Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U zemlji migova i vozova gde deca gladuju do smrti...  (Pročitano 44119 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Kome ? Malom, Zorani, Dinkicu, Vesicu? Ili cete Vucic i ti da odredite kome ce sve da presedne a kome nece da presedne ? Smile
Skoro svi oni kojima bi peti oktobar trebao da presedne su danas u naprednoj stranci. A mi ostali, mi ostali cemo da se snadjemo nekako.  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Najveća ironija je što Vučić i SNS od vajkada seru po svemu petooktobarskom, a nastavljaju upravo takvu politiku.

Kad se setim samo koliko su Vučić i Toma penili zbog najavljene prodaje Telekoma pa eto par godina kasnije, to predstavljaju kao najbolji i najvažniji (budući) potez njihove vlade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
nije to najveca ironija vec sto on vodi politiku cede jovanovica glat a onda dobije 1 815 000 glasova na izborima.
a ceda i dalje vazi za  "izdajnika".
retardirana glasacka masina.
nema tu puno pomoci..
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
nije to najveca ironija vec sto on vodi politiku cede jovanovica glat a onda dobije 1 815 000 glasova na izborima.
a ceda i dalje vazi za  "izdajnika".
retardirana glasacka masina.
nema tu puno pomoci..
Haha to sam ja rekao hiljadu puta do sad Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
nije to politika 5 oktbaraca nego politika koju zapad trazi od srbije...
politika koju dosmanilje nisu bile sposobne da ostvare...
a sns i sps su uspjeli u tome...
i zarazliku od izadjnickih dos govana koja su 2004 pustili siptare da pale srpske kuce i svetinje
i da protjeruju hiljade srba sa vjekovnog ognjista
i na najmanji pokusaj takvog scenarija vucic je digao zandarmeriju a nikolic vojsku...

i jako se razlikuju od tih govana izdajnickih dosmanlijskih....

petooktobarski sljam je jedno ...a sps i sns su nesto drugo...

dos sljam je nesto sto se nece desiti u srbiji vise nikad..... Smile

Smile

« Poslednja izmena: 06. Mar 2017, 14:39:11 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
"PRLJAVI, OPASNI, ŠETAJU U ČOPORU" Ovako Slovaci vide srpske gastarbajtere

Srpski gastarbajteri u Slovačkoj, kojih je sve više, nepoželjni su kod stanovništva, pokazuje istraživanje slovačkog magazina "N".

List "N", koji je još pretprošle godine vodio kampanju protiv muslimanskih izbeglica, objavio je naslovnu stranu na kojoj piše "oni su hrišćani, ali i pored toga se njih plašimo".

Radi se oko 6.000 gastarbajtera iz Srbije u mestu Galanta, za koje stanovništvo Slovačke kaže da su "nepristojni" i noću "šetaju ulicama u čoporu".

Jedan slovački sindikalac tvrdi i da srpskim gastarbajterima nedostaju higijenski standardi.

Uz izjavu objavljen je i poster s natpisom "prodavnica Tesko u Galanti je noću opasnija od geta u Bronksu - pravi Mogadišu".

Proteklih nedelja su srpski mediji pisali o nehumanim uslovima u kojima rade srpski državljani u Slovačkoj.

Bečki dnevnik "Prese", koji je istražio na licu mesta stanje u Galanti, ukazuje da se radi o novom fenomenu i da u međuvremenu u Slovačkoj radi 35.000 stranaca, jer toj zemlji nedostaje radna snaga za fabrike koje su iz zapadne Evrope preselile svoja postrojenja zbog jeftine radne snage.

Zarađuju na smeštaju

Agencije za posrednovanje radnika, prema listu, u Srbiji pronalaze dovoljan broj ljudi, koje, sumnjivim ugovorima, nude posao i prevoz do koreanskih fabrika u Galanti, gde zarađuju 2,20 evra po satu.

