Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Udruženje: Kad bi SPC uveli porez ne bi bilo 5.000 vernika  (Pročitano 31637 puta)
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
mob
Samsung S7
Citat
znači ako je nešto/neko tvorac,to automatski znači da njega samog ništa nije stvorilo,u suprotnom bi i on bio kreacija tj ono što je stvoreno a ne kreator
kreator po definiciji stvara a sam nije stvoren

Samo zato sto smo mi ljudi dali ime kreator ne znaci da takav postoji. Ako nije stvoren, koje je njegovo poreklo?

Postoji oduvek? Sta to znaci? Koliki kapacitet mora da ima taj da bi popamtio sta je sve radio? A gde snima tu memoriju? A odakle mu materijal da stvori to nesto novo sto pre nije postojalo (materija/energija).

Sem toga kao sto rekoh nije stvorio matematiku i logiku jer te apstraktne stvari i pojmovi ne mogu nikako pa cak ni magijom da budu drugacije nego sto jesu. Dakle sam taj kreator nema nikakvog uticaja na mat/log.

Dakle kako sam dokazao da kreator nije tvorac svega (sem sebe) tako isto niko ne moze da dokaze da je bio samo jedan. Mozda ih je bilo milion? I svi uzajamno postoje oduvek.

Pricali smo vec o ovome pre godinu dana...
(inicio se okrece u grobu - hahahahah)
« Poslednja izmena: 29. Maj 2018, 21:20:24 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
ali ne znači ni da ne postoji
ne znam,niti će iko ikada od nas,bedne kreacije,to moći da zna.jednostavno,mnoge stvari nam nisu date da znamo,nemamo bog zna kakav kapacitet,zapravo smo vrlo ograničeni svojim čulima,svešću itd
tako bi i fazon mravi rezonovali kad bi imali našu svest ''hehe ma kaki kurac čovek,šta kaže ovaj retard,dve ruke i dve noge ima ahaha ne lupaj,tako nešto ne postoji'',kužiš

ne znam odakle mu kapacitet,nanova koristiš isključivo svoje,ljudske,materijalne pojmove i ljudsku logiku pokušavajući da objasniš nešto neljudsko,nešto bukvalno skoro potpuno van granica naše mogućnosti saznanja,to je nadasve uzaludno i beskorisno
(znam,reći ćeš ''pa koju drugu logiku da koristim'',i to je i poenta,ne možeš nikoju drugu jer je i nemaš,i tu leži još jedno ograničenje jbg)

ne znaš da li je stvorio matematiku ili nije,kao i bilo šta drugo
nisi niš dokazao  Smile

IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
mob
Samsung S7
Kako nisam?

Moze li taj bog da promeni matematiku i logiku? Ne moze. Moze li da prilikom kreacije koristi neku drugu logiku, pa onda nama da poturi ovu koju imamo? Ne moze, a zasto? Pa zato sto postoji samo jedna. Logicno, zar ne.

Ne znam za mrave, nas um je sposoban da raspravlja o ovim najtezim filozofskim pitanjima evo vec od praskozorja ljudske civilizacije.

Nasi preci su imali samo svoj mozak i mastu da osmisle sta i kako, a mi danas imamo instrumente. I ti instrumenti nam kazu da je prostor sam po sebi krcat nekom energijom. Takozvane vakumske fluktacije. I ta misteriozna tamana energija koja siri svemir - niko ne zna odakle ona "izvire" i odakle se novi prostor pravi da popuni prazninu izmedju galaxija.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
lepo

može,što ne bi mogo haha
pa ZA NAS je samo jedna,ono što i kako je za nas nije nužno i za nekakvu hipotetičku svemoćnu neshvatljivu silu pobogu

da raspravlja,ali i da ne da konačne odgovore jer je do istih nemoguće doći, zato je malkico arogantno da tvrdiš nešto s tolikim samopouzdanjem kad je o ovakvoj temi reč

možda upravo od tog ''boga''  Smile misli o tome..
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
mob
Samsung S7
Pa kako moze? Kako moze da bog izbroji cetiri atoma i da dokaze da ih ima pet?
Ne vidim smisao u ovom raspravljanju oko jednostavnih aksioma.

Ako necemo da koristimo logiku i rasudjivanje u argumentovanoj raspravi, onda nema vise svrhe da pricamo.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
može ako je on stvorio i aksiome,mož da se igra s njima kako oće a i radi bukv sve drugo,ko si ti da mu zabraniš  Smile

pa ovo i nije baš argumentovana rasprava jer kao što rekoh ovakva rasprava podrazumeva da je taj hipotetički bog van granica našeg saznanja,što znači da je ko zna kakav,što znači da NAŠI argumenti nemaju nikakvu primenu na njega,kad ćeš to skapirati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Potrebno mu je nesto cvrsto
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
mob
Samsung S7
Nema logike. Ne vidim smisao da se raspravljam bez upotrebe logike.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
I ne treba. Samo treba da priznas mogucu ogranicenost logike
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
upravo,to je i moja poenta
kao i da ne treba da TVRDIŠ da ono ne postoji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.