Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:39:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 207 208 210 211 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 505508 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Kokota, jedno prijateljsko pitanje ili sugestija za tebe, nemoj da se ljutiš što ofujem. Ti si student političkih nauka, ovo je politički forum, ima mnogo stvarno zanimljivih tema o kojima bi mogla da se razvija diskusija. Što ne uradiš nešto na tom pitanju nego kačiš bezvezne spam vesti o nekom sirotom uznemirenom naprslom čoveku koje nemaju nikakvu stvarnu težinu. Vidi traje ogromna borba za priznanje palestinske države. Pakistan sa svojim ogromnim nuklearnim potencijalom se trese u građanskom ratu. Globalna cena hrane skače a trgovina narkoticima se drastično suzbija. U toku je G8 samit sa pitanjem novog hladnog rata na stolu.

Zašto? Jer sam odavno odustao od diskusije sa ljudima koji veruju u teorije zavere, smatraju da zli sud pravde ima viševekovni pik na nebeski narod i slične gluposti. Kada bude prostora za ozbiljnu konverzaciju, naravno. Do tada, nema se ni o čemu diskutovati.

znaci nema diskusije dok nebudu mislili ko ti  Smile

Ne. Nego dok ne bude bilo normalne diskusije. Mogu da opušteno zastupam stav da ne treba ući u EU. I to je sasvim u redu stav. E sad, kada to neko kaže i navodi argumente kao što su problemi sa centralnom bankom, onda vredi diskutovati. Kada neko navodi "to su monstrumi i hoće da pobiju srpsku decu", onda nekako izgubim želju da ulazim u bilo kakvu raspravu.

pa dobro dali je tebi normalno da te bombarduju i otimaaju ti deo teritorije i jos te ubedjuju da je to za tvoje dobro,to je kao prica da sam ja tukao ceo komsiluk zato sto me nervira neko iz centra grada,ali ta jo za njihovo dobro jer taj iz centra je los momak,ali sad je sve super i idemo dalje cim mi svi prepisu dvoriste pocecemo da pricamo sta cemo dalje i kako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 3510
Довољно је иоле мало познавати историју тих наших западних ''душебрижника'' да би се схватио тај ткз или назови скривени циљ њихове политике ''ширења ЕУ''.
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Kokota, jedno prijateljsko pitanje ili sugestija za tebe, nemoj da se ljutiš što ofujem. Ti si student političkih nauka, ovo je politički forum, ima mnogo stvarno zanimljivih tema o kojima bi mogla da se razvija diskusija. Što ne uradiš nešto na tom pitanju nego kačiš bezvezne spam vesti o nekom sirotom uznemirenom naprslom čoveku koje nemaju nikakvu stvarnu težinu. Vidi traje ogromna borba za priznanje palestinske države. Pakistan sa svojim ogromnim nuklearnim potencijalom se trese u građanskom ratu. Globalna cena hrane skače a trgovina narkoticima se drastično suzbija. U toku je G8 samit sa pitanjem novog hladnog rata na stolu.

simijon, moja sestra je student politickih nauka u beogradu... jedan od boljih studenata, dobila je stipendiju iz norveske, mislim ...

i znas sta mi je rekla .. da je vecina njenih prijatelja u stranci LDP jer je vecini studenata pol. nauka ideologija LDP ideologija buducnosti ...

i samo oni koji su u toj stranci imaju priliku da idu na prakse u belgiju i sl.

dakle i ne cudi me sto pojedinci ovde brane svoju stranku i njenu ideologiju ... razlicite spam poruke su poruke stranackih ideologija ...

razumem ja te ljude ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
Citat
Citat: bookee danas u 13:10:36
Citat: marko 284 danas u 13:03:42

Pa ako pogledas izmisljenu cifru od 7000-8000 pobijenih onda i nema vecih ali s'obzirom da je ta cifra sama po sebi smesna onda je jednostavno za zgrazavanje cinjenica da neko moze tako nesto da izjavi.

Ma, americka propaganda.  Smile

Još uvek nije dokazano da je cifra izmišljena, a čak i da jeste, streljano je makar 2000 ljudi za koje postoje forenzički dokazi.

pa ti si forenzicar,nisam znao

Slušaj, zajebi me tih fora podbadanja na nivou devetogodišnjaka. Hteo sam da normalno diskutujemo, kao civilizovani ljudi, sa međusobnim poštovanjem. Ako ti to nećeš, odjebi od mene.

Inače za sve ovo vreme koje sam proveo na forumu, nisam primetio da si ikad išta pametno rekao. Samo spamuješ po temama i prenosiš vesti.

Jedina dobra stvar koju radiš je što navijaš za Partizan.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2011, 16:52:45 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 3510

simijon, moja sestra je student politickih nauka u beogradu... jedan od boljih studenata, dobila je stipendiju iz norveske, mislim ...

i znas sta mi je rekla .. da je vecina njenih prijatelja u stranci LDP jer je vecini studenata pol. nauka ideologija LDP ideologija buducnosti ...

i samo oni koji su u toj stranci imaju priliku da idu na prakse u belgiju i sl.

dakle i ne cudi me sto pojedinci ovde brane svoju stranku i njenu ideologiju ... razlicite spam poruke su poruke stranackih ideologija ...

razumem ja te ljude ...

Нама је то одавно познато. ФМП ти је нешто што је била Кумровачка вечерња политичка школа за време Јозе Брозе. Чеда Чупић, Пеђа Симић ... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Bolje da mi kaže pošteno nemam pojma da je g8, idem da se informišem nego da mi kaže kako je za njega profesionalnog politikologa tema šetanje kera oko specijalnog suda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 3510
Благо нама када нам Чеда Пршко селектује будуће политикологе  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Bolje da mi kaže pošteno nemam pojma da je g8, idem da se informišem nego da mi kaže kako je za njega profesionalnog politikologa tema šetanje kera oko specijalnog suda

pa jesi ikad ista cula pametno iz stranke LDP osim negiraj! pa ni sam predsednik stranke nije obrazovan, a ni pametan ...

inace moram da pohvalim tvoju "obavestenost" ... ne znam sta si po zanimanju, ali razumes se u "neke stvari" Wink

ovde kod mene traze neke bombasticne naslove, tipa samo sto ne izbije puc .. na njihovu zalost nisam mogla da im dam te informacije ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Hvala, moje zanimanje za politiku je na nivou hobija-strasti. Nisam političar niti sam u porodici imala profesionalne političare, mada je ta plitička strast uvek bila jaka  kroz bar 3 generacije ispred mene
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Problem na većini naših fakulteta je strašno odsustvo kritičkog mišljenja, studenti se od brucoških dana uče da ne razmišljaju svojom, već profesorovom glavom. Još ako neko nije imao sreće da dođe iz neke normalne srednje škole gde se kritičko razmišljanje ipak uči, mnogo više nego na fakultetima, kod takvih dolazi do doživotnog usađivanja jedne vrste mišljenja i ideologije, bez sposobnosti promena stavova koji su u suprotnosti sa logikom nivoa osnovne škole.

Uzrok tome su sami profesori, koji svoje ideoločke stavove ne mogu da zadrže za sebe, ili pak kroz predavanja poteciraju neku ideologiju; neki od njih nemaju uopšte uslova da budu profesori, niti su izdali udžbenik, niti imaju naučnih radova, a uz to strahovito sujetni i ne dao ti bog da im suprotstaviš svoje mišljenje, položićeš ispit nikad.
Mene fascinira par ljudi, poznanika koji su upisali filozofiju, gde su praktično naučeni ateizmu. I to onom radikalnom.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 207 208 210 211 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:39:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.