Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubila se bivsa zena Bore Corbe  (Pročitano 37294 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ma Bora jeste kreten, narocito u poslednjih par godina. Medjutim ni ta zena nije nikakva cvecka. Pa mene riba tako iz cista mira da ostavi posle visegodisnjeg zabavljanja i da se uda za nekog drugog i rodi mu dete, u najmanju ruku bih zeleo da umre. On je i pored toga smogao snage i dobrote u sebi i primio je nazad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ако се убила зато што је нашао другу жену, баш јој и није разлог. У ствари, да ли икад постоји ваљан разлог?
Вероватно није више могла да издржи неки унутрашњи притисак или је то био начин да њега казни.
Можда је био и неуспели позив у помоћ који је кренуо по злу. Све у свему, узалуд изгубљен живот.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
nije to ralog...verovano je to bio okidac  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Вероватно. То сам и мислила.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
posle takvog zivota preplavljenog alkoholom i sa jeden i sa druge strane,koliko sam ovde cula,da je zameni 30 i nesto godina mladja zena.....to verovatno ubija...
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
24.03.2007.
Izvor: PRESS
KOST U GRLU
Bora Čorba u šoku nakon samoubistva bivše supruge Dragane, sahrana u utorak u 12.30 časova na beogradskom Novom groblju. Vicko, "Riblja čorba": Gagina smrt nas šokirala, niko iz benda nije tako nešto očekivao

Dan nakon što je i zvanično potvrđeno da je Dragana Đorđević, bivša supruga Bore Čorbe, izvršila samoubistvo, čitava Srbija je u šoku.

Beživotno telo žene kojoj je lider "Riblje čorbe" posvetio svoje najlepše stihove lekari Hitne pomoći pronašli su prekjuče oko 17 sati u stanu u beogradskoj ulici 27. marta. Borina bivša žena, kako saznaje Press, otrovala se velikom količinom lekova.

Slavni roker u toku jučerašnjeg dana nije odgovarao na pozive brojnih novinara, a vrata od nekada zajedničkog stana Đorđevića juče je otvorio (i posle par sekundi i zalupio) Boris Đorđević. I dok Borin i Draganin sin nije želeo da daje nikakve izjave za medije, Miroslav Milatović Vicko, bubnjar "Riblje čorbe", rekao je juče u izjavi Pressu da je smrt Borine supruge Dragane iznenadila sve članove benda.

- Žao mi je! Iako smo bili bliski prijatelji, niko od članova benda nije želeo da se meša u njihov privatan život, ali Gagina smrt nas je stvarno šokirala.

Niko iz grupe nije tako nešto očekivao. Sa Borom se nisam ni čuo ni video od kako se to desilo. "Isključio se" dok se ne sredi i oporavi od šoka. Verovatno ćemo se danas čuti - rekao je Vicko za Press.

Na pitanje da li je uzrok samoubistva Borine supruge njeno teško psihičko stanje, kojem je doprineo i nedavni razvod, kao i priča da Bora planira ženidbu sa 28 godina mlađom ženom, bubnjar "Čorbe" je rekao da niko iz benda nije smeo da se meša u Borinu privatnost:

- Mi smo ga samo ponekad prijateljski savetovali. Ali, on odrastao je čovek koji je sposoban da sam donosi odluke - kaže Vicko Milatović.

Blizak saradnik i zajednički prijatelj Đorđevića, koji je insistirao na anonimnosti, otkriva da su Draganin problem sa alkoholom u kombinaciji sa ljubomorom bili inicijalna kapisla za samoubistvo:

Bora i Dragana bili su u braku skoro 30 godina, a prve veće bračne krize počeli su da preživljavaju pre nekoliko godina. U vreme dok je Bora ostavljao alkohol, Gaga mu je bila glavni oslonac u životu, ali je, za razliku od slavnog rokera, ona nastavila da pije.

U više navrata Bora je pokušao da i nju izvuče iz ovog problema, ali je pre dve godine digao ruke. Tada je i počeo kraj njihove višedecenijske idile. Uz alkohol, Draganina ljubomora, a zatim i depresije bili su sve jači, a čitava stvar je kulminirala razvodom i saznanjem da Bora ima devojku, sa kojom namerava da provede život - zaključuje naš sagovornik.

Kako saznaje Press, Dragana Đorđević biće sahranjena u utorak u 12.30 časova na beogradskom Novom groblju.

(REDAKCIJA PRESSA)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

image.jpg
(32.56 KB, 400x245)
image1.jpg
(13.08 KB, 200x182)
« Poslednja izmena: 25. Mar 2007, 12:58:09 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple 15
I to nam dokazuje sta?
Da je i ona imala oslonac, prebrodila bi svoje probleme...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Da rezimiramo...

Nekada davno, Bora i Dragana su bili zajedno duze vreme i ona je njega ostavila, udala se za drugog, rodila cerku... Bora se ne ubija...
Sadasnje vreme, sigurno posle dugog braka koji je pracen svim i svacim, razvedu se i posle par meseci Bora hoce da se ozeni drugom... Dragana se ubija jer ne moze da podnese da neko uradi njoj isto sto je ona nekom...

Uopste ne krivim Boru!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Da rezimiramo...

Nekada davno, Bora i Dragana su bili zajedno duze vreme i ona je njega ostavila, udala se za drugog, rodila cerku... Bora se ne ubija...
Sadasnje vreme, sigurno posle dugog braka koji je pracen svim i svacim, razvedu se i posle par meseci Bora hoce da se ozeni drugom... Dragana se ubija jer ne moze da podnese da neko uradi njoj isto sto je ona nekom...

Uopste ne krivim Boru!

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple Iphone 5
Како можете да тврдите да је он био проблем у њиховом браку. То што вам он није симпатичан нема везе са овим што се десило. Ко зна шта им се све дешавало у животу. Ружно је Бору кривити за њену смрт.
Hm, pa verovatno je videla kako je on navatao piletinu (sto se mora priznati nije lako logicki objasniti) pa je svisnula....
Mislim ja to onako laicki povezuje imajuci pritom u vidu da je bilo posesivno ljubomorna.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.631 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.