Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U zemlji migova i vozova gde deca gladuju do smrti...  (Pročitano 43694 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
Citat
"PRLJAVI, OPASNI, ŠETAJU U ČOPORU" Ovako Slovaci vide srpske gastarbajtere

па онда

Citat
Novinar "Prese" kaže da se na ulicama prepoznaju srpski radnici po time što "vuku prepune kese iz prodavnice" i što su "bolje obučeni od stanovnika mesta Šala".

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ne treba trositi oci na takve tekstove  Smile

naciju prepoznaju po odijelu... Smile

sjecam se u srednjoj..nekad davno....
pa kad neko iz skole dobije batina...svi se skupimo i izadjemo...da se pobijemo sa domacim zivaljom..
ali nekako uvijek njih bude vise.....

iako smo mi bili iz svih republika bivse juge....iako nas je bilo bas puno.... Smile
nikad nismo uspjeli nadjacati male domace olose.... Smile

e tako je isto i sa ovim gastosima iz srbije u slovackoj...
ne smiju pisnut  Smile

Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
... a ne u Varšavu, Bratislavu, Prag...? U istočni blok se išlo putem ekskurzija, ...

Tamo se islo zbog jeftinog smestaja, alkohola i prostitutki.

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 25. Feb 2017, 19:05:00
...
  Mogu da izmeste firme (što košta), ne mogu da nas zaobiđu uz velike troškove. A lopužu najviše boli kada ga udariš me po obrazu već po džepu.
..

Tako je i Milosevic razmisljao i presao se.

Usledili su sankcije, krah mnogih preduzeca.

Putevi fizicki autoputevi su izgradjeni kroz rumuniju i bugarsku.
Evropski backbone za internet je u Rumuniji i Bugarskoj.

Moguce je zaobici srbiju samo tako, znas zasto ?

Zato sto se to vec desilo.

Pomiri se sa tim da Srbija nema nista sa cim bi mogla da ucenjuje bilo koga.

Nisi video ni razumeo šta sam napisao. Za ovo drugo sam možda sam kriv.

Nama su uvedene sankcije, nismo mi nikom uveli sankcije. Mogli smo da blokiramo Dunav na primer. Ili bilo koji drugi tranzitni put ili prelaz. Mogli smo ali nismo. To se dakle nije već desilo.

Videh poređenje Srbije sa Slovačkom i Madžarskom i ono je na mestu. Sa tim nije priča gotova jer pomenute države nisu imale nametnute građanske ratove i sankcije.

Napisao sam na prethodnim stranama kako nas preko naše kompradorske elite zapad pljačka. Naveo sam primer Fijata i Mure.

Javni dug Srbije 69,1 odsto BDP-a

Ovo je jedan od rezultata "izvoza" sa eu i belim svetom. Sve za eu koja ne poštuje ono što sama propoveda a što zove slobodnom razmenom robe i ljudi.

Napisao sam već kako i nezaposleni zbog ovakve politike plaćaju porez kojim pune budžet naše države koja sopstvene građane smatra ljudima drugog reda. Počeli su sa prodajom reka i zemlje a ako se ovako nastavi građani će morati da peodaju nekretnine kako bi platili dažbine. Ostaćemo bez zemlje i staništa i bez suvereniteta. Manji procenat dobro etabliranih neće stradati i to će biti samo oni koji rade ili dobro sarađuju sa državom.

I na kraju malo o bobri za suverenit. Karađorđe u početku nije imao nijednog vojnika a ustanici nisu imali pojmka ni koliko je velika Turska. Da ne beše te borbe postali bi kao narod za koji znam od kada znam za sebe. Mislim na Rome koji nemaju ni državu a ni stanište. Bar većina njih.

Ako neko to voli neka izvoli, iako nema veze za koga će se glasati u nameštenim izborima. Svi kandidati rade za eu i svi oni rade na razgradnji države.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 12. Mar 2017, 15:18:43
... a ne u Varšavu, Bratislavu, Prag...? U istočni blok se išlo putem ekskurzija, ...

...
  Mogu da izmeste firme (što košta), ne mogu da nas zaobiđu uz velike troškove. A lopužu najviše boli kada ga udariš me po obrazu već po džepu.
..

