Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Vojsci Srbije - gej je ok!  (Pročitano 18797 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
psihicki nestabilne osobe...sto u sustini i jeste...po nekim strucnim ljudima..upucemnim u tu oblast..sa raznim titulama i zvanjima...

Interesantno ja sam uvijek smatrao da su homofobi psihički nestabilni jer njima se javlja taj ubilački nagon. Lome, udaraju, bacaju kamenje, vrište, viču iispoljavaju se na ulici ...

Kad ono ispade gejevi su nestabilni što mirno šetaju sa cvjetićima i šarenim zastavama.  Smile

Ne lupetaj. Ja sam ovekoveceni homofobicar na tvom jeziku. Na svom jeziku sam sasvim normalna ljudska jedinka i nisam ubilacki nastojena iako bi voleo da takva svojstva prikacis svima koji misljenje sa tobom ne dele u potpunosti.

Zastavice, kao i sareno cvece, peace, love and humaniti obozavam. Pobornik sam toga. I kroz svoju veru i kroz svoj karakter. S tom razlikom sto ne podnosim vazelin na muskom anusu i imam ljudsko pravo da se toga gadim.
E...nemojte da delite milovanje svojih cmarova sa nama, normalnima, i svaki sukob prestaje kao i besmislena diskusija.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2013, 20:59:47 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
LG Frizider
Citat
Zastavice, kao i sareno cvece, peace, love and humaniti obozavam. Pobornik sam toga.

Jefferson Airplane recimo a Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Zašto dosta muškaraca pati od psihoze koja je uzrokovana paranojom iz koje ističe homofobijaSmile

"Homofobi imaju saznanje tj. otkrili su da u sebi imaju nešto homoseksualno , ali to ne znači da oni to jesu jer svi ljudi imaju sve ljudsko u sebi u određenim količinama. Ali kod njih se rađa paranoja uslovljena da će njihova muškost nestati ako sami sebi priznaju da imaju toga nečega u sebi makar to bilo totalno minimalno. E onda dolazi do toga da im se pojačava centar za vizualizaciju što znači da on (homofob) zamišlja kako "puši" nekom pederu ili ga ovaj brutalno "tovari" u bulju i to sve sa osmehom na licu dotičnog geja jer ovaj zna da se njemu (homofobu) tim činom gubi muškost i da pederi počinju preovladavati u društvu.

Suštinski tu je u pitanju jako čista vizualizacija pederskog čina koja se dešava baš njemu (homofobu) i to isključivo sa razlogom njegovog poniženja pred društvom sa kojim se on identifikuje. Homofob se sav strese kad pomisli kad je sam sa svojim mislima da može teorijski se desiti da jednom psihički i moralno padne i sebe nađe u pederskom činu , a onda dolazi do navale slika u glavi da mu pederi titraju krajnike kitom naravno sa podlim osmehom na faci.
E u tom trenutku se njemu mržnja parkira negde u mozgu i počinje homofobija , iz čistog straha."
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
LG Frizider
Odlican tekst ako je cilj istog da paradirate kroz urgentni i ordopedsku ordinaciju sledece godine Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
S tom razlikom sto ne podnosim vazelin na muskom anusu i imam ljudsko pravo da se toga gadim.

Sta se bojis, tebe sigurno nece mazati po anusu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.16
S tom razlikom sto ne podnosim vazelin na muskom anusu i imam ljudsko pravo da se toga gadim.

А он има људско право да те назове хомофобом...кад смо већ код људских права... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Peder!  (ljudsko pravo je cudo)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Zašto dosta muškaraca pati od psihoze koja je uzrokovana paranojom iz koje ističe homofobijaSmile

"Homofobi imaju saznanje tj. otkrili su da u sebi imaju nešto homoseksualno , ali to ne znači da oni to jesu jer svi ljudi imaju sve ljudsko u sebi u određenim količinama. Ali kod njih se rađa paranoja uslovljena da će njihova muškost nestati ako sami sebi priznaju da imaju toga nečega u sebi makar to bilo totalno minimalno. E onda dolazi do toga da im se pojačava centar za vizualizaciju što znači da on (homofob) zamišlja kako "puši" nekom pederu ili ga ovaj brutalno "tovari" u bulju i to sve sa osmehom na licu dotičnog geja jer ovaj zna da se njemu (homofobu) tim činom gubi muškost i da pederi počinju preovladavati u društvu.

Suštinski tu je u pitanju jako čista vizualizacija pederskog čina koja se dešava baš njemu (homofobu) i to isključivo sa razlogom njegovog poniženja pred društvom sa kojim se on identifikuje. Homofob se sav strese kad pomisli kad je sam sa svojim mislima da može teorijski se desiti da jednom psihički i moralno padne i sebe nađe u pederskom činu , a onda dolazi do navale slika u glavi da mu pederi titraju krajnike kitom naravno sa podlim osmehom na faci.
E u tom trenutku se njemu mržnja parkira negde u mozgu i počinje homofobija , iz čistog straha."

Ovo je tekst na koji onanises?
Greota sto ti nisu objasnili dok si bio mali da bajke o homofobicarima ne postoje. Cak ni bajke. To su samo cike koje je..bu, dobro i dosta je...bu zdrave zenske jedinke i uzivaju u normalnoj musko=zenskoj ljudskoj zajednici. To je sve, veruj mi, nema mistifikacije. Cisto, ljudsko, prirodno, naturalno, divno.  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.16
Peder!  (ljudsko pravo je cudo)

И сад те он назове хомофобом и ти се сав узјогуниш... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.