medicinskog fakulteta. Prema zvaničnoj verziji, kćerka jedinica generala Mladića izvršila je samoubistvo pucajući sebi u slepoočnicu iz očevog pištolja.
U lokvi krvi pronašli su je brat Darko i majka Bosa.
Njen otac je, pak, od prvog dana ove tragedije ispovedio svom biografiju da je Ana – ubijena!
img

-Anin odlazak na apsolventsku ekskurziju u Moskvu početkom marta 1994. mnogo toga je promenio – navodi Bulatovićka. – General mi je pričao da se „sve dešavalo vrlo čudno“. Rekao mi je: „Prvi put su njih dve (Ana i Bosa – prim. aut.) odlučile nešto, a da me nisu ni pitale. Samo su mi saopštile da će Ana ići u Moskvu. Otišla je, i kad se vratila, žalila se Bosi da je mnogo boli glava. Onda sam ja u drugoj polovini marta došao iz Han Pijeska na kratko u Beograd, poslom. Proveo sam nekoliko sati sa porodicom, uveče smo igrali ’podmornice’, i Ana je govorila kako će me pobediti. I zaista me je pobeđivala, mene, ratnog generala... Ujutru mi se poverila da neće izaći na ispit, jer ’ništa ne zna’. Uzeo sam knjigu, propitivao je... Znala je svaki odgovor, ali čim sam zaklopio korice knjige, kazala mi je: ’Eto vidiš da ništa ne znam! Mnogo me boli glava... Neću izaći na ispit, hoću sa tobom na front!’ Nisam se složio sa tim, a ona me je tako molila, neumorno... Nisam popustio. Rekao sam joj, hajde završi taj fakultet, pa dođi, trebaće nam pomoć lekara. I otišao sam nazad, kod vojske i naroda...

Predosetio kćerkinu smrt

Idućeg dana, tačno u pet sati izjutra, general Mladić je, kako je svedočio svom biografu, kao oparen skočio iz kreveta. Podelio je sa Bulatovićkom najstrašnije osećanje - „kao da mu je neko srce iščupao“.

- Rekao sam vojniku koji je bio pored mene: „Negde se nešto strašno desilo, zovi sve položaje!“ Zove, svuda je sve pod kontrolom. Popio sam čašu vode i vratio se u krevet, kad je zazvonio telefon. Bosa vrišti, Darko iza nje jedva govori „Seka... Mrtva...“ Kažem, ne dirajte je, ne pomerajte je...
Ratni general koji se borio za mir

S ljubavlju i privrženošću sestre, biograf generala ističe:
- General Mladić je naša čast, svako njegovo delo je čast srpskog naroda! Ako postoji dostojanstvo, onda je to dostojanstvo generala Mladića i pred neprijateljima i pred narodom. Ne znam slučaj u istoriji ijednog vojskovođe koji se borio da zavlada mir, da prestane rat. General Mladić se sve vreme sporio sa političarima da ne bude rata. Zamislite to: ratni general koji se bori za mir! Nađite još jednog takvog... Nema ih!

Ovu priču Ljiljana Bulatović čula je posle sedmodnevnog pomena Ani Mladić, u njenoj sobi u stanu Mladićevih na Banovom brdu. Glas joj drhti dok se naglas priseća tih teških momenata:

- Bilo ga je strašno slušati... Tvrdio je da njegova Ana nikada ne bi podigla ruku na sebe, posebno ne bi oduzela sebi život iz pištolja koji je njen otac dobio kao najbolji student na Vojnoj akademiji. Otkrio je da je porodični dogovor bio da se iz tog pištolja oglašava rođenje svih Mladića... Prisećao se kako mu je Ana rekla da će, kad se bude udala, zadržati prezime Mladić da bi se i rođenje njene dece proslavljalo hicima iz tog pištolja... Gledajući ga, činilo mi se kao da se pretvorio u neku crnu gromadu, i svakog trenutka sam očekivala da grunu suze iz njega. Kad sam ga videla takvog, rekla sam: „Ja ne mogu više, ja moram da plačem“, a on mi je uzvratio: „Plači, plači ti, da mi bude lakše“. Potom je prozborio: „Ljiljo, ja znam da je moja Ana ubijena! I znam čoveka koji ju je ubio, a znaš ga i ti, i baš zato što ga znaš, neću ti reći ko je. Ja znam i zašto su je ubili. Braća Srbi su to! Ali, ja ću sa njim sam da završim“...

Ubica bio u kući!

Bulatovićka otkriva za sada nepoznati detalj koji bi mogao da razreši ko je počinio zločin nad Anom Mladić:

- General mi je rekao: „Bio mi je jedan čovek u kući... Govorio je kako smo skladna porodica, kako smo harmonični, kako se volimo i poštujemo. Bilo mi je čudno što tako govori. Pobogu, pa ko će koga voleti, ceniti i poštovati ako ne muž ženu, žena muža, deca roditelje, roditelji decu?! Onda me je taj čovek pitao koga više volim, Darka ili Anu. Pitao sam ga kako ću decu deliti?! Insistirao je. Rekoh mu, Ana je žensko, nekako mi se pod srce zavukla... Tad je izašao iz kuće... Ubrzo zatim desila se Anina apsolventska ekskurzija, pa te čudne glavobolje i to njeno insistiranje da krene sa mnom na front...“
Ratko Mladić: Biografija generala (VIDEO)
Strazbur čuva Mladića od Haga!
Mladić ide na ćerkin grob? (FOTO, VIDEO)

Sagovornica S media portala otkriva kako joj je tokom tog razgovora general Mladić pružio nekoliko fotografija, napravljenih u Moskvi.

