Zašto dosta muškaraca pati od psihoze koja je uzrokovana paranojom iz koje ističe homofobija?
"Homofobi imaju saznanje tj. otkrili su da u sebi imaju nešto homoseksualno , ali to ne znači da oni to jesu jer svi ljudi imaju sve ljudsko u sebi u određenim količinama. Ali kod njih se rađa paranoja uslovljena da će njihova muškost nestati ako sami sebi priznaju da imaju toga nečega u sebi makar to bilo totalno minimalno. E onda dolazi do toga da im se pojačava centar za vizualizaciju što znači da on (homofob) zamišlja kako "puši" nekom pederu ili ga ovaj brutalno "tovari" u bulju i to sve sa osmehom na licu dotičnog geja jer ovaj zna da se njemu (homofobu) tim činom gubi muškost i da pederi počinju preovladavati u društvu.
Suštinski tu je u pitanju jako čista vizualizacija pederskog čina koja se dešava baš njemu (homofobu) i to isključivo sa razlogom njegovog poniženja pred društvom sa kojim se on identifikuje. Homofob se sav strese kad pomisli kad je sam sa svojim mislima da može teorijski se desiti da jednom psihički i moralno padne i sebe nađe u pederskom činu , a onda dolazi do navale slika u glavi da mu pederi titraju krajnike kitom naravno sa podlim osmehom na faci. E u tom trenutku se njemu mržnja parkira negde u mozgu i počinje homofobija , iz čistog straha."
а ћупана
« Poslednja izmena: 23. Okt 2013, 02:19:44 od Gale10 »
meni oni ne smetaju...meni niko ne smeta.. ja sam u sustini legalista... sve sto je legalno...tako i gledam na to....bez obzira dal je moj licni stav ovakav ili onakav... i sve je okej...dok mene i meni bliske ljude ne diraju... i dok rade radnje i koje spadaju pod zakonom dozvoljene radnje...
ali da vam kazem...od obicnog prihvatanja i shvatanja njihove te perverzije... i traznja da to prihvatimo i shvatimo kao nesto normalno ...sto postoiji...dosli su do toga... da traze sve vise i vise...
gdje su tu prava nas ostalih...to izgleda nije ni vazno....
pazi ti njega... na poceku teme je on rekao.... na moje ono..da pederluci u vojsci uticu na moral vojnika... on kaze da uticu pozitivno na gejeve...i njihov moral
znaci koji je njihov cilj uopste sto zele da se nadju u os-u... izgleda zbog toga...da mogu das gledaju muske guzice...
nepijatno je svakome kad ga gleda neka osoba suprotnog spola.. kao seksualni objekat...ako se radi o osobi s kojom nemamo nikakve seksualne dodirne tacke... to ti isto dodje ko ono buljenje u sise i noge i guzove tudjim zenama... pa kad im bude ono pravo neprijatno i nelagodno...kad kojekakav idiot tako bulji...u njih...
znaci pored tih pedera si stalno u takvom nekom raspolozenju...neprijatno ti je i jbg...
jbt koji ce mi klinac peder u vojsci...ili u mupu..i sta znam.... tu se ne nosi cvjece..sine... i ne drzi se za ruke...tu se zna i ko je i sta je ko i zasto je tu..
nije im tu mjesto i nece njima nikad tu biti prijatno i nikad nece biti dobro dosli..uvijek ce biti diskriminisani... a u vojsci ne smije toga da bude....jer to stvara razdor...i to moze da ugrozi zivote...
ovo nije "zapad" ...nikad bio... niti ce biti ..i kraj price...