Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubila se bivsa zena Bore Corbe  (Pročitano 37365 puta)
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zaista mi je žao te žene.

Kad malo bolje razmislim , zar je moguće da pre odluke nije pomislila na svoju  decu.

Žene užasno greše, kad sve svoje nade i htenja ulože u muža, ljubavnika. I ceo svet je za njih samo dotični. Kad ih izda, ode , šta njima ostaje?????

Da li je moguće da nije imala ličnih prijatelja,  interesovanja .Zar je jedini smisao njenog života bio Bora .
Ako je tako, to je već stanje svesti, koje je nju i dovelo do samoubistva.

IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
budi bog sa nama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 959
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mozda je odavno bila umorna od zivota,a ovo je samo dokrajcilo.Sklona sam da u to verujem,da je ovo bila inicijalna kapisla za odstrel.Mislim da se umorila od borbe,da je izgubila smisao.Koga kriviti za to?Pa onda je mogao i Bora da se ubije,kad ga je ona bila ostavila...ali nije.To zavisi od coveka,kako ce da reaguje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung 

Ne treba Boru osudjivati zbog toga....!!! Nikako...!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Internets. Serious fucking business.

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2844
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung krsh
ne kazhem da je bora cvecka, ali on nije sasvim kriv za njenu smrt. ona bi se verovatno ubila pre ili kasnije, poshto je bila u klinichkoj depresiji, pila je(nikad nije ni prestala) i koristila antidepresive. on i njegova "piletina" su mozhda samo okidach
IP sačuvana
social share
http://img53.imageshack.us/img53/4131/boinggx6qy9.gif[/img][/url] If you can read this you don't need glasses
Anonymous... Because none of us is as cruel as all of us!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple 15
Depresija okidač?
V. Pantelić, 25. mart 2007

DA li se Dragana Đorđević, bivša supruga frontmena "Riblje čorbe" Bore Čorbe u petak ubila popivši prekomernu dozu tableta ili je uzrok smrti nešto drugo, razjasniće obdukcija.
Njeno telo, kako smo saznali od prof. Branimira Aleksandrića, direktora Instituta za sudsku medicinu, ni u petak, ni u subotu, nije dopremljeno u ovu ustanovu. Po njegovim rečima, ili je obudkcija urađena na Vojno-medicinskoj akademiji, ili je sa istražnim sudijom dogovoreno da je uopšte ne bude.
Bliski prijatelji i saradnici Bore Đorđevića tvrde da obdukcije neće biti!
Smrt Dragane Đorđević izazvala je veliko interesovanje javnosti. Jedni su skloni da veruju da je Dragana digla ruku na sebe u stanju duboke depresije, koju je još više produbio prošlomesečni razvod od Bore Đorđevića, kao i pisanja nekih dnevnih listova da će on 12. aprila u Herceg Novom oženiti 27 godina mlađu Ivanu Savić, koju je upoznao prošlog novembra u Detroitu, za vreme turneje "Riblje čorbe" po SAD.
- Ne može Bora na sebe da preuzme krivicu zbog njene smrti - kaže Gane Pecikoza, menadžer i prijatelj "Riblje čorbe". - Otkud mediji znaju da je u pitanju samoubistvo? Dragana nije htela da se ubije! Nije bilo nikakvog oproštajnog pisma. Bila je depresivna, uzela je tablete i zaspala. Osim toga, samoubice se ne sahranjuju, po pravoslavnim običajima, a Dragana će biti sahranjena u utorak na Novom groblju.
"Metalni" glas na mobilnom telefonu Bore Đorđevića u nedelju je, treći dan zaredom, saopštavao da korisnik nije dostupan.
Bas gitarista "Riblje čorbe" Miša Aleksić rekao nam je da "se Bora sklonio, da nije u Beogradu". Nezvanično, pak, saznajemo da je Đorđević u Beogradu i da koristi novi mobilni broj, koji zna samo nekoliko njegovih bliskih prijatelja i devojka Ivana.
- Video sam se u subotu sa Borom, na kratko, da mu izjavim saučešće - kaže Aleksić. - Teško mu je...
I menadžer Pecikoza tvrdi da se sa Borom video u subotu, na kratko, i to na ulici:
- Samo je sišao da uzme cigarete. Ja sam bio u društvu njegovog ličnog vozača. Pitao sam ga da li mu šta treba. Odgovorio je negativno. Jedino je rekao: "Otkaži sve", misleći na turneju "Riblje čorbe" koja je trebalo da počne 20. aprila. Sledećih dana o tome nećemo ni razmišljati.
Bubnjar Vicko Milatović kaže da se sa Borom nije video, već samo čuo telefonom...

STRAH
KAKO nezvanično saznajemo, Bora Đorđević, iako poslednje dve godine gotovo da nije razgovarao sa Draganom, nije smeo da joj pomene razvod.
- Prijateljima se, navodno, poverio kako ne sme da pokrene to pitanje "jer se ozbiljno plašim da će me Dragana ubiti zato što ima dva pištolja u kući".

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Ljudi, nije bitno ko je pio, ko nije, 30 godina braka nije mala stvar. Bora je u krizi srednjih godina, našao neku klinku, koja će zdimiti pre ili kasnije, a bila sam ubeđena da će se Bora i Dragana opet pomiriti...neke niti su neraskidive.
Jedina stvar koja je važna su dvoje dece bez majke i sa ocem koji će, bez obzira bio kriv ili ne, nositi teret na duši i imati grižu savesti do kraja života.
Glupo je i neumesno tračariti i pričati priče rekla-kazala u ovakvim situacijama.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung e330
Pazi...zena se navodno ubila, obdukcija se ne radi, okolnosti su gledajuci sa strane ocigledno sumnjive!
Uz to, bila je ljubomorna, on se ocigledno plasio njenih postupaka, mozda mu je i pretila...
Naravoucenije: "Ne kaci se sa ljudima koji su bliski vlasti koja je nalik ovoj trenutnoj- mozda se naprasno nakljukas tabletama!!!"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Jos ce da ispadne kako je Bora imao nesto sa njenom smrti Smile Daj, ne lupajte gluposti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ne razumem zašto bi se neko ubio zbog nekog drugog.
Svakom bi svoj život trebao da bude najvažniji.
Ne verujem da je on objektivno imao ikakve veze s tim, ali je za nju, subjektivno, verovatno imao.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.