Nama su uvedene sankcije, nismo mi nikom uveli sankcije. Mogli smo da blokiramo Dunav na primer. Ili bilo koji drugi tranzitni put ili prelaz. Mogli smo ali nismo. To se dakle nije već desilo.

Videh poređenje Srbije sa Slovačkom i Madžarskom i ono je na mestu. Sa tim nije priča gotova jer pomenute države nisu imale nametnute građanske ratove i sankcije.

Napisao sam na prethodnim stranama kako nas preko naše kompradorske elite zapad pljačka. Naveo sam primer Fijata i Mure.

Ovo je jedan od rezultata "izvoza" sa eu i belim svetom. Sve za eu koja ne poštuje ono što sama propoveda a što zove slobodnom razmenom robe i ljudi.

Napisao sam već kako i nezaposleni zbog ovakve politike plaćaju porez kojim pune budžet naše države koja sopstvene građane smatra ljudima drugog reda. Počeli su sa prodajom reka i zemlje a ako se ovako nastavi građani će morati da peodaju nekretnine kako bi platili dažbine. Ostaćemo bez zemlje i staništa i bez suvereniteta. Manji procenat dobro etabliranih neće stradati i to će biti samo oni koji rade ili dobro sarađuju sa državom.

I na kraju malo o bobri za suverenit. Karađorđe u početku nije imao nijednog vojnika a ustanici nisu imali pojmka ni koliko je velika Turska. Da ne beše te borbe postali bi kao narod za koji znam od kada znam za sebe. Mislim na Rome koji nemaju ni državu a ni stanište. Bar većina njih.

Ako neko to voli neka izvoli, iako nema veze za koga će se glasati u nameštenim izborima. Svi kandidati rade za eu i svi oni rade na razgradnji države.

Na koji nacin su to izbori "namesteni" ? Dokaz ?

Citat
  Ovo je jedan od rezultata "izvoza" sa eu i belim svetom.

Alternativa trgovini sa svetom i eu je  ? Cekaj da pogodim, rusija.

Pogledaj sta i koliko srbija izvozi.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Citat

Kad bi se gadjali avionima. Uostalom ja se i zalazem kao i vecina stanovnika Srbije da mi budemo rupa Evropske Unije.
Uglavnom htedoh da kazem, da EU nema interes da Srbija bude njen clan..ni u ludilu ne bi potrosila ovolike pare na nas.
A reko sam i pre, mozda i na ovoj temi..Prica oko EU je namerno tako postavljena da lici na pricu da mi hocemu u EU ali se EU razmislja da nas pusti. Realnost je da stvar obrnuta.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
INDEKS BEDE ZA 2017. GODINU: Srbija u katastrofalnoj poziciji, najgora u regionu! Sledi je Hrvatska!

INDEKS BEDE ZA 2017. GODINU: Srbija u katastrofalnoj poziciji, najgora u regionu! Sledi je Hrvatska!
Prema novom Blumbergovom indeksu bede, Srbija je ubedljivo najgora u regionu
09.03.2017 | Beograd – Zagreb

Britanska agencija Blumberg objavila je novu listu zemalja rangiranih prema Indeksu bede za 2017. godinu, na kojoj se Srbija nalazi na 8. mestu u svetu.

U Blumbergovom izveštaju navodi se kako je prošla godina bila puna političkih šokova, ali i kako bi se zapravo tek ove godine trebalo videti na koji će oni način uticati na globalnu ekonomiju.

Indeks bede Blumberg računa na osnovu inflacije i stepena nezaposlenosti.

Venecuela je treću godinu zaredom vodeća u Indeksu, pa su je njeni politički i ekonomski problemi doveli na prvo mesto lestvice najsiromašnijih zemalja. Na zadnjem je mestu ponovo Tajland, a to ima veze s njihovim jedinstvenim načinom merenja nezaposlenosti.

Prema tom indeksu, Srbija je na 8. mestu, dok se Hrvatska smestila na dvanaesto, što je jedno mesto više u odnosu na 2016. godinu, kad je bila na jedanaestom mestu.