- Na njima Ana, vesela i raspoložena. Pokraj nje sedi neki nepoznati sedi čovek. Ratko me pita znam li tog čoveka. Odgovaram da ne znam, jer ne vidim dobro lik, ali možda bih i mogla da se setim ko je... Tri dana kasnije, general se vratio na front, u Goražde. Dok se po Beogradu pričalo kako leži na Vojno-medicinskoj akademiji gde se leči posle tragedije koja ga je zadesila zbog Ane, on je bio na zadatku, sa svojim vojnicima...

„Stradaću od srpske ruke, kao i moja kćerka!“

Na Sanskoj skupštini general Ratko Mladić otkrio je strašnu istinu - da zna da su mu Srbi ubili kćerku. Ljiljana Bulatović u knjizi „Raport komandantu“ prenosi delić tog govora:

„Svaku aferu u koju je umešan Ratko Mladić postavite na Skupštinu, i ako za srpsko jedinstvo treba moja glava i moja smrt – izvolite! Ovde sam spreman dati i život, a siguran sam, kao što sam to rekao i na osnivačkoj skupštini 12. maja 1992. godine da neću stradati (kao što ni moje dete nije stradalo) od ustaške, već od srpske ruke! Spreman sam da se borim za svoj obraz i za svoj narod, makar milion života izgubio!“

Na pitanje da li se posle Anine smrti general Mladić promenio, da li je, kao što bi bilo prirodno postao okrutan, bezosećajan i surov, Ljiljana kaže:

-Svi su tražili u njemu promenu, jer je bilo prirodno posle toga da će se promeniti. General Mladić je posle Anine smrti u određenim trenucima postao samo osetljiviji, ranjiviji... On je inače osetljiv čovek, njemu su suze dolazile na svaku nesreću koju narod doživljava. Patio je sa narodom... Ne znam nikoga ko je više patio i ko je tako silno pripadao svom narodu kao general Mladić. On se posle Anine smrti promenio samo utoliko što je postao obaziriviji prema takozvanim prijateljima, žešći prema neprijateljima i nesrećniji prema svakoj nevolji koja se dešavala srpskim majkama, toj deci kako je on zvao svoje vojnike... A ljudi... Ljudi su ga videli onako kako su želeli da ga vide. Ne postoji njegova naredba ni pre ni posle Anine smrti: „Ubij!“ A mnogi su možda baš to hteli da čuju od njega... Nisu dočekali! I neće!

poslusajte

audio snimak

Arhiva Ljiljane Bulatović
« Poslednja izmena: 30. Maj 2011, 19:06:22 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Prdnuli su u cabar sa tim "neredima", malo jace od kafanske tuce i slabije od vasarske  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
kad još više oglednite molićete vi tu eu da vas primi.Tako i mi i cili Balkan.Nebi radili,samo mitinzi a dobro bi se živilo.
Nesta će prkosa kad se sve pare potroše a kredita nema dok ne uradite to,to to,.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49797
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
kad još više oglednite molićete vi tu eu da vas primi.Tako i mi i cili Balkan.Nebi radili,samo mitinzi a dobro bi se živilo.
Nesta će prkosa kad se sve pare potroše a kredita nema dok ne uradite to,to to,.

Pa jesi ti svijestan sta se desava u Srbiji? Vec sada mole za te kredite i vec sada ispunjvaju sve to sto im je naredjeno da urade. Mene ne bi cudilo cak ni da ova vlast prizna Kosovo.  Smile Dakle, takva situacija je vec sada u Srbiji... Druga prica je Republika Srpska...
« Poslednja izmena: 30. Maj 2011, 19:19:07 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5

Krediti se uzimaju kod vas, jer nema gotovine. Ovo nije tema o kreditima i o gladnima, posto gladnih ima i bice ih. To apsolutno nikakve veze nema sa Mladicem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ako smo nesto naucili iz americkih filmova to je da se zene nikad ne ubijaju iz vatrenog oruzija Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
TADIĆ: NEREDI OČEKIVANI I DEO SU POLITIČKOG FOLKLORA

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da su neredi, prosle protesta Srpske radikalne stranke u nedelju uveče u centru Beograda, bili očekivani i da su deo uobičajenog političkog folklora.

Tadić je novinarima, prilikom posete Centru kontrole letenja u Surčinu, rekao da se širom Evrope često mogu videti daleko teži i kompleksniji neredi od onih koje su se sinoć dogodili u Beogradu.

"Još jednom smo pokazali da smo uprkos iskušenjima stabilna zemlja na koju se može računati", rekao je Tadić i dodao da je bezbednosna situacija u Srbiji pod kontrolom.

Protest podrške radikala haškom optuženiku Ratku Mladiću prekinut je sinoć zbog nereda i sukoba izgrednika sa policijom.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 209 210 212 213 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 11:16:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.