psihicki nestabilne osobe...sto u sustini i jeste...po nekim strucnim ljudima..upucemnim u tu oblast..sa raznim titulama i zvanjima...
Interesantno ja sam uvijek smatrao da su homofobi psihički nestabilni jer njima se javlja taj ubilački nagon. Lome, udaraju, bacaju kamenje, vrište, viču iispoljavaju se na ulici ...
Kad ono ispade gejevi su nestabilni što mirno šetaju sa cvjetićima i šarenim zastavama.
Ne lupetaj. Ja sam ovekoveceni homofobicar na tvom jeziku. Na svom jeziku sam sasvim normalna ljudska jedinka i nisam ubilacki nastojena iako bi voleo da takva svojstva prikacis svima koji misljenje sa tobom ne dele u potpunosti.
Zastavice, kao i sareno cvece, peace, love and humaniti obozavam. Pobornik sam toga. I kroz svoju veru i kroz svoj karakter. S tom razlikom sto ne podnosim vazelin na muskom anusu i imam ljudsko pravo da se toga gadim. E...nemojte da delite milovanje svojih cmarova sa nama, normalnima, i svaki sukob prestaje kao i besmislena diskusija.
« Poslednja izmena: 22. Okt 2013, 20:59:47 od Arijada »
Zašto dosta muškaraca pati od psihoze koja je uzrokovana paranojom iz koje ističe homofobija?
"Homofobi imaju saznanje tj. otkrili su da u sebi imaju nešto homoseksualno , ali to ne znači da oni to jesu jer svi ljudi imaju sve ljudsko u sebi u određenim količinama. Ali kod njih se rađa paranoja uslovljena da će njihova muškost nestati ako sami sebi priznaju da imaju toga nečega u sebi makar to bilo totalno minimalno. E onda dolazi do toga da im se pojačava centar za vizualizaciju što znači da on (homofob) zamišlja kako "puši" nekom pederu ili ga ovaj brutalno "tovari" u bulju i to sve sa osmehom na licu dotičnog geja jer ovaj zna da se njemu (homofobu) tim činom gubi muškost i da pederi počinju preovladavati u društvu.
Suštinski tu je u pitanju jako čista vizualizacija pederskog čina koja se dešava baš njemu (homofobu) i to isključivo sa razlogom njegovog poniženja pred društvom sa kojim se on identifikuje. Homofob se sav strese kad pomisli kad je sam sa svojim mislima da može teorijski se desiti da jednom psihički i moralno padne i sebe nađe u pederskom činu , a onda dolazi do navale slika u glavi da mu pederi titraju krajnike kitom naravno sa podlim osmehom na faci. E u tom trenutku se njemu mržnja parkira negde u mozgu i počinje homofobija , iz čistog straha."
Zašto dosta muškaraca pati od psihoze koja je uzrokovana paranojom iz koje ističe homofobija?
"Homofobi imaju saznanje tj. otkrili su da u sebi imaju nešto homoseksualno , ali to ne znači da oni to jesu jer svi ljudi imaju sve ljudsko u sebi u određenim količinama. Ali kod njih se rađa paranoja uslovljena da će njihova muškost nestati ako sami sebi priznaju da imaju toga nečega u sebi makar to bilo totalno minimalno. E onda dolazi do toga da im se pojačava centar za vizualizaciju što znači da on (homofob) zamišlja kako "puši" nekom pederu ili ga ovaj brutalno "tovari" u bulju i to sve sa osmehom na licu dotičnog geja jer ovaj zna da se njemu (homofobu) tim činom gubi muškost i da pederi počinju preovladavati u društvu.
Suštinski tu je u pitanju jako čista vizualizacija pederskog čina koja se dešava baš njemu (homofobu) i to isključivo sa razlogom njegovog poniženja pred društvom sa kojim se on identifikuje. Homofob se sav strese kad pomisli kad je sam sa svojim mislima da može teorijski se desiti da jednom psihički i moralno padne i sebe nađe u pederskom činu , a onda dolazi do navale slika u glavi da mu pederi titraju krajnike kitom naravno sa podlim osmehom na faci. E u tom trenutku se njemu mržnja parkira negde u mozgu i počinje homofobija , iz čistog straha."
Ovo je tekst na koji onanises? Greota sto ti nisu objasnili dok si bio mali da bajke o homofobicarima ne postoje. Cak ni bajke. To su samo cike koje je..bu, dobro i dosta je...bu zdrave zenske jedinke i uzivaju u normalnoj musko=zenskoj ljudskoj zajednici. To je sve, veruj mi, nema mistifikacije. Cisto, ljudsko, prirodno, naturalno, divno.