Zemlja čiji se indeks ove godine najviše pogoršao je Poljska, koja je sa sa 45. skočila na 28. mesto, a sličan trend zabeležile su i mnoge druge istočnoevropske zemlje kao što su Rumunija, Estonija, Letonija i Slovačka.

Beda se produbila i u Meksiku, koji je skočio sa 38. na 31. mesto, ali i u Velikoj Britaniji koja je usled Bregzita pogoršala svoju poziciju za dva mesta.

Sa druge strane, Norveška, Peru i Kina zabeležile su napredak, uprkos padu cena sirovina i nafte, od kojih ekonomije ovih zemalja zavise. Norveška je napravila pozitvan skok za čak 18 mesta, što je ubedljivo najveće poboljšanje, dok je odmah iza nje Peru koji je svoj plasman popravio za 13 mesta.

Ovo su najsiromašnije zemlje u 2017. prema Blumbergu:

1. Venecuela
2. Južnoafrička Republika
3. Argentina
4. Grčka
5. Turska
6. Španija
7. Ukrajina
8. Srbija
9. Brazil
10. Urugvaj
11. Kolumbija
12. Hrvatska
13. Italija

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 402
Citat
Srbija u katastrofalnoj poziciji, najgora u regionu!
Citat
Srbija je ubedljivo najgora u regionu

Samo 65 zemalja je uzeto u obzir, na listi nema bosne, makedonije, crne gore, albanije, to jest regiona  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 12. Mar 2017, 20:18:33

Venecuela je treću godinu zaredom vodeća u Indeksu, pa su je njeni politički i ekonomski problemi doveli na prvo mesto lestvice najsiromašnijih zemalja.

Premijer Somalije Hasan Ali Kaire je danas saopštio da je u poslednjih 48 sati 110 osoba umrlo od gladi samo u regionu Baj, a opasnost preti milionima ljudi.

Ovo je prvi izveštaj o umrlima od gladi od kako je u utorak Somalija proglasila nacionalnu katastrofu zbog suše koja preti milionima ljudi.

Prema procenama Ujedinjenih nacija za oko pet miliona stanovnika ove zemlje potrebna je hitna pomoć u hrani.

Premijer Somalije je podatke izneo na sastanku Nacionalnog komiteta Somalije za sušu.

Somalija, sa Nigerijom, Južnim Sudanom i Jemenom, je jedan od četiri regiona za koje je generalni skeretar UN prošlog meseca tražio pomoć od 4,4 milijardi dolara kako bi se izbegla glad katastrofalnih razmera.

U glavnom gradu Somalije, Mogadišu, humanitarne agencije su potpuno preplavljene hiljadama ljudi koje svakodnevno stižu u potrazi za hranom.

Za oko 363.000 akutno izgladnele dece "potreban je hitni tretman i nutritivna podrška", a zbog nedostatka čiste vode pretnja su i bolesti poput kolere, kažu stručnjaci UN.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 12. Mar 2017, 15:18:43

...
..

Citat
  Ovo je jedan od rezultata "izvoza" sa eu i belim svetom.

Pogledaj sta i koliko srbija izvozi.

Izvinjavam se, zaboravio sam da je eu toliko moćna da ide ispred vremena.

Ko je čestitao tomi pobedu nad tadićem tri sata pre zatvaranja biračkih mesta ?

Okreni par stranica pa vidi šta sam napisao o izvozu i trgovini sa eu. Znam da si video šta sam pisao o Fijatu i todoriću. A napisah i kako je Mura kupila pa prodala Prvi Maj iz Pirota.

Indeks sam okačio da bi se videlo kako u nekim državama unije ne vlada blagostanje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Firma iz UAE dve godine ne plaća zakup zemljišta

Kompanija Al Rawafed Srbija u većinskom vlasništvu istoimene arapske firme nije uplatila državi Srbiji ni dinar za korišćenje 3.500 hektara vojnog poljoprivrednog zemljišta koje obrađuje već dve godine. To je odgovarajući na pitanje novinara Insajdera juče rekao ministar odbrane Zoran Đorđević.

https://www.youtube.com/watch?v=TrrOuMqrAPM

Srbija je postala udovičko dvorištu. Sada daju za džabe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.358 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.