U gradovima kao što je Šala Slovaci zarađuju smeštajem gastarbajtera.

"Pokazane su mi dograđane objekte uz stambene zgrade u kojima su, odjednom za Božić uneti kreveti na sprat. A građani su kazali da su mogli posmatrati Srbe kako spavaju, jer nisu, zbog slabo izgrađenog objekta, srpski stanari imali nikakvu privatnost", preneo je novinar "Prese".

On ukazuje da je taj objekat kasnije ispražnjen, nakon što su se žalili stanari stambene zgrade.

Rade u nehumanim uslovima

Međutim građani Šala pričaju da srpski gastarbajteri rade u fabrikama, kao što je Šin Heung, pod nehumanim uslovima, na 40 stepeni leti, što su uslovi pod kojima Slovaci ne žele da rade.

Novinar "Prese" kaže da se na ulicama prepoznaju srpski radnici po time što "vuku prepune kese iz prodavnice" i što su "bolje obučeni od stanovnika mesta Šala".

Izveštaj "Prese" prenosi da se u smeštajima za gastarbajtere mogu pronaći kućni redovi sa zabranama na tri jezika, na kojima i piše koliko košta njihovo kršenje.

Samo u srpskoj verziji se preti proterivanje o sopstvenom trošku, navodi "Prese".

Izvor: Blic

=====================================================================

Eto, kako zavrse oni koji se druze sa kremaljskim kepecom, bas kao sto su nekada zavrsili slovaci, cesi, bugari, rumuni itd.

...
i zarazliku od izadjnickih dos govana koja su 2004 pustili sip[tare da pale srpske kuce i svetinje
i da protjeruju hiljada srba sa vjekovnog ognjista
i na najmanji pokusaj takvog scenarija vucic je digao zandarmeriju a nikolic vojsku...
....

Nisu "digli" zandarmeriju i vojsku, jer da jesu, to bi bilo protumaceno kao tesko krsenje kumanovskog sporazuma.

Samo su napravili buku.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2017, 14:39:55 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Kad i gde su Vučić i Nikolić digli žandarmeriju i vojsku?

Sećam se uklanjanja spomenika u Preševu 2013., i to jeste vredno hvale. Ovo ostalo se uglavnom svodilo na pravljenje vanrednih sednica i konferencija da bi se Vučić iskenjao po narodu jer ne sme ništa da kaže Tačiju i Rami.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2017, 14:42:19 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
bash ne pise na internetu  Smile

sto se tice teksta iznad..o srbima u slovackoj...
jeftino i ogromnoooo sranje  Smile
i klasicna dos -siptarsko- balijsko-ustaska propaganda  Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2017, 14:43:46 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
...
i klasicna dos -siptarsko- balijsko-ustaska propaganda  Smile

Zaboravio si da dodas Papu i Sorosa, mada to se malo izlizalo.

Znas li sta bi se desilo da voska ili policija predu granicu sa kosovom ?
« Poslednja izmena: 06. Mar 2017, 14:46:50 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Ako misliš na ovu mobilizaciju i pokrete žandarmerije u inat stranim ambasadorima što je bilo pre par meseci, o tome imam i pozitivni i negativno mišljenje. Ali Srbija time nije ništa dobila. I to premeštanje je usledilo nakon što smo mi ispušili i za voz i za zid/barijeru u Mitrovici. Tu barijeru koju su Srbi napraivli, na kraju su Srbi morali i da sruše.

Kakve to veze ima sa Vučićem i zašto je on odgovoran za to? Pa zato što je sve to poteklo od njega. Ili pod njegovim nadzorom. A oba problema su mogla da se izbegnu. Voz samo da ne izgleda kao pokretna crkva, a barijera umesto da bude ko Berlinski zid, da bude tako napravljena da ne bode oči a da ipak služi svrsi. Ali Vučić hteo opet da se iskurči i na kraju je morao sam da počisti sav haos koji je napravio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.